![]() |
ARAŞTIRMA YAPARKEN TESADÜFEN ÇIKTI CİDDİ BİR SİTE OLDUĞU İÇİNDE ÜYE OLDUM HERHALDE MEMNUN KALIRIM |
selam ben de msn için farklışeyler ararken karşımacıktı güzel tasarlanmıs ve olanakları bol olan bir site burada oolmaktandacok keyiff alıyorummmm |
MSXLABS'la tanışmam daha önce olmuştu ama internetle ilgili herşeyi daha yeni yeni öğrendiğim için biraz vakit aldı saygılarımla GRANDCRAZY666.:) |
Walla internette msnle alakadar bi şeyler aramaya kalktığım da 2 tane site bulabildim öle ayrıntılı olarak.En iyi site de zaten burası gerisi yalan :) Msncilerin dönüp dolaşcağı tek yer burası :) Tebrikler adminlerim |
arkadaşım söyledi:D:tender: |
aslında :$sadece bi program ararken indirmek için üye oldum:$ ama hoş bir yere benziyor :Dzamanla anlayabiliriz bunu karşılama msj ı için tşklr:) nasıl burada paylaşım varmıdır yoksa herkes bencilce sadece alırmı?? bir iki yöneticinin zoruylamı gidiyor |
msn ile ilgili bir program arıyordum ve bu siteyi öneriyordu merak ettim girdim ve çok harika buldum bilgi kaynağı emeği geçenlere çok teşekkür ederim |
selam ben bu siteyi yaklaşık 3 yıldan beri biliyorum zaten ama bi ara sitenizde yenilenmeler olmuştu koptum sayılır başka bi msn adresi ile kayıtlıydım şifre değişim söz konusu idi ama onu hatırlayamadığım için başka bi msn ve isim ile birlikteyiz sitesniz güsel beğeniyorum umarım başarılarınızda devamlı olursunuz..hepinizin emeğine sağlık ii güzel günler diliyorum.. |
cok guzel bı sıte sıdıden sagolun |
MERHABA BEN MURAT SİTEYLE TANIŞMAM MSN DEKİ BİR PROBLEMİMDEN DOLAYI OLDU. ARADIĞIMI BULDUM VE SORUNU HALLETTİM. TEŞEKKÜR EDERİM. EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ARKADAŞLARA. SAYGIILAR. |
kolerayla ilgili yazıları okuduktan sonra |
Aslında bu siteyi tamamen tesadüf üzerine buldum bir arkadaşımın bana göndediği link den bir program yüklemeye çalışırken biraz programın içindeki adresleri gezeyim dedim ve çok hoş bir site olduğunu düşündüğüm MsXLaBs ile tanıştım. umarım bende burda birçok kişi gibi elimden geldiğince çok şey paylaşabilirim. |
siteyi sanırım resim ararken bulmuştum ilk ama üye olmamıştım :) bikaç hafta önce de bi program ararken buldum biraz dolandım ama yine üye olmadım:moo: bu gün de dedim bu site tam bana göre üye olmazsam ayıp olacak :kiss: sLm o zaman herkese ! |
Az önce öylesine (can sıkıntısından) abidik gubidik kurukafa resimleri ararken tesadüfen buldum. |
slm. bilgisayar programcısıyım :D yani birazcık :D swish sürümlerini ararken tesadüfen buldum siteyi. üye olmadan indiremeyeceim için üye oldum :D çok mu açık sözlüyüm ne?! ama çok güzel anlatıodu programın kullanımını fln.. öle yani... |
aslın da herşey bi konu aramamla başladı.daha sonra msxlabs yazısını gördüm ve daldım, dalış o dalış birdaha çıkamadım buradan.az önce "msx" inde dediği gibi burası benim evim artık ve evimin kapıları sonuna kadar herkese açık.hatta eyvah benim evin kapısı yok :P |
NASIL KULLANACAĞIMI ANLAMADIM Alıntı:
|
slm banada biri tavsiye etmedi ne yaptımsa ben yaptım yeni msn proğramı indircektim bide ne görimmm süper bi site karşımda ölece duruyo buraya kayıt ol der gibi bende kırmım dedim ve burdayım olay budur okiş:D |
merhaba :)ben alvays öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum siteyi çok beğendim şuan keşfetmeye koyuldum. ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim görüşmek dileğiyle |
selam=) sitede daha yeniyim ... hatta pek bakmadım bile... karakalem resim çalışmaları içinn geldm umarım ii vakt geçiririm(: |
aslında sayfanız ilgi çekici.bir an bu site benim aradığım veya aslında vardı ama benim bulmamı bekliyen bir yerdi ama bana yardımcı olmanız gerekiyor şuan tam olarak ne yapıcağımı bilmiyorum.bir gerçek var beni tanıyın pişman olmuyacaksınız |
yaa siteniz bence cok guzel gercekten ınsan dolasırken sıkılmıyor en azından bıde su gulup duran bayan olmasa sıtedekı tam super olcakmıs sankıı durduk yerde gulup duruyoo neysee degım gıbı sıtenız guzel bence :) |
:^)slm bende gerçeğini soylerse m tesadüf oldu bu sıteyı bulmam oyun ararken goggle den dırek buraya geldım ve bırdaha bırakmadım ama bencede sımdeye kadar gırdığım sıtelerın en guzeli hem paylaşım olarak hemde renk seceneklerı olsun goze cok hoş gelıyor şimdilik memnunum ve boyle gıderse daha cok paylaşımızdan yaralanıcasm şimdiden emeği gecen herkese sonsuz teşekulerler |
Ahhh ah bir bilsem buraya nasıl düştüğümü desem de inanmayın :) Siteyi google de arama yaparken tesadüfen buldum. Kısa bir turistik gezinin ardından "Ben de burda olmalıyım" dedim ve işte burdayımmmm. Sanırım bunda en büyük etki sitede vize uygulamasının olmayışı :) Ben Ankara da yaşıyorum öğretmenim ve ismim Onur... Site sakinlerine sakin yaşamlar dilerim :) sevgiyle... |
aslinda ben metal ve rap hastasiyimdir bi site'de rap sarki ararken bu site karsima çikti artik bi isim oldumu MSX sitesine basvuruom :=) tam genç sitesi süp3r b! s!te |
burayı msn le alakalı bişey araken buldum :) |
dinamik görüntü resmi araken çıktı karşıma şimdide aradığım bişey olduğu zaman ilk baktığım site haline geldi!:) |
slm MsXLabs üyeleri.ben SuskuN_93.MsxLab'ı ben google de bir şey ararken tesadüfen buldum.şu ana kadar gördüğüm en iyi forum sitesi bence;)hepinize başarılar dilerim.iyi çalışmalar... :wave: |
GoogLe'den ßuLdum Ve Çoqq Züperr ßi Site İyiKi de ßuLmuşumm İyi Vakit Geçircegimizi Umuyorumm..ßence Kendi DaLında ßir Numara ßi Site ÖzeLLikLe Forumu Çok DüzenLi Her Şey Mevcut..Emegi Geçen Herkesin Eline SagLık.. |
tek kelimeyle kalite farkını yasamak isteyenlerin yeri... siteye ulasmak biraz uzun zaman aldı ama bir google araması sonucu buradayım ve mutluyum... paylasmak dilegiyle... iyi ki warsın msxlabs... hiaxisheytan dan selamlar... |
merhaba bende aranızda...googla'da arama sonucu sitenizle karşılaştım daha önce ismini duymultumda bu ladar güzel olduğunu tahmit etmemiştim...yanılmışım zaranın neresinden dönülse kârdır hesabı...saygılar... |
bnde yeni uyeyim gerçi ark.larım tavsiye ediodu ama girmeye hiç fırsatım olmamıştı nese ama giridm ve çok beeendim gerçekten çok güsel bi site arkadas tavsiyesiyle iikide gelmişim yani yeni uyenis aliş:D:D:D bide bişi sorcam bn resim fln koyamadım yaa nasıl koyuluo:D |
Alıntı:
REsım Yuklemeyı BURDAN Ögrenı Bılırsınız. |
ben her zaman gece mavisine bitmişimdir . demekki bir çekimimiz var ve daha yeniyim ama pişman olmayacığıma inanıyorum ... |
ARKADAŞIMIN KORKUNÇ RESİMLERİNİ GÖRÜNCE NEREDEN BULDUĞUNU SORDUM.o BANA ADRES LİNKİ GÖNDERDİ.BİR DE İFADELERİ YÜKLEMEYİ BECEREBİLSEYDİM DAHA İYİ OLACAKTI AMA BU TÜR ŞEYLERİ NEDEN BU KADAR KARMAŞIKLAŞTIRIRLAR BİR TÜRLÜ ANLAM VEREMİYORUM. |
Ehueehe Aslında Uzun Zamandır Biliom :) Hep Beleşçilik Yapıyodum Üye Olmadan Bakıyodum Konulara FLn. En Sonunda Üye Oldum işte 1 HaftA Olmuştur. :) |
slm Ben Kaan Yeni Üyeyim aranıza Yeni Katıldım Burayı Bi Tesaduf olarak Buldum Rap Sitelerini Geziyordum Bişde Baktımn Burdayım Karsıla Ve Acılım Dikkatimi Cekti Biraz Baktım Gezdim Farkettimki Değişiklik Olabilir söyliceklermn Bunlar herkese slmları İletiyortum..Beni aranıza Kabul Ettiğiniz İçinde Teşekür Ederim... |
Siteyi msn discovery'i güncellerken buldum.Önce konuları üye olmadan okudum.Okurken neden bende msxlabs ailesine katılmıyorum dedim ve üye oldum:)Gerçekten sitenin tasarımı mükemmel.Hazırlayan arkadaşların eline emeğine sağlık.:) |
Aradığım herşeyi bulabildiğim gibi aradığı herşeyde beni bulduğum bir site öff ne konuştum ya :D |
bende kendim blmadım tabe....çhok sewdiim bi ark.ım vardı...kendisi bütün zamanını burada geçriiodu... tabe bnde nerak ettim nasıl biryermiş orası die...onun sayesinde sizinle tanıştım.....CRAYZ EAGLE SENİ ÇOHK SEWİOM!!! |
Yıllar önce Thinkerbell sayesinde öğrenip üye olmuştum. Daha sonra üyeliğim düştü. Geçenlerde başka bi yerden tanıdığım Hi-Lal buradan bahsedince sitesyi hatırladım ve tekrar üye oldum. |
azbuz içinde bir sitem var DOSTLUK ATEŞİ... yine azbuz dan bir arkadaşım site içi paylaşımlarda sizin sitenizden flash müzikler gönderiyordu ve bu benim çok hoşuma gidiyordu.. adresinizi aldım ve üyeniz oldum.. henüz site içini incelemiş değilim.. benim için yabancı bir yer.. ama biliyorum ki beni şaşırtan farklı muhteşem şeylerle karşılaşacağım..şu ana kadar gördüklerim beni etkiledi..elinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum.. saygılarımla.. ESELENA |
mrb sadece hareketli gif ararken sayfayı ziyaret ettim. güzel bi sayfa. üye olmayı gerek duydum okadar ama kullanmayı bilmedim için zamana ihityacım var istenizi öğrenmek için |
gerçekten çok yararlı bir site burada emeği bulunan bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum :) iyiki varsınız ;) |
ben googledan baska bişia rıyodum.dogus hakkında.tıkladım bura cıktı.okudum yazıları biraz.baktım ki güzell.sonra hemen üye oldumm.yeniyim daha.bakalımm.inş. devamlılıgım olur dicem ama kasımda askerimm.adım dogus bu arada.zaten bende dogus delisiyim.öle iştee.ne diyimm.zamanla devamlılıgım artar umuyorum.. |
slmlar öncelikle,bu siteyle tanismam yeni degil yaklasik 2 yil veya daha fazla tam tarihi su an bilemiyorum ama gelisen aksiliklerden dolayi buralardan uzaktim msx olmadan neti düsünemiyorum eski uyeyim ama uzun suredir olmadigim icin activem gitmis yeniden ve heyecanla tekrar zevkle uye oldum.Bu sitede olmak gercek bi ayricalık..... |
öncelikle böle bi sitede bulunmak çok güzel umarım zamanla dahada güzel olacak.siteyi biliyordum ama üye olmak bu günene nasipmiş.burada bulunacağım süre içinde inş güzel dostluklar kazanırım.herşey gönlünüzce olsun en kötü gününüz böyle olsun.. |
slm arkadaşlar ben mehmet ne zamandır üye olmak istediğim bir siteydi ilgilenemeyeceğimden dolayı üye olmamıştım ama şimdi tam zamanını ve fırsatını bulmuşken kayıt oldum aranızda olmaktan mutluyum ;) |
gerçekten çok güzel bir site ve çok kolay bulunacak şekilde aranılan herşey mevcut msn hakkında farklı şeyler ararken buldum sitenizi ve çok hoşuma gitti başarılarınızın devamını beklerim ellerinize sağlık emeiğinizin karşılığını bulmanız dileğiyle inşallah bundan sonra devamlı olarak karşılaşmak dileğiyle site içerisinde teşekkürler..! |
:*( sesinde ne var biliyormusun ? ev dağınıklığı var.. iki de bir elini başına götürüp rüzgar da dağılan yalnızlığını düzeltiyorsun .... merrhabaa merve ben bu siteyi adımı ve yanında yalnızlık yazarak buldum komik bir rastlantı ama ben yalnızlığı paylaşmak için gönderildimm ;) :) :):) yalnızlık diye girdim google adımı bu forum sitesi açıldı :D :D :D biraz karışıkmış ama olsun |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık