![]() |
MeLekLer AğLar Ne gunes ne ates beni sen yaktın Ne hasret ne gurbet beni sen vurdun Hem yazım hem kısım baharım oldun Duysa Nasıl sevdigimi Melekler aglar Sensiz gecen aksamlarda Geceler aglarr Pusu kurmus yalnızlıklar Saatler aglar Bilsen nasıl özlemişim Gökkugbe aglar Duysa nasıl sevdigimi Melekler aglar Ne yere ne Göğe ismini yazdım Senin ismini aşkım kalbime yazdım Sen gunum sen gecem sabahım oldun Duysa nasıl sevdigimi Melekler aglar Sensiz gecen aksamlarda Geceler @glarr Pusu kurmus yalnızlıklar Saatler @glar Bilsen nasıl özlemişim Gökkugbe @glar Duysa nasıl sevdigimi Melekler @glar |
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir, büyük ayrılıklar bile, en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak, yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık, çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların, insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. O kadar da yürek burkmazdı alışılmış bir ses, hiçbir zaman duyulmasaydı eğer. Daha çabuk unuturdu belki su sızdırmayan sarılmalar, kara sevdayla sarıp sarmalanmasalardı eğer. Belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla, öylesine delice bakmasalardı eğer. Çabuk unutulurdu ıslak bir öpücüğün yakıcı tadı belki de kalp, göğüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eğer. Yerini başka şeyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin, son sigara yudum yudum paylaşılmasaydı eğer. Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman, meydan savaşlarında korkular, aşkı ağır yaralamasaydı eğer. Can Yücel |
SÖylemem Lazim Sana Söylemem lazım sana sevdiğimi Saklayamam içimde Yoksa çok büyür sevgim içimde yüreğimi parçalar Güneşim karanlığa karışır kaybolur gider... Söylemem lazım sana seni çok özlediğimi Gecelerim sabahlara karışmışken, Gündüz yüzü görmezken Güneşim solar gider... Söylemem lazım sana seni çok arzuladığımı Yoksa tenim çok üşür sensizliğe Dudaklarım dudaklarına dokunamazken Burkulur,yüzümün çizgilerini değiştirir... |
SUZ-İ NAĞME Kar yağdı dağlara ah ömrüm sana ne desem Ne söylesem zülfü yare ey gönül Bülbüle figan düştü, bağlara hazan Giryan eden gül-ü zare ne desem Ne söylesem zülfü yare ey gönül Sen ki, bir zamanlar diyar-ı seyran eylerdin Dört mevsim aleme suz-i nağme söylerdin Elifi solmuş bir gül şimdi hasret Dudağımda pare pare Gitti giden ömür geri gelmez ne çare Kar yağdı dağlara ömrüm ah sana ne desem Ne söylesem zülfü yare ey gönül Bağlara gazel düştü, bülbüle feryadı ah Giryan eden gül-ü zare ne desem Ne söylesem zülfü yare ey gönül Ben ki, aşkın yollarında yönünü yitirmiş seyyah Derdimi dağlara yazar giderim Gitti giden ömür geri gelmez eyvah Kar yağdı dağlara sana ne desem Ne söylesem zülfü yare ey gönül Yaramı bağrıma basar giderim Elifi solmuş bir gül şimdi hasret Dudağımda pare pare Gitti giden ömür geri gelmez ne çare Necati CUMALI |
Mürrekep rengindeki gözlerine hitap etmeli bu Siirim.. Hüzün Mavisi Gözlerin dolmali beni görünce.. Sözlerim cikmazda olsada bakislarimdan hatirla beni.. Ve birgün bir yerde karsilasirsak eger.. icinden bile olsa esirgeme selamini.. kendinde coktan vazgecmis bir sesle degilde herzamanki gibi emin halinle.. Ve Adimi her zikredisinde yüregin yanmali.. Kalbin parcalanmali her nefes alisinda.. İcini bir ates yakmali Beni anladigini.. AYŞE BİRDAL |
Aşk Şiiri Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... |
yaralı kalbin feryadı gittiğin günden beri bu kalp yaralı üzülür içten içe söyleyemez kimselere ağlar yüreği hep sensizlikten göz yaşları süzülür içine karanlık gecelerde yıldızlara bakarak günün ilk ışıkları vurur penceren içeriye seni anar gün batar yine seninle beraber bu can seninle doğmadı ama seninle ölecek sevmiş seni bilmeden beklemiş hep gelmeyeceğini bile bile yolarda aramış bu gönül seni dönmeyeceğini bile bile rüyalarda kavuşmuş sevgiliye gerçek sanmış uyandığında yoksun yine süzülmüş gözyaşları yüreğine... by sempatik_25 |
VE ŞİMDİ KELİMELER KADAR YALNIZIM BİR ODAM BİR BEN HAYATA KAPANMIŞIM BAŞLAMAK ,İSTİYORUM YA TEKRARDAN YA DA ÇEKİP GİTMEK VARMAK İSTİYORUM HAYALLERE… ALDIĞIM NEFES KADAR ÜŞÜYORUM VERDİĞİM SOLUK KADAR ACIYOR BEDENİM ŞİMDİ YALNIZIM BİR ODAM BİR BEN VE İÇİMDEKİ ACEMİ ŞAİİRİN BURUŞUK KAĞITLARDA GİZLİ SAKLI ŞİİRLERİ KARANLIĞIN BUZ GİBİ GECELERİNDE RÜZGARIN SESİNİ DİNLİYORUM PENCEREMDE SESSİZLİK ÇIĞ GİBİ ÜZERİMDE BİLİYORUM ÇIKMAZ OLAN SONU OLMAYA N BİR YERE VARIYORUM GİDİYORUM BİR HAYALLERİM BİR KAĞIDIM VE BİR BEN BİR HAYAT İŞTE ONUDA GÖTÜRÜYORUM SONSUZ KERE VE SONSUZ KERE ANLIYORUM BEN YAŞAMIYORUM ASLINDA ÖLÜM ARDIMDA SESSİZ ADIMLARDA BELKİ HİSSETTİĞİM DUYGULARIMDA YA ONA GİDİYORUM YA DA ÇÖZEMEDİĞİM VARAMADIĞIM YOLLARA….. SERAP AKBEY |
Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem... Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir... |
Şimdi saat sensizliğin ertesi Alışmaya çalışıyorum yokluğuna; Yokluğun içimde büyük bir ürperti. İki damla yaş gözümde Sanki, sanki seni çağırırcasına Alışmışım bir tanem Olmuyor, olmuyor sensiz! Yapamıyorum Bir görsen şu halimi Aşkın aldı götürdü bütün benliğimi. Karşımda duran ayna bile, Bana, bana yalnız sensizliği yansıtıyor. Anla bir tanem seviyorum Söyle var mı daha ötesi? Sensizlik ölüm bana! Şimdi saat yokluğun ertesi Kahrediyor bu ayrılık içimi. Nefeslerin kesik kesik olmuş; İçimi çekercesine, Sanki, sanki her nefes alışımda sensizliği soluyorum. Olmuyor, olmuyor! Yapamıyorum sensiz. Göz yaşlarımla boğmaya çalışıyorum kendimi Ya sen, ya hiç dercesine. Anla bir tanem seviyorum, Ölesiye, ölesiye seviyorum, Söyle, var mı daha ötesi? Şimdi saat, ayrılığın ertesi Sensizlik büyük bir alev oldu içimde Ya sen söndürürsün bu alevi, Ya ölüm! Şimdi içimde kalan korku Bir Allah, birde sensizliğin korkusu! Anla bir tanem her şeyden vazgeçerim, Ama senden asla! Artık tek bir şey diyeceğim: Ya sen, ya sensizlik, Sensizlik ölüm bana! Murat Ak |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık