![]() |
Bozuyorum aşk orucumu yıllar sonra seninle.. Aşığım.. Hayranım Herbir Zerrene.. |
Sesini özledim özledim çok.. |
Yüreğimin gergefine artık isyan dokuyorum.. Özgürlüğün gölgesine bedenimi çakıyorum.. |
Hangi güzel, iyi ve doğru şey emek vermeden elde edilmiştir.. Emek vermeden ne sevda ne de ötesi olmadı, olmayacak ! |
Sen olmasanda Sensiz olmuyor.. |
Öleceğin kesinse nekadar gülebilirsinki?:( |
Varlığında içimdeki heyecan yokluğunda yüreğimdeki korku muydu aşk? Yarım kalmışları tamamlayamamanın verdiği huzursuzluk muydu yoksa? Belki de sendin aşk bende ben bunu hiç farketmedim. Öğrendim.. Yokluğuna alışmayı sensizlikte bir başıma savaşmayı.. Bunları hiç bilemem bilsem de öğrenemem öğrensem de yaşayamam diyordum oysa.. Neleri öğretiyormuş bu hayat insana.. Unutmadım.. Seni unutmak aklımdan bile geçmedi düşünmedim bunu hiç. Öyle çoktun ki hiç bir yere sığdıramadım seni. Ne aklıma ne de yüreğime.. Sözler bitti.. Böyle bitmemeliydi oysa çok cümlesi vardı kurulacak bu hikayenin senli benli "biz" li öznelerle.. Daha o kadar söylenmemiş ertelenmiş yaşanmamış varken yazmamalıydı hayat sonunu böyle.. Sustum.. Ağlamıyorum artık..Saymadığım kaç zamandır gözlerimden bir damla bile gözyaşı akmıyor. Ne sana dair ne de hayata içimde bir yerlerde gizliyorum onları da seni gizlediğim gibi. Sızlıyorum.. Zaman sarıyor elbet kanayan yaraları gittikçe acısı azalıyor ama geçmiyor bir türlü. İnce ince sızlıyor saklı bir yerlerde dokunulduğunda tekrar başlıyor acımaya. Bir perde açılıyor önümde geçmiş zamanlara dair.. Gözlerimi kapatıyorum.. Sendeki ben oluyorum.. İlk bakışın canlanıyor gözlerimin önünde gülümseyişin.. Sonra gidiyorsun ardından bakıyorum öylece durup ben de.. Durdur! Durdurmak için bu gidişi sarılmak istiyorum ellerine yapamıyorum.. Kapanıyor perde... Suretimi kapatıp aslıma dönüyorum yine.. |
Sahte kalbinin vermiş olduğu Aşk teklifine.. YOKUM diyorum.. :P patenti bana aittir.. |
senden sonra çok durmadım kendimde, sahipsiz bedenimi bırakıp tenha bir köşede, eksik bir canla düştüm peşine, hadi yine çık karşıma, önce yalan sevginle seviyorum de, sonrada elvedalar bırak yüreğime bütün gerçekliğinle.. |
- sanki içimde bir yerlerde bir başkent değişiyor... |
Gözümden düşenler yüreğimden de düşmüştür. |
İsmine bir çizgi attım Artık seni bağlamaz benim hayatım.. |
Hadi kurtar beni bu hayattan, gel kurat beni bu azaptan.... (Yine eskisi gibi) |
atarım bütün acıyı kalpten şüphen olmasın deli yürekten .. omuzumdaki iki melekten biri aşk için biri huzur.. |
Bitse gitsek |
Sühari olcagına bardak ol, sürahi önunde egilsin.. (H):P |
Kussam kaç intihar çıkar içimden, Kessem kaç anlayamadıklarınız akar bileklerimden... |
yaşasın ileti çılgınlığı.. |
|
Ey kalbe saplanan hançer ey ciğere işlenen kurşun bu yürek artık ağlamamalıhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif yanmamalı acılara bu kadar ağır geliyor onurlu bir ömrün çekilen yükü bir yanım denizhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif bir yanım uçurumhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif bir yanım ateş yalnız bir yolcuyum meçhule giden dümensiz bir gemide gözlerimde kaç bin yıllık ah! yüzme bilmediğini bile bile denize atıyorum kalbimi alıp götürsün diye upuzun yanlızlıklara dalgalar |
Zamana göre değişir değişmeyeceğini sandıqın... Ne geçen zamanın telafisi oldu. Ne de gelen fırsatların... |
Seni fazla mı büyüttüm içimde? Yoksa sen zaten büyük müydün?… |
Garibin başını yaktılar, onlar apse oydular. Alnıma kabzeyi vurdular, güven evimi yaktılar,hatrın hasını çaldılar. Yemin olsun duyan kulaklar,dırdırlardan bıktılar..!! |
Ah bir bilsen sevgilim bu sana son mektubum..İster at, ister oku...Ben yine sana mecburum... |
Ağlama kıyamam ıslanır buklelerin, Aklına geldikçe uktelerin.. |
Pişmanlık için çok geç.. Ama kabus için henüz erken.... |
Hayat keşke bu kadar etobur olmasaydı.. |
Savaşsak; aramıza giren şeytanla olmaz mı? Hani büyük aşklar her türlü engeli aşardı,hani gerçek dostluklar her sınavı geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanırdı? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek değerler vardı? Hani en büyük zaferler, en kanlı savasların ardından kazanılırdı? Bunların hepsi yalan mı? Sahiden..., gitmesen olmaz mı? Bitmesek olmaz mı?………. |
Kalbe yenik düşen A$K kelimesinin üzüleni BEN üzeni ise KALPTE GİZLİ... |
Aşk "sabır"dır belki, ama asla "tahammül" değil... |
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz m |
Life is like a mirror.. If you face it smiling, it smiles right back... ;) |
konuşmak küçülür, küçülürse adı değişir susmak olur ağlamak büyür, büyürse adı değişir susmak olur |
AdioS MsX :wave: |
Kaybettik severken, yorulduk denerken.. Bana sabırlar dilerdin, sen pes ettin benden erken.. |
<<< MutLuLuk >>> |
Kayboldum sanki yine gören var mı? |
Doğan günü görecek hevesim kalmadı |
Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir. |
Hadi git Görmezden geliyorum.. |
Seni sevmek adımı defalarca yazmaktı dudaklarımla dudaklarına... |
"O güzel insanlar çekildi… Zaten her şey başından belliydi… Hayat bir peri masalı değildi, bir gün bizim de öğreneceğimiz gibi…" |
Gözlerim mi karararan? Dünyam mı?? |
Hayat; sen planlar kurarken etrafında kendiliğinden olanlardır.... |
Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem.. |
Belki aradığın ben değilimdir Benziyorum ama hiç değilimdir |
Öfke, tutkunun diğer adı... |
Sana uzaktan bakıyor artık gözlerim.. Gönlüm senden geçmez bana döndü hep sözlerim... |
Gülmeyi unutan şu halimize Dön ne olur bir uzaktan bak |
Bu gece uyumadan önce elimi siz tutar mısınız? Bir Çocuk... |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık