![]() |
onlardan eminim ama yine de görüntü resmi göremiyorum. yardım lütfen... |
selam arkadaşlar benim sorum şu olacak bana yardımcı olabilir misiniz ? msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için bir proğram var mı ?TEŞEKKÜRLER şimdiden |
Alıntı:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) |
arkdaslar birisi msn messengerimi çaldı msn mi tekrar nasıl alırım sanırım pc me girip içlemi ordan yaptı bunu bulmanın yada işime yarayacak programları bana verebilirmisin:D |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Messenger İleti Geçmişi hakkında Arkadaşlar benim bir sorunum var. Kız kardeşimin messengerda yaşından oldukça büyük bir adamla uygunsuz şekilde yazıştığından şüpheleniyordum ve takip amacıyla iletilerini kaydetmeye başladım ancak kardeşim bunu farketti ve ileti geçmişini kaydet seçeneğindeki onay işaretini kaldırdı. Şimdi keylogger programlarıyla takip etmeye çalışıyorum ancak bu pek de faydalı olmadı çünkü iletileri tek taraflı olarak görüyorum. Benim için önemli olan kız kardeşimin yazdıklarından çok karşı tarafın yazdıkları. İletileri kaydedip gerekli yerlere suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Bu amaçla Messenger içinden ileti geçmişi kaydet seçeneğini aktif hale getirmeden ve kardeşime farkettirmeden nasıl iletileri kaydedebilirim. Bunun için bir program varsa önerebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
Messenger Plus'ı kullanabilirsiniz. İnceleyin.... |
Msn Hattan Düşme S.a Arkadaslar. Artık Cıldırmak üzereyim Sizlere Sorayim dedim. Live Messenger 8.1 kullanıyorum. Mesela Msn adresimi Acıyorum Tak diye msn kapanıyor yeniden baglanmaya calısıyor baglanıyor yine düşüyor bu boyle gidiyor. sonra bi ara baglanıyor baya duruyo yine aynı sekilde hattan düşüyor. yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar.. şimdiden hepinize tşkler ederim. kolay gelsin S.a Arkadaslar. Artık Cıldırmak üzereyim Sizlere Sorayim dedim. Live Messenger 8.1 kullanıyorum. Mesela Msn adresimi Acıyorum Tak diye msn kapanıyor yeniden baglanmaya calısıyor baglanıyor yine düşüyor bu boyle gidiyor. sonra bi ara baglanıyor baya duruyo yine aynı sekilde hattan düşüyor. yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar.. şimdiden hepinize tşkler ederim. kolay gelsin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şimdi 8,5 i kurdum üstadım.. Bakalım Bunda Sorun Olacakmi İnsallah Olmaz tşkederim. Kolay gelsin iyi calısmalar. |
slm arkadaşlar, msn de kendi resmimi ve başkalarının görüntü resmini göremiyorum. Messenger kişi listesi penceresinde "Araçlar --> Seçenekler" menüsünde, "Kişisel" sekmesinde "Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver" seçeneğinin; Genel sekmesinden de "Diğerlerinin görüntü resmini göster" seceneğinin işaretli olduğundan da eminim. ama yine de görüntü resmim yok. bi ayarı mı değiştirdim acaba ? :( lütfen yardım edin... |
Alıntı:
|
ellerınıze saglık ben kurdum ve super |
slm arkadaşlar ben bu nmsnde beni engelleyenlerini görme programını nası yüklicem biri yardım etsinn:( |
Alıntı:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) |
Alıntı:
ENGELLİYENLERİ GÖRMEN İMKANSIZDIR ENGELLİYENLERİ GÖREBİLECEK HER HANGİ BİR PROGRAM DAHA BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA ÇIKMAMIŞTIR.ENGELLİYENLERİ GÖSTERECEK DİYE OLAN PROGRAMDA SİZİ SİLENLER ÇIKIYOR BENDEN SÖYLEMESİ |
Alıntı:
|
Msn Arıza Arkadaşlar Msn 8.1 kullanıyorum,düne kadar sorunu yoktu ama n olduysa dün oldu,Msn normal olarak açılıyor tam solundaki reklamları yükleyeceği zaman aniden kapanıyor..windows messenger da sorun yok ama msn de bu sorunu yaşıyorum.Girişi yapıyorum açılıyor,solundaki reklamları yüklemeye çalıştığı sırada tık gidiyor..Acaba benim adreste mi sorun var diye farklı mail adreslerinden girdim onda da aynı sorunu verdi..Msn i tekrardan kuruyorum hatta 8.5 i de kurdum onda da aynı sorunu verdi şimdi MSN için de format atmak istemiyorum..Bilgisi olanların yardımını bekliyorum saygılar... |
slm ben forma yeni üye oldum benim msn sürümüm windows live messenger 8.0 kullandığım virüs programı active virus shield.ben daha önce msndiscovery yükledim anck bugün msnmi açtığımda sembolü yok olmuştu.ben de tekrar yükleyüp bilgisayarı kapattım.daha sonra tekrar açtığımda discovery yoktu ve bi daha yükledim.ve msnbirden kapandı şimdi ise tekrar açamıyorum.msneyle ilgili tüm programları sildim.msnyi tekrar yükledim ama çalıştırmak isteyince 2 defa discovery yüklediğimi sölüo ve msneyi açmıo lütfen yardım edin. |
Alıntı:
Alıntı:
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. mdl nin şuanki sürümü için wlm 8.1 kullanmanızı öneririm size. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
slm msnye girince hata kodu veriyor(80004005).bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Vereceğim Lini İnceleyin.. https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html |
lıve messengerde konuşmaları kayıt altına almak istiyorum.bununla ilgili program varmı.yalnız kendi konuşmalarımı değil |
Alıntı:
|
selam,msgpluslıve-423 yükledim ,plus bölümündeki tercihler kısmında ,eklentiler sekmesi gözükmüyor. teşekkürler. |
slm arkadaşlar ben live messenger 8.1 kullanıyorum ama el yazısı özelligini kullanamıyırum... hattaa kulanmak istedigim zaman su yazı cıkıyor: ''el yazısı'nı kullanmak icin yazılım yüklemeniz veya güncelleştirmeniz gerekebilir. el yazısı özelligini etkinleştirme veya gizleme konusundaki ayrıntılar icin yardım' tıklayın'' cıkıor' ben yardımda bişe bulamadım.bunun icin yazılım yada güncellestirme warsa yardımcı olabilirmisiniz.... |
ya benım sorunun msndekı kısılerı toplu olarak sılmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz |
slm arkadaslar ben msn adresımı sıteden ıptal ettım ve pişman oldum msn lıstemdekı kısılerın adreslerını nasıl bulacagım yada msn adresımı nasıl gerı alırım bunun hakkında bılgınız varmı acaba |
Alıntı:
Microsoft Windows Journal Viewer 1.5. Şimdi karşıdan yükleyin. Windows Journal Viewer için Güvenlik Güncelleştirmesi. Şimdi karşıdan yükleyin. Alıntı:
kişiler >> kişi ekle >> adres defterimi göster tıklıyoruz ve kişi listesi çıkıyor tümünü işaretleyip X sil seçeneğine tıklıyoruz kişi listeniz toplu olarak siliniyor.sonra msn yi kapatıp tekrar açtıktan sonra msn deki kişilerinizin yok oldugunu göreceksiniz. birde bunu toplu olarak deilde silmek istediğiniz kişiyi işaretleyip silebilirsiniz. Alıntı:
|
selam arkadaşlar.. BEnım bir sounum var. arkadaşlarıma bişey gönderdiğimde bilgisyarınız paylaşım klasörüne kapalı diye bir uyarı veriyor.msn i defalarca kaldırıp tekrar kurdum sroun çözülmedi netten yenisini indiriyiorum kuaramıyorum... Yardım edin lütfen arkadaşlar :(... |
msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için ne yapablrm bu msn 7.5 ıcınde dahılmı yokssa sadece lıve mesenger ıcınmı? |
Alıntı:
sanırım sorunuz arkdsınızı paylaşım klasörü katagorisine dahil etmediniz yada edilmediniz karsı taraftan.araçlar/secenekler/paylaşım klasörü ayarlarına göz atıp arkdsınız yada karsı taraf sizin için paylaşım klasörü olusturun. Alıntı:
|
merhabalar arkadaşlar, msndeki Smileleri nasıl yedekleyebilirim? Bilgisayarımı formatlıycam ama bazı smileleri tekrar edinmem oldukça zor ve onları kaybetmeden yedeğini almak istiyorum.. biraz aradım ama sitede bulamadım bununla ilgili bir döküman... yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
Bağlantıyı inceleyiniz; https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar iki hafta önce msn mi kaybettim şifremi kabul etmiyo gizli yanıtıda girdim çok kez denediniz diye yanıt veriyo muhtemelen şifrem çalınmış olmalı onu nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
Sakin yanlis anlama ! ama uzerine soguk bi bardak su ic ve unut derim .. eger gizli soru degismis ki alan herseyi degistirmistir bu durumda microsoft bile bos .. |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Msn de sildiğim kişiyi yeniden eklemek msnde silmiş olduğum kişiyi araçlar->seçenekler-> gizlilikten yeniden eklersem ona uyarı gider mi? cevaplarınızı bekliyorum..teşekürler |
Alıntı:
HAYIR HERHANGİ BİR İLETİ GİTMİYOR KENDİM ŞAHSEN DENEDİM BENDEN SÖYLEMESİ |
Benim sorunum ise şöyle: Msnde listemdekiler Myspace lerini güncellediklerinde isimlerinin sollarında sarı bir yıldız çıkar, bizde ona tıkladığımızda kişinin spaceine gideriz değilmi, ben yıldızları görebiliyorum fakat tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor, msn hiçbir tepki vermiyor boşluğa tıklamışım gibi. Bu sorunun kaynağı nedir acaba |
Alıntı:
SPACE GÖREBİLMEN İÇİN KENDİ AÇTIĞIN MSN SAYFASINDA SPACE SİMGESİ GÖRÜLMESİ GEREKİYOR EĞER SPACE SİMGESİ YOKSA SPACENİ GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLERİN SPACENİ GÖREMEZSİNİZ. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ARASIRA MESSENGERDA SORUN OLDUĞUNDA SPACE SİMGESİ ÇIMAMA DURUMU OLUYOR BUNLARDA SANA DENK GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE |
ben msn 5.1 de resim sorunu yaşıyorum ne ben karşıdakini görüyorum nede karşıdaki beni görüyor diğer versiyonlardaki gibi Araçlar > Seçenekler > "GENEL" Bölümü diye bir bölüm de açılmıyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim Ayrıca bir türlü yükseltemiyorum versiyonunu ne yapmam lazım |
Alıntı:
Alıntı:
Son sürümü download etmek için ; https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık