MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

romantik84 7 Haziran 2007 23:09

onlardan eminim ama yine de görüntü resmi göremiyorum. yardım lütfen...

evrimkır 9 Haziran 2007 18:27

selam arkadaşlar benim sorum şu olacak bana yardımcı olabilir misiniz ? msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için bir proğram var mı ?TEŞEKKÜRLER şimdiden

hellboy726 9 Haziran 2007 20:30

Alıntı:

evrimkır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 515924)
selam arkadaşlar benim sorum şu olacak bana yardımcı olabilir misiniz ? msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için bir proğram var mı ?TEŞEKKÜRLER şimdiden

Başlığımızı inceleyiniz;
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

ademozkan_06 10 Haziran 2007 01:19

arkdaslar birisi msn messengerimi çaldı msn mi tekrar nasıl alırım sanırım pc me girip içlemi ordan yaptı bunu bulmanın yada işime yarayacak programları bana verebilirmisin:D

hellboy726 10 Haziran 2007 11:21

Alıntı:

ademozkan_06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 516492)
arkdaslar birisi msn messengerimi çaldı msn mi tekrar nasıl alırım sanırım pc me girip içlemi ordan yaptı bunu bulmanın yada işime yarayacak programları bana verebilirmisin:D

bağlantıyı inceleyin

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

grapho 10 Haziran 2007 12:30

Messenger İleti Geçmişi hakkında

Arkadaşlar benim bir sorunum var. Kız kardeşimin messengerda yaşından oldukça büyük bir adamla uygunsuz şekilde yazıştığından şüpheleniyordum ve takip amacıyla iletilerini kaydetmeye başladım ancak kardeşim bunu farketti ve ileti geçmişini kaydet seçeneğindeki onay işaretini kaldırdı. Şimdi keylogger programlarıyla takip etmeye çalışıyorum ancak bu pek de faydalı olmadı çünkü iletileri tek taraflı olarak görüyorum. Benim için önemli olan kız kardeşimin yazdıklarından çok karşı tarafın yazdıkları. İletileri kaydedip gerekli yerlere suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Bu amaçla Messenger içinden ileti geçmişi kaydet seçeneğini aktif hale getirmeden ve kardeşime farkettirmeden nasıl iletileri kaydedebilirim. Bunun için bir program varsa önerebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler...

ahmetseydi 10 Haziran 2007 13:10

Alıntı:

grapho adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 516890)
Arkadaşlar benim bir sorunum var. Kız kardeşimin messengerda yaşından oldukça büyük bir adamla uygunsuz şekilde yazıştığından şüpheleniyordum ve takip amacıyla iletilerini kaydetmeye başladım ancak kardeşim bunu farketti ve ileti geçmişini kaydet seçeneğindeki onay işaretini kaldırdı. Şimdi keylogger programlarıyla takip etmeye çalışıyorum ancak bu pek de faydalı olmadı çünkü iletileri tek taraflı olarak görüyorum. Benim için önemli olan kız kardeşimin yazdıklarından çok karşı tarafın yazdıkları. İletileri kaydedip gerekli yerlere suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Bu amaçla Messenger içinden ileti geçmişi kaydet seçeneğini aktif hale getirmeden ve kardeşime farkettirmeden nasıl iletileri kaydedebilirim. Bunun için bir program varsa önerebilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler...

Messenger Plus'ı kullanabilirsiniz. İnceleyin....

FiRewaLL 10 Haziran 2007 14:28

Msn Hattan Düşme

S.a Arkadaslar. Artık Cıldırmak üzereyim Sizlere Sorayim dedim.
Live Messenger 8.1 kullanıyorum.
Mesela Msn adresimi Acıyorum Tak diye msn kapanıyor yeniden baglanmaya calısıyor baglanıyor yine düşüyor bu boyle gidiyor.
sonra bi ara baglanıyor baya duruyo yine aynı sekilde hattan düşüyor. yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar..

şimdiden hepinize tşkler ederim. kolay gelsin

Mesela Msn adresimi Acıyorum Tak diye msn kapanıyor yeniden baglanmaya calısıyor baglanıyor yine düşüyor bu boyle gidiyor.
sonra bi ara baglanıyor baya duruyo yine aynı sekilde hattan düşüyor. yardim ederseniz cok sevinirim arkadaslar..

NeutralizeR 10 Haziran 2007 14:38

Alıntı:

FiRewaLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 517142)

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

FiRewaLL 10 Haziran 2007 14:40

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 517148)
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

üstadım yaptim kaldırdım yeniden de kurdum ama hala aynı :S

NeutralizeR 10 Haziran 2007 14:54

Alıntı:

FiRewaLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 517151)
üstadım yaptim kaldırdım yeniden de kurdum ama hala aynı :S

Windows Live Messenger 8.5 İngilizce sürümü, üzerine de Türkçe sürümü kurun, bir de bu sürümde deneyin. Güvenlik programlarınızı geçici olarak kapattığınızda bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca kontrol için; Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı da deneyebilirsiniz.

FiRewaLL 10 Haziran 2007 15:42

şimdi 8,5 i kurdum üstadım.. Bakalım Bunda Sorun Olacakmi İnsallah Olmaz tşkederim. Kolay gelsin iyi calısmalar.

romantik84 10 Haziran 2007 19:17

slm arkadaşlar, msn de kendi resmimi ve başkalarının görüntü resmini göremiyorum.

Messenger kişi listesi penceresinde "Araçlar --> Seçenekler" menüsünde, "Kişisel" sekmesinde "Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver" seçeneğinin; Genel sekmesinden de "Diğerlerinin görüntü resmini göster" seceneğinin işaretli olduğundan da eminim.

ama yine de görüntü resmim yok.
bi ayarı mı değiştirdim acaba ? :(
lütfen yardım edin...

NeutralizeR 10 Haziran 2007 19:22

Alıntı:

romantik84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 517492)
slm arkadaşlar, msn de kendi resmimi ve başkalarının görüntü resmini göremiyorum.

Messenger kişi listesi penceresinde "Araçlar --> Seçenekler" menüsünde, "Kişisel" sekmesinde "Kendi görüntü resmimi göster ve diğerlerinin bunu görmesine izin ver" seçeneğinin; Genel sekmesinden de "Diğerlerinin görüntü resmini göster" seceneğinin işaretli olduğundan da eminim.

ama yine de görüntü resmim yok.
bi ayarı mı değiştirdim acaba ? :(
lütfen yardım edin...

Resimde gösterilen yere tıkladığınızda bir değişiklik olmuyor mu?

DrAm3vLH 10 Haziran 2007 19:48

ellerınıze saglık ben kurdum ve super

moonlight_y 11 Haziran 2007 14:10

slm arkadaşlar ben bu nmsnde beni engelleyenlerini görme programını nası yüklicem biri yardım etsinn:(

hellboy726 11 Haziran 2007 15:57

Alıntı:

moonlight_y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 518482)
slm arkadaşlar ben bu nmsnde beni engelleyenlerini görme programını nası yüklicem biri yardım etsinn:(

Bağlantıdaki başlığımızı inceleyin;
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

KisukE UraharA 11 Haziran 2007 16:23

Alıntı:

moonlight_y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 518482)

ENGELLİYENLERİ GÖRMEN İMKANSIZDIR ENGELLİYENLERİ GÖREBİLECEK HER HANGİ BİR PROGRAM DAHA BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA ÇIKMAMIŞTIR.ENGELLİYENLERİ GÖSTERECEK DİYE OLAN PROGRAMDA SİZİ SİLENLER ÇIKIYOR BENDEN SÖYLEMESİ

mrymskrc 11 Haziran 2007 21:37

Alıntı:

mrymskrc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 512864)
arkadaşlar bu hata bende de oluyor ne yapmalıyım acaba.sizin yazdıklarınızı okudum fakat onlar bi işe yaramadı :|

kimse bana yardım etmiicekmiiiii:*(

matraxboy 11 Haziran 2007 23:24

Msn Arıza

Arkadaşlar Msn 8.1 kullanıyorum,düne kadar sorunu yoktu ama n olduysa dün oldu,Msn normal olarak açılıyor tam solundaki reklamları yükleyeceği zaman aniden kapanıyor..windows messenger da sorun yok ama msn de bu sorunu yaşıyorum.Girişi yapıyorum açılıyor,solundaki reklamları yüklemeye çalıştığı sırada tık gidiyor..Acaba benim adreste mi sorun var diye farklı mail adreslerinden girdim onda da aynı sorunu verdi..Msn i tekrardan kuruyorum hatta 8.5 i de kurdum onda da aynı sorunu verdi şimdi MSN için de format atmak istemiyorum..Bilgisi olanların yardımını bekliyorum saygılar...

bdrycnn 11 Haziran 2007 23:43

slm ben forma yeni üye oldum benim msn sürümüm windows live messenger 8.0 kullandığım virüs programı active virus shield.ben daha önce msndiscovery yükledim anck bugün msnmi açtığımda sembolü yok olmuştu.ben de tekrar yükleyüp bilgisayarı kapattım.daha sonra tekrar açtığımda discovery yoktu ve bi daha yükledim.ve msnbirden kapandı şimdi ise tekrar açamıyorum.msneyle ilgili tüm programları sildim.msnyi tekrar yükledim ama çalıştırmak isteyince 2 defa discovery yüklediğimi sölüo ve msneyi açmıo lütfen yardım edin.

ahmed 11 Haziran 2007 23:47

Alıntı:

matraxboy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 519506)
Arkadaşlar Msn 8.1 kullanıyorum,düne kadar sorunu yoktu ama n olduysa dün oldu,Msn normal olarak açılıyor tam solundaki reklamları yükleyeceği zaman aniden kapanıyor..windows messenger da sorun yok ama msn de bu sorunu yaşıyorum.Girişi yapıyorum açılıyor,solundaki reklamları yüklemeye çalıştığı sırada tık gidiyor..Acaba benim adreste mi sorun var diye farklı mail adreslerinden girdim onda da aynı sorunu verdi..Msn i tekrardan kuruyorum hatta 8.5 i de kurdum onda da aynı sorunu verdi şimdi MSN için de format atmak istemiyorum..Bilgisi olanların yardımını bekliyorum saygılar...

kurmus olduğunuz tüm wlm sürümlerini ve eklentileri (plus,mdl...)ekle kaldırdan kaldırınız,program filestan tüm wlm dosyalarını silin,Application Data dan msn messenger dosyasını,C:\WINDOWS\Prefetch dll uzantısını silip tekrar wlm 8.1 kurunuz.

Alıntı:

bdrycnn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 519532)
slm ben forma yeni üye oldum benim msn sürümüm windows live messenger 8.0 kullandığım virüs programı active virus shield.ben daha önce msndiscovery yükledim anck bugün msnmi açtığımda sembolü yok olmuştu.ben de tekrar yükleyüp bilgisayarı kapattım.daha sonra tekrar açtığımda discovery yoktu ve bi daha yükledim.ve msnbirden kapandı şimdi ise tekrar açamıyorum.msneyle ilgili tüm programları sildim.msnyi tekrar yükledim ama çalıştırmak isteyince 2 defa discovery yüklediğimi sölüo ve msneyi açmıo lütfen yardım edin.

Öncelikle wlm yi tamamen silin, sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.
mdl nin şuanki sürümü için wlm 8.1 kullanmanızı öneririm size.

matraxboy 12 Haziran 2007 00:26

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 519534)
kurmus olduğunuz tüm wlm sürümlerini ve eklentileri (plus,mdl...)ekle kaldırdan kaldırınız,program filestan tüm wlm dosyalarını silin,Application Data dan msn messenger dosyasını,C:\WINDOWS\Prefetch dll uzantısını silip tekrar wlm 8.1 kurunuz.

Bunları önceden de denemiştim,yine denedim ama maalesef aynı sorun devam ediyor tam yandaki reklamları yükleyemeye çalıştığı sırada küt!kapanıyor.Anlaşılan format ya da sistem geri yükleme yapacaz napalım...Şimdilik Trillianla idare ederim belki..Yardımlar için teşkkürler

NeutralizeR 12 Haziran 2007 01:03

Alıntı:

matraxboy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 519571)
Bunları önceden de denemiştim,yine denedim ama maalesef aynı sorun devam ediyor tam yandaki reklamları yükleyemeye çalıştığı sırada küt!kapanıyor.Anlaşılan format ya da sistem geri yükleme yapacaz napalım...Şimdilik Trillianla idare ederim belki..Yardımlar için teşkkürler

Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler > Sekmeleri gizle

bdrycnn 12 Haziran 2007 10:52

slm msnye girince hata kodu veriyor(80004005).bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

ahmetseydi 12 Haziran 2007 10:59

Alıntı:

bdrycnn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 519914)
slm msnye girince hata kodu veriyor(80004005).bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Vereceğim Lini İnceleyin.. https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/8230-messenger-error-fixer-hata-onarimi.html

gaffur1665 12 Haziran 2007 11:27

lıve messengerde konuşmaları kayıt altına almak istiyorum.bununla ilgili program varmı.yalnız kendi konuşmalarımı değil

ahmed 12 Haziran 2007 11:34

Alıntı:

gaffur1665 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 519941)
lıve messengerde konuşmaları kayıt altına almak istiyorum.bununla ilgili program varmı.yalnız kendi konuşmalarımı değil

Windows Live Messengerın kendi içerisinde böyle bir özellik mevcut ayrı bir porgram yüklemenize gerek yoktur.araçlar/seçenekler kısmını incelerseniz bu özelliği göreceksiniz.

yetmis7 12 Haziran 2007 12:36

selam,msgpluslıve-423 yükledim ,plus bölümündeki tercihler kısmında ,eklentiler sekmesi gözükmüyor. teşekkürler.

engin01 12 Haziran 2007 15:10

slm arkadaşlar ben live messenger 8.1 kullanıyorum ama el yazısı özelligini kullanamıyırum... hattaa kulanmak istedigim zaman su yazı cıkıyor:

''el yazısı'nı kullanmak icin yazılım yüklemeniz veya güncelleştirmeniz gerekebilir. el yazısı özelligini etkinleştirme veya gizleme konusundaki ayrıntılar icin yardım' tıklayın'' cıkıor'
ben yardımda bişe bulamadım.bunun icin yazılım yada güncellestirme warsa yardımcı olabilirmisiniz....

basicx 12 Haziran 2007 16:04

ya benım sorunun msndekı kısılerı toplu olarak sılmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz

yelizcaan 12 Haziran 2007 17:37

slm arkadaslar ben msn adresımı sıteden ıptal ettım ve pişman oldum msn lıstemdekı kısılerın adreslerını nasıl bulacagım yada msn adresımı nasıl gerı alırım bunun hakkında bılgınız varmı acaba

ahmed 12 Haziran 2007 17:43

Alıntı:

engin01 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 520207)
slm arkadaşlar ben live messenger 8.1 kullanıyorum ama el yazısı özelligini kullanamıyırum... hattaa kulanmak istedigim zaman su yazı cıkıyor:

''el yazısı'nı kullanmak icin yazılım yüklemeniz veya güncelleştirmeniz gerekebilir. el yazısı özelligini etkinleştirme veya gizleme konusundaki ayrıntılar icin yardım' tıklayın'' cıkıor'
ben yardımda bişe bulamadım.bunun icin yazılım yada güncellestirme warsa yardımcı olabilirmisiniz....

Microsoft® Windows® XP veya Microsoft® Windows® 2000 (Service Pack 3 veya üstü ile). İşletim sisteminizin güncel olduğundan emin değilseniz, Microsoft® Windows® Update web sitesine gidin.
Microsoft Windows Journal Viewer 1.5. Şimdi karşıdan yükleyin.
Windows Journal Viewer için Güvenlik Güncelleştirmesi. Şimdi karşıdan yükleyin.

Alıntı:

basicx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 520354)
ya benım sorunun msndekı kısılerı toplu olarak sılmek ıstıyorum yardımcı olurmusunuz

Msn'de kişi listesini toplu silmek için;
kişiler >> kişi ekle >> adres defterimi göster tıklıyoruz ve kişi listesi çıkıyor tümünü işaretleyip X sil seçeneğine tıklıyoruz kişi listeniz toplu olarak siliniyor.sonra msn yi kapatıp tekrar açtıktan sonra msn deki kişilerinizin yok oldugunu göreceksiniz.
birde bunu toplu olarak deilde silmek istediğiniz kişiyi işaretleyip silebilirsiniz.

Alıntı:

yelizcaan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 520618)
slm arkadaslar ben msn adresımı sıteden ıptal ettım ve pişman oldum msn lıstemdekı kısılerın adreslerını nasıl bulacagım yada msn adresımı nasıl gerı alırım bunun hakkında bılgınız varmı acaba

adresinizi kapatma işlemi yaptıysanız 30 gün içinde adresiniz aktiftir bu süre içinde tekrar adresinize girebilir ve kişilerinizi silmediyseniz ulaşabilirsiniz.eğer 30 gün gecmişse ulaşma imakınınız yoktur kişilerinize!

ChiA 13 Haziran 2007 21:56

selam arkadaşlar..

BEnım bir sounum var. arkadaşlarıma bişey gönderdiğimde bilgisyarınız paylaşım klasörüne kapalı diye bir uyarı veriyor.msn i defalarca kaldırıp tekrar kurdum sroun çözülmedi netten yenisini indiriyiorum kuaramıyorum...
Yardım edin lütfen arkadaşlar :(...

DrAm3vLH 13 Haziran 2007 22:47

msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için ne yapablrm bu msn 7.5 ıcınde dahılmı yokssa sadece lıve mesenger ıcınmı?

ahmed 14 Haziran 2007 00:16

Alıntı:

ChiA adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 522840)
selam arkadaşlar..

BEnım bir sounum var. arkadaşlarıma bişey gönderdiğimde bilgisyarınız paylaşım klasörüne kapalı diye bir uyarı veriyor.msn i defalarca kaldırıp tekrar kurdum sroun çözülmedi netten yenisini indiriyiorum kuaramıyorum...
Yardım edin lütfen arkadaşlar :(...

sanırım sorunuz arkdsınızı paylaşım klasörü katagorisine dahil etmediniz yada edilmediniz karsı taraftan.araçlar/secenekler/paylaşım klasörü ayarlarına göz atıp arkdsınız yada karsı taraf sizin için paylaşım klasörü olusturun.

Alıntı:

DrAm3vLH adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 522930)
msn de birisinin beni silip silmediğini öğrenebilir miyim bunu öğrenmek için ne yapablrm bu msn 7.5 ıcınde dahılmı yokssa sadece lıve mesenger ıcınmı?

bunu öğrenmek için araclar/secenekler/gizlilikten sizi sildiğinizi tahmin ettiğiniz kişinin üzerine gelip sağ tıklayın eğer sil seceneği akitifse karsı taraf sizi silmiştir.

TeNNiSeR 14 Haziran 2007 18:59

merhabalar arkadaşlar, msndeki Smileleri nasıl yedekleyebilirim?
Bilgisayarımı formatlıycam ama bazı smileleri tekrar edinmem oldukça zor ve onları kaybetmeden yedeğini almak istiyorum..
biraz aradım ama sitede bulamadım bununla ilgili bir döküman...
yardımcı olursanız sevinirim...

hellboy726 14 Haziran 2007 19:16

Alıntı:

TeNNiSeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 523978)
merhabalar arkadaşlar, msndeki Smileleri nasıl yedekleyebilirim?
Bilgisayarımı formatlıycam ama bazı smileleri tekrar edinmem oldukça zor ve onları kaybetmeden yedeğini almak istiyorum..
biraz aradım ama sitede bulamadım bununla ilgili bir döküman...
yardımcı olursanız sevinirim...

Bağlantıyı inceleyiniz; https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html

TeNNiSeR 14 Haziran 2007 19:19

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 523984)

teşekkürler hellboy ;)

Beydaba_ 14 Haziran 2007 20:01

selam arkadaşlar iki hafta önce msn mi kaybettim şifremi kabul etmiyo gizli yanıtıda girdim çok kez denediniz diye yanıt veriyo muhtemelen şifrem çalınmış olmalı onu nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

bebeto 14 Haziran 2007 20:27

Alıntı:

Beydaba_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 524028)
selam arkadaşlar iki hafta önce msn mi kaybettim şifremi kabul etmiyo gizli yanıtıda girdim çok kez denediniz diye yanıt veriyo muhtemelen şifrem çalınmış olmalı onu nasıl geri alabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

Sakin yanlis anlama ! ama uzerine soguk bi bardak su ic ve unut derim .. eger gizli soru degismis ki alan herseyi degistirmistir bu durumda microsoft bile bos ..

hellboy726 14 Haziran 2007 21:51

Alıntı:

Beydaba_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 524028)

Bağlantıyı inceleyin;

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

rose_tek 15 Haziran 2007 17:59

Msn de sildiğim kişiyi yeniden eklemek

msnde silmiş olduğum kişiyi araçlar->seçenekler-> gizlilikten yeniden eklersem ona uyarı gider mi? cevaplarınızı bekliyorum..teşekürler

KisukE UraharA 15 Haziran 2007 18:27

Alıntı:

rose_tek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 525151)
msnde silmiş olduğum kişiyi araçlar->seçenekler-> gizlilikten yeniden eklersem ona uyarı gider mi? cevaplarınızı bekliyorum..teşekürler

HAYIR HERHANGİ BİR İLETİ GİTMİYOR KENDİM ŞAHSEN DENEDİM BENDEN SÖYLEMESİ

DuLLSoN 16 Haziran 2007 02:45

Benim sorunum ise şöyle:
Msnde listemdekiler Myspace lerini güncellediklerinde isimlerinin sollarında sarı bir yıldız çıkar, bizde ona tıkladığımızda kişinin spaceine gideriz değilmi, ben yıldızları görebiliyorum fakat tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor, msn hiçbir tepki vermiyor boşluğa tıklamışım gibi. Bu sorunun kaynağı nedir acaba

KisukE UraharA 16 Haziran 2007 08:59

Alıntı:

DuLLSoN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 525815)
Benim sorunum ise şöyle:
Msnde listemdekiler Myspace lerini güncellediklerinde isimlerinin sollarında sarı bir yıldız çıkar, bizde ona tıkladığımızda kişinin spaceine gideriz değilmi, ben yıldızları görebiliyorum fakat tıkladığımda hiçbirşey açılmıyor, msn hiçbir tepki vermiyor boşluğa tıklamışım gibi. Bu sorunun kaynağı nedir acaba

SPACE GÖREBİLMEN İÇİN KENDİ AÇTIĞIN MSN SAYFASINDA SPACE SİMGESİ GÖRÜLMESİ GEREKİYOR EĞER SPACE SİMGESİ YOKSA SPACENİ GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLERİN SPACENİ GÖREMEZSİNİZ.

DuLLSoN 16 Haziran 2007 14:36

Alıntı:

salih85 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 525892)
SPACE GÖREBİLMEN İÇİN KENDİ AÇTIĞIN MSN SAYFASINDA SPACE SİMGESİ GÖRÜLMESİ GEREKİYOR EĞER SPACE SİMGESİ YOKSA SPACENİ GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLERİN SPACENİ GÖREMEZSİNİZ.

Sorunu nasıl çözebilirim onuda söylersen sevinirim, benim space im var

KisukE UraharA 16 Haziran 2007 14:51

Alıntı:

DuLLSoN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 526294)
Sorunu nasıl çözebilirim onuda söylersen sevinirim, benim space im var

ARASIRA MESSENGERDA SORUN OLDUĞUNDA SPACE SİMGESİ ÇIMAMA DURUMU OLUYOR BUNLARDA SANA DENK GELİYOR BÜYÜK İHTİMALLE

siyasal 16 Haziran 2007 23:01

ben msn 5.1 de resim sorunu yaşıyorum

ne ben karşıdakini görüyorum nede karşıdaki beni görüyor

diğer versiyonlardaki gibi Araçlar > Seçenekler > "GENEL" Bölümü diye bir bölüm de

açılmıyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Ayrıca bir türlü yükseltemiyorum versiyonunu ne yapmam lazım

hellboy726 16 Haziran 2007 23:10

Alıntı:

BYAYD SPEOPLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 526581)
msn im cok gec acilio nasil cöze bililrim

bağlantı hızınızdan yada kişi listenizin büyüklüğünden kaynaklanıyor olabilir..

Alıntı:

siyasal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527003)
ben msn 5.1 de resim sorunu yaşıyorum

ne ben karşıdakini görüyorum nede karşıdaki beni görüyor

diğer versiyonlardaki gibi Araçlar > Seçenekler > "GENEL" Bölümü diye bir bölüm de

açılmıyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

Ayrıca bir türlü yükseltemiyorum versiyonunu ne yapmam lazım

sürümünüzü 5.1 den 8.5 e yükseltin.
Son sürümü download etmek için ;
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık