![]() |
Herkes Derin Uykuya Dalarken Ben Sana Dalıyorum.. :( |
Biliyorum ki Seni Görmem Artık İmkansız!!! Ama Sende Birşeyi Bil İstiyorum; Her Gece Rüyalarımdasın, Seni Böyle Yaşamasında Güzel... |
seni gormeden uyumak istemiyorum... Nerdesin? (F) |
arkadaşlar hepinize hayırlı sabahlar ben uzunyola cıkıyorum hakkınızı helal edin sizleri çok özliycem eger kaderde vadem varsa gelince 1 hafta sonra bu yazıları okurum hoscakalın sizleri seviyorum... |
etichet helal olsun kardes... dikaktli kullan arabayi... yavas sur demiyom ama dikaktli sur... en iyi sofor hizli ve guvenli gidendir. millet canim skiliyo. butun turkiye uyumus, gene tek basima kaldim sitede... hangi konuyu mahvedyim diye dusunurken burayi buldum :) niye orda herkes geceleri uyuyo? yokmu benim gibi geceleri seven, geceleri yasiyon birisi... karanligi aydinliktan daha cok seven ve kendini karanlikta daha rahat hisseden bri yokmu orda hic? kime diyom ben yaaa? niye sallamiyosunuz? ben gidiyom... mahvedecek baska konular bulacam :) |
Millet ne doluymuş ya. :) Şuna bak birazını okudum bunalıma girdim.. :P Herkes ne kadar doluymuş böyle.Gündüzleri herkesin yüzünde mutluluk maskesi mi var ? İlginç, saat geceyarısını gectikten sonra bir anda o içimizdeki hasret rüzgarları esmeye başlıyor. Ne dertli insanlarmışız, ne kadar özlenmişlikler ve yaşanamamışlıklar varmış içimizde.... Kederlendim birden uyuyim en iyisi. İyi geceler... |
Avazım Çıktığı Kadar Susuyorum Bu Gece.. |
ya yeni geldim ben dışardan güzel birgün geçirdim keyifliydi eğlendimm uzun zamandır böyle eğlenmemiştim.. yoruldum tabi her zamanki gibi :) hava gene sıcakk .. arwen şuan kafası karışık gene ama huzurlu genede şuan için böle düşünüyorum 5.dak.sonra ne olur bilmem İYİGECELER SİZE |
Cennette İki Kadın 1- Selam, benim adım Wanda. 2- Selam, benimkide Slyvia, sen nasıl öldün? 1- Donarak öldüm. 2- Ne kadar korkunç. 1- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm. 2- Peki sen nasıl öldün? 1- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum. 2- Sonra ne oldu? 1- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm. 2- Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık. Melish Derki; Uyumayın (: |
bu ne yaaa bütün gençler uyuyor muuuu??*-) *-) |
| Saat: 14:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık