![]() |
Ağlama yüreğim yar gelemz...Gelse de artık farketmez |
Kalbim yolcu bekle yolumu avuttum umudumu gözlerimi kuruttum, sordugum soruların yanıtı neydi inan bana bende unuttum... |
Telaşla başlayan o geceye muhtacım Cursed |
|
Kalplerinizden kaçtım hep varıp gittim en karanlıklara Cehennemden düştüm hep beni hiç görmediler . |
|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|Bana baktığında ne gördüğünü merak ediyorum.ß_ß Bana baktığında ne gördüğünü merak ediyorum. Benim aynada gördüklerimden çok farklı olduğu kesin. Belki biraz daha çocuksu bir yüz, üzerine sinmiş bir masumiyet sadece gözüne takılan. Belki de tam aksine, içindeki çirkinlikleri örtmeye çalışan timsah gülüşler ve niyeti muamma bir insan. Hangisi bana benziyor yada ben kafandaki hangi görüntüye benziyorum bilmiyorum. Neyse seni sıkmayayım. Bu kişisel bi’ Soru(’N ). Yalnız kalınca aklıma gelen türden. |
Bütün terkedişlerime bir kandil yakıyorum gecenin sustuğu bu anda..! |
ben bir insanım herşeyden önce,ben bir soluğum nefesin yettiğince,ben bir aşkım kalbinin büyüklüğünde..bir yolum uzanabildiğin kadar,bir suyum akınca gözyaşların,bir hasretim özlemlerin boyu,bir ağlayışım sen susunca,bir başkaldırışım isyanlar duyulunca,bir devrimim cesaretinin ulaştığı sınırlar boyunca.. |
Aramızda uçurumlar söz konusuyken ... olamayız biz birlikte ayrılmalıyız |
Sahte gülüşten, yalan sözden, geçici hevesten ibaretim...İtirazım yok, tedirginliğin neden? |
Ben affettim de gönlüm affetmedi.... |
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam 6.872.504.571 insan var. Kimisi korku içinde kaçıyor, kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor. Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor. Bazıları, kötü insanlar, iyiyle savaşıyor. Bazılarıysa iyi, kötüye karşı mücadele veriyor. Dünyada yaşayan 6 milyar insan…6 milyar ruh…Ve bazen…Tek ihtiyacımız olan içlerinden biri. |
Ne olur durma git ne olur korkma git...! Ne verdinki bugüne kadar bana acıdan başka?? |
Huzurum kendini kasar.. |
Hiç ummazdım son baharda Hediye gibi geldin Hoşgeldin.. Seyirlik değil ömürlük olsun Akşam gözlü Esmerim.. |
açıldım senin yüreğine.. rotanı AŞKa çevir.. |
Durdurun dünyayıııı inecek varrrrrrrr......................... |
Her kaybediş kazanılan derstir aslında... |
Seninle filme gitmekten çok; son seansı da kaçırıp açık sinema aramakmış güzel olan... |
Yüreğim ağır yaralı derinden...yanmaz artık istesemde yeniden...çok yaralar sardı kalbim... ama...bu yara kapanırmı bilemem... |
Aşk tesadüflerden köprü oluşturmaktır. |
Yürü yüreğim gidelim buralardan aşk bizimle değil Sana buralarda bişe olsa kimsenin umrunda değil.. |
affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır.. |
Korkak! |
Eline düştüm elimle. |
Asılı kaldım sende... |
Ben unutmuyorum sen unutsanda.. Yalan olsan da ! doğru olsan da.. Seninim daha ne diyeyim? |
BeLki Birgün ÖzLerSiN |
maksat uğraştırmak.. |
Kapıyı kapat sessizce, rahatsız ettin yeterince mecbursan konuşmaya son sözünü söyle..... |
Bir sen anlarsın beni birde ben anlarım seni Başka kimse anlayamaz bizi.... |
This Was Just Meant To Be You Are Coming Back To Me Cause, This Is Pure Love |
Zulamda kaln son gülücükleri dağıtıyorum buyrun nasiplenin:D:D:D |
BunLarı yapacak gücüm var mı ki.. |
Aşkındayım can yarımm yanıyor bedenim . . . (L) |
ne kaldı bak ellerimde.. |
..İlle de savaşmaksa istediğin cesaretin var mı yenik düşecek.. |
Korkuyorum.. |
Çıldırıyorum çok güzel :) |
Terk edilen benim sen neden ağlıyorsun ki? Sevda yangınlarında küle dönen benim Sen neden savruluyorsun ki? Hasret dalgaları yüreğime çarpmakta iken Sen neden kahırlanıyorsun ki? |
Çok çalışmam Gerek Anne... Çok.. |
Bir gün herşey bitecek... |
Gönlüm usandı sana zar zor dayandı Tabi ben de üzüldüm ama yandıysa yandı. |
Hiç üzülmedin mi? Düşünmedin mi halimi? |
Yarına Küstüm Konuşmasın Benimle.:hih2: |
..Immerse your soul in love.. |
Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar ulaşır, dilden çıkarsa kulaktan öteye gitmez. |
Aşk Bu Gece Şehri Terketti... |
Değersizlere verdiğim değerden utanır oldum..:moo::hih2: |
Benim kendimle ufak bir sorunum var. Biriktirdiğim ne varsa şimdi patlar. |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık