MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

siyasal 16 Haziran 2007 23:52

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527009)
bağlantı hızınızdan yada kişi listenizin büyüklüğünden kaynaklanıyor olabilir..

sürümünüzü 5.1 den 8.5 e yükseltin.
Son sürümü download etmek için ;
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html

Teşekkür ederim arkadaşım ancak üst versiyon yüklenmiyor :^)

hellboy726 17 Haziran 2007 00:05

Alıntı:

siyasal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527129)
Teşekkür ederim arkadaşım ancak üst versiyon yüklenmiyor :^)

aldığınız hata nedir? neden yüklenmiyor?

başlat> denetim masası > Program ekle/ Kaldır > windows bileşenlerini ekle/kaldır'dan 5.1 e veda ederek tekrar kurmayı deneyin..

tugba123 17 Haziran 2007 05:25

arkadaslar msn den kişi sildim ama kişi sil i tıklayınca iki kutu cıkıyor usttekı kutuyu işaretledım o şekilde sildim msn de o kişi gözüküyor fakat o benım cevrım ıcı oldugumu görebiliyormu bana mail atabılırmı

KisukE UraharA 17 Haziran 2007 08:44

Alıntı:

tugba123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527302)
arkadaslar msn den kişi sildim ama kişi sil i tıklayınca iki kutu cıkıyor usttekı kutuyu işaretledım o şekilde sildim msn de o kişi gözüküyor fakat o benım cevrım ıcı oldugumu görebiliyormu bana mail atabılırmı

ÜSTTEKİ KUTUCUĞU İŞARETLEYİP SİLDİYSENİZ SADECE MSNEDEN SİLMİŞ OLDUNUZ.SİZİ GÖREMEZ.FAKAT ALT KUTUCUĞUDA İŞARETLEYİP SİLMİŞ OLSAYDINIZ SİZE MAİL ATAMIYABİLRDİ FAKAT SİZİN YAPTIĞINIZ ŞEKİLDE MAİL SİZE ATABİLİR.

tugba123 17 Haziran 2007 11:13

peki ben o kişiyi tekrar eklersem ona okleme iletisi gidermi

hellboy726 17 Haziran 2007 12:25

Alıntı:

tugba123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527451)
peki ben o kişiyi tekrar eklersem ona okleme iletisi gidermi

üsttekini seçtiyseniz kişiyi ekleyin ve engelini kaldırın..

DuLLSoN 17 Haziran 2007 12:26

Üstteki sayfada sorumun bir bölümü mevcuttu, öbür bölümü ise şöyle, msn penceremde uzun süredir spaces tuşunu göremiyorum, dediğinize göre bundan dolayı arkadaşlarımın space updatelerini bildiren yıldızı görüp tıkladığımda bişey olmuyor.
Space tuşunu göremememin nedeni nedir ve tekrar nasıl aktif hale getirebilirim

tugba123 17 Haziran 2007 12:35

peki tesekur ederım ama ona ekleme roporu gıdıcekmi peki

hellboy726 17 Haziran 2007 13:42

Alıntı:

tugba123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527593)
peki tesekur ederım ama ona ekleme roporu gıdıcekmi peki

oda sizi listesinden sildi ise evet. engelledi ise siz eklesenizde ileti ona gitmez. eğer silip engellemedi ise ileti görüntülenmeden konuşmaya devam edebilirsiniz..

KisukE UraharA 17 Haziran 2007 14:01

Alıntı:

DuLLSoN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 527567)
Üstteki sayfada sorumun bir bölümü mevcuttu, öbür bölümü ise şöyle, msn penceremde uzun süredir spaces tuşunu göremiyorum, dediğinize göre bundan dolayı arkadaşlarımın space updatelerini bildiren yıldızı görüp tıkladığımda bişey olmuyor.
Space tuşunu göremememin nedeni nedir ve tekrar nasıl aktif hale getirebilirim

SPACE SİMGESİNİN ÇIKMAMASININ SEBEBİNİ BENDE TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA HER ZAMAN SİMGE ÇIKMIYOR DİYE BİR ANLAM YOK ARASIRA OLAN BİR ŞEY VE ODA SİZE DENK GELMİŞTİR.HER ZAMAN ÇIKMIYORSA. BENİM DAHA FAZLA BİR BİLGİM YOK KUSURA BAKMIYIN

tugba123 TEŞEKKÜR MESAJLARINIZI MESAJ OLARAK YAZMASSANIZ ÇOK DAHA İYİ OLUR SAYGILARIMLA

melik_34 17 Haziran 2007 22:46

merhaba arkadaşlar. msn açık iken, disvoverinin geçmiş sekmesine tıkladım . msn otomatik olarak kapandı ve tekrar msn ye bağlantı kuramadım şuanda açamıyorum. hata kodu olarak 80004005 veriyor. hata gider dediğimde IE çevrimdışı ayarı onarılamıyor. ne yapabilirim?

hellboy726 18 Haziran 2007 00:20

Alıntı:

melik_34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 528582)
merhaba arkadaşlar. msn açık iken, disvoverinin geçmiş sekmesine tıkladım . msn otomatik olarak kapandı ve tekrar msn ye bağlantı kuramadım şuanda açamıyorum. hata kodu olarak 80004005 veriyor. hata gider dediğimde IE çevrimdışı ayarı onarılamıyor. ne yapabilirim?

Msn den düşürmek için akıllı arkadaşlarımızın hazırladığı kodları uyguladnız sanırım.

80004005 numaralı hatayı alırsınız. Yapmanız gereken kullandığınız sürümün bir öncekini yükleyin. 7.5 ise 7.0 gibi. yada

Yandaki bağlantıdan messenger'ı tamamen uninstall edip yeniden kurun :moo:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

uyanikguven 18 Haziran 2007 15:39

merhaba arkadaşlar benimde bi sorunum var fakat topic hepsini okumak saatlerimi alacağından bakamadım.
Benim sorunum msn göründü adımı değiştiremiyorum oraya geldim ve değiştirmek istediğimde kitli gibi bişey olmuş orası hiç bişey yapılamıyor sorunun çözümü bilen varsa yardım edebilirsiniz.

hellboy726 18 Haziran 2007 16:04

Alıntı:

uyanikguven adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 529413)
merhaba arkadaşlar benimde bi sorunum var fakat topic hepsini okumak saatlerimi alacağından bakamadım.
Benim sorunum msn göründü adımı değiştiremiyorum oraya geldim ve değiştirmek istediğimde kitli gibi bişey olmuş orası hiç bişey yapılamıyor sorunun çözümü bilen varsa yardım edebilirsiniz.

bu sorun genelde isim@soyisim.com olarak adres alanlarda gerçekleşiyor. böyle bir adres alınır ancak doğrulanmadığından nick değiştiremezsiniz. sizdede aynı sorun mevcuttur. Eğer aldığınız e-mail e bağlamda bir domain varsa dosyadan e-postayı doğrula diyerek mail kutunuza onay mailini gönderin.

h0p3 20 Haziran 2007 15:39

Selam Arkadaşlar hotmail mail kutum ingilizce türkçe yapmam gerekiyor nasıl yaparım?:$

ahmed 20 Haziran 2007 16:28

Alıntı:

h0p3 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 532021)
Selam Arkadaşlar hotmail mail kutum ingilizce türkçe yapmam gerekiyor nasıl yaparım?:$

1. Kullanıcı adı ve şifreniz ile hotmail hesabına normal bir giriş yapılır.
  2. Sonra adres satırına http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose yazılır.
  3. Çıkan ekranda Close My Account butonu tıklanır. Ve hesabınızın kapatıldığına dair bir ekran gelir. Meraklanmayın hesabınız kapatılmıyor. Sadece uzun zaman girilmemişte aktif değilmiş hale getiriliyor.
    Sonra tekrar hesbınıza normal kullanıcı adınız ve hesabınız ile giriş yapın. Gelen ekranda Activate My Account butonuna tıklayın.
  4. Karşınıza kullanım sözleşmesinin olduğu Term of Use sayfası gelecek. Burdaki butonlara tıklamıyoruz. Yani ne kabul nede kabul etmeme butonuna tıklamayın.
  5. Adres satırına &_lang=tr yazısını ekleyip enterlayın. Az önce karşınıza gelen kullanım sözleşmesi bu sefer türkçe olarak karşısınıza gelecek.
  6. Burda kabul ediyorum butonuna tıklayın.
  7. Evet artık hotmail hesabınız tamamen Türkçe

bozoo1903 21 Haziran 2007 00:32

arkadaşlar benim bi sorunum var ve bakmadıgım yer kalmadı dersem abartmam. msn oturum açıyorum. arada msnde Bağlantı sorununuz nedeniyle yaptıgınız deişiklikler dier pclerde uygulanmayabilir diyor. ben nicklerime önem veren biriyimde o yüzden. güvenlik duvarı sorunu yoq. antivirüsde de sorun yok. proxy ayarlarına da baktım. msn'in KISITLI UPnPden bağlısınız diyor acaba sorun bu olabilirmi? ilginize alakanıza şimdiden teşekküler

hoyrat92 22 Haziran 2007 10:56

benim sorunum oturum açtığımda tüm çevrimiçi olan kişiler sağ tarafta şimdi oturum açtı diyor buda bilgisayarı çok kasıyor o anda ben bunun olmasını istemiyorum ilginizden dolayı teşekkürler live msn 8.5 kullanıyorum ayrıca plus ve discovery var onlarda final sürüm (4.23, 1.3)

KisukE UraharA 22 Haziran 2007 11:08

Alıntı:

hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 534612)
benim sorunum oturum açtığımda tüm çevrimiçi olan kişiler sağ tarafta şimdi oturum açtı diyor buda bilgisayarı çok kasıyor o anda ben bunun olmasını istemiyorum ilginizden dolayı teşekkürler live msn 8.5 kullanıyorum ayrıca plus ve discovery var onlarda final sürüm (4.23, 1.3)

WİNDOWS LİVE MESSENGERINIZ BÜYÜK İHTİMALLE ÇOK GEÇ AÇILDIĞINDAN KAYNAKLANIYOR.GEÇ AÇILIYOR VE AÇILDIĞINDA ÇEVRİM İÇİ OLANLARIN HEPSİNİ GÖSTERİYOR....SAYGILARIMLA

hoyrat92 22 Haziran 2007 11:30

Alıntı:

salih85 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 534620)
WİNDOWS LİVE MESSENGERINIZ BÜYÜK İHTİMALLE ÇOK GEÇ AÇILDIĞINDAN KAYNAKLANIYOR.GEÇ AÇILIYOR VE AÇILDIĞINDA ÇEVRİM İÇİ OLANLARIN HEPSİNİ GÖSTERİYOR....SAYGILARIMLA

evet çok geç açılıyor peki bunun çözümü nedir ne yaparsam düzelir teşekkür ederim

KisukE UraharA 22 Haziran 2007 11:50

Alıntı:

hoyrat92 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 534652)
evet çok geç açılıyor peki bunun çözümü nedir ne yaparsam düzelir teşekkür ederim

TAHMİNİMCE BİLGİSAYARINIZDA VİRÜS VAR O YÜZDEN GEÇ AÇILIYOR.ÇÜNKÜ AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM BİLGİSAYARDAN VİRÜSLERİ TAMAMİYLE SİLİP FORMAT ATTIKTAN SONRA DÜZELDİ.AMA SİZ DAHA BAŞKA ÇÖZÜM BULABİLİRSENİZ YAPIN ELİMDEN GELEN BU........ SAYGILARIMLA

orcagada 22 Haziran 2007 18:38

messenger 8,5 güncellendikten sonra türkçe olmuyor yama da bi problem yok kaldırıp yeniden kuruyorum yamalayınca tr oluyor windows update den güncelleme war diyince ok diyorum hop yine ing. oluyo hallolur mu bu sorun

last_designer 22 Haziran 2007 21:03

MEDYAPLAYERİ YÜKLEDİM AMA ÇALMIYO

NeutralizeR 22 Haziran 2007 21:08

Alıntı:

orcagada adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 535267)
messenger 8,5 güncellendikten sonra türkçe olmuyor yama da bi problem yok kaldırıp yeniden kuruyorum yamalayınca tr oluyor windows update den güncelleme war diyince ok diyorum hop yine ing. oluyo hallolur mu bu sorun

Cevaplandı:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/27396-windows-live-messenger-8-5-beta-mesaj535439.html#post535439

FilizEce 23 Haziran 2007 02:56

Msn ekleyen kişileri silme

Merhabalar,
messengerimi acamiyorum actıgım anda yüzlerce kişinin onay istegiyle mesenger kendiliginden kilitlenip kapaniyor..Eklme isteginde olanları ve ekleyenleri toplu olarak nasıl silebilirim .. Tskler..

NeutralizeR 23 Haziran 2007 11:38

Alıntı:

FilizEce adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 535751)
Merhabalar,
messengerimi acamiyorum actıgım anda yüzlerce kişinin onay istegiyle mesenger kendiliginden kilitlenip kapaniyor..Eklme isteginde olanları ve ekleyenleri toplu olarak nasıl silebilirim .. Tskler..

Bu gibi durumlarda Kişi Listesi işlemlerini "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak yapınız.

bozoo1903 23 Haziran 2007 22:22

arkadaşlar benim bi sorunum var ve bakmadıgım yer kalmadı dersem abartmam. msn oturum açıyorum. arada msnde Bağlantı sorununuz nedeniyle yaptıgınız deişiklikler dier pclerde uygulanmayabilir diyor. ben nicklerime önem veren biriyimde o yüzden. güvenlik duvarı sorunu yoq. antivirüsde de sorun yok. proxy ayarlarına da baktım. msn'in KISITLI UPnPden bağlısınız diyor acaba sorun bu olabilirmi? ilginize alakanıza şimdiden teşekküler

arkadaşlar benim bi sorunum var ve bakmadıgım yer kalmadı dersem abartmam. msn oturum açıyorum. arada msnde Bağlantı sorununuz nedeniyle yaptıgınız deişiklikler dier pclerde uygulanmayabilir diyor. ben nicklerime önem veren biriyimde o yüzden. güvenlik duvarı sorunu yoq. antivirüsde de sorun yok. proxy ayarlarına da baktım. msn'in KISITLI UPnPden bağlısınız diyor acaba sorun bu olabilirmi? ilginize alakanıza şimdiden teşekküler bi yardım edin yaaa

FilizEce 24 Haziran 2007 04:40

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 535887)
Bu gibi durumlarda Kişi Listesi işlemlerini "Başlat > Programlar > Windows Messenger" kullanarak yapınız.

Tesekkürler..
Ama; tekrar diger msn den acınca sorun oldugu gibi devam ediyor..

mert1905gs 24 Haziran 2007 22:14

ya ben bilgisayarıma msn yüklüyemiyorum.komut hatası veriyo nedenini biliyomusunuz..

ikdk 24 Haziran 2007 23:18

vista yükledim msnde bağlantı sorunu yaşıyorum hata kodu 80048820 yardım istiyorum teşekkürler şimdiden

hellboy726 25 Haziran 2007 00:28

Alıntı:

ikdk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 538590)
vista yükledim msnde bağlantı sorunu yaşıyorum hata kodu 80048820 yardım istiyorum teşekkürler şimdiden

Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

tuz 25 Haziran 2007 02:49

yardım lütfen

Selam; arkadaşlar msn 8.5 sürümü bunla birlikte plus ve dicovery kulanmaktayım.İleti yazdığım sayfada karşı tarafın resim ve camera görüntüsünü görüyorum fakat kendi camera görüntümü ve resmimi göremiyorum.Ayrıca kişi kartımda da kendi resmimi görüyorum işin garip tarafı bu konuda malumatı olan arkadaşlar ivedi dönüş yaparlarsa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletirim saygılar.:(

ahmed 25 Haziran 2007 09:29

Alıntı:

tuz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 538759)
Selam; arkadaşlar msn 8.5 sürümü bunla birlikte plus ve dicovery kulanmaktayım.İleti yazdığım sayfada karşı tarafın resim ve camera görüntüsünü görüyorum fakat kendi camera görüntümü ve resmimi göremiyorum.Ayrıca kişi kartımda da kendi resmimi görüyorum işin garip tarafı bu konuda malumatı olan arkadaşlar ivedi dönüş yaparlarsa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletirim saygılar.:(

kullandığınız sürüm beta olduğu için diğer sürümlerle tam olarak uyum sağlanamaz ve sorunlar olabilir size şuanki güncel final sürümleri kullanmanızı öneririm sorunlara karşılaştıysanız.

combatant15 26 Haziran 2007 23:13

slm arkadaşlar ben ppaylaşım kalsörlerinde sorun yaşıyorum paylaşım klasörlerini açmak için tıkladığımda PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ lütfen arkadaşlar sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsin

sitede cevabı verildiyse özür dilerim ben bulamadım

ahmed 27 Haziran 2007 01:01

Alıntı:

combatant15 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 542118)
slm arkadaşlar ben ppaylaşım kalsörlerinde sorun yaşıyorum paylaşım klasörlerini açmak için tıkladığımda PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ lütfen arkadaşlar sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsin

sitede cevabı verildiyse özür dilerim ben bulamadım

Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.

xioqin 27 Haziran 2007 03:16

arkadaşlar bugün msn live 8.1 i indirdim ve sorunsuz kurdum fakat msni açmaya kalktığımda
Runtime Eror!
program:G:programfiles/msn messenger/msnmsgr.exe
R6025
-pure virtual function call

şeklinde bir hata çıkıyor acil bir cvp bekliorm şimdiden teşekkürler

ahmed 27 Haziran 2007 10:28

Alıntı:

xioqin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 542322)
arkadaşlar bugün msn live 8.1 i indirdim ve sorunsuz kurdum fakat msni açmaya kalktığımda
Runtime Eror!
program:G:programfiles/msn messenger/msnmsgr.exe
R6025
-pure virtual function call

şeklinde bir hata çıkıyor acil bir cvp bekliorm şimdiden teşekkürler

peki direk C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'a tıkladığınızda bağlanabiliyormusunuz.?

Messenger'ın Kurulumunu gerçekleştirirken program files klasörünün içersindeki
MSN Messenger 'ın seçilip seçilmediğini kontrol edin sanırım sorun masaüstünde oluşan kısa yolda..

eğer direk olarak
C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'dan ulaşabiliyorsanız msnmsngr.exe'dosyasına Sağ Tıklayın Masaüstüne kısayol oluştur seçeneyini seçin. diğer kısayolu silin bunu kullanmaya devam edin

combatant15 27 Haziran 2007 11:15

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 542274)
Paylaşım Klasörlerini kullanabilmek için hem sizin hem de kişinizin NTFS (Performans, güvenlik, güvenilirlik ve diğer ileri düzey özellikleri sağlayan gelişmiş bir dosya sistemi.) dosya sistemi ile biçimlendirilmiş bir sistem bölüm (Bölüm, sabit sürücünüzün bir kısmı veya tamamı olabilir. Bölümler genellikle işletim sistemi yüklenmeden önce oluşturulur. Çoğu ev kullanıcısı için, sabit sürücünün yalnızca bir bölümü vardır.) kullanması gerekir. Sabit disklerin normalde NTFS dosya sistemi içinde biçimlendirilen tek bir bölümü vardır. Sabit diskinizin NTFS sistem bölümü kullanıp kullanmadığını belirlemek için Bilgisayarım'ı çift tıklatın, Windows'un yüklü olduğu sabit diski sağ tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın. NTFS'nin Dosya sistemi'nin altında listelenip listelenmediğine bakın.
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. convert c: /FS:NTFS (burada C: sabit diskinizi gösterir) yazın ve ardından ENTER'a basın.
  4. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Notlar
  • Sabit diskinizi FAT32'den NTFS'ye nasıl dönüştürebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için Windows yardım belgelerinize başvurun. FAT32'den NTFS'ye dönüştürme işlemi sırasında bir aksilik olursa veri kaybedebilirsiniz.

kusura bakma ama benim ki zaten NTFS ile biçimlenmiş

ama ben de hem 8.1 var hem de 8.5 beta var ondan kaynaklanıyoo olabilir mi

ahmed 27 Haziran 2007 13:03

Alıntı:

combatant15 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 542624)
kusura bakma ama benim ki zaten NTFS ile biçimlenmiş

ama ben de hem 8.1 var hem de 8.5 beta var ondan kaynaklanıyoo olabilir mi

sanmıyorum ama tek birini kullanın birde o şekilde deneyiniz sonuç ne olacak.eğer msxlabs beta sürümünü kullanıyorsanız 8.1 aktif oluyor fakat ingilizce sürümde 8.1 basifleşiyor pc nizden siliniyor bu durumda paylaşım klasörü sorunu oluşmuyor tabi.

combatant15 27 Haziran 2007 14:21

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 542946)
sanmıyorum ama tek birini kullanın birde o şekilde deneyiniz sonuç ne olacak.eğer msxlabs beta sürümünü kullanıyorsanız 8.1 aktif oluyor fakat ingilizce sürümde 8.1 basifleşiyor pc nizden siliniyor bu durumda paylaşım klasörü sorunu oluşmuyor tabi.

msxlabs ın beta sürümünü kullanıyodum onu sildim şimdi ama sorun hala aynı

PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA İÇİNDE TEKRAR DENEYİN. DİYE BİR UYARI GELİYOR

LÜTFEN ÇÖZÜMÜNÜ BULURMUSUNUZ

NeutralizeR 27 Haziran 2007 14:45

Alıntı:

combatant15 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 543082)
msxlabs ın beta sürümünü kullanıyodum onu sildim şimdi ama sorun hala aynı

PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA İÇİNDE TEKRAR DENEYİN. DİYE BİR UYARI GELİYOR

LÜTFEN ÇÖZÜMÜNÜ BULURMUSUNUZ

Şu konuya bir göz atın:
Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme

combatant15 27 Haziran 2007 15:35

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 543122)

BENİM SORUNUN O DEİL Kİ BEN SİLİNMESİNİ İSTEMEDİM HATAYI DÜZELTMEK İSTEDİM

ayferbaris 28 Haziran 2007 09:21

BELKİ ÇOK BASİT BİR SORU OLACAK AMA SORMAM LAZIM ACİL İŞYERİNDEKİ BİLGİSARI ARKADAŞ TESLİM EDECEK İLETİLERİMİ BU BİLGİSAYARA KAYDETME İŞARETLİ AMA YİNEDE BİLGİSAYARIN HERHANGİ BİR YERİNE KAYDEDERMİ...TEŞEKKÜRLER

LİVE MESSENGER PROGRAM

ahmed 28 Haziran 2007 09:25

Alıntı:

ayferbaris adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 545268)
BELKİ ÇOK BASİT BİR SORU OLACAK AMA SORMAM LAZIM ACİL İŞYERİNDEKİ BİLGİSARI ARKADAŞ TESLİM EDECEK İLETİLERİMİ BU BİLGİSAYARA KAYDETME İŞARETLİ AMA YİNEDE BİLGİSAYARIN HERHANGİ BİR YERİNE KAYDEDERMİ...TEŞEKKÜRLER

eğer messenger ayarlarında ve plus eklentisi kullanıyorsanız onun ayarlarında kaydetme işlemi seçeneklerini aktif yapmadıysanız kaydedilmez fakat: windows tüm klavye işlemlerini kendi dosyalarında farklı bir kayıt yöntemi ile barındırmaktadır, özel bir yazımla bunlar bulunabilir&okunabilir.

By MeçHuL Fani 28 Haziran 2007 13:21

msn de nick ım degısmıyor artık

Bilgisayara format attıktan sonra msn de nickim artık hıc degısmıyor dıger ama msnlerde degişiyor yardımlarınız için saolun

BYAYD SPEOPLE 28 Haziran 2007 14:36

mesengerimi baska biyerde açtıgımda aynı avatarın kalmasını istiyorum nasil yapabilirm

ahmed 28 Haziran 2007 16:24

Alıntı:

BYAYD SPEOPLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 546275)
mesengerimi baska biyerde açtıgımda aynı avatarın kalmasını istiyorum nasil yapabilirm

http://img412.imageshack.us/img412/9862/adszko9.png

BYAYD SPEOPLE 30 Haziran 2007 10:51

YARDIM LÜTFEN ACİL

msn bazuldu acilmio hep hata verip duruo sorun gider felan dio msn live mesenger msn de yardım ederseneniz cok sevinirm şimdiden cok saol lun

donttrip 30 Haziran 2007 11:11

Arkadaşım bilgisayarının tarih ve saatinin doğru olduğunu kontrol edermisin..

BYAYD SPEOPLE 30 Haziran 2007 12:38

etttim gene olmadı hata raporum sayılı bole 800 fealn var

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık