![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşım ancak üst versiyon yüklenmiyor :^) |
Alıntı:
başlat> denetim masası > Program ekle/ Kaldır > windows bileşenlerini ekle/kaldır'dan 5.1 e veda ederek tekrar kurmayı deneyin.. |
arkadaslar msn den kişi sildim ama kişi sil i tıklayınca iki kutu cıkıyor usttekı kutuyu işaretledım o şekilde sildim msn de o kişi gözüküyor fakat o benım cevrım ıcı oldugumu görebiliyormu bana mail atabılırmı |
Alıntı:
ÜSTTEKİ KUTUCUĞU İŞARETLEYİP SİLDİYSENİZ SADECE MSNEDEN SİLMİŞ OLDUNUZ.SİZİ GÖREMEZ.FAKAT ALT KUTUCUĞUDA İŞARETLEYİP SİLMİŞ OLSAYDINIZ SİZE MAİL ATAMIYABİLRDİ FAKAT SİZİN YAPTIĞINIZ ŞEKİLDE MAİL SİZE ATABİLİR. |
peki ben o kişiyi tekrar eklersem ona okleme iletisi gidermi |
Alıntı:
|
Üstteki sayfada sorumun bir bölümü mevcuttu, öbür bölümü ise şöyle, msn penceremde uzun süredir spaces tuşunu göremiyorum, dediğinize göre bundan dolayı arkadaşlarımın space updatelerini bildiren yıldızı görüp tıkladığımda bişey olmuyor. Space tuşunu göremememin nedeni nedir ve tekrar nasıl aktif hale getirebilirim |
peki tesekur ederım ama ona ekleme roporu gıdıcekmi peki |
Alıntı:
|
Alıntı:
SPACE SİMGESİNİN ÇIKMAMASININ SEBEBİNİ BENDE TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA HER ZAMAN SİMGE ÇIKMIYOR DİYE BİR ANLAM YOK ARASIRA OLAN BİR ŞEY VE ODA SİZE DENK GELMİŞTİR.HER ZAMAN ÇIKMIYORSA. BENİM DAHA FAZLA BİR BİLGİM YOK KUSURA BAKMIYIN tugba123 TEŞEKKÜR MESAJLARINIZI MESAJ OLARAK YAZMASSANIZ ÇOK DAHA İYİ OLUR SAYGILARIMLA |
merhaba arkadaşlar. msn açık iken, disvoverinin geçmiş sekmesine tıkladım . msn otomatik olarak kapandı ve tekrar msn ye bağlantı kuramadım şuanda açamıyorum. hata kodu olarak 80004005 veriyor. hata gider dediğimde IE çevrimdışı ayarı onarılamıyor. ne yapabilirim? |
Alıntı:
80004005 numaralı hatayı alırsınız. Yapmanız gereken kullandığınız sürümün bir öncekini yükleyin. 7.5 ise 7.0 gibi. yada Yandaki bağlantıdan messenger'ı tamamen uninstall edip yeniden kurun :moo: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
merhaba arkadaşlar benimde bi sorunum var fakat topic hepsini okumak saatlerimi alacağından bakamadım. Benim sorunum msn göründü adımı değiştiremiyorum oraya geldim ve değiştirmek istediğimde kitli gibi bişey olmuş orası hiç bişey yapılamıyor sorunun çözümü bilen varsa yardım edebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Selam Arkadaşlar hotmail mail kutum ingilizce türkçe yapmam gerekiyor nasıl yaparım?:$ |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim bi sorunum var ve bakmadıgım yer kalmadı dersem abartmam. msn oturum açıyorum. arada msnde Bağlantı sorununuz nedeniyle yaptıgınız deişiklikler dier pclerde uygulanmayabilir diyor. ben nicklerime önem veren biriyimde o yüzden. güvenlik duvarı sorunu yoq. antivirüsde de sorun yok. proxy ayarlarına da baktım. msn'in KISITLI UPnPden bağlısınız diyor acaba sorun bu olabilirmi? ilginize alakanıza şimdiden teşekküler |
benim sorunum oturum açtığımda tüm çevrimiçi olan kişiler sağ tarafta şimdi oturum açtı diyor buda bilgisayarı çok kasıyor o anda ben bunun olmasını istemiyorum ilginizden dolayı teşekkürler live msn 8.5 kullanıyorum ayrıca plus ve discovery var onlarda final sürüm (4.23, 1.3) |
Alıntı:
WİNDOWS LİVE MESSENGERINIZ BÜYÜK İHTİMALLE ÇOK GEÇ AÇILDIĞINDAN KAYNAKLANIYOR.GEÇ AÇILIYOR VE AÇILDIĞINDA ÇEVRİM İÇİ OLANLARIN HEPSİNİ GÖSTERİYOR....SAYGILARIMLA |
Alıntı:
|
Alıntı:
TAHMİNİMCE BİLGİSAYARINIZDA VİRÜS VAR O YÜZDEN GEÇ AÇILIYOR.ÇÜNKÜ AYNI SORUNU BENDE YAŞADIM BİLGİSAYARDAN VİRÜSLERİ TAMAMİYLE SİLİP FORMAT ATTIKTAN SONRA DÜZELDİ.AMA SİZ DAHA BAŞKA ÇÖZÜM BULABİLİRSENİZ YAPIN ELİMDEN GELEN BU........ SAYGILARIMLA |
messenger 8,5 güncellendikten sonra türkçe olmuyor yama da bi problem yok kaldırıp yeniden kuruyorum yamalayınca tr oluyor windows update den güncelleme war diyince ok diyorum hop yine ing. oluyo hallolur mu bu sorun |
MEDYAPLAYERİ YÜKLEDİM AMA ÇALMIYO |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/27396-windows-live-messenger-8-5-beta-mesaj535439.html#post535439 |
Msn ekleyen kişileri silme Merhabalar, messengerimi acamiyorum actıgım anda yüzlerce kişinin onay istegiyle mesenger kendiliginden kilitlenip kapaniyor..Eklme isteginde olanları ve ekleyenleri toplu olarak nasıl silebilirim .. Tskler.. |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim bi sorunum var ve bakmadıgım yer kalmadı dersem abartmam. msn oturum açıyorum. arada msnde Bağlantı sorununuz nedeniyle yaptıgınız deişiklikler dier pclerde uygulanmayabilir diyor. ben nicklerime önem veren biriyimde o yüzden. güvenlik duvarı sorunu yoq. antivirüsde de sorun yok. proxy ayarlarına da baktım. msn'in KISITLI UPnPden bağlısınız diyor acaba sorun bu olabilirmi? ilginize alakanıza şimdiden teşekküler arkadaşlar benim bi sorunum var ve bakmadıgım yer kalmadı dersem abartmam. msn oturum açıyorum. arada msnde Bağlantı sorununuz nedeniyle yaptıgınız deişiklikler dier pclerde uygulanmayabilir diyor. ben nicklerime önem veren biriyimde o yüzden. güvenlik duvarı sorunu yoq. antivirüsde de sorun yok. proxy ayarlarına da baktım. msn'in KISITLI UPnPden bağlısınız diyor acaba sorun bu olabilirmi? ilginize alakanıza şimdiden teşekküler bi yardım edin yaaa |
Alıntı:
Tesekkürler.. Ama; tekrar diger msn den acınca sorun oldugu gibi devam ediyor.. |
ya ben bilgisayarıma msn yüklüyemiyorum.komut hatası veriyo nedenini biliyomusunuz.. |
vista yükledim msnde bağlantı sorunu yaşıyorum hata kodu 80048820 yardım istiyorum teşekkürler şimdiden |
Alıntı:
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü 1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin. 2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin 3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın. 4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz. 5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin 6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun. |
yardım lütfen Selam; arkadaşlar msn 8.5 sürümü bunla birlikte plus ve dicovery kulanmaktayım.İleti yazdığım sayfada karşı tarafın resim ve camera görüntüsünü görüyorum fakat kendi camera görüntümü ve resmimi göremiyorum.Ayrıca kişi kartımda da kendi resmimi görüyorum işin garip tarafı bu konuda malumatı olan arkadaşlar ivedi dönüş yaparlarsa sevinirim şimdiden teşekkürlerimi iletirim saygılar.:( |
Alıntı:
|
slm arkadaşlar ben ppaylaşım kalsörlerinde sorun yaşıyorum paylaşım klasörlerini açmak için tıkladığımda PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA SONRA TEKRAR DENEYİNİZ lütfen arkadaşlar sorunun çözümünü bilen varsa yardım etsin sitede cevabı verildiyse özür dilerim ben bulamadım |
Alıntı:
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
|
arkadaşlar bugün msn live 8.1 i indirdim ve sorunsuz kurdum fakat msni açmaya kalktığımda Runtime Eror! program:G:programfiles/msn messenger/msnmsgr.exe R6025 -pure virtual function call şeklinde bir hata çıkıyor acil bir cvp bekliorm şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Messenger'ın Kurulumunu gerçekleştirirken program files klasörünün içersindeki MSN Messenger 'ın seçilip seçilmediğini kontrol edin sanırım sorun masaüstünde oluşan kısa yolda.. eğer direk olarak C/Program Files/MSN Messenger/msnmsgr 'dan ulaşabiliyorsanız msnmsngr.exe'dosyasına Sağ Tıklayın Masaüstüne kısayol oluştur seçeneyini seçin. diğer kısayolu silin bunu kullanmaya devam edin |
Alıntı:
ama ben de hem 8.1 var hem de 8.5 beta var ondan kaynaklanıyoo olabilir mi |
Alıntı:
|
Alıntı:
msxlabs ın beta sürümünü kullanıyodum onu sildim şimdi ama sorun hala aynı PAYLAŞIM KLASÖRLERİNİZ HENÜZ KULLANILAMIYOR.LÜTFEN 1 DAKİKA İÇİNDE TEKRAR DENEYİN. DİYE BİR UYARI GELİYOR LÜTFEN ÇÖZÜMÜNÜ BULURMUSUNUZ |
Alıntı:
Windows Live Messenger 8.0 Paylaşım Klasörü Silme |
Alıntı:
|
BELKİ ÇOK BASİT BİR SORU OLACAK AMA SORMAM LAZIM ACİL İŞYERİNDEKİ BİLGİSARI ARKADAŞ TESLİM EDECEK İLETİLERİMİ BU BİLGİSAYARA KAYDETME İŞARETLİ AMA YİNEDE BİLGİSAYARIN HERHANGİ BİR YERİNE KAYDEDERMİ...TEŞEKKÜRLER LİVE MESSENGER PROGRAM |
Alıntı:
|
msn de nick ım degısmıyor artık Bilgisayara format attıktan sonra msn de nickim artık hıc degısmıyor dıger ama msnlerde degişiyor yardımlarınız için saolun |
mesengerimi baska biyerde açtıgımda aynı avatarın kalmasını istiyorum nasil yapabilirm |
Alıntı:
|
YARDIM LÜTFEN ACİL msn bazuldu acilmio hep hata verip duruo sorun gider felan dio msn live mesenger msn de yardım ederseneniz cok sevinirm şimdiden cok saol lun |
Arkadaşım bilgisayarının tarih ve saatinin doğru olduğunu kontrol edermisin.. |
etttim gene olmadı hata raporum sayılı bole 800 fealn var |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık