![]() |
arkadaşlar hepinize saglıklı huzurlu günler dilerim.ben yeniyim bu siteyi gezinirken buldum faydalı bir siteye benziyor.kullanmayı bilmiyorum ben .sizlere göre yaslıyım 48.gibi bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapabilirim .. selamlar |
öde yapıyordum ve sürekli bu site çıktı karşıma ve bende üye oldum çok mutluyum |
Bn burayı blgi araken buldum ve bidaha bırakamadımm müthişş biyerr ....!!! |
ödevlerimi yaparken araştırdığım her şeyi burda buluyodum bu yüzden siyee kayıt olmak istedim...çok güzel bi site:) |
sokaktan geçiyordum öyle tanıştık. :S genelde ödev falan amaçlı görüyordum. birinin nicki çok hoşuma gitmişti. onund etkisi oldu. bende üye oldum =) |
Alıntı:
>Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) >Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun >MsXLabs.org'u Yasal tutmak hakkında |
uzun zamandır takip ettiğim bir site fakat üye olmak bu güne kısmetmiş :) elimden geldiğince bu siteye yararlı olmayı düşünüyorum herkese iyi forumlar :) |
Dünyaca Ünlü Arama Butonu Olan'Google' den Kelime Ararken Bu Site Denk Geliyordu Genelde:) Benim de böyle bir etkinliğin olması hoşuma giiti Ve üye oLdum Süper Bir Forum |
merhaba arkadaşlar bende yeni geldim aranıza bende burayı yemek tarifleri ararken buldum tesadüfen değişik bir yer güzele benziyo :smiley9: biraz kendimden bahsedeyim kısacık ismim melek istanbulda yaşıyorum 23 yaşındayım sizlerle tanışacağımı umuyorum umarımda tanışırız birde isimlerinizi yazarsanız sevinirim sizleri tanıma imkanım olur zamanla (F)(F)(F)(F) |
ben buraya ilk başta bi odewımı araştırıken gırdım. :D:Ddaha sonralarında hep odewlerımı burdan buldum.:):) daha sonrada uye olmaya karar werdımm;););) |
| Saat: 18:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık