![]() |
BİR BEN Sabahlar yine başlıyor benim için Hiç güneş görmeyecek olan sabahlar Ayın gölgesinde yaşayacak olan dakikalar Herkes terk etmiş olacak sokakları Lambalar etrafında şarkı söyleyecek ateş böcekleri Ağaçalr başlayacak sevişmeye titrek yapraklarıyla Damlalar düşecek yavaş yavaş boşalan kaldırımlara En ufak bir kıpırtı dahi duyulacak derin sessizlikte Bir ben duyacağım herşeyi Herşeyi bir ben göreceğim Güneşsiz sabahlarda bir ben yürüyeceğim Damlalar bir benim avucuma düşecek Sadece benden utanacak ağaçlar Ateş böcekleri etrafımı saracak Sonra onlar da terk edip beni, susacak sessizlik Masa başında oturuşum gelecek aklıma İki boş kadeh ve bir şişe şarap buzlar içinde Hiç bitmeyecek olan sigaram dolduracak odamı Aydınlatacak odamı hiç sönmeyecek olan yalnız mum Şarabım seni bekleyecek açılmak için Kadehler yudumlanmak için gözlerine bakacak Saatler duracak, zil hiç çalmayacak Kapılar kapanmayacak sen içeri girmeden Müziğin sesi hiç ama hiç duyulmayacak Sonra sen geleceksin Bakacaksın etrafına Herşey bıraktığın gibi başlayacak yaşamaya Bir benim dışımda... |
hayat nedir mutluluk nedir sewgi nedir aşk nedir ne dir bu soruların cewabı istemek yetermi yaşamaya sewmeye mutluluga aşka isteyip te oluyomu istiyorum işte seni yaşıyormuyum şimdi hayır işte hayat bumu hayat yok istmekte yok boş işte hiçbir şey yok benim için istediğim olmadıktan sonra sorduklarımın cewabı bulsam da neye yarar seni istiyorum sen yoksun yaşamışım ne ye yarar zeynep |
GİDERSEN SEN GİDERSEN DİĞER YARIM BOŞ KALACAK, BİTTİ DERSEN KAN AĞLAYACAK. HAYKIRACAK,KAHROLACAK, SOKAKLARDA SERSERİ MİSALİ DOLAŞACAK. BOŞ KALAN DİĞER YARIM GÖZYAŞLARIMLA DOLUCAK. SENİN ADIN HEP DİĞER YARIM OLARAK KALICAK GÖRMESEN DE, SİLMESEN DE GÖZYAŞLARIMI, ONLAR HEP SENİN İÇİN AKICAK. GÖRMEZDEN GELSENDE SEVGİMİ, O GÜNDEN GÜNE ÇOĞALACAK. SENİ UNUTMAYACAK. SENİ SENSİZ YAŞAYACAK. SENSİZ VE SENİN HAYALİNLE MUTLU OLMAYA ÇALIŞACAK. abominabLe |
bulutların aşkına benzedi aşkımız alıp gider oldun ben den kendini sen istemesende rüzğar alıp götürdü seni ben den yanlızım ama aşkın war yanımda aşkım seni çok özledim aşkım ne zaman esecek rüzgar bana alıp getircek aldığı gibi bekliyorum aşkım seni sen merak etme emanetini zeynep |
Sana büyük bir sır söyleyeceğim Zaman sensin Zaman kadındır ister ki hep okşansın Diz çökülsün hep Dökülmesi gereken bir giysi gibi ayaklarına. Bir taranmış Bir upuzun saç gibi zaman Soluğun buğulandırıp sildiğin ayna gibi. Zaman sensin, uyuyan sen Şafakta ben uykusuz seni beklerken Sensin gırtlağıma dalan, bir bıçak gibi... Ah bu söyleyemediğim işkencesi hiç geçmeyen zamanın Bu mavi çanaklarda kan gibi Durdurulmuş zamanın işkencesi Ah bu daha beter işkence hiç mi hiç giderilmemiş istekten Bu göz susuzluğundan sen yürürken odada Bense bilirim büyüyü bozmamak gerektiğini Daha beter seni kaçak Seni yabancı bilmekten Aklın ayrı bir yerde gönlün ayrı bir yüzyılda kalmaktan Tanrım ne ağırdır sözcükler Asıl demek istediğim bu. ASLI GÜÇLÜ |
SEN GELİNCE... silkiniyor,titriyor ve kendine geliyor şehir.. Gün ortası oluyor gece yarısı.. Sen gelince gidiyor yalnızlığım,umutsuzluk terk ediyor yüreğimi.. İçimi kaplıyor çocuksu bir sevinç.. Sokağımın adı "Mutluluk " oluyor |
saat üç gerkez uykusunda ben seni düşünüyorum gözlerim de yaş yutkunamıyorum tıkandım suç işlemiş gibi boynum bükük suçum seni özlemekmi seni sewmekmi her arayışında aşkım nasılsın daha acı geliyor bana uzaktasın sesin yetmiyor özlüyorum mutlu heycanlı gelen sesin bana güç wersede yetmiyor işte özlüyorum zeynep |
Tanımazsın Sen Benim ilimi tanımazsın sen, Etrafı dört dağla; çevrili gülüm, Hele insanlarını; bir görebilsen, Hepsi yoksulluktan; yaralı gülüm... Gecekondularda hayat tarumar, Herkes haksızlıktan; yemiş bir şamar, Gel; görerek inan; daha neler var, Acılar ardarda; sıralı gülüm... 30.03.2004 Taşkışla/Taksim Bayram Tunca |
ışığın ne önemi warmış da heberimiz yok mış gözüm garasada gönnüm ışığ gönnüm sewer çünküm sen bilisenmi sewmek kara yürek bilen kara değel aslında sewerse sewmek deli dir bu yüregde zeynep |
Masal Aşk Var mısın... Masal gibi bir aşk yaşayalım seninle Bir sen bir ben bilelim yaşananları Sonra denizden bir boş sayfa açıp Var mısın... Sulara yazalım masal aşkımızı Varsın yaşanmamış olsun Dalgalar kayalarda söylesin şarkımızı Aşkımız kıyı kıyı, liman liman dolaşsın Var mısın... Bir düş olup düşelim sulara Bedenlerimiz arzulara teslim Aşk selinde yıkanalım sırılsıklam Dev dalgalarda bir bedende sarsılalım Var mısın... Koskoca bir ummanda kaybolalım Aşkımızı anlatalım uçan kuşa Dolaşıp liman liman cümle alemi Fırtınada aynı limana sığınalım Var mısın... Yazalım yaşanmış gibi yaşanmamışları Öpüşmelerimizi boş kumsalda Hayal sevişmelerimizi bulutlar altında İster adı masal olsun aşkımızın Var mısın... Bir gecede bin defa ölelim İçimizde masalsı ürpermeler Kah ağlayalım kah gülelim Sulara aşkımızı yazıp acıları silelim Var mısın... Bir masal yazalım sulara Yaşanmamış aşkımızın masalını Sonra ölelim hiç yaşamamış gibi yarın Masal aşkımız sularda yaşasın... Gürcan Günay |
| Saat: 10:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık