![]() |
ÇAĞRIŞIMLAR Çok küçük bir yalanı Çok büyük bir orantıda Dinlediniz mi? Çok büyük bir yalanı Çok yalın bir doğrultuda Söylediniz mi? Gecikmiş bir gizlemi, Birikmiş bir özlemi Sakladınız mı? Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni Beklediniz mi? Bir gerçeği erken, Bir açlığı tokken Anladınız mı? Hep mi hep ölecekmiş gibi, Hiç mi hiç ölmeyecekmiş gibi Yaşadınız mı? Yalanı sürmeye sürmeye, Yanlışı görmeye görmeye Saklandınız mı.. Doğruluğun yönünde, Doğruların önünde Aklandınız mı.. Ortamsız bir yaşamda, Yaşamsız bir ortamda Harcandınız mı.. Özdemir Asaf |
Uçurum uçurum hayatlar... olmak istemediğim bir dünya ve sen ayağımın altındaki taş parçaları yok olan ben yok eden sen nefes darlığı uğultu ve gürültü ölüm... uzak ama bir o kadar yakın hele ki uçurumun kenarındaysan bilmiyorum sonsuzluk gibi bir şey komik.. Burcu Özer |
Kulaklarım adını hiç duymamış Ve hiç tekrar etmemiş, isminin ilk hecesini, Yalçın kayalarda akislenen seda gibi Düşün ki, Düşüncelerimde hiç olmamışsın sen Uğultusu avuçlarımda kalan rüzgar gibi geçmişsin. Ay ışığına hasret yakamozlarının vuslatıymış, Tam yerine ve tan yerine vuran o umutlarının gölgesi... Düşün ki, Bir sigara içimlik vakitmişsin, Ciğerime ecza diye dolan Ya da uğrak bir, giderlemeyen efkâr kahvehanesi... Düşün ki, Bardakta eriyen; ebediyen beklemekmiş, şeker sanılan Kırık bir sandalyeymiş umutlarımı yasladığım... Düşün ki, Bir uçurum dibiymiş, bakışlarındaki o mana Oyuncaksız kalmasıymış bir çoçuğun Ya da bir annenin yavrusuna hasreti... Düşün ki, Yanık bir Anadolu türküsüymüşsün, Çeşme başındaki güzel kızlara inat Ve inat, gurbetin tüm güzelliklerine... Düşün ki, Gam yüklü duvarda asi, kırık bir aynaymışsın Hep yarım, hep ek**** hep mahçup.. Ayna karşısında kırık bir bakış, Kaybolan diğer yarısındaki tılsım.. Bir yağmur olmuşsun Ve tanelerin düşermiş pembe düşlerimin düştüğü yere.. Düşün ki, bir orada bir burada Bir gurbette bir sılada İsminin yalın, yanlızlığımın çoğul halinde.. Ve arkasına saklanmış binlerce yürek O binlerce yürekten düşen..Tek bir düş Ve ılık bir nefesinde üşümüş... Düşün ki, Uzak hatıralarım kalmış sende Tek kişilik bir oyun Gurbete bir tren bileti Ya da yarası, Yarısından büyük olan yırtık bir resim... Düşün ki, Hiç olmamış Hiç çalınmamış bir beste Hiç tadılmamış bir zehir, Düşün ki, Hiç yazılmamış bir şiir... HAKAN YILMAZ |
AHZAP, YAHUT HENTEK ismi, zihipler, ahzap; bir başka adı hendek küfrün son wurduğu tos küfre hüsran we azap bir kez durdurulsun tek ona iş artık paydos hendek açtırdı selman.. mukaddes elde kazma; wurduğu kaya tuz buz. geride asıl düşman, yahudi sessiz ama ardı kollayan boynuz mücizeler gazası on kişilik bir yemek, belki binlere yetti bu allah ın cezası tam yenerken yenilmek ne ilahi hikmetti bir rüzgar ki bir rüzgar çöp çöp üstünde ağaç ha bir yaprak ha çadır hawada sawruldular kırbaç üstüne kırbaç küfür param parçadır fesatta eşsiz marka yahudi werdi hesap yahudi geldi dize tertemiz ön we arka büyük mücize ahzap ahzap büyük mücize NECİP F. KISAKÜREK |
Zaman Akıp Giderken Zaman akıp giderken ben bu karanlıkta bekliyorum Bir ışık alışık olduğum bu karanlıktan beni çekip alacak İçimde can çekişen umudumu aydınlatacak Gözlerimin içinde parıltı olacak. Zaman akıp giderken bu karanlık daha da karanlık Daha da siyah daha da umutsuz daha da cansız İçimde çırpınan son umutla düşlediğim hayallerim Karanlığa boyun eğen kısık bir mum gibi. Zaman akıp giderken alıştığım hep bende ki karanlık Artık istemiyorum aydınlığı bu karanlıkta Artık beklemiyorum bu karanlıkta sığınacak bir ışık Ben bu karanlığa hapis karanlık bana zindan. Ahmet Duman |
bu kışta üşüyorum. kimbilir kaç kış daha üşüyeceğim. sana yanacağım bu yazda. ve kim bilir kaç yaz daha. kaç bahar seni açacak bütün çiçekler, senden uçacak bütün böcekler. arılar seni koyacak kovanlarına, kaç ülke gezecek seni göçmen kuşlar... ama sen hep umut çiçeğim olacaksın. yaşayacağız yaşlanacağız seninle. sürekli değişen dünyamda değişmeyecek tek gerçeğim olacaksın ömür boyu. BERKAY GÜNEŞ |
MSX İsimden kazanıyor bir kere Baksana şu asalete.msx Gel anlatayım ne işe yarıyor Neden binlercesi buraya üye Net dediğin sanal bir Dünya Doğal olarak bir hayat var burada Türk'lerin mekanıda burası Hergün buluşuruz bu isim altında Herkes yazar buraya düşündüğünü Maksat vatanın birliği, bütünlüğü Adı üstünde Türkiye'ye sahip çıkalım Yok edelim, bitirelim kötülüğü Deme ki ben başlık bulamadım yazıma Eminmisin iyice yaptın mı arama Bak orada genel konusu var O zaman onun içine yaz, daha sorma Patlama olmuş Londra, İngiltere de Kİmi birinci olmuş Formul 1'de Bunların hepsi güncel konular Elbet vardır seni ilgilendiren bişey de Gülmek lazım ara sıra, doyana dek Patlamaya hazır ol, iyi bir nefes çek Komik şeylerde gülmekten kırılacaksın Sandalyene iyi otur düşmemeye dikkat et Herkes yaşamıştır gizemli bir şeyler Bazıları tırsmış bazıları gülmüşler Garip olaylar girmemek lazım aslında İllaki gireceksen sana iyi eğlenceler Dinini bilmen lazım yaşın kaç oldu Belki ilerledi ama aklında soru dolu Utanma sor, İslam ve insan konusunda Sormazsan öğrenemezsin cennete giden yolu Kızlar erkekler hoş bir gruplaşmada Bir fıkra üzerine başlar tatlı tartışma Araya kel alaka birisi girer bazen Muhabbet yeri bura maksat laf yarıştırma Her birimiz ayrı bir enstrüman çalarız Gördüğümüz her konuda atıp tutarız Yazmak serbest burası her telden bölümü Sen istemesende biz sana yazdırırız Bir gün dişim ağrır forumda paylaşırım Hemen cevap yollar tanımadığım dostlarım Bir gün aşık olurum bir kıza Sevincimden duramaz etrafa tşk sacarım Bakarım sormuş birisi şu ne demek Bir başkası, Acaba şuraya nasıl gitsek? Hemen başlarım hızlı cevap yazmaya Maksat ilk olmak, hemen yardım etmek Radyoda şarkı çaldı çok güzel Dilime takıldı ya bu mükemmel Ama adını bilmiyorum diyorsan Durma. Hemen müzik bölümüne gel Birisi, acaba internetmi bana giriyor Ben mi internete giriyorum diyor Hemen çaktım, anladım ki bu arkadaş msx güvenlik konusunu bilmiyor Bir elektronik parça alıcam acaba hangisi iyi Sormaz olaydım yeter dedim hala cevap geliyi Elektronik, elektrik, bilgisayar, hobi Her konunun müdavimleri birbirinden iyi Şiir yazmak zevkli de uzun yazması zor Beş satırdan sonrası şaire biraz kor Programlama bölümünden arkadaşlar phurcan sizden şiir yazan program istiyor Ya hep eğitim öğretim olmayacak İnsan bu elbet oyun oynayacak Oyun bölümüne oyunkolikler buyursun Hile yapmak yok, yapanlar oyundan atılacak Sinemaya gitmeyi sevmiyorum diyorsun Evinde sistem var sadece film istiyorsun Divx bölümüne alalım seni kardeş Divx demek sinema demek biliyorsun Maçı kazanmışız keyifler yerinde Bakalım Forumda durumlar ne halde Benden önce damlamış fanatikler Yazmışlar hemen. penaltı var ilk golde sempatık işte:D |
Eline saglıkk gusel olmus |
saol elıne saglık guseldı |
ne güzelde yazmış sempatik hey millet buraya şiirin ustası olmuş sempatik işte boşa dememiş zenep filozof bu çocuk hiç konu açtığını da görmedim nasıl açılcagını da i biliyormuş gerçek ten hoş tebrikler;) |
| Saat: 02:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık