MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ibrahimarac 8 Nisan 2006 21:32

yaa arkadaşlar ben msn mi açamıyorum adsl ye yeni abone oldum internette rahat bir şekilde giriyorum ama msn açmıyor acil yardımmm

Misafir 8 Nisan 2006 21:39

Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz..

ibrahimarac 8 Nisan 2006 21:53

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz..

msn 7.5 ve 8 beta da denedik olmadı

Misafir 8 Nisan 2006 21:56

Windows Live Messenger kullanıyor ve kendinizi davet etmemişseniz oturum açamamanız normal fakat 7.5 ile de oturum açamıyorsanız verdiği hata kodunu buraya yazınız..

ERDEM 1 8 Nisan 2006 22:11

Alıntı:

ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benim sorunum msn den dosya gönderememek birde bana gönderilen linklere tıklayamıyorum sebebi nedir yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler(F)

arkadaşlar biliyorum belki aynı mesajı yazmak suç ama yardımcı olacak kimse yokmu ,neden dosya veya resim göndermeye çalışırken virüs algılandı tarzında bir yazı çıkıyor ve gönderim yapamıyorum cevap bekliyorum..lütfen:D

boys_yaralı 8 Nisan 2006 23:07

belki kızacaksınız ama hercahi abi nereye gitti

Misafir 9 Nisan 2006 12:35

Alıntı:

ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar biliyorum belki aynı mesajı yazmak suç ama yardımcı olacak kimse yokmu ,neden dosya veya resim göndermeye çalışırken virüs algılandı tarzında bir yazı çıkıyor ve gönderim yapamıyorum cevap bekliyorum..lütfen:D

- MSN Messengerınızda Herhangi Bir Eklenti Varmı? Eklentilerinizin Ayarlarını Kontrol Edin Yabancı Eklenti Varsa Kaldırın.

- Windows Güvenlik Duvarınızın Hizmetler ve ICMP Ayarlarını Yeniden Yapılandırın...

- Virus Programınızı Değiştirin, Herhangi Bir Yazılımın Engel Olup Olmadığını Araştırın.

Şimdilik Size Yukarıdaki Seçenekler İle Yardımcı Olabiliyoruz. Sorunu Çözemezseniz Yeniden Bekleriz.

BesTaMi 10 Nisan 2006 15:18

arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden

ankaraturkey 11 Nisan 2006 00:53

bendeki sorunda birisyle konuşurken bi bakıyorum offline olmuşum yarım saat geçiyor tekrar ofline oluyorum yani ikide bir ofline oluyor cam da konuşurken daha çok oluyor

bunun bi çözümü varmı

2 sorumda tüm ayarlar dogru oldugu halde bazen simile gif vs gönderemiyorum boş çıkıyor bazende hiç problem olmuyor

msn 7.5 +plus + mdx2 tr 512 adls

cevaplar için teşekkürler

saygılar

zeus_1907 11 Nisan 2006 20:08

Msn uzmanı arkadaşlara zor bi sorum var mümkünse

hani ismin yanına (F) gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz?

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık