![]() |
yaa arkadaşlar ben msn mi açamıyorum adsl ye yeni abone oldum internette rahat bir şekilde giriyorum ama msn açmıyor acil yardımmm |
Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz.. |
Alıntı:
|
Windows Live Messenger kullanıyor ve kendinizi davet etmemişseniz oturum açamamanız normal fakat 7.5 ile de oturum açamıyorsanız verdiği hata kodunu buraya yazınız.. |
Alıntı:
|
belki kızacaksınız ama hercahi abi nereye gitti |
Alıntı:
- Windows Güvenlik Duvarınızın Hizmetler ve ICMP Ayarlarını Yeniden Yapılandırın... - Virus Programınızı Değiştirin, Herhangi Bir Yazılımın Engel Olup Olmadığını Araştırın. Şimdilik Size Yukarıdaki Seçenekler İle Yardımcı Olabiliyoruz. Sorunu Çözemezseniz Yeniden Bekleriz. |
arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden |
bendeki sorunda birisyle konuşurken bi bakıyorum offline olmuşum yarım saat geçiyor tekrar ofline oluyorum yani ikide bir ofline oluyor cam da konuşurken daha çok oluyor bunun bi çözümü varmı 2 sorumda tüm ayarlar dogru oldugu halde bazen simile gif vs gönderemiyorum boş çıkıyor bazende hiç problem olmuyor msn 7.5 +plus + mdx2 tr 512 adls cevaplar için teşekkürler saygılar |
Msn uzmanı arkadaşlara zor bi sorum var mümkünse hani ismin yanına (F) gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz? |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık