![]() |
Bir bitişin her nüshasını okumadan imzaladın sen! Şimdi her giriş mühürlü.. |
değmezmiş uğrunda döktüğüm yaşa. değmezmiş sevmeye aşık olmaya. değmezmiş ismini bile anmaya. ben unuttum sende unut gözlerimi.. |
Makyajı akıyor farkının - herkesleşiyorsun. :cry::cry::cry: |
Hükümetlere lanet olsun... Ölümlere...Yalanlara... |
Eğer kalbini görebilseydin ''O'na'' daha iyi bakar mıydın? ...Kalbini Sev... |
Bir nefes gibi Sevmek ... |
Biraz karabulutluyum ama geçer... |
Her Yanım Hüzün Hatıralar Pişmanlıklarım ... |
Kırık kalbimi tamire çalışıyorum.. başaracağım..:uf: Bunun için birden fazla nedenim var :) |
Bugün saat kaç gibi kalbine girdi en son konuk???? |
Sözüm yok Söyleyecek Hecelerim kelimelerimle Savaşıyor Sonunda Biticek Seninle yaşadığım Bir Hikayeydi Bitti Ayrılık geliyor gibi Yine tek kaldım Sevgilim Lütfen Bırakma Beni… |
Sessiz Sedasız Açardın Gecelerde... |
Merak güzel Şey mi ? Pehhh..!!!! |
Ben seninle aşka düştüm Parçalandım tane tane.. |
Onu kırmış olmalı yaşamında birisi. Dinledikce susması, düşündükçe susması.. Tek başına iki kişi olmuş kendisiyle gölgesi, Heykelini yontuyor yalnızlığın ustası. |
Ben yaşarım yaşanmış duygularımla ortasından bölünmüş uykularımla.Sen beni düşünme toparlanırım güle güle git sen saygılarımla |
And if you go, I wanna go with you Ve eğer gidersen seninle gitmek isterim And if you die, I wanna die with you Ve eğer ölürsen seninle ölmek istiyorum Take your hand and walk away Elini tutmak ve gitmek... |
Zaman kötü, kötü zaman. Büyümelisin çocuk inan. |
Olmazsa olmazımsın.. |
Sustum bugün yine, bağırmak için kurmuşken saatimi üstelik... yine erteliyorum bu yersiz(!) tripleri... Kriz geçiriyor cümleler kendi kendine, susmak erdemdir diyorlar ya, yalan! Susmak aptallık sahsen... |
Vur! Baştan Acıtsın |
Gözyaşım desen bitti bitti (U) |
Dün midye kabuğunda iki kişiydi aşk. Bugün bir yürekte bilmem kaç kişi... |
I'm here without you baby, but you're still on my lonely mind |
Bu bir kader gibi görünüyor Ama satır aralarını okumak imkansız... |
Çareler çaresiz sen yokken.... |
Yoksan, hayatta yok, mutLuLuk ta..AdeLet mi bu ?! |
Sen hiç, hiç oldun mu? |
Ne olursa olsun demiştim. Ne olursa olsun yerin aynı değerlim. |
Aşk bitmez, gerçekten aşk ise.. |
Sana Bittiğimden Kendime Kalmamışım. |
birtek annem olsun bana bişey olmaz |
yüreğimdeki yağmurlar durun biraz acılarımı vurmayın yüzüme yüreğimdeki yağmurlar dökülmeyin gönlümdeki acı dinmedi daha.. |
Bitmese gece.. |
Bütün kelimeler yetersiz şu anda ve söylenecek ne çok şey war aslında.... |
Kekeme yüreğim adını sayıklıyor habire. Adını şerhhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif yüzünü dipnot düştüm içime! ... Ki yağmur sonrası toprak kokar adın. Hadi ifşa et de düşlerini gökyüzüne. İçsizliğine (h)içleneyim. Al işte; ( H ) İÇİM… |
Sandım ki aşk yaLancı değil, Sandım ki çok değer veriyor, Sandım ki herkes aynı değiL Sandım ki bir tek o seviyor.. Sandım ki dinmeyecek acıLar İnsan sevince hep affediyor.. |
I will Be Yours... Senin Olacağım... |
Biz yanLış biLiyoruz, Aşk bir cinayetmiş, biz katiLi sevgiLi sanıyoruz.. |
Kimseye kendinizi "sevdirmeye" kalkmayın! Yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi "sevilmeye" bırakmaktır.. |
BoğuLurdum her sağanakta, Yüzmeyi öğrenmişim sanki bugün.. |
Aşk Nedir ? Budur budur yok yok bence budur ... Bu da olmadı budur :D |
10.01.2009 ~ 10.10.2009 Sonsuza ... Seni Seviyorum ki... |
Hiç çaresi yokmuş gibi... Kalakaldım ben böyle.. Ağlanacak halime güler oldum.. Sen de gittin ya.. Ben de bittim.. |
Don't go and Leave me, and pLeaSe don't drive me bLind.. |
Dedim ya Beş kuruşun az geldiği Altı kuruşa ise değmeyendir ruhum! İşte sırf bu yüzden Ölümlerden ölüm beğendim düşlerime. Duydunuz mu kalemimin sesini kırılırken? |
Karşıma ilk çıktığında durdu zaman dönmedi dünya tutuldum sana ilk bakışta... |
Ey hayat !Diklenme bana bu kadar, yoruldum... |
Geçiyor günler.. Aklım Sende |
Hayatlarımız nasılda zincirleme birbirine bağlı. Hepimiz bir ötekinin eylemi sonucu mutlu oluyor ya da özrünün kefaretini ödüyoruz. Doğru olan şu ki bundan dolayı kimseyi suçlayamayız. Nasıl bir insan bizim yolumuzu çiziyorsa, bir başkasınıda biz ediyoruz yolundan ya da vesile oluyoruz atacağı adımdan. Hayat böyledir işte kesişen hayatlar ve yollar zinciri, kimsenin kontrol edemediği... |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık