![]() |
merhaba bana bu siteyi keyifle takip eden jailbreaker tavsiye etti inşallah dedigi gibi bende keyfime keyif katarım sizlerle teşekkürler |
ooo!!!butun millet burdaymiş ben ne yamişim bu vakte kadar:(neyse sil baştan baslamak lazim di mi ben yeni oldugum için elimden utun olma mi şimdilik bu kadar |
mrb millet ben bu siteyi daa bugün keşfettim.Tesadüf...Bakcaz artık.Güzel bi site. |
SELAM HERKESE, BEN SİTEYLE DÜN GECEYARISI TANIŞTIM HERHALDE 24SAAT YENİ DOLMUŞTUR. AMA HENÜZ ÇÖZEMEDİM. HEPİNİZE HAYIRLI GECELER, STARLICE |
ben daha 1 saat olmadı ve türkçe rap sayesinde tanıştım HERŞEY TÜRKÇE RAP İÇİN ;) |
herkese çok teşekkürler!!!! ben msxlabs ı çok beyeniyorum aradığım şeyleri bulabilme imkanım çok ii. ben sporcuyum Ispartada oturuyorum aynı zamanda öğrenciyim ve bir kaç arkadaşıma tavsiyeettim administatörlere sevgiler saygılar...:smiley32::bow: |
msn plu için scriptler arıyordum google ilk önce burasını çıkardı karşıma ve memnun kaldım üye oldum işte .... iyi çalışmalar |
Merhaba.Mesleğim Elektrik.Bir Kamu santralındada Elektrik üretiyoruz.Elektronik,Bilim ve Teknoloji,Bilim kurgu film ve kitaplar,Uzay,Doğa,Mineraller,Seti konularıyla ilgileniyorum.Sizinlede Mineraller hakkında bilgi toplarken karşılaştım beni kabul ettiğiniz için Teşekkür ederim. Biraz yoğun olduğumuz için pek fazla int.nete giremiyorum.Elimden geldiğince aranızda olmaya çalışırım.şimdilik iyi geceler nöbetim bitmek üzere. |
merhabalar ben tesadufen sitesizi buldum cok ozel bir siteye benziyor bana cegici geldi ve uyelik sartlarinizi cok beyendim simdilik bu kadar aydin selamlar |
yeni üyelerden biriyim sanki :) süper bir site. google sağolsun :) |
BU SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM MAVİ RENKLİ BİR EKRANLA KARŞILAŞTIM DİKKATİMİ ÇEKTİ O GÜN BUGÜNDÜR BERABERİZ.ÇOK İYİ OLDU |
benimde tanışmam tamamen rastlantı.bir arama motorunda arama yaparken karşıma çıkan bu sitenin görünümü çok ilgimi çekti ve üye oldum. pek paylaşımcı bir üye olamayışımdan dolayı tüm site yetkililerinden ve üyelerinden özür diliyorum. |
ÖNCELİKLE HERKESE SLm ben bu siteyi tesadüfen buldum daha ne işe yaradığını dahi bilmiyorum ilk defa yazı yazıyorum bakalım eğlenceli ve gzel hazırlanmış bir siteye benziyo inş öyledir bende yeniyim işte tşk ederim siteyi hazılayanlara ayrıca hade kolay gelsin cok konuştum :) |
merhaba ben sitenizi aslında googleden bir program ararken kesfettim.ama sorunumu halledemedim.güzel bir sitey benziyo zamanla anlarız bunu.neyse ben bir müzik indirdim ama zip dosyası sıfreli şifresini bulamadım bana yardımcı olurmusunuz??cevabınızı beklıyorum.. |
Alıntı:
|
tesekkurler kardes benım gozde sanırım sorun var.yazıyomus bne gormemısım.kor muyum neyım:) tekrar tesekkurler hoscakal..:| |
merhaba arkadaşlar kısaca bana sleepless diyebilirsiniz:) açıkçası format atmayı öğrenmek amacıyla google da tarama yaparken ilk açılan kısma tıkladım ve bu siteyi buldum..kendimi ezik hissetmeye başlamıştım:)sayenizde bu ezikliği üzerimden atacağım...teşekkürler:) |
biyolog olmak istiyorum biyolog luğu araştırırken buraya takıldım ve sanırım bundan sora uzun bi süre burdayım böyle güzel yararlı siteleri severim |
mrb ark.Lar bn fato sitei cepte msn ararken buLdum çoq hoştu.....:) (acaip deLiiimdir sölİmm:^)....aşıqq) |
mrhb ben 3 ay tanışdım cok süper bişey demek zor zaten süper olmuş bana kimse tavsiye temedi ben net dolşırken hoşuma gitti siteye girdim ama ben hersiteye kolaykolay üye olmam bu siteyi kuranın elerine saglık:) en içden teşekürler |
merhaba sitenizi harika buldum... ben dun mavi karanlik adi altinda resimler ararken bu siteye giridigim de buldugum resimlerden cok memnun kaldim ve uye oldum o resimleri yukleyenlere cook tesekkurler. :) |
Www.msxlabs.com dan bılıyorum yani ilk kuruldugu zamanı belki ilk üyelerinden biriydim bundan önceki acc ile |
japoncaya olan ilgimle tanıştım :D |
resim ararken... üye olalı bir süre oldu fakat form fonksiyonlarını kullanamadım. Şu an da sorun yok.:) |
msn yaması yazdım ilk bu site çıktı karşıma |
adım:bossman googleye Ulead GIF Animator 5.0 nasıl kullanılır yazdım ve bu siteyi buldum gezdim dolaştım e sevdim üye oldum |
TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUK TINKER BELL.SİTENİZE BİR ARKADAŞIMIN TAVSİTESİYLE KATILDIM VE ÇOK MEMNUNUM ARADIĞIM HERŞEYİ BULABİLİYORUM.YABANCI DİL ÖĞRENCİSİYİM.PHOTOSHOP LA ÇOK İLGİLENİYORUM BU KONUDA SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM |
burayı cok sevdim ne aradıysam herseyi buldum |
Alıntı:
|
Günaydınlarrrr herkese, Ben MAVİAY. Bugün hatta şu an ilk dakikalarım sitenizde. Henüz hiçbirşey bilmiyorum site hakkında ama tek tek bakıp öğrenicem....Bana da yer açınnnnn benn geldimmm:)))))) |
site manyak yaaa tartışmaya gerek yok |
Alıntı:
|
siteye daha öncede girmiştim daha önce nerden denk geldiğimi hatırlamıyorum (sanırım geçen sene yine bişeyler araştırırken) bu sefer flashla ilgili siteme bişeyler koymak için google da ararken rastladım ve daha öncede hoşuma giden bir site olduğu için üye olayım dedim |
Salam Aleykum. Bir arkadash verdi bana bu forumu burdan bi program download etdim. En cok bura beni ceken ise Kurt Adamlar hakkinda olan galeri oldu :) Siz sormadan ben soyleyim Kurtlari cok severim :) Bu nikide 7 yila yakindir ki,kulanirim :) Kendim Azerbaycandan,Bakuden katiliyorum size :) Designer-likle ilgileniyorum. Dilerseniz Kanky-im ile yaptigim bir portali verim size izlersiniz :) http://QaYNaR.TK Bunu reklam gibi kabul etmeyin! Inshallah,bni araniza kabul edersiniz. Her kese teshekkurler :) |
merhaba. kimsenin tavsiyesiyLe değiL msn iLe aLakaLı bir sorunu çözmeye çaLışırken burda buLdum kendimi. girişte ürkütücü ama çok iLginç ve çok profosyoneL bir payLaşım sitesi oLmuş.. bence çok başarıLı.. yapanLarı canı gönüLden tebrik ediyorum.. herkeze tekrar MeRHaBa.. |
harika bi site bu yapanların eline saglık çok gzl hersey var valla gzl olmus tesekkürler :D |
Merhaba Sitelerde gezerken tesadüfen buldum. Çok beğendim . Ortam hoşuma gitti , sıcak bir ortam. Bende bundan uzak kalmak istededim. Veeeeeeeeeeeeee İşte aranızdayım Ve artık bu ailenin bir parçasıyım. |
googledan bi kaç program araştırıken karşıma çıktı istediğim program burdaydı ama birdaha karşıma çıkmamıştı MsX düm discovery'i ararken burda buldum ve bu sefer unutmıcam ve kayıt olcam dedim ve oldum yanii daha dün üye oldum :$ |
Kağıtlarımın arasında boğuşurken ve kıl patronuma sinir olurken aynı zamanda personel maaşlarını hesaplayıp bi yerlerde hatalar bulmuştum kafam karışmış ve çok susamıştım bir bardak soğuk su aldım ve deidmki biraz nete bakayım o sırada spaces alanıma baktım ve günlerdir beni taciz eden bir vatandaşı artık şikayet etme vaktinin geçti idiyor olduğunu düşündüm zaten çok sinirlenmişim işimden ötürü bir baktım ingilizce yazmamı istiyor kuzenimden yardım istedim oda ingilice olarak ne yazmam gerektiğini söyledi fakat bu seferde izlediğim yolda işaretleyeceğim yerleri şaşırdım tekrar kuzenimi rahatsız etmemk için googlede şansımı dneedim live spaces yardım yazdım ve siteniz karşıma çıktı haliyle kayıt oldum ve hemen yardım msjlı konumu açtım fakat konu mevcut olduğu için silinmiş bulunmakta fakat ben o konuya hala ulaşabilmiş değilim silen arkadaşa msj attım cevabını bekelrken gezineyim dedim ve burada spaces alnım için yararlanacağım bir çok konu olduğunu gördüm o sırada özel msjgeldiğini farkettim ve tingelbell (sanırım böyleydi aklımda kalamdığı için bu şekil yazdım hatalıysam affola) in güzel insanın gerçekten özel hissebileceği genel msjını gördüm ve hikayemi anlatmaya başladım işte... umarım sizlerin kalıcılığı gibi benimde kalıcılığım olur ve birbirimizi kaybetmemek dileğiyle MERHABA:) |
merhaba site sakinleri gerçekten MSX LABS değerini bilin.Gerçekten dehşet bi site yani harika mekan AŞIK oldum.diyebilirim.aradığım herşeyi bulabiliyorum.en başta içerik çok önemli ben beğendim.herkeze tavsiye ediyorum. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM............DİKKAT MSX LABS BAĞIMLILIK YAPAR..!!!!!! |
tavsiyesiz geldiğim bir site.radyo programcısıyım ve her zamanki gibi aradığım hikaye ve şiirler için nette dolaşırken birden kendimi msxlabs da buldum.görüntü ve içeriklerden olsa gerek üye oldum...işte böyle.umarım her daim mutlu paylaşımlarda kesişir yollarımız.byee:D |
sitenizde sizlerle tanışmak çok güzel Bu sitede sizlerle tanışmam tamamen tesadüftü. Ben net içerisinde araştırmayı ve yeni bilgiler edinmeyi seven çokta meraklı olan birisiyim. Boş zamanlarımı bu şekilde değerlendirmekse çok hoşuma gidiyor. Öğrendiklerimi paylaşmak ve bu site içerisindeki paylaşılan yeni bilgileri edinmek bence çok ta güzel. Ayrıca siz site sorumlularının koymuş olduğu kurallar ve sitenin paylaşım amaçlı olması bu sitenin kalitesidir bence. Bende bu site içerisinde hoşca vakit geçireceğimi umuyorum. Saygılarımla :turkiyem: |
Merhabalar ben ALpeR denizliden sitenizi google de bi arama sonucu buldum faydalı olarak gördüm kendi adıma bende üye oldum aranıza kabul ettiginiz için tşk ederim elimden geldikçe her konuda yardımcı olmaya çalışıyım sizdende elinizden geldigi kadayırla yardımlarınızı bekliyorum ayrıca siteniz çok başarılı ve başarılarınızın devamını bekliyorum... |
merhabalar ben mine;) ilgimi çektiği için burdayım:D umarım beraber güzel vakit geçiririz;) |
msn smileyleri ararken tanıştım,daha yeni üye olduum için biraz karmaşık geliyo kafam karıştı desem yeridir ama alışıcam :) |
elinize saglık degişik ve güzel bisite daha yeyeni tanımaya çalışıyom hoşuma gitti emegi bulunan herkeze teşekürler |
merhaba arkadaşlar ben esra siteye henüz üye oldum.Oldukça geniş kullanımlı bir site.Merak ettiklerim ve öğrenmek istediklerim çok oluğundan sanırım sık sık buralarda olacağım. Herkese iyi paylaşımlar ve sevgiler. |
nasıl tanıştım şöyle oldu gurt yazdım burası çıktı göz gezdirdim daha önce gezdiğim sitelerden güzeldi (gerçekten ama ) baktım hoş bir ortam var üye oldum arkadaşlarıma da tavsiye ettim elinize sağlık güzel olmuş |
google de dolaşırkn buldum baktım güzel bi site.(görünüm özellikle) ortam güzel.. beğendim... Eliniza sağlık.... |
google da "en güzel fantastic resimler " yazdım arama sonucunda bir çok site gezdim ve aralarında en iyi bu siteydi ama ilk olarak üye olmadım aradan biraz zaman geçti ve baska bir konu hakkında bilgi ararken yine bana en iyi bilgiyi veren bu site ee tabii artık üye olmam gerektiğini anladım ve üye olum üye olduğum ve içerik bakımından en iyi site burasıydı çünkü . . .(Y)(h5)(h5)(h5)(Y) |
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık