![]() |
slm benm space le ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinrim 1 haftadan beri space le uraşıyorum ve dün gece girdiğim space bugün açmıyor herhangi bir yasadışı şey yok sadece yabancı mp3 linkleri var sayfaya girdiğim alanıma gidemiyorum yada başka bir hesaptan bu space e ulaşamıyorum http adresinden de ulaşılamıyor hep aynı hata ya böle bir hesap yoktur yada kişi girişleri kısıtlamıştır diye sizce bu geçici bir sorun mudur yaada hackleme veya space merkezi tarafından mı kaldırılmış olabilrmi? ilgili kullnım koşullarını okudum ilk önce bir uyarı msjı gelir eğer düzeltmezseniz ondan sonra silinir diyor bana herhangi bir uyraı msjı da gelmedi yardımlar için şimdiden teşekkrler |
Hata raporunun kodu varsa kodu yada resmini çekip ekleyebilirmisin |
http://sc1.sclive.net/00.0.0000.0000/Web/images/info.gifİstek ErişimiGörüntülemeye çalıştığınız alan özel bir alan veya böyle bir alan yok. Bu alana erişme isteği göndermek istiyorsanız, aşağıya bir ileti yazın ve Tamam'ı tıklatın. E-posta adresiniz:.Kişisel ileti ekle:Tamamİptal İlginizi çekecek başka alanlar bulmak için Windows Live Spaces adresine gidin. function CancelClicked() { location.href = "http://spaces.live.com/"; } bu şekilde bir yazı çıkıyo resim eklemeyi bilmediğim için bu şekilde yaptım yardıııııııımmmmmmmm heeeelp meee! |
SELAM BENİM MSN DE DAVET GÖNDERME YOK.ŞU AN WİNDOWS 8.1 KULLANIYOM.BAŞKALARINDA OLMASINA RAĞMEN BENDE OLMAMASI NEDEN ACABA?TEŞEKKÜR EDERİM. |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar ben bu msnde hareketli gözükme durumuna ayarlamıştım adresimi şimdi bunu iptal etmek istiyorum ne yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
gele kutuma bakamıorum arkadaslar benim msn de ki sorun su yeni mesajınız var iletisi geldiğin de tıklıorum alttaki resim cıkıo napıcamm yardım edin bide sadece benim msnde deil benim bilgisayarlarda girdiğim burun adreslerin gelen kutusuna tıkladığımda bu gelio işte sorunn http://img22.yukle.tc/image.php?id=496Msn_sorunu.JPG lütfen yardım edin:^) |
ya msn de çevrimdışı olupta msn si açık olanları nasıl öğrenebilirim. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz.bilgisi olan arkadaşların bana yardımcı olmasını bekliyorum |
Alıntı:
|
Msn Messenger 81000306 Hata Kodu veriyor? Arkadaslar sistemim Windows Vista Ultimate ve tün güncellemeler yapilmis durumda! Kaspersky kurulu ve güvenlik durumundan msn'ye tam izin verili! Ama hala Msn Messenger 81000306 Hatasi aliyorum? Sorun gider dedigimde hersey sorunsuz diyor fakat baglanmiyor. Ayni modemde laptop ile Vista Home Premium'la baglaniyorum. Diger sistemde ek olarak CfosSpeed kurulu ve hatanin ordan kaynaklandigini düsünüyorum? Ama CfosSpeed'i tamamen kaldirip tekrar denedim, msn 8,5 denedim yinede olmadi. Yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkürler. |
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca inceleyiniz: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri |
Alıntı:
Bunlarin hepsini denedim. Birçok yerde de arastirdim maalesef olmadi! Daha önce baglaniyor fakat mesaj attigim anda kopuyordu! Karsidakilerin mesajida gelmiyordu! Su an hiç baglanmiyor!!! Lütfen cevaptan önce yazdiklarimi okuyunuz! Sorun gider dedigimde hata göstermiyor!!! |
yaw bnm msn im çalındı nasıl alıcam geri program flan varmı bi yrdm |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Alıntı:
|
Buraya sorunumu yazdım ve yazarken aklıma bişey geldi onu yaptım oldu. Cevap vermenize bile gerek kalmadan hal oldu Yinede eywallah ;) |
bir sorunu için yazmıştımda osoruma cvp gelmedi henüz bilenler cevaplarsa çok sevinirim. |
Alıntı:
Messenger için A-Patch tarzı programlar kullanıyorsanız, kullandığınız yamanın ayarlarını kontrol edin. Eğer kullanmıyorsanız Messengeri Kaldırın ve yeniden kurun. |
widows 98 msn yardımm arkadaslar forum da yeniyim gerçekten mükemmel bi forum ama benim bi sorunumm war windows 98 e msn 6.2 yükledim fakat oturum açarken yüksek sürümüyüklemelesiniz dio ama 7.0 yüklerkende yükleyemio ex plorerdan dolayı bana yardım edebilecek arkadaş warmı bide sunu söyliim önceden 6.2 yi sorunsuz açıodu silip yükleyince oldu.. simdiden tşk ler herkese... |
messenger yükleymiyorum??? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Msn Messenger 81000306 Hata Kodunu alıyorum sürekli çözüm yollarını denedim fakat olmadı.Msn 8.1 versiyonunu kullanıyorum.Daha öncede yapmıştı bu hatayı discovery'i tamamen siteden verilen bilgiler ışığında kaldırdım fakat yine olmadı yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler |
Sistemimde Windows Live Messenger, Messenger Plus! ve MSNDiscovery yüklü. MSNe girdiğimde durumumu meşgul,dışarıda gibi yaptığım zaman kendiliğinden msn çevrimiçi oluyor. örneğin meşgul iken klavyedeki kısayol tuşuyla firefoxu açıyorum ve msn kendi çevrimiçi durumuna geliyor. bazen dışarıda yaptığımda da bir şekilde çevrimiçi duruma geliyor. bunu nasıl düzeltebilirim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Soruma cevap veren olmadı malesef bekliyorum arkadaşlar daha önce bu sorunu yaşayan yada bu konuda bilgisi olan var mı.Hotmail.com adresine bile giremiyorum:( |
Alıntı:
Proxy ayarlarınızdaki, DNS önbelleğindeki veya güvenlik duvarındaki (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir) sorunlar gibi birkaç sorun nedeniyle oturum açamayabilirsiniz. Sorunu gidermek için: 1. Başka bir web sitesini ziyaret ederek Internet'e bağlı olduğunuzu doğrulayın. 2. Windows Live Messenger proxy ayarlarını temizleyin 1. Messenger programını başlatın. 2. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. 3. Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. 4. SOCKS altındaki girdileri silin. 5. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın. 3. Bilgisayarınızda Windows XP çalıştırılıyorsa, DNS çözümleyici önbelleğini temizleyin * Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın. * cmd yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın. * Komut isteminde ipconfig/flushdns yazıp ENTER'a basın. 4. Yine de Messenger oturumu açamıyorsanız * Çevirmeli bağlantı zaman aşımına uğruyor olabilir. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin. * Bilgisayarınız şirket ağına bağlıysa, ağın Messenger hizmetine erişime izin verdiğinden emin olmak için ağ yöneticinize başvurun. * Güvenlik duvarı ayarlarınızı denetleyin: 1. MSN Web Messenger web sitesine gidin. 2. MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin. MSN Web Messenger oturumu açabiliyorsanız ancak Windows Live Messenger hala Internet'e erişemiyorsa, Windows Live Messenger bir güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekebilir. MSNmsgr.exe dosyasını izin verilenler listenize nasıl ekleyebileceğiniz konusunda daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın. * Virüsten koruma veya casus yazılımlarından koruma programlarınızın Messenger ile çakışmadığından emin olun. |
Alıntı:
Tşkler |
Alıntı:
|
Modemi fabrika ayarlarına geri döndürdüm tekrar ayarladım sorun çözüldü.Alakası oldu mu tam kesin emin değilim ama birde Xp yi lisanslı gösterdim(Windows Genuine Hack (Windows Lisans Doğrulama diye googleda aratırsanız çıkar) .Belki aynı sorunla karşılaşan olur |
benim mail kutum ingilizce türkçeye nasıl ceviricem options langues de türkce secenegi yok arkadaşlar yardımınızı bekliyorum:) |
Alıntı:
|
s.a guzel bir yer ellerinize saglık benim bir sorunum var ama ben bu yazdıgım yeri nasıl bulacagım o da aysı bir soru biraz kafam karıştı. sorunum benim 1 msn hesabım acılmıyor acılsada hemen duşuyorum lakin başka msn hesap aldım gayet guzel baglanıyor hiç sorun yaşamıyorum windows messenger 4.7 olması lazm onda acılıyor lakin yuksek surumlerin hiçbirinde acamıyorum windows mesengerde diyelim kişi sildim veya ekledim havızasınada gecmiyor e-maile giriyorum bir sorun yok denemedigim şey kalmadı kişilerin hepsini emailimden slidim belki kişilerden diye busefer hiç acılmıyor daha kotu oldu yeniden ekledim kişileri bu seferde daha dogrusu msn cok afedersiniz aptallaştı kişileri siliyorum arşaçlar gizlilik yapıyorum sil e tıklıyorum 5 10 dk sonra kapatıp acıyorum yine aynı yerlerindeler kafayı yiycem yani lütfen yardım sanırım kişileri sile bilirsem sorun cozulecek gibi geliyor bana ne hotmailden nede messengerden yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..(F) |
ArkadaşLar Yardım ! Arkadaşlar şimdi ben msn'ime avatar seçicem fakat güzel hoş da orada sildiğim avatarlar vardı ordakiler şuan sadece isim olarak yer kaplıyor resimlerin önizlemeleri yok ve o isimleri siliyorum tekrar avatar değiştirmek için giriyorum gene aynı isimler avatar listesinde lütfen yardım edin.. resmi aşağıda.. http://img519.imageshack.us/img519/7206/helpnk8.jpg buradaki resmi olmayan önizlemesiz resimleri kaldırmak istiyorum ! kaldırıyorum tekrar geliyor lütfen yardım edin ! |
Alıntı:
C:\Documents and Settings\???\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger bu dosyayı silerseniz tüm görüntü resimleriniz datadan silebilirsnz...bu klasörü açınca mailerinizin klasörleri cıkar hangi adresi kullanıyorsanız onun UserTile dosyasını eğer tümü silerseniz ifade ve diğerler... silinir. |
ÇOK SİNİR BOZUCU YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM ARKADASLAR Bİ SORUN VAR YARDIMLARINIZI BEKLİORUM... SORUN ŞU Kİ; MSN DE YENİ BİR İLETİ YAZIORUM FAKAT ÇIKIŞ YAPTIKTAN HEMEN SONRA GİRDİĞİMDE ESKİ İLETİMLE KARŞILASIORUM.... SİZCE SORUN NEDİR? YADA NASIL BİR DRUMDUR Kİ BU BÖLE OLYUOR?... SİNİR OLDUM...8o| |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim msnde online olanların nikleri ofline olduklarında eski kullandıklrı nik olarak görünüyor bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk ederim |
arkadaslar messenger live yükledim ancak kimsenin üstüne tıkladıgımda konusma penceresi acılmıyo sorun nedir acaba |
Alıntı:
selam. sorunun şundan dolayı olabilir. msn ine yama yüklemişsindir veya arayüz (skin) değişikliği yapmışsındır. bunlar veya bunlardan dolayı değilse bile yapman gereken tek bişey var. program ekle/kaldır bölümden windows live messenger ı bulup değiştir e tıklayıp çıkan pencerede onar butonuna tıklarsan kendi halledecektir o. kolay gelsin sana ;) |
selam msn 8.5 kuramıyorum hata çıkıyor ama hata kodu yok ingilizce tabi bendede ingilizce yok :) sadece kuramadığımı biliyorum nasıl onu kurabilirim? |
Alıntı:
karşılaştığınız hatayı (hata kodu-uyarı...)tam olarak belirtirseniz yardımcı olabiliriz. |
Arkadaşlar uyarı üzerine yazıyı buraya almak zorunda kaldım.Ben windows live messenger 8.x'de yeni bir ifade keşvettim acaba böyle gizli ifadeler var mı? Kod: *unicef |
Alıntı:
bu gizli ifade değildir eğer 8.1 sürümü kullandığınızda bu codu nick kısmına yazarsanız http://im.live.com/Messenger/IM/Images/Icons/Im.LogoLetters.gif simgesi cıkar... karşı tarafında 8.1 kullanması gerekmektedir aksi takdirde sizin yazdığınız kod cıkar sadece *unicef iâ''m MAKING A DIFFERENCE |
anladığım kadarıyla bu bir gizli ifade değil diyorsunuz fakat ifadeler bölümünde gösterilmiyor.Acaba bunun gibi görünmeyen (benim deyişimle gizli) ifadeler var mı?Başka bu gibi ifade bilen varsa söylesin lütfen |
Alıntı:
*red+u *bgca *hsus *naf *mssoc *9mil *sierra *help *komen *unicef |
Arkadaslar benım msndekı reklamları nasıl engellıye bılırım? Daha once sorulduysa kusuruma bakmayın aradım ama goremedım. Sımdıden tesekure dıyorum. |
MSN Listemdeki Sorun - Lütfen yardim edin cok can sıkıcı bi durum ArkadasLar ben Listeme birini ekLiyorum yada biri beni ekLior.. herşey normaL.. ama bi bakıom adam bana yazıo.. ben yazamıom adam onLine oLmuyo haLbuki oNLine ve cam acıLmıyo bişe gönderiLmiyo kişi Listenize ekLeyin dio.. yani ekLi kişi ekLi degiLmiş gibi görüLüyo ve bu bütün adresLerde oLuyo :*( tavsiyeLeriniz neLer? meseLa ben düşündüm ki msn discovery kuLLanıyorum onu siLsem düzeLirmi ? yada kökten msn siLip tekrar yükLesem ? bunun bi yoLu varmıdır ? Bu arada version 8.0 YardımLara şimdiden teşekkürLer :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık