![]() |
Hain Pencere pencereden bakıyorum, tek bir yıldız var.. küçücük pencere, daha ne olsun diyen var.. yeniden bakıyorum, bulut, ağaçlar ve yol.. Haa, bir de düz duvara tırmanan kalorifer böceği.. nerde peki sevgili yar? zaten sevmemiştim bu pencereyi, ne diye baktım sanki! adam sandı kendini.. göstermedi bana sevgili yarimi... |
Sek Aşk Seni, rakıyı sevdiğim gibi seviyorum. Öylesine sek, öylesine bi başına. Hüzün de kadeh kadeh, Sevinçte yudum yudum. Gözlerinin güzelliğini meze ediyorum kendime, ve her akşam sarhoş olmadan önce, seni seviyorum. |
Deniz Bu akşam vakti deniz, O bütün hasretimiz, Sanki gelmiş de dile, Nedametin sesiyle, Çarparak kayalara, Yetmez mi, diyor deniz, Karada çektiğiniz? |
Sana sevdalanmış Sana sevdalanmış bu yüreğim Sana aşık olmuş Seni sevmiş Ve yanıp kor olmuş Bir kor gibi yakıyor beni Onun sıcağı ile yanıyor bedenim Sana susamış damağım Olmuyor be gülüm seni bir kere görmekle Ne yangınım sönüyor nede susuzluğpum gidiyor Sönmeyen bir ateş gibisin Yanımda olmamış geçmez ne ateşin yaktığı yangın Nede susuzluğum Sigaram gibi içtikçe içesim geliyor....... O gözlerin |
Daha Ölmem Yokluğundan kalma sızılar bunlar. Büyük yaraların ardından kalanlar. Bilmediğin ve hiç bilmeyeceğin. Gece yarılarında aniden sıçramaların, Sabahlara kadar seni sayıklamanın, Her yağmurda seni dilemenin İzleri. Kimse bilmedi seni ne çok sevdiğimi. Sen bile. Baharda kuşlara söyledim, Göçüp gittiler. Yazın suya anlattım, Buharlaşıp gittiler. Son çarem kar taneleriydi ki Sen üzerlerine basarak gittin. Sana gücendiler, Söylemediler. Şimdi çok uzaklarda bir yerdesin Bilmediğim. Dönmeyeceğin bir yerde. Yaralarım her geçen gün büyüyor. Sızısı biraz daha artsa da Ölene kadar hayattayım. Sen dönene kadar hayattayım… |
Sevdim Yanık tenin İri gözlerin Cıvıl cıvıl sesin değildi Beni sana körü körüne bağlayan Yüreğindeki çil çil altınlar hiç değil Kanımı donduran soğuklar Özlemine dökülen gözyaşları Farzet ki dünyaya öylesine geldim Asırlarca seni beklemedim Biliyor musun? Ben senin sadece paranı sevdim... (!) |
HÜZÜN? Göremedim çıkıp geldi hani bir yerlerden Geldiği gibi de gittiğini bildim... Yalancı isminin peşinden koşarken mutluluğun Tek sevindiğimin hüznüm olduğunu bildim Dallarında sallandığım söğüt eğildi Baktım ki yere değdim Kaldırmıyor bu söğüt artık beni Öyle de sevdim ben bu hüznü Hüzün de beni..... |
Makarna Makarna yapmak, çok uzaklarda bir yerde Hepimizin dağarcığında bir yerde, Usuldan kaynayan suya salmak, Umutla bir olmak, kaynaşmak. İnsanoğlu bilir misin? Ne kadar giyersen o kadar çıplaksın yer kabuğuna Makarnanın salınışı gibi sıcak suya, Toprağa salınacaksın, aşkınla. Makarna yapmak, açlığa iki adım Yoğurlu ve kıymalı makarna Aşkın tarifi gibi zıt Karışmalı soğuk sıcağa, sıcak soğuğa Hangisi içine alırsa hangisini. Sonuçta Ilık bir aşka. Makarnadan aşklar tarifli içimizde bir yerde Hepimizin dağarcığında gizli, Gidilecek yer var ufukta, Her uykuda yön verilen Her uyanışta ufuk çizgisi çizilen Makarnadan ılık bir aşka gidilen. |
İnadına Seni zifiri karanlıkta sevdim Mehtaplı gecelere inat Sana çiğdemler derdim Romantik güllere inat Ela gözlerini sevdim Mavi gözlere inat Sana ömrümü verdim Sevenlerin gününe inat Rüşvet mi vermeliyiz aşka Ki bizi de katsın kervanına Seni Mehtapsız, Gülsüz, Rüşvetsiz sevdim Sana inat… |
Gözyaşları... Şereflinin şerefidir, İçinde kalıyorsa tıkanıp... Titreyerek gözlerinden, Sanki ruhuyla ıslanıp! Akıyorsa damla damla, Ne temizdir o gözyaşı... Gözyaşı kor gibidir, Özden kaynar pınar gibi... Ağlamak zor gibidir, Dolmayınca akmaz pınar, Özden dolup özden kaynar! Boğazında düğüm düğüm, Namuslunun namusudur.. Duyguyla ağlamak nedir? Timsah için bir pusudur, Gözyaşı berrak ve temiz! İnsan için gerçek odur... Yalan yere ağlanır mı? Gözde yaşlar akma ile... Timsah gibi bakma ile, Ağlıyor hiç sanılır mı? Gözyaşı bir rahmettir, Bir su gibi özden gelir... Damar damar bir zahmettir, İnce ince gözden gelir. Şerefsizler ağlamasın, Garibana bir nimettir... Ağlarsa anam ağlar, Onun şefkati var onda... Ağlar yüreğimi dağlar, Bir sevgi bir sempati var onda... Ağla bana garip anam, Derdimden müzdarip anam |
| Saat: 16:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık