![]() |
ANLATAMAM Kİ. neden böyle uzaklara dalıyorsun ? diyorlar onlara ' seni düsündügümü ' anlatamam ki... Neden Sigarayı dost edindin diyorlar? ' her nefeste seni ictiğimi' anlatamam ki.... Cok üzgün olsamda ağlamıyorsun diyorlar ? göz yaslarımın Kalbime AKtığını Anlatamamki... Gönlünü Kimseye Vermezsin diyorlar ? Gönlümün Sende Olduğunu Anlatamam ki.... Neden gecelerii uyumuyorsun diyorlar ? Geceleri Seni Aradığımı Anlatamam ki.. Nasıl İnsansın Hayal İcindesin Diyorlar ? gerceklerle yıkıldığımı Hayallere sığındığımı anlatamam kİ.... O kendini biliyor ona yazdım |
guusel ellerınıze saglık |
AŞK Şimdi sevdan gözlerimde bir uçurum Aşkım şaçlarında kapkara bir gece Yırtıl artık karanlık geceler Tutul bir dala, sevdam uçurum kenarında Bir ağaca Bir çiçeğe Bir kuşa Sevdalan Yüreğim şu an avuçlarında çırpınan Bir balık gibi Ömrüm, bahçende açmış Yalnız bir gül gibi Dökülsün sevda yağmurları gülümün üstüne Özgür kalsın yüreğim Mavi denizlerde Bir buluta söyle Bir dağa anlat Hele bir de seni Bana anlat Ey!... |
Kaç Acı Çaktılar Yüreğime Kaç acı çaktılar Yüreğime… Kaç damar dolandı Benliğime… Gün neydi? Cuma…Pazar… Ya da her neyse. Kaç gecedir bu sorgular! İliklerine kadar ıslaksın Teninde sevda yanığı Titremelerin sıcak koylarda doyumun. Aralıksız buz gibi sular, Sıyırır tazeliğini aşkın. Hele az az voltajı Arttırdıklarında, İlk günkü gibi sarsıntılar Sarar her yanını. O elini tutmaya korktuğun, Bir teline zarar gelir diye Okşamaktan korktuğun sevgili, Ve Gözlerinde kaybolma isteğin. Kaç acı çaktılar Yüreğime… Aşkıma akıttığım terdeki Her tuz taneciği Sorguda Anadır,bacıdır,kardaştır… Sanki tuz yakmaz bedenini Bir farklı sevgiyle sarar. İçini ısıtır nedensiz. Oysaki; İçine işleyen hücre duvarlarının Lanetidir. Bir de bakarsın o rutubet Yarin kokusu olur. Kaç acı çaktılar Yüreğime… Her sorguda; Birermi Yoksa üçer beşermi? Kaç acı çaktılar? Kaç… İSİMSİZ |
Bu Benim En Sevda Halim... Öyle bir yerdeyim ki... Neye hasret kaldığımı unutuyorum bazen... Neye canım sıkılmıştı?.. Neye kızmıştım?.. Uyuyor muydum?.. Uyanmış mıydım?.. Bu pantolonu dün de giymemiş miydim?.. Bilmem... Belki... Garip bir duyguya tutsak olmuş durumdayım... Bu benim en sevda halim... Bu benim sensiz halim... Bu benim adam halim... Olur böyle... Olur... Defalarca kalem demek gibi... Ya da başka bir kelimeyi ardı ardına sıralamak gibi... Anlamını yitirir ya bir süre sonra... Ağzında gevelediğinin ne olduğunu unutur, şuursuz hissedersin ya kendini... Kalem... Kalem... Kalem... Kalem... Kalem... *** Gülerken yakaladığımda kendimi... Kaçıyorum hemen... Ayıp sayıyorum... İhanet belliyorum... Susuyorum... Artık türküleri hissetmiyorum... Söylemiyorum... Cılız bir ıslık sadece ki, onu ben bile duymuyorum... Kimsenin de duyması gerekmiyor zahir... Biri beni anlasın istemiyorum... Biri halimi hissetse tedirgin oluyorum... Hep kaçıyorum... Öfkeleniyorum... Aptallaşıyorum... Susuyorum... Öfkemle, aptallığımla, susarak kaçıyorum... Bir şey anlatmıyorum... Hiç kimse, kimsenin acısıyla ilgilenmiyor aslında... İlgilenirmiş gibi yapıyor, bunu anladım... Karşıdakinin anlatacakları bir an evvel bitsin de sıra gelsin diye hee hee diyor, sıkça başını sallıyor... Dinlemiyoruz, duyuyoruz... Otobüs sesi, yağmur sesi, çamaşır makinesi sesi gibi... Kulağımızı dolduruyoruz... Hissetmiyoruz... Bitiyor... Biz anlatıyoruz, sahtekarlık devam ediyor... He hee diyen, başını sallayan yer değiştiriyor... Kime ne anlatmalı?.. Susmalı... |
Bir gün dünyayı istediğim renge boyayıp Bu rengi insanlara sevginle dağıt Kendini sevginin bir rengi diye tanıt Çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt… |
Keşke Çocuk Kalabilseydik Şu Hayatta Keşke Çocuklar Kadar Bilseydik Yaşamayı Keşke Onlar Kadar Olabilseydik Dürüst Keşke Olabilseydik Kararlı İstediğimiz Zaman Gülebilseydik İstediğimiz Zaman Ağlayabilseydik Canımız İstediğinde Kuralları Çiğneyip Altımıza Yapsaydık Sevgimizi Doya Doya Belli Etseydik Doya Doya Sarılsaydık Sevgimize Tuttuğumuz Eli Sıkıca Tutsaydık Sımsıkı Gözlerimizin İçi Yaşam Arzusuyla Dolu Olsaydı Dopdolu Bir Öğrendiğimiz Şeyi Bir Daha Unutmasaydık İçimiz Öğrenme Arzusuyla Dolu Olsaydı Dopdolu Doya Doya Uyuyabilseydik Mışıl Mışıl Çocuklar Kadar Saf Ve Temiz Olabilseydik Hayatımızı İstediğimiz Gibi Yaşayabilseydik Ne Oldu? Büyüdükte Bir Şey Mi? Olduk Evet Olduk Tutkularımızın Bencilliklerimizin İhtiraslarımızın Maddeciliğin Sahteciliğin Kurbanı Olduk Çocukluğumuzu Unuttuk Keşke Çocuk Kalabilseydik Şu Hayatta Keşke Bir Dilek Tuttuğum Çocukluk Günlerime Yüreğimle Gürkan Kaya |
gülücüklerimizin üstünde olsaydı ağlamalarımız... Yırtılan elbiselerde olsaydı yaralarımız... Kırsaydıksa da çok sevdiğimiz oyuncaklarımızı... Biliyorduk büyüklerimiz vardı yenisini aldırabileceğimiz... |
NOT: Arkadaşlar sanırım konu başlığını okumuyorsunuz ??? >>>> "Sizin Şiirleriniz"<<<< Buraya şahsınıza ait şiirlerinizi paylaşmak adına mesaj yollayınız ve lütfen alıntı şiirler için aşağıdaki linki kullanınız. TEŞEKKÜRLER ... Şiir Nehri-2 |
KALBİM ÇIRPINIYOR TEK YÜREK İÇİN... YORGUNUM BEKLEMEKTEN HAYALİNİ,GÖZLERİMDE YAŞLAR SELİ, YORGUNUM UZAKTAN SANA BAKINCA,YORGUNUM KALBİMİN PİLİ BİTTİ... AMA SENİN YERİN...ASLA...BENİM KALBİM BİTTİ,KALBİMDE OL DİYE... BEDENİM ÖLDÜ RUHUMDA YAŞA DİYE...DUYGULARIMI ANLATMAK İMKANSIZ OLDU... ÇÜNKÜ SEN İMKANSIZLIKSIN...AŞKIM,ÖNÜNE GEÇTİ GURURUMUN,,, UNUTAMAZ BU KALP , SEN ÖYLE BİLSEN DE BUNU... DAYANAMAM SÖYLERİM HERŞEYİ... HAYAT KISA BU SÖZLER SÖNDÜRÜR KALBİMİN SANA ATEŞİNİ, BU KALPTE ÇOK YANAR AMA BİR GÜLÜMSEMEN KURTARIR BENİ, HAYATA TUTUNUR SONUM DA OLSA BEKLERİM SENİ...HEMDE ÇOK...ÇOK AMA ÇOK... UZUN MU UZUN HAYAT YOLU...AMA UZUN DEĞİL,ANLAMLI YAŞAMAK ÖNEMLİ..., HAYATIMIN TEK ANLAMI,BU KALBİ HEP ANLAMSIZ BIRAKABİLECEK,TEK SÖZÜYLE BU KALBİMİ FETH EDECEK,HAYATIN ANLAMINI GERİ GETİREBİLECEK... BU KALBE HER ZAMAN ATTIĞINI HATIRLATABİLECEK... BU KALPTE TEK BARINABİLECEK... SENSİN O KELİMELERE SIĞAMAYABİLECEK... Burak Sezer YILANLI Selina'mın yaşadığı ölümsüz kalp şiiri KELİMELERİMİN KİFAYETSİZ KALDIĞI AŞKIMA '''3 Eylül 2007'''' Körkütük aşık bu çocuk...Yaş 13 Sevgi Sonsuz... |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık