![]() |
Canımı yolda buldumhttp://www.1forum.us/images/smilies/smilev.gif canıma teslim ettimhttp://www.1forum.us/images/smilies/smilev.gif canıma okudu |
Beklentilerim kavşağında durmuş bekliyorum.. |
Hasretlik çekilmiyor bu soguk gecelerde sensiz hiç yaşamadım ki bu sahte boş şehirde... Ah bir bilsen sevgilim bu sana son mektubum ister at ister oku... |
düşlerim biterken fikrin süzülür geceme ilk dokunuşunu düşünüp çoğalırım içimde gözlerime yaslanıp uyusan o aradığım hecedir sesimi öpsen ...Şarkın Olsam... |
Farkında mısın; İpin üzerinde bir cambaz gibi Dengede durmaya çalışıyor Bir gidip bir geliyor aşk... Bırak aklından önce Yüreğine düşsün... |
my killer & my lover ... |
Hoş geldin! Ayrılık uzun sürdü. Özledik. Gözledik... Hoş geldin! Biz bıraktığın gibiyiz. Ustalaştık biraz daha taşı kırmakta, dostu düşmandan ayırmakta... Hoş geldin. Yerin hazır. Hoş geldin. Dinleyip diyecek çok. Fakat uzun söze vaktimiz yok. YÜRÜYELİM... |
Her teslimiyet,bir özgürlüktür aslında... |
Salınan gönüllere durak gerek Duraktan geçenlere yasak gerek İşte özgürlüğüm. |
Hadi takas edelim birşeylerimizi, Gülüşünden ver Ömrümden al..! |
O + Ben = Hayat ... |
Birinin elini tutmakla, birinin elini sıkı sıkı tutmak arasında çok fark var! Ya tutarsın ya da tutmazsın ya da tutmuş gibi yaparsın işte... |
Üfle güneşe sönsün! |
İçim yanıyor..=( |
I want to be in another place.. |
Düşler boşluktA sallanırken... SessizliK şarkısını söyler kimse duymaksızın Cesetleri düşer ayaklarımıza, ertelenmiş hayallerin... Pişmanlıklarımız büyür keşke’lere uzanan yolda Hayat düşünmek kadar uzun, yaşamak kadar kısa ... |
Gönlümde açmadan solan bir gülsün Her zaman gamlıyım her zaman üzgün Beklerim yolunu aylar boyunca Yeterki gel bana Senede bir gün, |
sana bir şarkı yazdım belki söylersin diye beni hiç unutmamanı istedim... |
şırıngayla;çekip alsınlar seni tüm vücudumdan ruhumdan.. |
Öyle sarhoş olsam ki.. |
Hala bitmedimi bu konu .)) Uzun zaman oldu uğramayalı.. |
Gel aşkım Gel ... Gel Dünyam Karışsın.. |
Bir soLukta okumak istemiyorum seni, sayfaLarını çevirme ! |
Kendimleyim , seninle başbaşa Göz kapaklarım isyanda Uykum el sallarken uzaklardan Hüzünlü bir melodi eşlik etmekte odamda Seninleyim , başbaşa |
Bin kere söyledim olmadı, derler ki kırk kere söyleyince olur.. Binbirinci kere söylemeyi de artık istemiyorum.. Bitsin bu konu.. |
son sigaramsın veremem ellere..... çekmeye kıyamam içime ben yanmışım yakamam seni de ucunda hasretim yanar özlemin her çekişimde |
... Kalbimde parmak izin var... |
*Şarkını seç gel benimlee;beraber bağıralım! |
Aklima her düsüsünde seninle birlikte yeni hücreler dogurdu bedenim.. |
Nasıl başlardı ilk duygular? Bir şimşek nasıl çakıverirdi aniden? Aşk nasıl damlayıverirdi bir yüreğe? Akışkan bir şey miydi? Bulunduğu ortamın şeklini mi alırdı? Bilemedik. Sadece seyrettik aşkı ve nasıl yaşandığını. Çünkü aşk bize hiç uğramadı. |
...Ve sevdiği kadar yaklaşmak en doğru olanıdır. Geldiği kadar, yaklaştığı kadar, önemsediği kadar... |
yоu aLways with me ? |
Promise is a PROMISE . . . |
Akşam dışarı çıkarken annem "eve erken gel" dedi bende sabah erkenden eve geldim... :moo: |
Masallar değişti... büyüdük... |
Alıntı:
Eski masallarımın tamamı hayaldi ama içtendi. Yeni masallar da hayal ama içten değil. Ben gerçeğimi istiyorum, içten olması şartıyla. |
Fenerbahçe |
Panik Havası Soluduğum... :wiggle: |
Rüküş düşlerden düşe düşe bi hal oldum.. |
bir sen yarattım içimde aylardır onunlayım üzmüyor hiç beni çok da seviyor belli ki..? |
Ruhumu çeker medcezir, geri vermezse işime gelir... |
Bir mahsun "MoR Menekşe" , ağLıyor mu ne ? |
Alıntı:
:D Ya Bu Fenerlilerin egolarının şişirilmeye mi ihtiyacı var ne? :poke: Yani en azından büyük bir çoğunluğunun:noangel: |
Bedenimin önünde eğildiği tek şeydir “Saflık”. |
Hayalini kurduğum bir sevdamıydı senin ki ? Yoksa yalnızlığımdan bir kaçış mıydın. Bilemedim! |
Alıntı:
Ne alınıyosun arkadaşım şarkı söylüyorum Allah Allah :D |
hüzünümün yüzü gülsün . . . |
Yitirmek korkusunu göze almak sevmeye eşit bir davranıştır. Bir ev, küçülür, büyür öbür evlerle Oysa içinde ilk akla gelen yaşamaktır. Yaşanılır diye düşünürken düşüncelerle Ölünür, beraber sevgilerle. |
"Bekliyorum Öyle bi vakitte gel ki, Vazgeçmek mümkün olmasınhttp://www.diyemediklerim.com/images/smilies/noktaqp6.gif" |
... Sαﻁıг susкuпŁuк ₫єġiŁ işiŧiŁмєЧєŋ ŦєгЧαŧŧıг ..! |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık