MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

biyologebru 9 Ağustos 2007 15:49

mrb sitenize tesadüf eseri net te rasladım biraz gezindim ve hoşuma gitti bende üye olmak istedim ve oldum:)

YaZYaGMuRu 9 Ağustos 2007 16:47

vaLLa ben sLaYt aRıyodum karsıma cıktı..

ama forumnlara hıc yazmıom..

daha çok sohbete takılıom

nazlıPelinŞahin 9 Ağustos 2007 16:52

mrbalar ben nazlı siteyle nsl tanıştım bilmiyorum ama çook güzel bi site olduğuna eminim.

CunK 9 Ağustos 2007 16:56

Bu forumu ilk ziyaret ettiğimde MSN bölümünü gezmiştim üye olmadan öncede MKS 2007 Programını inceledim.Temasıda gerçekten güzel.

Miss_BeRaaT 9 Ağustos 2007 18:43

selamunaleykümmm:D
ben google de bişiler araken bu siteyi buldummm:Dve aradığım konuyla ilgili kapsamlı çalışma karşısında hayran kaldım dedim kız bu site eii bi site üye ol baqem:D Karadenizden katılıyorum + lazım(H) umArım güzel paylaşımlar dileğiyle herkeslere eii günlerrr;)

marcomedina1988 9 Ağustos 2007 23:38

OK

plsenta 10 Ağustos 2007 08:33

Merhaba henüz siteyi fazla gezemedim ama ilk etapta güzel bir site olduğunu ve bana gerekli herşeyi burda bulabileceğmi düşünüyorum.ayrıca tanışmamız tamamen tesadüf:) çok yeniyim ve siteyi gezmek istiyorum buralarda olacağım HOŞÇAKALIN

ahmet7272 10 Ağustos 2007 09:41

çeviri programlarını ararken sizin site ile tanıştım. çeviri programlarını buldum ama onlar da demo olduğundan pek işime yaramadı.

masteng 10 Ağustos 2007 17:10

slm adım cengiz aslında ben bu siteye aşagı yukarı 1 veya 1,5 sene önce üye oldum bişey arıyodumburayı bulmuştum:Dama uzun zaman gectigindenmidir nedir silinmişim şimdi tekrar arnızdayım kabul ederseniz sevinirim güzel bir site

ebuşşş 10 Ağustos 2007 18:28

merhaba ben ebuşşş sizleri arkadaşımın tavsiyesi üzerine sadece ziyaret edeyim dedim ve hoşuma gitti siteniz üye olmak istedim ankara doğumlu ve universite 2 sınıf öğrencisiyim umarım iyi vakit geçiririz burda şimdiden herkese beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim saygılar

CnTn 11 Ağustos 2007 14:07

YA GOOGLE dan aradıgım selerı buldugumda cogu saman bu sıteye yonlendırılıodum sona bagımlılık yaptı :D

EYÜB 11 Ağustos 2007 16:34

Google sayesinde tanıştım :)

sumer2003 11 Ağustos 2007 16:53

arkadaşlar ben süleyman .MSN şifremi kıracağını iddia eden birinden tehdit almamın akabinde sizi google da MSN şifresi nasıl kırılır şeklinde bir arama yaptıktan sonra tanıdım. Aslında ilgimi çeken sitede kullanılan yazı karakteri ve mavi zemin rengiydi. İçimden ilk geçen düşünce "ne karıştırıyolar lan bunlar burda" şeklindeydi. Evet önceden üye olmama rağmen ilk mesajımı yazıyorum. Herkeze selamlarımı sunuyorum.

MaviSiyah 11 Ağustos 2007 19:44

tabikide google sayesinde :)

major18 11 Ağustos 2007 20:37

google dan tarama sonucu buldum.Forum da güzel metaryeller var.

xkilicx 12 Ağustos 2007 13:14

bana bu kısı yı kımse tanıtmadı msn de kendım beldum zaten ben kesıflerı severım ama tanıdıgıma memnnn oldum ben de bole sıtelere kayıt oluyorum zaten (MATERHACK cyber-tahribat ) gıbı hhehe sızı tanıdıgama sevındım

kotu_t_u_q_c_e 12 Ağustos 2007 18:47

selam millet sitenizin chatlaqı geldi burası zaten benim bildiğim bir yerdi sadeca üyelik hiç kısmet olmamıştı ama imdi gördüğünüz gibi karşınızdayım asabi hırçın ve ayrıntıcı özelliklere hasip olup geliştirilebilir belleğim bulunmaktadır.maksimum 18 saat dayanma kabiliyetim olup uykusuz yaşamam.az yemek yerim öz yemek yerim kırıntıdan nefret ederim. göreceli kavramlar üzerine tartışmam tartışanı da sevmem.şincilik bu kader devamı haftaya bakalım gelecek bölümde pollyanna hangi bacağını kaybedecek
UYARI:Espiri anlayış olmayanlar selam vermesin!!!

ymntlg 13 Ağustos 2007 02:30

Siteyi çok güzel buldum herşey süper olmuş elinize sağlık herkese iyi paylaşımlar ;)

LİMON 13 Ağustos 2007 04:16

SITE GERCEKTEN MUKEMMEL BAYILIYORUM BURAYA PAYLAŞİM YAPAMIYORUM NEDEN DERSENIZ NASIL YAPILDIGIN BILMIYORUM BIRKAC DENEM OLDU FAKAT BAŞARAMADIM SIZLER BENI BILMESINIZ AMA BEN HEPINZI TANIYORUM EMEKLERINIZE COK TEŞEKKUR EDERIM SAYGILARIMLA LİMON

bakya 13 Ağustos 2007 14:10

tamamen raslantı siteyi bulmam çalıştıramadığım bir programı nasıl çalıştırıcam diye ararken buldum.biraz inceledim ve hoşuma gitti site.hazırlayan herkese teşekkürler...

mustafa28 13 Ağustos 2007 17:29

TAMAMEN BENİMKİDE RASLANTI BİLGİYİ VE BİLGİ ALIŞ VERİŞİNİ SEVERİM

tehiptilla 13 Ağustos 2007 17:51

google sayesinde tanıştım.msn ile ilgili bazı konulara baktıkça MsXLabs karşıma çıkıyordu.Baktım içeriğide güzel.Üye olup destek olmak istedim.Pek fırsatım olmuyor ama oldukça ziyaret etmeye çalışıyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler.

CaSuSs 13 Ağustos 2007 18:03

Merhaba Öncelikle Kendimi tanıtayım ben antalya dan 24 yıllık bir Adet AHMET ..MsX ile Tanışmam aslınma mecburiyetten oldu ..iNTerNet Cafe işletilir de MsX Bilinmez mi ya :) adama gülerler valla... Şimdiye kadar hep dışardan takip ettim..ve her bakışımda bir kere daha anladım ki Bu aile Başka bi aile..İçinde bulunulması gereken bir yer..ve işte BU-RA-DA-YIM...! (H)

PEKİ BEN NASIL BİRİYİM____?

BEN'i arıyorum.. Sokaklar boş..Sokaklar anlamsız.. Yağan yağmur mu yoksa Yıllar mı anlam veremiyorum.. Vazgeçtim sevmelerden.. canım yanıyor..An-la-ta-mı-yo-rum Ben Deliyim Yorgun ve Yalnızım Kaldırımlara Misafirim Gecenin Gözleri Üzerimde Denizin Ortasında Küçük Bir Adayım Yüzme Bilmem Yüreğimi Bir Yere Bırakmışım Bıraktığım Yerden Çok Uzaktayım Kapıları Üstüme Kapatmışım Üstüme Sürgüleri Beynime Çekmişim Hey! Sabreden Derviş Bana da Sabretmeyi Öğretsene Ben Deliyim... Ama Çok Şey Bilirim Renkler ve Zevkler Birşey İfade Etmez Benim İçin Sonların Başladığı Yerden Başlangıçların Son Bulduğu Yere Gidiyorum Kara Bir Tren Gibiyim Yani Bir İstasyondan Bir İstasyona Hep Aynı Raylar Üzerinde Ben Deliyim... Benim Mevsimim Değişmez Sadece Bahardır Kuşlardan Sadece Güvercini Bilirim Yüreğim Kanatlarıyla Beraber Çarpıyor İnsanlardan Sadece Çocukları Severim Onlarıda Büyüyünceye KadarBen Deliyim... Ben Delinin Biriyim....

eylülkızı 13 Ağustos 2007 21:24

selamlar ben S.Nisa :) MsX ile tesadüfen tanıştım ama güsel bir site :)

cece 14 Ağustos 2007 16:00

Merhabalar ,

Dolasirken internette
buldum sizi rasgele !
;)bendeniz CeCe

aslinur 14 Ağustos 2007 16:07

herkese slm
adım aslınur
siteyi nette dolaşırken bulduum

A'zel 14 Ağustos 2007 16:18

İlk Açıldığı Günden Beri Burdayım .. O Kendisini Biliyo .. Ama Tanıyan Yok ..

Üyeliğin Silinme Tarihi 4 ay dan fazla olsa ben hep sizlerleyim aslında ...

onRBKcy 14 Ağustos 2007 17:17

güzel site paylaşımlar içi teşekkürler...

mertoglu 14 Ağustos 2007 17:47

siteyi nette dolaşırken buldum

TheLeqenDTR 15 Ağustos 2007 02:33

Site gerçekten çok güzeL.Eskiden gelmiştim.Başka bi arkadaşımın nickinden bugün tekrardan gelme ihtiyacım vardı...Geldim :)

Kendime geLince özel konulara girmeye gerek yok :P
Bir KnightOnLine sitesinde bu nick ile Süper ModeratörLük yapıyorum :)
Herkese iyi forumlar..

DARK_ANGEL_BOY 15 Ağustos 2007 12:05

selam gecenin mavi karanlık yüzü arkadaları nasılsınız bende yeni üye oldum siteniz çok güzel olmuş inşallah başarılarınız devamınıı tüm dünyada kanıtlarsınız hayatta yapabilecek başarılacak çok sey vardr bunları birbirimie dostça ve arkadaşca samimi olarak el ele verirsek her şeyi başabiliriz yeterki kendimiz bu yol bizim umut ışığımız olsun ve kendize iyi bak ve allaha emanet olun saygılarımlarımla kendinize iyi bakın sevgili kardeşlerim:turkiye::turkiye::turkiye::smiley32::bow:DARK_ANGEL_BOY

asla_asla_deme 15 Ağustos 2007 13:53

Alıntı:

LİMON adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 620991)
SITE GERCEKTEN MUKEMMEL BAYILIYORUM BURAYA PAYLAŞİM YAPAMIYORUM NEDEN DERSENIZ NASIL YAPILDIGIN BILMIYORUM BIRKAC DENEM OLDU FAKAT BAŞARAMADIM SIZLER BENI BILMESINIZ AMA BEN HEPINZI TANIYORUM EMEKLERINIZE COK TEŞEKKUR EDERIM SAYGILARIMLA LİMON

Sorularınız Cvb Burda Bulcaksınız.

Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme)

mavVisiYyah 15 Ağustos 2007 18:31

sitenizi gitar pro ararken buldum birisinin tavsiyesi olmadı ama inanın ben herkese tavsiye edicem bu siteyi mukemmel gorunuyor

lammerlord 15 Ağustos 2007 18:43

ben dönem ödevi ararken msxlabs ı buldum :D:D

MeLody647 16 Ağustos 2007 09:47

Googledan stuff plusu arakenbu siteyi buldum gerçekden çok güzel bir site :)

Kara_Gözlüm 16 Ağustos 2007 09:53

MSN LİVe Messenger Çoklo msn ararken buldum :D

NeutralizeR 16 Ağustos 2007 10:10

Alıntı:

Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 628038)
ben sedef_21 sayesinde buldum

Mikropçuk_11, aynı mesajı her gün yazmanız gerekmiyor. Bir kez yazmanız yeterli...

yakp 16 Ağustos 2007 20:28

Herkese selam bu siteyi dolaşırken tesadüfen buldum cok etkileyici ve cok güzel görünüyor emeği gecen arkadaşlara teşekkürler..

punish1907 17 Ağustos 2007 11:31

herkese merhaba...
forumu bi abimin önerisiyle buldum
çok güzel bi foruma benziyor daha önce forum tecrübelerim oldu kendi forumlarımda oldu:D
ama bu kadar güzeli olmamıştı emeği geçen herkese çok teşekkürler...
tek sıkıntım bilgisayarımın forumun hızına yetişememesi biraz yavaş geziniyorum ama olsun herkese iyi forumlar:)

belçim 17 Ağustos 2007 13:16

internette dolaşırken tesadüfen buldum daha yeni kayıt oldum ve formuzu incelemdim içeriğinizi tam bilmiyorum

aslında msn de benim bir sorunum var belki siz yardımcı olabilirsiniz
msnde hareketli avatar yükleyemiyorum
bilgisayarım rapidshare dosyasını kabul etmiyor bu yüzden hareketli avatarım olmuyor bazı forumlardan yardım istedim olmadı
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim;)

ahmetseydi 17 Ağustos 2007 14:16

Alıntı:

belçim adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 631125)
internette dolaşırken tesadüfen buldum daha yeni kayıt oldum ve formuzu incelemdim içeriğinizi tam bilmiyorum

aslında msn de benim bir sorunum var belki siz yardımcı olabilirsiniz
msnde hareketli avatar yükleyemiyorum
bilgisayarım rapidshare dosyasını kabul etmiyor bu yüzden hareketli avatarım olmuyor bazı forumlardan yardım istedim olmadı
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim;)

Merhaba belçim, aramıza hoşgeldiniz. Hareketli avatarlar için Buraya tıklayın. Öncelikle WinkInstallar'ı indirmeniz gerekecek. Verdiğim linkte mevcut. Ayrıca forumları inceledikten sonra sorularınızı ilgili forumların Teknik Destek kısmına yazarsanız tam süper olur.

Hareketli avatarlar hakkında daha geniş içerik için tıklayın
.

nilay 17 Ağustos 2007 16:16

merhabalar bn nil yeni üye oldum selam herkese...:rose:tesadüfen buldum siteyi...ii ki de bulmusum...:D

İmPeRİA 17 Ağustos 2007 17:24

merhaba bana siteyi BYAYD SPEOPLE tavsiye etti benim okuldan arkadaşimdir msn de ovdu ovdu bitiremedi güzele benziyo hade bakem bii

pischoo_angel 17 Ağustos 2007 18:46

qsL ßi Siteymi$ Arkim Önerdi

numanbozo 17 Ağustos 2007 21:12

ya aslinda başka bi site ararken buldum sonra icerine baktim ve güzel oldunu tamin ettim ve su ana kadar güzel ve umarim en cok tikladiğim site olur ve sanirim öyle olacak

plati 18 Ağustos 2007 14:28

merhabalar,forum'u çok geniş kapsamlı bulduğum için geldim.umarım fazlasıyla iyi vakit geçirebilirim.ayrıca site dizayn'ı bayağı ilginç.

sans_sans 18 Ağustos 2007 22:59

Herkese merhaba bu site ile az önce karşılaştım güzel şeyler olduğunu düşünüyorum umarım hayal kırıklığına uğramam herkese iyi eğlenceler...

djbatuhan2005 18 Ağustos 2007 23:05

herkese merhabalar

fotoyu nereden yükleriz arkadaşlar
YARDIM...

mawerick_1907 19 Ağustos 2007 00:16

Cvp:ölesine gezerken

ölesine gezerken kendiliğinden geldi beni buldu ve şimdi burdayım sizlerle beraber bu sitenin daha ilerilere gitmesi için çaba harcayacağım

onka22 19 Ağustos 2007 12:22

geriye sadece süper demek kalmış :)

Saat: 06:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık