![]() |
lazzal haklı bencede :) ne oldu açıkoturm mu var :P |
uyucam birasdan valla :D |
Selamınhelllo diyecem ama kimse yoktur eminim :P |
Ben varimda yok gibiyim =] aSlm .. |
selamlar bu bolume her gun bır konu bulunsa ve o konuda sohbet edilse iyi olur |
Aslında konu sohbet sırasında açılıyor. Laf lafı açar kısacas.€:) |
burada sohbet olmuyor nasilsin, iyiyim, hoscakal oluyor |
Hmm evet guzel fikir aslinda =] Ama gecenin bu saatinde insanin yalnizligindan ve can sıkıntısından daha onemli nasil bir konu olabiliri =] Ben yine cok karamsar oldum .. |
:) ben pek takılamadığım için bilmiyorum aslında. Arada bir zaman olursa yazıyorum işte. Alıntı:
evet çok karamsar olmuşsun:) bende çok yorgunum ama hayata kafa tutuyorum hala :) |
iyiya burada yalnizligimizi paylasmak icin variz tabi sohbete bu kadar gec baslamamak gerekir arada guncel konularda tartismada olur tabiki buyutmemek sartiyla sadece fikir alisverisi |
Her türlü tartışma olabilir tabiki. Bana bakmayın ben daha yeni geldim. Aslında dinlenme zamanım ama şimdilik buralardayım :) |
OLur dinazor peki , aklina takilan bir guncel konu var mi paylasip tartismak istedigin yada fikir ogrenmek istedigin .. |
suan aklima birsey gelmedi ama yarin icin bir konu bulalim o konuyu konusalim haberlerde izledim Cinden mermer ithal ediyormusuz isin ilginc tarafi Turkiyeden giden mermerler gidis fiyatindan daha ucuza geliyormus |
Benim kafa off durumda şimdi. Siz konu bulun ben konuşmaya hazırım |
heheh yarina bulucaz konu artik .. ozaman sen On moduna gecersin odrii =] cinden japonyadan hersey nedense daha ucuza geliyor buraya o kadar bilgili degilim nedendir , nedir diye .. |
inşallah Bia :) sabah sabah ta iki tas çorbayı içtim zaten :P neyse siz uyuyacaksınız sanırım. Bende bi duş alıp geliyorum. Kalan olursa ben burdayım. Gidenlerde kendine ii baksın.:) |
corba dedin karnimi aciktirdin yakinlarda corbacida yokki!!!!!!!!kokorecmi yesem acaba, yine pisbogazliligim tuttu |
Oooh kokorec nerden bulucan .. Lütfen sabahin 4 bucugunda canimizi cektiriyorsunuz =] hepimiz mutfak kurdu olucaz birazdan |
evime 200 m. uzaklikta kokorecci var ama useniyorum , simdi iskembe corbasi olacakti ne icilirdi :) yokya !!! canim corba cekiyor |
Hazir corba var herkes mutfaga kossun =] |
tesekkurler ben genelde corba icmem. bir Ramazanda icerim oda hazir corbalardan bikmistim ya ben yapmasini bilemiyorum, lokantadan 2-3 porsiyon alip evde isitirdim ama iskembe her zaman icilir bulmasi zor herhalde onun icin |
herkesin canı çorba çekmiş bakıyom :P |
corbayi canimiz cektide, yok!!!! zaten simdi yersek hic uyuyamayiz |
Evet odrii corba dedin , ortaligi karisitrdin .. |
:D size sözüm olsun bi gün çorba ısmarlayayım. tai sizin oralara yolum düşerse.. |
neyse ben kactim uyumayi deneyeyim uykum yok ama daha fazla kalirsam kokorecciye gidecegim sonrada hic uyuyamayacagim herkese iyi sabahlar |
=] iyi uykular dinazor kendine iyi bak .. kacirma uykunu hatta hazir sana gelmisken sonra bizede yolla =] |
:D tamam görüşmek dileği ile. Sana ii gecelermi yoksa hayırlı sabahlarmı gerekiyor şimdi:) Allah rahatlık versin diyeyım en iyisi. |
daha uykum yok ama karnim gercekten acikti oturdukca dahada acikacak sende kendine iyi bak sanada iyi uykular odri arabalarin alarmlari calmaya basladi bir bakayim hirsizdan gecilmiyor |
Bia ben şimdi şunu anlamadım google da odrii ile ilgili bişey çıkacakmı diye bakarken bu çıktı. odrii - MsXLabs bu nedir şimdi yeni uygulamamı diye baktım sadece bende görünüyor :S Alıntı:
|
=] senin uye sayfana gidiyor iste .. |
ee neden sizinkinde yok |
Alıntı:
benimde oyle oluyordu sadece bu site degil butun uye oldugum sitelerde eger cikis yapmassan oyle oluyor sitelerden ayrilirken cikis yapmak gerekiyor onun icin ben bazi sitelerde rumuzumu degistirdim |
Hıım tamam anladım tşkkrler. |
herkes dağıldı sanırım |
SELAM HERKESE yaw azda espirik şeyler yazmak gerekir değilmi biraz da gırgır gerek bu acayip hayata ÇIKAN kavgada herkesi MUSTAFA KESER yumrukları AHMET ÇAKAR ama genelde HANDE YENER döver hepsini olayları duyan ispiyoncu FUNDA ARAR polisi arkadaşı hafif yaralanan İBRAHİM ÜZÜLMEZ olay yerinden FERHAT GÖÇER anında hemen tüm olanları günlüğüne GÖNÜL YAZAR karnı acıkan ARİF SUSAM sevdiğinden simit yer herkes tüm olanların hikaye olduğunu söylesede KADİR İNANIR yinede bayağı bir geyik oldu burda cüneyt arkın da bir filminde geyik avlıyodu onu arasamıydık acep :D:D:D |
Bu konunun buraya taşınması iyi olmuş şunuda belirtmek isterim Chat tarzı sohbet etmeyelim arkadaşlar lütfen :) Hoş sohbetler :rose: |
Alıntı:
herhalde dun geceki sohbetimizi begenmedin, chat tarzi sohbet nasil oluyor ? ogrenelimde oyle sohbet etmeyelim. |
demek istediğim selam verip gitmeler filan sende pek hoşlanmıyosun bundan sanırım :) selam ben geldim cvp: a.s hoşgeldin bitti :D |
hey ne oluyo burada :) Ekip buradamı:) |
tamam, benim onerim yetkili kisiler her gun bir konu bulsun o konuda konusalim |
Kendiniz bulun. Dün gece gayet iyi bir muhabbet döndürmüşsünüz. |
neden gerildi şimdi ortalık.. |
Alıntı:
tesekkurler, bu gece hangi konuda konusmak istersiniz? fikri olan varmi? |
Ya şu imzaları nasıl hazırlıyorsunuz :P |
ben bilmiyorum benimkini karnec hazirlamisti simdi birde muzik eklese fena olmaz ama askere gitmisti Burdurda yapmisti beni yemin torenine cagirdi uygun degildim gidememistim teskereyi alinca yemege gel beklerim dedim tlflarimi verdim ne aradi ne sordu swf max derslerine bak |
hıım tşkkr ederim. Öğrenmem lazım, kendi imzamı kendim yapmak isterim.:) |
Alıntı:
vallahi ben okudum ama ogrenemedim swf programim var limitli buradan kaydetmistim ama olmuyor created by unregistered version of ants oft swf text yazisi cikiyor ve silemiyorum birde onu kaydettikten sonra imza olarak kullanmak icin flashla baslayan web adresi gibi birsey alinmasi gerekiyor onuda bilmiyorum |
denerim inşallah olur :) |
Alıntı:
ben 1 yildir bilgisayar kullaniyorum 45 yasinda ogrendim ve epeyce yol kat ettim gecen yil ilk aldigimda hic birsey bilmiyordum sora sora butun tanidiklarim illallah demislerdi ama kendim laptopu boza boza ogrendim , sen kac yildir kullaniyorsun? |
| Saat: 00:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık