![]() |
arkadaşlar meraba benim baya zamandır msn de sorunum var hangisini kurduysam sorunum hala devam etmekte yardımcı olursanız sevinirim sorun şu : msn de karşı tarafın yazdığı iletiler bazen geliyo bazen gelmiyo yada çok yavaş çalışıyo msn şu anda kullandığım msn :sürüm 8.1(derleme 8.1.0178.00) işletim sistemi windows xp ,virusscan xp nin orjinal virüs programı var bu kadar :( |
Arkadaşlar benim bi msn adresim vardı msn patlatıldı sonra kullanmadım uzun süre bi kaç ay sonra o msn adresimde mailde gerekli bilgilerim vardı o adresle ilgili hiç bişi hatırlamıyorum acaba nasıl msn adresimi geri alabilirim lütfen yardım edin |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
wlm bilgisayaranızdam tamamen kaldırıp tekrar kurunuz.wlm için kullanılar eklentiler(mdl-yama-plus...) bu hataya neden olabilir. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?[/ daha önce yani bu mesajı yazmadan önce burdaki şekilde msn yi komple kaldırıp yeniden kurdum ama olumlu bi sonuç alamadım |
Alıntı:
Windows XP için C:\Documents and Settings\KullanıcıAdınız\Local Settings\Temp içindeki tüm dosya ve klasörleri silin. |
Alıntı:
msn deki reklamları gizlemek için; c:/windows/drivers/etc içine kopyalanan host adresleri bulunur. hem hızlı açılmasını sağlar hemde msn de açıldığında reklamların görünmesini sağlar. bu hostu da google dan msn+host diye ararsanız bulabilirsiniz. istediğiniz takdirde reklamlar ve daha fazlası da olabilir. |
Windows Live Messenger'ın 46mb ram kullanması normal mi? Bir de Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? başlığında anlatıldığı gibi her şeyi silmeme rağmen msn'i yüklediğimde benim msn adresimi ve parolamı hatırladı, böyle bir şey nasıl oluyor? |
Merhaba,msn için kişi listemdekilerin ne zaman çevrim içi ve dışı olduğunu,bana kimlerin konuşma penceresi açtığını ve kapadığını öğrenebileceğim bir eklenti programı varmı ? messenger discovery live programının özelliklerine baktım istemediğim çok özelliği var ,diğer programların özellikleri detaylı yazılmamış,bana bir program önerebilirmisiniz,teşekkürler |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/ |
ya arkadaslar benim aylarca bi sorunum var hala yapamadım msn programı kuramıorum hata veriyor dosya ayıklaması başarısız.yetersiz bellek ve bozuk kabin dosyası en olası nedendir die ben cevaplara falan baktıydım web tarayıcınızdan indirin die yazıodu ya nasıl indirilio arkadaşlar biri lütfen açık açık tarif etsin :(:*(:*(:(:*( |
Alıntı:
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri |
Kardeş aynı sorun benimde var 1603 Yetersiz Bellek sorunu diyor Belleğim boş benim :) ama yuklemiyor :( Yardım Lütfen yaa |
Alıntı:
Bu içerik sayesınde Kurulum sırasında MSN Messenger kurulumu hata kodu ''1603'' ile başarısız oldu hatasını düzeltebilirsiniz MSN Messenger Kurulumu çalışırken, "1603" hatasıyla karşılaşabilir veya bunun yerine aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz. "Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002. Durumu çözmek için: Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın. MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar. Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için: Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. Performans ve Bakım'ı tıklatın. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin: Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları Geçici Internet Dosyaları Geçici Dosyalar Geçici Çevrimdışı Dosyalar Çevrimdışı Dosyalar Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın. ıstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın. |
İnternette Hep bu yazıyor zaten diyorum ya Bellekte BOş yer fazlasıyla var olmuyor iştee :( herkes aynısını diyor daha yapanına rast gelmedim format mı atim pcye |
Alıntı:
|
arkadaşlar bir de sizlere sormak istediğim birşey var ben yahoo! gibisinden bir e-mail hesabı aldım fakat msn gelen kutusunu açtığımda beni outlook'a yönlendiriyor.Msn ayarlarını değiştirerek gelen kutusuna tıkladığımda acaba istediğim siteyi açabilir miyim, bunu nasıl yapabilirim...? |
Alıntı:
|
arkadaslar sorunum su ne zaman konusmaya baslasam msnde 15 20 dk sonra iletilerimin karsi tarafa gitmedigini anliyorum ama gider gibi gozukuyor..msnyi kapa ac yapinca durum duzeliyor sonra tekrar ayni sey..bazende karsidakinin yazdigi gelmiyormus msn plus 8.1 kullaniyorum...ne yapmaliyim.. |
Alıntı:
silme işlemi için ilgili konuyu inceyiniz. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Alıntı:
|
beni kimler engellemiş nasıl öğrenecem beni kim engellemiş nasıl öğrenecem |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba Arkadaşlar bir sorum olacaktı öncelikle sizlere.MSxlabs'dan indirdiğim 8.5 beta messenger'ı bilgisayarıma kurdum fakat programı çalıştırdığımda masaüstünde not defteri şeklinde üç adet dosya atıyor.İsimleri ise "Transport()","MsnMsgr","lcapi()" şeklinde bu dosyaları silsemde her msn girdikçe bunlar masaüstünde çıkıyor bunun sebebi nedir acaba bilen birisi varmıdır acaba? Yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.Saygılar |
cok acil yardım isteyen biriyim... msn discovery indirdim ama tam olarak kullanamıyorum çünkü benden oturum acmamı istiyorr. oturum nerden acılıyo:S |
Arkadaşlar ben msn'imi açacağım zaman avatarım gözükmüyor fakat oturum açınca düzeliyor bunun nedeni ne olabilir? (Live Messenger 8.1 kullanıyorum) Şimdiden çok teşekkürler.. |
Alıntı:
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. Alıntı:
|
önemli:( msn messenger kişi listesini yani ana penceriy actıktan sonra araç çugunda açılmıs olan baska bir programa tıklıyorum program acılıo ancak windows live messenger penceresini simge durumuna kucultmessem program gornmuo yani windows live messenger otomatik olarak simge durumuna kuculmuo yardım ederseniz sevinirim:*( |
Alıntı:
|
live messengerı pc den tamamen silmek ??? sitenize yeni katıldım herkese slmlar yardımcı olursanız sevinirim... messenger da kişilerimin resmini göremiyorum işaretlememe rağmen daha önce görebiliyordum fakat 2 - 3 defa küçük msn buddy ve resim görüntüsü olarak değiştirdikten sonra en son küçük msn buddy görüntüsünde kaldı.bütün kişilerim bu şekilde gözüküyor artık. general kısmında işaretlediğim halde hala küçük msn buddy şeklinde gözüküyor.msn i kladırdım ve tekrar yükledim ama ayarlarımı save ettiği için yine aynı şekilde devam ediyor ekle-kaldırdan yada msn uninstaldan kaldırdım değişen hiçbir şey yok bunların dışında yapabileceğim birşey varmı? tşkler :) |
slm lar ben mdl kulanıodum ama ayarlarını kurcalayıp bozmadan once msn nın sag ust kosesınde yazısı cıkmıor ve pcmın sag alt kosesındede sımgesı cıkmıyor sılıp yedıden yuklememe ragmen olmadı sımgeyı cıkarmak ıcın lutfen bana yardım edın |
Arkadaşlar ben msn 8.5 beta kullanıyorum.Bugün msn plus live 4.23'ü kurmaya çalıştım ancak her seferinde bu uyarıyı veriyor. http://img246.imageshack.us/img246/6672/dthws5.jpg Bu uyarıya evet dedim msn plus 3 indirdi kurdu ve windows msn'yi açtı.Yani kurulu 8.5'i görmüyor.Windows mesenger'ı görüp ona uygun olan plus live' kuruyor.Bu windows mesenger'ı pcden nasıl kaldırırım ya da başka bir çaresi var mı? Teşekkürler. |
Alıntı:
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood Alıntı:
|
ben dede aynı sorun var ancak dediginiz yolları deniom *MSNImport.exe **MSNIMPORT.EXE-154AF3D4.pf ***no winks exist for this user! sorunlarını verio ne yapmalım lütfen yardımcı olun |
MSN Messenger'i acamiyorum. Ag Baglantilarinda sorun var diyor. Ayni zamanda Mozilla Fox' tan hotmail.com' a girmeme ragmen İnternet Explorer den giremiyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim..... Onurhan |
Arkadaşlar bende msn 8.0.812.0 sürümü var .. Kaspersky internet security 6.0 sürüm güvenlik programı var ..BU güvenlik programı çalıştıgı anda MNS 80072EFD sorunu artaya çıkıyor internet bağlantısını kesiyor.. GOOGLE den arama yaptım ve bu siteden hata çözümlerinin hepsini yaptım ama olmuyor... MSN açılabilmesi için KASPERSKY SECURİTY programının olamaması lazım.. BÖYLE BİRSORUN DAHA DÖNCE YAPMIYORDU TAKİ 8.0812.00 yükleyip vista tamasını c/programs file/MNS MESENNGER içine atana dek eski sürümü yükledim tekrar aynı hatayı veriyor.. Bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse şimdiden teşekkerler... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Oturum açmayı deneyin. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
GÜVENLİK PROGRAMI DEVREYE GİRİNCE MSN İNTERNET BAĞLANTISI KESİLİYOR VE 80073EFD HATASI VERİYOR YİNE... |
Benim kullandığım msn ingilizce bunu türkçeye çevirmek istiyorum. Bu konuda bana açıklayıcı bilgi verirseniz sevinirim |
Alıntı:
|
slm yaa birşey sormak istiyorum sayın admin,discovery neden pc yi bu kadar kasıyor ve anlamadıgım şey bağlantı penceresi açmadıgı zaman bile neden bağlantı penceresi açtı diyor veya durumlarda şaşırma yapıyor.ilginize... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kullandığım msn surumu live Messenger 8.1, emaillerim bulundugu yer ingilizce bunu nasıl türkçeye çevirebilirim |
Alıntı:
|
Arkadaşlar bende KASPERSKY INTERNET SECURİTY 6.0... MSN 80072EFD HATASI VERİYOR.. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemeniz gerekİYOR..MSNmsgr.exe dosyasını izin verilenler listenize nasıl ekleyebileYEBİLİRM.. YARDIMLAR İÇİN TEŞEKKRLER... |
Alıntı:
başlat > programlar > donatılar >sistem araçları > güvenlik merkezi 'ne ulaşın. windows güvenlik duvarına girin. sekmelerden özel durumlar sekmesine geçin. messenger ı izin verilenlere ekleyin. yada messenger a bağlanırken kaspersky internet security uyarı verdiğinde izin ver , yoksay , deny v.s. 'a tıklatın. yada: Msn Messenger 80072EFD Hata Kodu ve Çözümü MSN Messenger'da oturum açamazsanız, MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir. MSN Messenger Bağlantısı Sorun Gidericisi çoğu kez sorunları bulabilir ve düzeltebilir. MSN Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaşırsa, Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır. Bağlantı Sorun Gidericisi'ni kullanmamayı seçerseniz veya Sorun Giderici bağlantı sorununuzu çözmezse, aşağıdakileri deneyin: Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın. Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın. Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin. |
ya arkadaşlar msnde benim neden ses çıkmıo |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık