![]() |
Bir gül soldu Yıllar önce Yüreğimde Taa derinde Bir gün oldu Bir ay oldu Bir yıl oldu Hasretine Haykırdım alem duydu Ağladım eller sordu Bir tek sen, bir tek sen duymadın Bir tek sen, bir tek sen sormadın Lanet olsun Yeminim olsun Ben yalan aşkını unuttum Seni sevdim ya Değer verdim ya Sana akan her damla gözyaşıma Lanet olsun Yeminim olsun Ben yalan aşkları hep unuttum Benden kalan bütün bu ahlar Birgün gelir seni de yakalar |
Seni Seviyorum Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Hani seversin de, Acı çekersin. Hani seversin de, Onu görmek bile yeter dersin. Hani seversin de, Sesini duymak istersin. Hani seversin de, Daima onu düşlersin. Hani seversin de, Sevdiğini söyleyemezsin. Yine de seversin, Beklersin, Beklersin, Beklersin... |
Oy maral maral Gözlerin gözlerimde hangi denizler mavisi hangi ayın vurgunuydu mavi gecelerde ah nazlı maral umudun adresi var mı? sevgiye nereden gidilir yitirdim adresini dostluğun, vefanın, aşkın bul beni her adımda ateşlere basıyorum körler ülkesinde körüm ben yaşamın adını sen koydum senin adını sevda düşmüşüm tut elimden kaldır beni alıp sevdalara götür sesin çağlayan bir ırmağın türküsüydü karlı dağlarda oy maral maral gülün boyun büküşüydü hasret bahçelerinde ben gönlümü yalnızca sana sakladım yıllar boyu sev beni sev beni ateşler içinde de olsam düşmüşüm kaldır beni yüreğine yaslanayım üçler, yediler, kırklar aşkına ah nazlı maral canevimde büyüyen hasretimi yasladımda yıllara uzak, çok uzak bir yıldızda kaldı düşlediğim dünya sonra uzun bir kar yağdı yollara üşüdüm duman oldu tufan oldu ömrüm içimde dinmeyen fırtınalar gece karası öfkeler kaldı yüreğimde ve ihanetlerin açtığı çukurlar hesabını kimselere soramadığım üstümde kar yangını başımda gam gönlüm rüzgarlara vurgun yollar duman ateşler içinde dolanır kanım, yüreğim sarıl bana üşüyorum sarıl bana düşüyorum soru sorma ne olur Zaman kör karanlık ve acımasız yıldızlara dönder yüzümü oy maral lekesiz sabahlara güneşe dönder yüzümü şimdi soğuk bir kutup dünya iliklerime dek üşüyorum kar altında kalbim şimdi dağların doruklarında gözlerim üşüyor gözlerimin anadolusunda kirpiklerim mühür vuruldu yaralarıma oy maral maral sarıl boynuma sıcak dostluğun ısıtır beni ancak hilesiz sevgin bunca yıldır gönlümü yalnızca sana sakladım sev beni üçler beşler aşkına öyle uzak durma gel acılar uçurum acılar uçurum tut beni düşüyorum düşüyorum ısıt beni üşüyorum gel yürek çatlağı bir ezgiye sar beni gül yaprağı bir sevgiye sar ki, ölem ey yarasında nehirler fışkıran kalbim ey saksısında sevgiler büyüttüğüm kalbim bak akşam kararıp kaldı düşlerim ah ben bu acıların hesabını kime soracağım kendimi anlatacak kadar vaktimde yok aşka ve toprağa ahtımız var oy maral maral şiir serpin üstüme su yerine sevgi serpin üşüyorum gel yürek çatlağı bir ezgiye sar beni gül yaprağı bir sevgiye sar ki, ölem gümbür gümbür bir yürek nasıl düşermiş görsün dünya alem elveda nazlı çiçek, elveda *zeyran sana su veremem, koklayamam bir daha okşayamam yapraklarını bağışla derin bir ah gibi sevdalar içinde tutuşan upuzun nehirler alsın beni ah maral tutmaya gücüm yetmiyor artık kalbimdeki soluğu turnamın göğsü yaralı turnamın kanadı kırık taşıyamaz gurbeti kanatlarında bitmeyen bir hüznün kıskacında yaralı ezgilere tutsak kaldım paramparça kaldım ortasında karanlığın geçen trenler de almıyor beni içimde tarifsiz kederler büyüyor toz toz oldum buralarda duman duman gel görki, kan çanağı gözlerim sesim gelmiyor ah maral maral Nuri Can |
Seni Görünce Ürperdim Görünce seni titredi vücudum kızardı yüzüm Kalbim parçalanarak ikiye ayrıldı sandım Bir anda bir ömür geçti bakarken sana gözüm Kalbim alevlenip kor olarak yandı sandım Hayal misin gözümde neden böyle bağladın beni Sanki senden başkası değildi verecek sevgimi Otursan yanı başımda sorsan halimi derdimi Sana söylenecek birçok sözlerim var sandım Seni görenler acaba hep böyle mi oluyor Çaresiz insan kendine bu soruyu soruyor İster istemez bu duruma içten kıskanıyor Bir anda seni bana gönül vermiş sandım Seviyorum seni çoktan karar verdim buna Ne olursun sev beni aşık oldum içten sana Sensiz yaşamak çok zor inanmalısın bana Senin de beni görünce seveceğini sandım |
Kirpikler ve Kadın Rüzgar bir gece takıldı Gözbebeklerinin derinliklerine Ve derin uykuya dalan kirpiklerine Gece eğlence düşkününe benziyor Dışarda delicesine yağmur Sana sarılan beden Titriyor soğuktan Belli belirsiz sınırları aşarak Denize ulaşıyor yaz sürgünleri Titrek ve tutsak Tüm duyguların evreninde Sarhoşu seninle olmanın Gecenin bir saatinde Rüzgarlı bozkırlarda Yasak karanlıklardasın İçeri dışarı gibi Kapkara ve ürpertici Yağmur sonrası Renksiz bulutları kovalarken Değdi değecek yeryüzüne Buğday saçakları gibi Doplolu gözbebekleri Gecenin... Arslan Bayır |
Şair Olmak Zarar Ömüre Şiirler yazdım, türküler söyledim En çok birilerini sevdim, en çok Aynalara sürdüm yüzümü olur olmaz yerde Dişimi çiçeklerle biledim Yorgunum diyorsam da inanma, değilim Yaşarım daha yıllar yıllar Ellerim hep böyle yaramın üstünde Acının tarihini düşerim Işık karanlıktır nice Ayırabilirsen ayır elin erdiğince Ben bildiğimi söylerim Şair olmak zarar ömüre... Ahmet Erhan |
bir ufukta bitiyor yüzün ve başka bir gökyüzü başlıyor komşu ellerle sarmalanıyorsun yanıyorsun... ne kadar övülsen az avazım çıktığı kadar susuyorum ismindeki sesli harfleri mayınlı bir gülümsemeyle senin karasularında olmak üstünde ilkbahar bir entari; sanki yeniden eski bir öyküye başlamak... yüzündeki o billur akşam kahvaltısı sürgülerken özümü, ne kadarını sustuk konuştuklarımızın?... yılmaz erdoğan |
http://img389.imageshack.us/img389/381/adsz18kj.jpg s ...nefret ediyorum-deli gibi seviyorum ... senin gidişlerin benim susuşlarım olacak artık ve ağlamayacağım gözümden akan her damla yaş senin içinse eğer... unutmayacağım..ama konuşmayacağım suskunluğum anlatacak bundan sonra sana olan nefretimi de...unutmak istediğim sadece senden nefret etmemi gerektiren hususlar o kadar... ben seni artık sevmeyeceğim-ki sevmemeliyim..sen bende ki bu sevgiyi hakedemeyecek kadar bitirdin kendini...anlayabiliyor musun??? desem de farketmez sen nasıl olsa anlamak istediğin gibi anlıyorsun herşeyi... sana şuan içimden dökmek istediğim o kadar çok yürek var ki,senden nefret ederken bile seni çok büyük sevebiliyorum...ben bu kadar büyüğüm... ne kadar ikilemdeyim görüyor musun?..aşkımı da nefretimide karıştırdım birbirine..ve seni kattım tüm bunların içine..kendim yokum ama ..ben yokum artık..olmamam gerekli artık..anlayabiliyorum..sana olan nefretimle sevgimi ancak bu kadar anlatabiliyorum.. senden nefret ediyorum... deli gibi seviyorum... bu yüzden biraz garip bakıyorum bu aralar,ağlasam mı bana yaptıklarına,yoksa gülsem mi içimde büyük bir aşkı yaşatabildiğime??? bişeyler söyle,söz veriyorum bir daha bakmayacağım gözlerine.. ah affet bana ait değiller artık o gözler..bir başka bakış var gözlerinde anlayabiliyorum ama affet sevgilim senin gözlerinde başka birini görmeye alışamıyorum... |
http://img171.imageshack.us/img171/594/29fb235916bd8.gif Bir bilseydin sana ola sevgimi, Ölüm gelse bırakmazdın elimi, Şimdi bir başkası alacak yerimi, Sakın geri dönme affetmem seni. Ne kadar masumdun önceden, Kalbimde bir sızıydın incenden, Hayat artık farksız bir işkenceden, Oynadın benimle affetmem seni. Nasıl da acımadın gençliğime, Değmedin urunda acı çektiğime, Böyle mi yapar insan sevdiğine? Yıktın dünyamı affetmem seni. Hani beni kendinden çok severdin, Hani ben dünyalara değerdim, İstesen sana canımı verirdim, Kırdın gururumu affetmem seni. Gidişine sustum mutlu ol diye, İnanmıştım sendeki aşka sevgiye, Şimdi böyle ansızın ayrılmak niye, Bağrımı yaktın affetmem seni, Bir insana bu kadar zulüm yapılmaz, Kulluk isteme benden kula tapılmaz, Benim sevgim mal değil satılmaz, Allah affetse de ben affetmem seni |
Sevdamıza türküler söylenir bu şehirde.. Gün gelir devran döner Sevdamıza türküler söylenir bu şehirde.. Gün gelir ağlayan güler Sevdamıza şiirler yazılır bu şehirde.. Gün gelir bülbüller öter be yaman öter Sevdamıza nağmeler dökülür bu şehirde.. Gün gelir güller açar kokusu yayılır kente Sevdamıza güller derilir bu şehirde.. Gün gelir SEVDA KENT olur gider bu şehirde Sevdamıza ortak olurlar bu şehirde... Sözler :PARKERLİFE |
| Saat: 10:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık