![]() |
Dün gece yine seni düşündüm her zaman ki gibi geçtiğimiz yaz aylarını düşündüm hasretin sevginle birleşti gözyaşı olarak döndü bana. Sensizliğine bürünmüş dünyamda kendi egemenliğimi kurmaya çalışıyordum tam kendim için bir şeyler yapacaktım ki tekrar geldi hiç gözümün önünden gitmeyen gözlerin. |
UNUTMAYACAĞIM.... Bugün birkez daha seni hatırladım Ve bugün birkez daha senin için ağladım Ve bugünde göz yaşlarımı sensiz gönderdim Anlaşılan bundan sonrada sensiz göndereceğim Ama unutma ki seni hep seveceğim Seni bende ben gibi bir ömür bileceğim Belki bu diyardan çekip gideceğim Biliyorum ki gözyaşlarımı sensiz sileceğim İstersen adını bir daha hiç anmam Dilersen yollarına bir daha çıkmam İstersen gözlerine bir daha hiç bakmam Biliyorum ki hıçkırıklarla olur ağlamam Elimde sana yazdığım şiirle Dilimde senin o güzel isminle Kalbimdeki o tatlı sıcak sevginle Acılarımı dindiremem ki sen aklıma gelince Şimdilik sana veda ediyorum Sana sıhhat ve sağlık diliyorum Ve çok uzak diyarlara gidiyorum Ama seni unutmayacağımı biliyorum Ama birgün karşına tekrar çıkacağım O güzel ismini tekrar anacağım Sana birde kısa birşey soracağım "Beni Unuttun mu?" diyeceğim.... "My Love For You" |
sus eklerim ömrümü ömrüne nasılsa... kelimeler yalan zaten, sus!!! bitecek bu gece herşey, bitecek benim olmayan, benim sandığım ne varsa... sus!!! acıtır içimi sessizliğin. varsın kanatsın... sen yine de sus!!! yalana doymuş gönlüm zaten. ne çıkar bir yenilgi daha eklesem ömrüme... ihanet almış başını, yalan sevda dillerde...sus!!! suskunluğun yaşadığım tek doğru olsun bunca yalanın içinde... masalprenses |
git hadi henüz söylenmedi... söylenmesin son söz! vedalar zordur, gidecekse sessizce gitmeli insan. acıtmadan...ağlatmadan... yaşanılan güzel günlerin ardından, yalana bulaşmadan. söyleyemediklerimde kalsın aşk... sen koy cebine yalanları, al omzuna günahları,,, git!!! kalsın bende suskunluğun,,, kalsın tek hatıran... masalprenses |
çocuk kalsın bir yanın hep... incitilmesin... koparılmasın... masumluğun,bedeli olmasın yalnızlığının... çocuk kalsın yüreğin hep. aldanmasın!!!! masalprenses |
Alıntı:
bu uyarının dikkate alınmasını rica edeceğim |
RUHUMDAKİ DELİKLER Ruhumdaki delikleri dikmeyi öğrendim büyümeden Üşüyen ellerimin üzerinde soğukluğunun tadı İçine sıveşmaya çalıştığım affedilmişlik duygusunda boğuldu Yamlarla dolu sır gibi tutsaklığım Baş ucu kuruntuları üstümü yavaştan örten içimde kalmış sevda krizin Yerli yerine oturmuyor benden aldıkların Uzak sevmelerimde ucube hisi geçmişin harflerini silerek yenilerini tutmadı ellerim Her aralıkta uçurum derinliğim kapımda Sınırı ortadan kaktı sonunda rüya kalıntıları arasında büyüyen öksüz sevgilerim Baş ucu kuruntları üstüü yavaştan örten içimde kalmış sevda krizin Yerli yerine oturmuyor benden aldıkların Uzak sevmelerimde ucube hissi. HANDE GENÇ |
Slms arkadaşlar benim bi lakabımda şairimsi ve umarım yazılarımı beğenirsiniz paylaşım için hepinize tşkler... ASLI GÜNEŞİN IŞILTISI SAÇLARINI OKŞAMIŞ, BAHAR TENİNDE KURUYAN BİR YAS OLMUŞ, HER GECE BAKIŞLARINDA VURULMUŞ, ÖMÜR GÜZELLİĞİNDE BİR HİÇ OLMUŞ. NEFESİNDE DALGALANAN TÜM DENİZLER SUSMUŞ, SESİNDE YANKILANAN TÜM ZAMANLAR DURMUŞ, VARLIĞIN HAYATIN YÜZÜNE SONBAHARMIŞ, VE HER GERÇEK BİR YALAN OLMUŞ. HİÇBİR ŞEYİN ASLI BENZERSİZ OLUR, YANINDA OLMADIĞIN BİR MUTLULUK, AVUÇLARINA SAKLANMIŞ GÖZYAŞININ GÜLÜCÜKLERİ, BİR TUTAM HAYAL ASLI. İÇİNDEN SAVRULAN BİR RÜZGAR, HANİ HERŞEYİNİ KOPARAN, HER SEFERİNDE DAHA DA SAVURAN, ÖZLEMİN TADI BU ANLAŞILMAYAN. KAYBOLAN BİR UMUT, GÖZLERİNİ SÜSLEYEN BİR BULUT, HER SEFERİNDE DERSİN,UNUT!.. AMA BU SEVDİĞİM TEK KORKUM… HAZAN Yağmur altına sımsıkı sarıldığım, Kokusunda hasretle ağladığım, İçime dökülen yalnızlığın, Hazan’dır tüm yapraklarım. İçime solan sıcaklığım, Tutulmayan yangınım, Eridiğim tüm duygularım, Hazan’dır tek yaşantım. Özlemine sarhoş olduğum, Gecelerine yakamoz olduğum, Düşlerine umutsuz kaybolduğum, Hazan’dır hayal olduğum. Uğruna her şeye unutulduğum, Gözlerine edasız vurulduğum, Dudaklarımda adına tutulduğum, Hazan’dır elasız suskunluğum… HAYAT ÖPÜCÜĞÜM; YANINDA OLMANIN YOKLUĞU, HER ZAMAN İÇİMDEKİ BURUK GÜLÜMSEMELERİN ÜSTÜNE TUTULDUĞUM GÖZYAŞLARIMDIR… YALNIZLIK İÇİMDE ÇÜRÜYEN BİR KELİME OLUYOR, YANINA KATABİLDİĞİM BİR UMUT OLMUYOR, BAZEN KENDİMİ KALDIRAMAYACAK KADAR AĞIR DUYGULAR OLUYOR, AMA ÜSTÜNÜ KAPATABİLDİĞİM BİR İSİM OLMUYOR. ASLINDA BİTİREMEDİĞİM İÇİN HALA YAŞIYORUM, TUTUPTA KOPARAMADIĞIN SONBAHARIM,BİLİYORUM, ONUN İÇİN ÇIRPINIYORUMYA,USLANMIYORUMYA, ANLATAMADIĞIN KADAR ZOR BAKIŞLARINDA YAŞAMAK BİLİYORUM. O İKİ KELİMEYİ DUYMAK İÇİN KAYBOLUYORUMYA, ASLINDA NERDE OLDUĞUMU DA BİLMİYORUMYA, SADECE BU ANLAMSIZLIĞIMLA AVUNUYORUM, VE BİR KEZ OLSUN DİYORUM,SENİ SEVİYORUM. BU TUTKU ÖYLE KAMÇILI Kİ YÜREĞİME, ÖYLE İÇTEN İŞLENMİŞ Kİ, KALBİME,SEVGİME,BÜTÜN BEDENİME, TUTULMAYI BEKLEYEN KEDERSİN SEVİNÇLERİME. HİSSEDEMEDİKLERİN ACIMASIZLIĞIN OLUYOR, GÖZLERİMDEN AKIP YAKIYOR, KURUDUKÇA DAHA DA YANIYOR, RÜZGAR OLUPTA SAVRULMUYOR. BİR DİLEK Tİ BENİM DÜŞLERİM, YAKALAYAMADIĞIM GERÇEĞİM, BİR SENDİN HERŞEYİM, BİR SÖZLE VEDA EDERİM, HAYAT ÖPÜCÜĞÜM,KUSURSUZ BAKIŞLARIMDIR SANA… SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLEYEBİLMEKTİ HER GECE HİLALDİR GÖZLERİN, GÜNEŞE ÇALAR SAÇLARIN,İNTİZARDIR, BUZ TUTAR YÜREĞİM,TİTRERİM, İÇİMDEKİ YANGINLA SİLKELENİRİM. GÖZLERİNDE NEFES ALMAK O KADAR ZOR Kİ, BAKIŞLARINDA KÖLE OLUP, KİRPİKLERİNDE ZİNCİRE VURMAK KENDİMİ, ANLATAMIYORUM,YAŞAMAK O KADAR ZOR Kİ. NEFESİNİ RÜZGARDA YAKALAMAK, KOLLARIMIN ARASINDA TUTMAK, İÇİNDEKİ TÜM DUYGULARI TATMAK, BEDENİMDEKİ HASRET O KADAR ZOR Kİ. YÜZÜNDE KÜÇÜLEN GAMZELERİNDE, UYUMAKTI HER HAYALİMDE, GÜLÜCÜKLERİNDE ISINIP, GÖZYAŞLARINDA BOĞULMAKTI DÜŞLERİMDE. BİR DAMLA KAYBOLMAKTI GÜZELLİĞİNDE, ADINA KAZILMAKTI HERŞEYİN ÜSTÜNE, KELİMELERİN DİLİ TUTULDUĞUNDA, SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLEYEBİLMEKTİ… |
»Hiçbir şeyi algılamıyor yüreğim,bildiğim tek doğru sensin.Sana uzanıyor her gökkuşağının o esrarengiz renk karmaşası.Bakıyorum herkes bir şeyler yazıyor.Yazdığını okuyacak vakit bile bulamıyor. Daha dün gibiydi iki kenti birbirine zincirleyen aşkların çözeltisi.Aşk aşksa eğer zincir nedir bilmezdi. Düşünürken seni,düşünmek hayallerimin en güzel yerinde kurgusuz bir gerçekti.O hep anlatılan martılar vardı ya hani,şiirde,şarkıda,öyküde. Gördüm ilk defa.Bana iki beden büyüktü sevdalar sen olmayınca.Korkmak mı asla.Asla seni sevmekten korkmadım.Yüreğim sendin,sen yüreğimde taşıdığım.Sonra herkes geldi,oturdular karşıma. Anlat dediler nasıl gidiyor aşkı yazdığın yazılar.Güldüm ve döndüm geceye, Anlattı gece,aşk aşksa eğer anlatamaz yaşamadan aşka yazılanlar. Bir mevsimin tam ortasındayım. Ne yöne baksam çıkışı olmayan bir labirent gibi yalnızlıktım.Beni öptüğün her şiirde ben zaten aşk gibi aşktım... ;))« |
| Saat: 20:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık