![]() |
Her ne kadar uykusuz kalsam da bu saatler değişilmez.İnsan huzur buluyor.Sessizliğin içinde sessizlik diye buna derim ben.(fan sesi hariç) |
Alıntı:
|
38 saat, 36 dakikadır uyumadım, her ne kadar ne düşündüğümün ve ne yaptıgımın tam olarak farkında olmasamda, dengemi kaybetmeden yatagıma gitmek istiyorum. Uyudugumda vucudum ve ruhum bana teşekkür edecek, bende bunun sevinci içinde gidecegim yatağa... |
YİNE UYKUSUZ BİR GECE VE BEN YİNE ÖZLEMLERDEYİM HER ZAMANKİ GİBİ SENİ ÖZLÜYORUM ÇOKKK RÜYAMDA SENİNLEYİM BU GECE |
BEYLER BAYANLAR BUGUN GENE COK KIŞIYIZ .. SANIRIM HOŞ BI SOHBET OLCAK.. BENIM UYKU YOK.. erken kactın ama olsun.. uyku girmiyor gözume ama hayalım hıç bıtmıyor gozumden :İ( |
vay be siz bu kim bilir saat kaclara kadar burdasiniz bende bazen takilayim ama yarin isallah is icin bi randüvüm var onun icin erken yaticam neyse sizlere iyi sohbetler |
Bu gecede uykusuzluk buraya kadarmış, uykuya doğru yol alıyorum.Uykusuz kalan herkese iyi geceler. |
sanırım uykusuz bir gece beni bekliyor .. çalışıyorum halen... tek teselim... msx güzel ki oda çalışıyor ve beni yanlız bırakmıyor.. (L) msx..ailesi..(L) |
bu geceler ne çabuk geliyor ya ama seviyorum geceyi bu saatleri kendimleyim başbaşa kalıyorum, düşünüyorum, hayal ediyorum ..be gece nedense mutluyum, huzurluyum |
Uykum Yok Gene Yok.. pekı burda sohbet var mı ? |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık