![]() |
MERHABA BURAYA NE YAZIYOK BILMIYOM AMA BU SİTE COK GÜZEL DE İNŞLLAH BU SİTEDE HACKLENMEZ NEDEN SE COK GÜZEL BULDUGUM BUTUN SİTELER HACKLENIYO :D bu siteyi nasıl buldum ::ben bi warcraft manyagıyımdır ve bu sitede güzel bi warcraft resimleri var ve cok içinde bilgi var yani cok guzel sıte sevdım sitenin renklerını neyım cok guzel olmus ne guzel sohbet odasıda var yanı takılırım ben bu sıtey gunluk 2 3 saat :D :D |
merhaba arkadaşlar bende yeni tanıştım siteyle.umarım baki olur..... |
Alıntı:
Forumu Nasıl Kullanırım? (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) |
mrb ben edc msn ile ilgili bir konuda nette arastırıken msklabs da buldum istedigimi buldum ama daha da sorunumu çözmüş degilim ben bu yüzden üye oldum umarım eglenceli geçer |
mrb lar esasında siteyi ben buldum evet ben buldum !!! :D ama en ilginci siteye tam 3 kez kayıt oldum birinci üyeliğim 5 aya yakındı 2. üyeliğim 24 saat sürmedi :D ama bu 3. üyeliğim umarım yıllar sürer süreceğinede inanıyorum bence mavikaranlık tam bana göre belki bir tutuku halini alacak bende ... şimdiden aldı ki zaten üyeliklerimi hep tazeliyorum :D tüm arkadaşlarımı davet ediyorum bu ortam sağlam ortam bence :D.... ben yeni sayılırım yine yeniden üyeliğim açısından herkese selam ve merhaba diyorum ...burada olduğum için mutluyum...;) |
ben bı bılgısayar dukkanında calısıyorum burada kı patronum bana bu sıteyı tavsıye ettı bende onun sozune ınanarak gıırdım gercekten cok gusell bı sıte cok hosuma gıttı ayrıca onada buradan tesekkur edıyorumm:) |
Benim 10 yaşında bir oğlum var. Okullar tatil olunca annesi ile beraber anneannesinin yanına gitti. Yaklaşık 1-1,5 aydır hemen hemen her akşam msn de hasret gideriyoruz. Aynı göz kırpmalarını sürekli oğluma göndermekten bıktım, google de göz kırpmalarını aradım ve tatatata karşımdasınız. Profesyonel hazırlanmış bir site çok emek harcadığınız belli, ellerinize sağlık, iyiki yapmışsınız bu siteyi. |
merhaba ben bi şey yapmam için bulmam gereken programı burada buldum ve uye oldum forumunuz cok guzel dıgerlerınden mutalak bır farkı var tebrık ederım basarılarınızın devamını dılerım ;) |
Aslında can sıkıntısı ile google'de resim prıgramlarını arştırıyordum, birde baktım sizler sessiz sedasız bir ordu, site içeriği akıcı ve saatleri albiliyor.şimdilik sık kullanılanlara ekledim. evdeki bilgisayarda ana sayfayı yapmayı düşünüyorum;bunda mistik animasyonun etkisi yok değil tabii. size başarılar yada teşekkürler; zaten yapmışınız yapacağınızı. selam |
slm ben yeni üye oldum |
merhaba ben hilin istanbulluyum özel bi firmada sekreter olarak çalışıyorum.tesadüfen sitenizi buldum ve çok ilgimi çekti ve çok beyendim sizlere teşekkürler. |
bilmem korkunc ve karanlık resımler ararken buldum ama sunu gordum mavının gızemını.... |
Uzun zaman oldi :)yagmurlu bi gundu su an askerde olan bi dostumla gezerken bulduk:) |
(L)Çok kısa zaman önce nette tesadüfen dolaşırken bu siteye denk geldim . İyikide denk geldim gerçektende süper bir site ve yöneticileride harika kordine süper ve buradaki dostlarım canlarım benim hepsinide çok seviyorum .(L) |
. ßaya ßi süRedir ßu sİteyİ ßiLiodum ama üye oLup herhanhangİ ßir k0nuya cvp yaZmadİm ve k0nu açmaDım . kIsmet ßu qüneymİş :). msxLaBs qerçekten kaLiteLi ßi sİte gecİkmeLi oLsada ßurda oLmaktan mutLuyum (a) |
Googlede japon atasözleri yazdım o ara tanıstık 10 kadar kısa bir sürede kanki oldum aramızda artık md5 ile şifrelenmiş bir protokolde bir keyimiz ve birbirimize hitap ettigimiz adlarımız var ben ona biricik sevgilim msxlabs (emesikslabsım) diyorum oda bana ne öğrenmek istiyorsun dizemenim diyor :D |
msxlabsla kardeşim sayesinde tanıştım..uzun zamandır girmiyodum fakat artık hep burdayım :) |
Google resim bakıyordum |
arkadasım sayesınde tanıstım |
google de fotoshop hakkında bısıler okurken karsıma cıktı :D |
Arkadaşımın tavsiyesi ile |
Hoş buldum... Merhaba :) Kıbrıs/Lefkoşa'dan aranıza katıldım. Dün yeni sürüm program yüklemek için bilgisayarımdaki Windows Live Mesenger 8.0'ı sildim. Oysa Mesenger Discovery Programım da çalışıyordu. Çoklu ortamım da. Hepsini de sırf 8.5 yüklemek için sildim sonra da hiçbirini yükleyemedim. Bilgisayarım hata veriyor. Nette gezerken https://www.msxlabs.org/ adresini gördüm ve aradığım programları sorunsuz indirebileceğimi düşünerek siteye üye oldum. Şu an halen yükleme devam ediyor.İnşallah sorun yaşamadan tekrardan programları yükleyebilirim. Bilgisayarım; System; Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 1 Computer; Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz 2.81GHz 512 MB Of RAM Bu özelliklere sahip bir PC'de 8.5 uyumlu mudur bu da merak ettiğim bir husus. Şimdilik bu kadar... Hoşça kalınız |
Alıntı:
Sisteminizin Windows Live Messenger 8.5 Beta'yı çalıştırmaması için hiçbir neden yok. Önce eski sürümü ve eklentileri kaldırın. Windows Live Messenger 8.5 İngilizce'yi, üstüne de Türkçe sürümü kurun, ardından da eklentileri... |
Teşekkür ederim Teşekkür ederim. Yükleme devam ediyor. İnşallah bu sefer sorun yaşamayacağım... |
SELAM DÜNYALILAR BENDE ALP :bow: ARANIZA JUPİTERDEN KATILIORUM ÇOQ ÖZLEDİM MEMLEKETİMİ :*( HOŞ KARŞILAYIN NEYSE BİR ARAMA MOTORUNDA BULDUM SİTEYİ GİRMEZSEM JUPİTERİ PATLATACAKLARINI SÖYLEDİLER TEHDİT YOLUYLA GELİORUM ARANIZA NEYSE 18 YAŞINDAYIM TEKİRDAĞDA OTURUYORUM ÜNİVERSİTEYE GİTME ÇABALARI İÇERSİNDEYİM :S İNŞ GİDECEM YARIŞMACI ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLERİM .... :D |
merhaba ben bu siteye neden kayıt olduğumu bilmiyorum ayrıca sesler beni ürküttü korktum:( umarım severim gerçi pek bişey anlamadım ama biraz etkilendim neden etkilendiğimide bilmiyorum aslında neyse boş verin |
ben bir sohbet sitesinde msjlaştığım kişinin önerisiyle tanıştım bu siteyle.ilginç ve hoşuma giden bir tarzı olduğunu ifade etmeliyim. |
Sitenizi google da tesadüfen buldum... dizaynına bakınca profesyonel bir tasarım ekibi tarafından yapıldığı belli oluyor!!! ee etrafta bu kadar baştansağma forumlar varken burası gibi first class bir yere katılmamak ayıp olur diye düişündüm |
Site harika ötesi ..Benim bu siteye gelmemin sebebi flash programlarıyla uğraşmak ve bişeyler öğrenebilmekti... Ama webmaster / flash site gibi bölümleri tıkladığım an hiç birşey yok daha konu bile açılmamış...İnşallah bu eksiklik bir an önce hal olur o zaman site mükemmelleşir.. Saygılar..PiyanisT |
MERHABA SITEYI PEK GEZMEYE VAKTIM OLMADI AMA GUZEL VEDE HOŞ BI YERE BENZIO.SES BIRAZ URKUTUCU AMA ALISIRIZ :smiley32: SITEYI HAZIRLAYANA TESEKKURLEERRR |
bende rasgele buldum :) |
İNTERNET TE ÖYLESİNE TAKILIRKEN SİTENİZE RASTLADIM İLGİMİ ÇEKTİ VE BURDAYIM.İYİ ÇALIŞMALAR |
virtuecat ın tavsiyesiyle kaydoldum. |
Merhaba başlangıç olarak hoş bulduk diyorum,çok kullanışlı ve çok gizemli ama bir okadarda ilgili buldum alanınızı çok begendim banada ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim. |
merhaba MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi antivirüs prog için seria numarası araken tanıştık:) diğer ziyaret ettiğim sitelerden çok farklı ve aktivasyonlu bir site benim fikrimce aradığım birçok konu hakkında yardım alabileceğime inanıyorum artık hep burdayım:)sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyarım... |
Merhaba :) Öncelikle sitenizi henüz gezmediğimi belirtmek isterim. Ancak şu var ki sitenizin ana sayfasnın yüklenmesi biraz itici geldi bunu biraz daha hızlandırma imkanı olursa çok daha iyi olur kanısındayım.İlk bakışta biraz karmaşık gibi geldi site bana ama zamanla alışırım sanıyorum. Bu siteyi bana tofy ve jöly önerdi hemen hiç tereddüt etmeden kayıt oldum. Kendimden bahsetmek gerekirse;Yaşamayı seven, her şeyde hep iyiyi güzeli doğruyu arayan,dostlarını hiç bir zaman unutmayan,gezmeyi, seyehat etmeyi,araştırmayı seven ve rumuzum gereği haberci olan ben, sizlerden yani içinizden biriyim.Zaman buldukça sitenizi gezmeyi,iyi olan taraflar için teşekkür etmek, hoş olmadığını ya da eksikliğini hissettiğim şeyleri paylaşmak için sık sık aranızda olmayı düşünüyorum.Bu arada mesleğim gereği çok sık yurtiçi ve yurtdışı seyehatlerim olabileceğinden sanırım çok sıklıkla aranızda olmayabilirim.Dedik ya zaman buldukça sizleri tanımayı,sitenize bir şeyler katmayı,sizlerden bir şeyler öğrenmeyi arzu ediyorum.Şimdilik dilimin döndüğü aklıma gelenler bunlar.Teşekkürler. |
SLM BEN SAKARYADA YILDIRAY SİTEYİ GOOGLEDE ARAMA YAPARKEN BULDUM GİZEMLİ SAYFA YAPISI İLGİMİ ÇEKTİ ÜYE OLMAK İSTEDİM |
sitenize üye olan boran adlı arkadaşım sayenizde bu siteyle tanıştım gayet güzel bir site |
siteyi keşfedişim tesadüf oldu bir şarkı ararken buldum çok güzel klipler var başarılar dilerim |
çeçen video klibi die yazdım googlede burasi cikdi karsima yorumları okuyunca dayanamadim üye olup yazma ihtiyacı duydum ve yaptim :) sonra birdaha girmedim 3 gun oncesine kadar mail geldi bizi unuttunuzmu die :) bende girim bakim dedim tekrardan |
teşekkür edrmm sitenizz cok hoşuma gitti ve bu siteye üye olmamm gerektini düşündüm sorunlu oldugum konuda sizi rahatsız edermm ;):D:) |
merhaba ben sadi burası harıka bi form istedigim her şeyi bulabiliyorum emegi gecen herkese teşekkür ediyorum |
Meraba Herkese Ben Akay Bu Sitteyi Çok Eskiden Biliyordum Yaklasik 2 3 Yil Kadar Önce Bi Ara Mahkeme Karariyla Kapanmisti Sonra Tekrar Acildi Uyeligimde Vardi Aslinda, Ama Pek Girmiyordum Simdi Düsünüyorum Neden Girmemisim ki :) |
merhabalarben sitenizke ağabeyimin tavsiyesiyle tanışyım henüz bütün konuları irdeliyemedim ama beni cezbetmeyi başardınz |
slm, sitenize birinin tavsiyesi ile girmiştim ve üye olmuştum. inanın işlerimin yoğunluğundan aradan bunca zaman geçmiş farkında değilim epeydir girmemişim sitenize. özellikle msn için göz kırpmalarınız çok hoşuma gitmiş ve yüklemiştim. b.sayarımı yenilediğimden hepsi silinmiş, yeniden yüklemeye çalışacağım. ayrıca ben resim yapıyorum, yağlıboya tablolarım var, birde şiir ve yazılarım da var, int.te bir sitem var bunu burda yayınlayabilirmiyiz? yardımınızı rica eder, saygılarımı sunarım. solly |
slm ben kısaca sölemek gerekirse ev hanım:.:D bu siteye daha önce üyeidim ama şifremi unuttum ve tekrar üye oldum bana birazda program manyağı diyelibirsiniz yeni çıkan programları denemek hoşuma gider messengerin 8.5 sürmün denemek istedim bakalım başarabilrim umarım kurmayı şimdilki bu kadar bye :D |
SLM... GERÇEKTEN GÜZEL Bİ SİTE...TABİ VAKİY GEÇİRDİKÇE DAHA DA GÖRECEĞİM.SİTEYİ TESADÜFEN ÇOKLU MSN ARARKEN BULDUM...GERCEKTEN COK TESADÜF YANLIS Bİ YERE TIKLAMAM SONUCU ULAŞTIM:):):) İİKİ TIKLAMISIM DİMİ:):):) |
sitenizi rastgele buldum cok dıkkatımı cektı hosuma gıttı ole iştee |
valla ben googlede tanıştım ve hastası oldum |
SELAMINALEYKUM ben huseyin forumla tanısmam msn le ılglı bısey ararken oldu ve cokda ıyı oldu burda cok ıyı vakıt gecırecegıme emınım |
| Saat: 06:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık