![]() |
Yaşım 22. Pc kullanmayı çok ii olmasada biliyorum. en azından kendimi eksik hisstmiyorum. AMa öğrenmem gereken çok şey var, onları tamamlamaya çalışıyorum. Abi yaş önemli değil keşke senin yaşındaki herkes senin kadar gayretli olsa. Sana abi dememde bi sakınca yoktut inşallah. |
tabiki abi diyebilirsin bende cok iyi bilmiyorum, ogrenmeye calisiyorum ama gecen yila nazaran cok yol kat ettim gecen yil bir problem oldugunda kafayi yiyordum simdi oyle degil hpden satis sonrasi destek hattindan fabrika ayarlarini yapmasini ogrendim hemen fabrika ayarlarina donuyorum |
:) geçen ben pc yi çökerttim kafayı yemeyi o zaman görmeliydin. dağın başında internetsiz kaldım:) |
internetsiz kalmakmı en büyük derdim benim bu sanırım:P |
benim içinde kötü birşey olurdu internetin olmaması.Zaten dağın başında tek sosyal faaliyetim bu:( |
Alıntı:
Alıntı:
kendini fazla kaptirma service pack 3 ne ise yariyor sitede simdi yayinlandi kaydetmeye kalktim 53-55 dk. yazdi iptal ettim |
bu gecede uyku tutmadı. sabahta mesai var :( Kimsecikler yok sanırsam. bende uyuyayım bari. ii geceler msx |
eyvah :moo:eyvah :moo:eyvah:moo: battim :moo:battim:moo: bu geceki konunun kampanyalar ve cazip taksitli satislar olmasini istermisiniz? |
Akşam olsada gece sohbeti olsa |
Selamun aleyküm uykusuzlar çetesi nasılsınız?Kimse yokmu?Ders çalışıyordum ara verdim bi selam vereyim dedim.Yarım saat sonra tekrar mola verecem.Hayırlı geceler size |
sadece 1 denemeydi korkmayın :P MeLL bende burdayım sanada iyi geceler :) kolay gelsin sana :rose: |
selamlar dun geceki buldugum konu ilgi cekmedi herhalde bu sitedeki uyelerin tuzu kuru ,taksitle isim olmaz pesin alisveris yaparim diyorsunuz, daha kucugum bende buyuyunce pesin alisveris yapacagim:P bu gece icin konusmak istediginiz bir konu varmi? |
Teşekkür ederim Unique.Dinazor dünkü konuya da bakmadım ayrıca.Ben daha kimya çalışacağım kalamıyorum size hayırlı geceler...Allaha emanet olun |
Alıntı:
Allah zihin acikligi versin iyi calismalar universitedemi okuyorsun? |
SelamünAleyküm Bir günün daha sonuna gelip yeni güne başlamışız. Nerdesiniz Ahali ses verin uyku tutmadı :D |
haha benide tutmadı ama bunye alıskın ondan:D |
:D benimki alışkın değil sabah bide mesai var ama uyuyamıyorm:faint: ne yapacağım ben ya |
valla uykun yoksa yapcak bişey yok ancak yat dinlen bakarsın uyumuşsun:D |
Valla hiç uyuyasım yok. Muhabbet edecek birilerini arıyorum. |
hmm peki arkadasım ben ufaktan kacayım uykmda gelmeye basladi baska bi zmn seninle konsmak nasp oulr ıs ııgcler msx .. |
ok iyi geceler. Ben biraz adaha buralarda gibiyim :) Bi sırdaş bulabilirsem sohbet ederim bulamazsam gezerim sitenin içerisinde : |
ben gece takılsam siteye babam başıma ekşir bi ton azar uğraşamam vallaha :D |
selam herkese iyi geceler ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN Bir gün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düşürür.“Aman tanrım” diye bağırdığında bir peri belirir ve 'Ne diye bağırıyorsun ?'der. Ormancı baltasını suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. Peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. 'Baltan bu muydu ?' diye sorar. Ormanci 'hayır' diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 'Baltan bu muydu ?' Ormancı yine 'hayır' diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. 'Baltan bu muydu ?' Ormancı 'evet' der. Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karisi suya düşer. Ormancı 'aman tanrım' diye bağırır. Peri yine belirir ve sorar: 'Ne diye bağırıyorsun ?' Ormancı' karim suya düştü der. Peri suya dalar ve Jennifer Lopez ile birlikte geri döner.'Senin karin bu mu?' diye sorar. Ormancı 'evet' der. Peri sinirlenmiştir, 'Yalan söylüyorsun, gerçek bu değil' der. Ormancı 'özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, ona da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamım ve üç karimin sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez'e evet dememin sebebi budur... Bu hikâyeden alınacak ders: Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardır ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için bir şey istiyorlarsa ekmek çarpsın... :) ERKEKLER NE KADAR TEMİZ KALPLİ BAKIN :D:D:D |
Tabi tabi eminim öyledir |
ya erkekler çok temiz kalpli iyi niyetliler:D:P |
evet mesela ben :noangel: |
haydi abbas vakit tamam aksam diyordun iste oldu aksam ne oldu bu bolum gozden dustumu?artik kimse yazmiyor karnim acikmaya basladi, karni acikanlar siraya girsin kokorec yemeye gidecegiz |
benim de acıktı wallla ama kokoreç olmasın yaa ben sewmem :( başka bişi yemeye gidelim. oki mi;) meselaaaaa...ne olabilirr....lahmacun olsun :D |
bu saatte lahmacun midene oturur hic olmazsa corba ic :) |
Uykusuzlar Burayahttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/clapping.gif |
Be buradayım :) |
tamam sen burdasın başka kimse yok mu :bilmem: Sohbete başlıyalım artık :D |
Heyytt geldim ki ben :D :noangel: |
Alıntı:
|
bugün bi misafirhanede kalıyorum oda arkadaşım olarak görünen cins beni sinir ediyor döveceğim yakında. Swf.Text" ile Flash Yazı Hazırlama Bu konuya da bakın :) aslında programı indirdim. *.gif ve *.AVI uzantılı olarakta imzaları oluşturdum ama. oluşturuğum imzalar msx yükleyebileceğimen daha fazla yer oluşturdu. Şimdi buna bi çare arıyorum. Konuyu buraya taşıdım ama meraktan kusuruma bakmaın artık :) |
F işaretli sekmeden boyutunu ayarlayabilirsin sorununu doğru anladım mı ? cevap verdim mi şimdi :S |
dur bi deneyeyim :D sonra kafanı ağrıtmaya devam ederim :) Alıntı:
o sekmeyi bulamadım :S |
Movie yazan sekmeden Movie >> Width ve Heigth enini ve boyunu ayarlarsın :) |
Yardımın için sağol The Enique. :) |
Enique değil Unique :sopa: :D |
Unique:tender: |
Paylaştığınız için çok teşekkür ederim Lazzal.Üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.Tekrar sağolun. |
Ben bayıldım :faint:paylaştığın için tşkler Lazzal :) |
Kimse yokmu millet? |
kafamı yastıga koysam uyurmuyum acaba belkı uyurum cok yorgunum ama belkıde uyuyamam kız arkadasımdan dertlıyım ... |
Allah yardımcınız olsun |
:D uyku mu? oda ne:D Alıntı:
sevmek ne zor iş yaaa uykusuzluklar saçını yolmalar ağlamalar vs.. vs... ALLAH her sevenin yardımcısı olsun |
acaba butun aşıklar dertlımıdır kusursuz bır aşk varmıdır ? |
kusursuz aşk yoktur we tüm aşıklar dertlidir:( bence.. |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık