![]() |
Alıntı:
Uyarılardamı ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Messenger Smileysleriniz Arka Planlarınız Nerde Depolanıyor ? örneyin smileysslerinizi bulmak isitoyrsanız.. Costum Emoticons Klasörüne giriyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran gelicek.. -http://byhellboy726@byhellboy726.by.funpic.org/images/emo1.JPG Burdaki dosyalar gördüğünüz gibi .Dat Uzantılı dosyalar İşte Biz bu dosyaların uzantısıyla oynayıp .gif formatına getirmeyi öğrenicez.. İlk olarak: Araçlar >Seçenekler> Klasör seçenekleri >Görünüm sekmesine girelim burda Bilinen dosya uzantılarını gizlenin yanına işaretimizi kaldıralım (işaretlsiz olucak ) http://byhellboy726.by.funpic.org/images/emo2.JPG - Daha sonra burdaki .dat uzantılı dosyalardan istediğniiz alın ve bir klasöre taşıyın burada Sağ klik ve yeniden adlandır sekmesine girelimk sondaki ".dat" uzantısını silip yerine ".gif"("tırnaklaryok") yazalım ve tamm diyelim bi uyarı pencerresi görüntülenecektir tamm dedikten sonra artık istediğiniz smileysi Bi Resim Upload sitesinden Upload edip kullanabilirsiinz.. |
hata kodu: 80048820 genişletilmiş 80048406. diye bir hataveriyor msn 8.0 kullanıyorum. işletim sistemi xp home edition, adsl bağlantı ve avast antivirüs. bu sorunun avasttan kaynaklandıgını tahmin ediyorum. saat veya tarih ayarından falan deil. biliyorum ama nasıl çözeceğim onu bilmiyorum yardımcı olursanız minnettar kalırım. |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı güvenlik yazılımınızın güvenilir programlar listesine almanız gerekebilir. |
Alıntı:
Altta yazacağım şeyleri başlat >çalıştır diyerek yazınız ve enter a basınız regsvr32 Softpub.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 Rsaenh.dll regsvr32 Mssip32.dll regsvr32 Cryptdlg.dll regsvr32 Msxml3.dll hepsini tek tek yapınız. Arasından bi tanesi diğerlerinden uzun zaman olarak bekletebilir. ancak sorun olduğunu sanmayın. kısa bi süre bekleyin (30 saniye kadar) Tarih ve saat ayarlarını elle yapınız. MSN i açmaktaki sorun hala devam ediyorsa bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin |
Bnm spacemi Kişilerim göremiyor acaba onu nasıl füzeltebilirm alanınızı temizleyin diye biryer war onu da yaptım ama hala görünmüyor acaba yeni bir space naısl alabilirm |
Alıntı:
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) |
slmlar benim msn acilmiyor bi turlu kafayi yicem 1 haftadir olmadi gitti maillerime de bakamiyorum (hotmail yahoo gmail )mail sayfalarinin hicbiri acilmiyor bear share programi(girmeye calistigimda connection failed diyor ama internete baglantim var ) da acilmiyor hepsi ayni sorundan sanirim ama bir turlu sorunu bulamadim msn de hata kodu veriyor ve istenilen herseyi yaptim olmadi..sorun gider dedim anahtar baglanti noktalarinda mi ne hata veriyor..(sorun gider dedigimde beni msn yardim sayfasina goturuyor orada pop up boleck er detected diyor..pop up da kapattim tamamen ama olmadi) ne yapmam gerek bir bilgisi olannn var mi???yardimci olabilirseniz cook sevinirim ...simdiden tesekkurler |
Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.Msn 6.2 süümü kuruyorum ama oturm açarken yeni sürüm yüklememi istiyor.6.2 sürümünü nasıl kullanabilirim? Şimdiden teşkkürler.. Kolay gelsin |
Alıntı:
Öncelikle neden 6.2 sürümünü kullanmak istiyorsunuz? Yeni sürümlerde birçok özellik mevcut olarak piyasaya çıkmakta. Şurdan tüm versiyonlarına ulaşabileceğiniz; (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri adresimiz bulunmakta. |
acil yardım LÜTFEN ARK LAR BENIM PC RESET ATTIRDIKTAN SONRA PC DE NE MSN 7.5 NE LİVE NE DE .8.5 CALIŞIYO SADECE MSN 7.0 VE NET MESSENGER CALISIYO :*(:*( AMA MSN 7.0 CALISIRKEN BILE BAZI SOZCUKLER GITMIYO KARSIYA HAT KOPUYO BÜTÜN SİTELERİ DOLASTIM COZUM BULAMADIM HATA KODUNUN DEDIKLERINI YAPTIM YINE OLMADI ACABA BANA Bİ YARDIM EDEBİLRMİSİNİZ HATA KODU BU::80048820 AMA BUNUN ÇÖZÜMLERİ BİR İŞE YARAMIYO MESSENGER IN ONAR BOLUMUNU CALISTIRIYOM ıp HATASI VERIO VALLA KAC AYDIR TAKOZ MESSENGER KULLANIYOM Bİ BILEN VARSA BANA YARDIM EDEBILIRMI MESSENGER ADRESİM ::resimci_antalya@hotmail.com lütfen yardımlarınızı bekliyorum :*( |
Alıntı:
Manuel olarak bi IP gir. eğer ethernet modem kullanıyorsan onun kendi IP'si var. Kendisine ait olan IP'yi girmelisin. mesela modemin kendi IP si 162.195.1.1 ise sen bunu 162.195.1.1 den farklı bişey yaz (mesela ''162.195.1.5'' gibi) ayrıca bilgisayarın kendi kendine reset attıysa bazı sorunlar baş gösterebilir. oturum açtığında yapmış olduğun değişiklikleri kaydetmediği için karışık bi durumda çalışabilir. Kayıt defterinde bi temizlik yap. tabi yapabilecek programlarla. sakın elle yapmayı deneme. bunun için programlardan bazılarını önerebilirim. (TuneUp Utilities, Advanced Windowscare ve Registry Mechanic...) |
slm arkadaslar ya ben coklu oturum kurdum acılıyo ama hemen hepsı kapanıyor tek acıyorum oda kapanıyo bi iş yapalım dedik içine ettik yardımcı olursanız sevınırım çunku kımseyle konusamıyorum msn de yardımcı olun lütfen |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html |
ImageShack - Hosting :: hatacw9.png Çıkan hata raporu bu Msni Açamıyorum Yardım Edermisiniz?:*(:*(:*( |
Alıntı:
|
Hayır Çözmüyor denedim.Bu sahteciliği kaldırdım Ve IE 7 yaptım ertesi gün Baktım msn açılmıyor ve Msn'in son sürümünü yüklü idi Ve bu işlemleri yağtıktan sonra böle oldu ama msn 7.5 çalısıyor Anlamadım Gitti:( |
Alıntı:
Benim Sorunum Bu Live Zaten Pc'de yuklu Anlatabiliyormuyum. 6.2 Nasil Kullanicam Sen Onu Söyle. Yada Söyle Soriyim 6.2 Sürümünde Kisi Arama Linkine Nasil Ulasabilirim. |
Alıntı:
|
Mc. Ferit alıntı:Abicim Ben Bir Sebepten Dolayi 6.2 istiyorum... Benim Sorunum Bu Live Zaten Pc'de yuklu Anlatabiliyormuyum. 6.2 Nasil Kullanicam Sen Onu Söyle. Yada Söyle Soriyim 6.2 Sürümünde Kisi Arama Linkine Nasil Ulasabilirim. madem sorunun live ile ilgili 7.5 dene derim ben 6.2ye gelince ben hiç kullanmadım bilmiyorum o sürümü |
Alıntı:
Neutre sen yardımcı olsaydın abicim kimse derdime çare bulamıyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
eski hotmail lerde posta ayarlarından gelen mail le ilgili o mailin hangi ip nodan atıldığını görebilme şansımız varken windows live hotmail de böyle bişi yi ben bulamadım posta ayarlarından gelen posta ile ilgili bu değişiklikleri yapabilme şansımız yok gelen mailin hangi ıp nodan geldiğini w live hotmailden nasıl buluruz. |
MSN live Nedinliyorumda Türkçe karakter SORUNU Herkese Merhaba Sorunum ise MSN Live Messenger da Ne dinliyorumda Türkçe karakterlerin çıkmamasıdır bu sorun sanırım sırf benim pc de var gibi diğer arkadaşklarınkine bakıyorum herhangibir sorun yok ama bende ise türkçe karekterli şarkılarda değişik şekiller veya hiç bişey çıkmıyor türkçe karakterlerin yerine.. Lütfen yardımcı olun 2 gündür deli olcam sorunu çözmek için :( cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. |
Abiler yardım edebilirmisiniz? preparing to install hatasi Msn 8.5 beta tr yi yükledimher açtığımda 'Preparing to install' diyor ve uzun süre bekliyorum ondan sonra acılıyor. Birtürlü sorunu çozemedım yardımcı olursanız cok memnun olurum.:*( |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
bilgisayarınızı yeniden başlatın, ve Şurdan update si ile beraber son sürümü şurdan ; https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/27396-windows-live-messenger-8-5-beta.html inndirip kurun, messenger keyfini 8.5 ile doruklarda yaşayın =) |
Alıntı:
Winapta dinliyorum.. ve hala çözemedim :( |
Alıntı:
Belkide yama windows live messenger 8.5 ile uyumlu değildir. Evde yapacağım testte bu sonuç çıkarsa 8.5 için yeni bir yama yapabiliriz.. |
Arkadaşlar sanırım sorun winamptan kaynaklanıyor şimdi windows media playerda açtım şarkıyı Düş Sokağı Sakinleri - Hüzün Kovan Kuşu diye yazıyor ama winampta ise Hzn Kovan Ku'u D' Soka' Sakinleri diye gözüküooo :( |
merhaba, arkadaşlar sorunum nerde bir türlü anlayamadım. gmail hesabı aldım ve bu hesabı msn de kullanmak istiyorum fakat hata veriyor.bunun nedeni ne olabilir? şimdiden teşekkürler:) |
mail kutusunu açamıyorum :( merhaba arkadaşlar. bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum. https://login.live.com/pp500/images/WLIDLogo.gif?x=5.0.7495.0 Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir. Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın. şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum. ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız :$ [quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar. bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum. https://login.live.com/pp500/images/WLIDLogo.gif?x=5.0.7495.0 Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir. Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın. şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum. ne yapmam gerekir. birde, kullanıcı adımı ve şifremi girdiğimde beni hatırla kutusunu tıkladığım halde her sayfaya girdiğimde bana kullanıcı adını tekrar soruyor. bunu nasıl çözebilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız :$ |
[quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar. bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum. https://login.live.com/pp500/images/WLIDLogo.gif?x=5.0.7495.0 Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir. Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın. şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum. ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız :$ [quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar. tarayıcınızın güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve gözatma geçmişi başlığı altındaki ayarlar butonuna basarak geçici internet dosyalarının altında otomatik sekmesini tıklatın ve tamam diyin. tarayıcınızı tekrar başlatın. eğer firefox kullanıyorsanız. cookies bırakmasına izin ver bölümünü ok leyin ve firefox u kapatıp tekrar açın |
slm sizlerdenbir istyim var bana şifre kırıcı program tafsiyenizi bildirir seniz sevinirimşimdiden tşk. |
Alıntı:
|
ben messenger ımı açamıorum messenger 8.1 kullanıyorum ve açmak için simgesine tıkladığımda açılmıyor...... görev yöneticisinde uygulamalar bölümünde açıldığı gözükmüyor..... ama işlemler kısmında msngr.exe gözüküyor yani açılıyor ama açılmıyor anlıyacağınız nasıl çözebilirim messengeri kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor ilk açılıştan sonra yine açılmıyor ne yapmalıyım |
Alıntı:
belirtilen yöntem ile kaldırıp tekrar kurunuz. |
arkadaşlar yardım litfen. w.live messenger 8.1 kullanıyorum. dünden bu yana konuşma penceresinde web cam simgesinin altında bulunan görüntülü arama başlatma seçeneği yok oldu. geriye nasıl alabilirim. programı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun yaşıyorum. ilginize şimdiden teşekürler |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? belirtilen yöntem ile kaldırıp tekrar kurunuz wlm i. |
[quote=torchbearer;645194][quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar. bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum. https://login.live.com/pp500/images/WLIDLogo.gif?x=5.0.7495.0 Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir. Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın. şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum. ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. iyi ki varsınız :$ Alıntı:
söylediklerini yapmaya çalıştım ama galiba yanlış birşeyler yapıyorum. tam olarak nerelerden girmem gerektiğini detaylı yazarsan sevinirim. :$:$:$ teşekkür ederim ilgin için. |
Alıntı:
masaüstünüzde internet explorer simgesinin üstünde farenin sağ düğmesine basıp özellikleri seçin (internet explorer ın 6. sürümünü kullanıyor varsayarak söyleyeceğim). eğer masaüstünüzde internet explorer yoksa internet explorer ı açın ve en üst bölümdeki araçlar başlığına tıklayıp oradan seçenekler yazısına tıklayın. önünüze pencere çıkacak. üstteki sekmelerde genel , güvenlik, gizlilik, içerik, bağlantılar, programlar ve de son olarak gelişmiş başlıkları var. siz bu sekmelerden güvenlik başlığına tıklayın. önünüze üst bölümünde internet, yerel intranet, güvenilen siteler ve yasak siteler gelecektir. siz öncelikle interneti tıklayıp alt taraftaki varsayılanı tıklayın. sonra yerel intranette bunun aynısını yapın ve sonrakilerde de aynını yaptıktan sonra uygula ve tamam diyin. şimdi tarayıcınızı yeniden başlatın. msn i tekrar açamıyorsanız. bilgisayarınızı yeniden başlatın. yine açılmadıysa internet explorer da yine araçlar > seçenekler yolunu izlereyek bu defa açılan pencerede gelişmiş sekmesini tıklayın ve oradan önünüze gelen listede güvenlik başlığı altında ssl 2.0, ssl 3.0 ve tls 1.0 ın tıklı olmasına dikkat edin, ayrıca http 1.1 i de kontrol ediniz. (not: ok li olmaları gerekiyor). bunlarda bi etki yapmadıysa internet ayarlarınızı sıfırlamanız gerekir. bunun için yine internet explorer > özellikler > gelişmiş sekmesi ve en altta bulunan internet explorer ayarlarını sıfırla başlığı altında sıfırla butonuna basınız. ayrıca Live Messenger ın en son sürümünü kullanabilirsiniz (8.1.0718). |
merabalar ben vista kullanıyorummsn yi calıştıramıyorum veri yükleme engelleyicisi engel oluyortek bi programin kadır diyorum msn için kaldırılamaz diyor acil lütfen yardım edin |
Alıntı:
|
Sorun imzası: Sorunlu Olay Adı: BEX Uygulama Adı: msnmsgr.exe Uygulama Sürümü: 8.1.178.0 Uygulama Zaman Damgası: 45b12d6a Hata Modülü Adı: kernel32.dll Hata Modülü Sürümü: 6.0.6000.16386 Hata Modülü Zaman Damgası: 4549bd80 Özel Durum Uzaklığı: 00001810 Özel Durum Kodu: c0000005 Özel Durum Verileri: 00000008 OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Yerel Kimlik: 1055 Ek Bilgiler 1: c919 Ek Bilgiler 2: fc20d58f4772b75e522fae28b9955508 Ek Bilgiler 3: 9250 Ek Bilgiler 4: 87a9c682c859c552edf23de6a139af5d Gizlilik bildirimimizi okuyun: Microsoft Çevrimiçi Kilitlenme Çözümlemesi bunlar cıkıyor alttan bir uyarı geliyor dep engel oluyor diyor bu program iin kaldır diyoeum msn için kaldıramassınız diyor |
Alıntı:
Başlat > Denetim Masası > Sistem ve Bakım > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > Veri Yürütmesi Engellemesi > "Belirttiğim programlar dışındaki tüm servis ve programlar için veri yürütmesi engellemesini aç" şeklinde değiştirin. Vista kullanmadığım için menü ve seçeneklerin isimlerinde bazı değişiklikler olabilir. İngilizce Vista yardımından çeviri yaparak sorunuzu cevapladım. Bu değişikliği yapıp tekrar deneyin. Başarılı olamazsanız, veri yürütmesi engellemesini tüm programlar için kapatmayı deneyin. Özel bir program için veri yürütmesi engellemesini kaldırmak istiyorsanız ve program listede mevcut değilse; Ekle > Gözat > Program Files klasörünün içinde bulunan program klasörünü ve ardından da program EXE'sini belirtin. Bu arada bir Vista kullanıcısı olarak menülerin doğru isimlerini yazarsanız sevinirim :) |
Alıntı:
evet bu söylediğini yaptım zaten bu proğ:*(ram veriyürtme koruması[dep]etkin olarak çalıştırılmalıdır Bu program için dep i kapatamazsınız şeklinde bir uyarı alıyorum dep i tamamen nasıl devreden cıkaracağım |
Alıntı:
Komut istemi penceresi açıldığında, Kod: bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOffDEP kapatılmış olacaktır. İlerde tekrar açmak isterseniz aynı işlemleri yapıp: Kod: bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOn |
Alıntı:
ön yükleme yapılandırması veri deposu açılamadı. erişim engellendi diyor |
Alıntı:
|
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık