MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

hellboy726 14 Ağustos 2007 15:52

Alıntı:

sago95 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 623838)
ya arkadaşlar msnde benim neden ses çıkmıo

Sesli konuşmadamı ?
Uyarılardamı ?

ahmed 15 Ağustos 2007 10:20

Alıntı:

privateman44 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar msn den almış olduğumuz değişik hareketli smileleri örneğin öpüşme bunları bilgisayardan nasıl alıp arşiv yapabiliriz nereye konuluyor bu resimler bir türlü bulamadım.yardım için şimdiden teşekkürler

Sorusu...

hellboy726 15 Ağustos 2007 10:26

Alıntı:

[B adlı kullanıcıdan alıntı
privateman44[/B]]selamlar msn den almış olduğumuz değişik hareketli smileleri örneğin öpüşme bunları bilgisayardan nasıl alıp arşiv yapabiliriz nereye konuluyor bu resimler bir türlü bulamadım.yardım için şimdiden teşekkürler

Öncelikle şuraya bakın: MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
Messenger Smileysleriniz Arka Planlarınız Nerde Depolanıyor ?

örneyin smileysslerinizi bulmak isitoyrsanız..

Costum Emoticons Klasörüne giriyoruz ve karşımıza şöyle bir ekran gelicek..

-http://byhellboy726@byhellboy726.by.funpic.org/images/emo1.JPG

Burdaki dosyalar gördüğünüz gibi .Dat Uzantılı dosyalar İşte Biz bu dosyaların uzantısıyla oynayıp .gif formatına getirmeyi öğrenicez..

İlk olarak: Araçlar >Seçenekler> Klasör seçenekleri >Görünüm sekmesine girelim burda Bilinen dosya uzantılarını gizlenin yanına işaretimizi kaldıralım (işaretlsiz olucak )

http://byhellboy726.by.funpic.org/images/emo2.JPG

- Daha sonra burdaki .dat uzantılı dosyalardan istediğniiz alın ve bir klasöre taşıyın burada Sağ klik ve yeniden adlandır sekmesine girelimk

sondaki ".dat" uzantısını silip yerine ".gif"("tırnaklaryok") yazalım ve tamm diyelim bi uyarı pencerresi görüntülenecektir tamm dedikten sonra artık istediğiniz smileysi Bi Resim Upload sitesinden Upload edip kullanabilirsiinz..

yelda_ka 15 Ağustos 2007 13:26

hata kodu: 80048820 genişletilmiş 80048406. diye bir hataveriyor msn 8.0 kullanıyorum. işletim sistemi xp home edition, adsl bağlantı ve avast antivirüs. bu sorunun avasttan kaynaklandıgını tahmin ediyorum. saat veya tarih ayarından falan deil. biliyorum ama nasıl çözeceğim onu bilmiyorum yardımcı olursanız minnettar kalırım.

NeutralizeR 15 Ağustos 2007 18:46

Alıntı:

yelda_ka adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 625983)
hata kodu: 80048820 genişletilmiş 80048406. diye bir hataveriyor msn 8.0 kullanıyorum. işletim sistemi xp home edition, adsl bağlantı ve avast antivirüs. bu sorunun avasttan kaynaklandıgını tahmin ediyorum. saat veya tarih ayarından falan deil. biliyorum ama nasıl çözeceğim onu bilmiyorum yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bıraktığınızda bu sorun devam ediyor mu?

Windows Live Messenger'ı güvenlik yazılımınızın güvenilir programlar listesine almanız gerekebilir.

torchbearer 15 Ağustos 2007 23:32

Alıntı:

yelda_ka adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 625983)

Altta yazacağım şeyleri başlat >çalıştır diyerek yazınız ve enter a basınız

regsvr32 Softpub.dll

regsvr32 Wintrust.dll

regsvr32 Initpki.dll

regsvr32 Rsaenh.dll

regsvr32 Mssip32.dll

regsvr32 Cryptdlg.dll

regsvr32 Msxml3.dll

hepsini tek tek yapınız. Arasından bi tanesi diğerlerinden uzun zaman olarak bekletebilir. ancak sorun olduğunu sanmayın. kısa bi süre bekleyin (30 saniye kadar)

Tarih ve saat ayarlarını elle yapınız.

MSN i açmaktaki sorun hala devam ediyorsa bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyin

Sin_of_GoD 16 Ağustos 2007 23:46

Bnm spacemi Kişilerim göremiyor acaba onu nasıl füzeltebilirm alanınızı temizleyin diye biryer war onu da yaptım ama hala görünmüyor acaba yeni bir space naısl alabilirm

ahmed 17 Ağustos 2007 08:27

Alıntı:

Sin_of_GoD adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 629962)
Bnm spacemi Kişilerim göremiyor acaba onu nasıl füzeltebilirm alanınızı temizleyin diye biryer war onu da yaptım ama hala görünmüyor acaba yeni bir space naısl alabilirm

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

seul 18 Ağustos 2007 00:57

slmlar
benim msn acilmiyor bi turlu kafayi yicem 1 haftadir olmadi gitti
maillerime de bakamiyorum (hotmail yahoo gmail )mail sayfalarinin hicbiri acilmiyor
bear share programi(girmeye calistigimda connection failed diyor ama internete baglantim var ) da acilmiyor hepsi ayni sorundan sanirim ama bir turlu sorunu bulamadim
msn de hata kodu veriyor ve istenilen herseyi yaptim olmadi..sorun gider dedim anahtar baglanti noktalarinda mi ne hata veriyor..(sorun gider dedigimde beni msn yardim sayfasina goturuyor orada pop up boleck er detected diyor..pop up da kapattim tamamen ama olmadi) ne yapmam gerek bir bilgisi olannn var mi???yardimci olabilirseniz cook sevinirim ...simdiden tesekkurler

Mc.FeriT 19 Ağustos 2007 12:11

Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.Msn 6.2 süümü kuruyorum ama oturm açarken yeni sürüm yüklememi istiyor.6.2 sürümünü nasıl kullanabilirim? Şimdiden teşkkürler..
Kolay gelsin

hellboy726 19 Ağustos 2007 13:03

Alıntı:

Mc.FeriT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 634415)
Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.Msn 6.2 süümü kuruyorum ama oturm açarken yeni sürüm yüklememi istiyor.6.2 sürümünü nasıl kullanabilirim? Şimdiden teşkkürler..
Kolay gelsin

Öncelikle neden 6.2 sürümünü kullanmak istiyorsunuz? Yeni sürümlerde birçok özellik mevcut olarak piyasaya çıkmakta. Şurdan tüm versiyonlarına ulaşabileceğiniz; (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri adresimiz bulunmakta.

abdimami 19 Ağustos 2007 14:12

acil yardım LÜTFEN

ARK LAR BENIM PC RESET ATTIRDIKTAN SONRA PC DE NE MSN 7.5 NE LİVE NE DE .8.5 CALIŞIYO SADECE MSN 7.0 VE NET MESSENGER CALISIYO :*(:*(
AMA MSN 7.0 CALISIRKEN BILE BAZI SOZCUKLER GITMIYO KARSIYA HAT KOPUYO
BÜTÜN SİTELERİ DOLASTIM COZUM BULAMADIM HATA KODUNUN DEDIKLERINI YAPTIM YINE OLMADI ACABA BANA Bİ YARDIM EDEBİLRMİSİNİZ
HATA KODU BU::80048820 AMA BUNUN ÇÖZÜMLERİ BİR İŞE YARAMIYO
MESSENGER IN ONAR BOLUMUNU CALISTIRIYOM ıp HATASI VERIO VALLA
KAC AYDIR TAKOZ MESSENGER KULLANIYOM Bİ BILEN VARSA BANA YARDIM EDEBILIRMI
MESSENGER ADRESİM ::resimci_antalya@hotmail.com lütfen yardımlarınızı bekliyorum :*(

torchbearer 19 Ağustos 2007 15:40

Alıntı:

abdimami adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 634739)
ARK LAR BENIM PC RESET ATTIRDIKTAN SONRA PC DE NE MSN 7.5 NE LİVE NE DE .8.5 CALIŞIYO SADECE MSN 7.0 VE NET MESSENGER CALISIYO :*(:*(
AMA MSN 7.0 CALISIRKEN BILE BAZI SOZCUKLER GITMIYO KARSIYA HAT KOPUYO
BÜTÜN SİTELERİ DOLASTIM COZUM BULAMADIM HATA KODUNUN DEDIKLERINI YAPTIM YINE OLMADI ACABA BANA Bİ YARDIM EDEBİLRMİSİNİZ
HATA KODU BU::80048820 AMA BUNUN ÇÖZÜMLERİ BİR İŞE YARAMIYO
MESSENGER IN ONAR BOLUMUNU CALISTIRIYOM ıp HATASI VERIO VALLA
KAC AYDIR TAKOZ MESSENGER KULLANIYOM Bİ BILEN VARSA BANA YARDIM EDEBILIRMI
MESSENGER ADRESİM ::resimci_antalya@hotmail.com lütfen yardımlarınızı bekliyorum :*(

Manuel olarak bi IP gir. eğer ethernet modem kullanıyorsan onun kendi IP'si var. Kendisine ait olan IP'yi girmelisin. mesela modemin kendi IP si 162.195.1.1 ise sen bunu 162.195.1.1 den farklı bişey yaz (mesela ''162.195.1.5'' gibi) ayrıca bilgisayarın kendi kendine reset attıysa bazı sorunlar baş gösterebilir. oturum açtığında yapmış olduğun değişiklikleri kaydetmediği için karışık bi durumda çalışabilir. Kayıt defterinde bi temizlik yap. tabi yapabilecek programlarla. sakın elle yapmayı deneme. bunun için programlardan bazılarını önerebilirim. (TuneUp Utilities, Advanced Windowscare ve Registry Mechanic...)

axarali68 19 Ağustos 2007 22:24

slm arkadaslar
ya ben coklu oturum kurdum acılıyo ama hemen hepsı kapanıyor tek acıyorum oda kapanıyo bi iş yapalım dedik içine ettik yardımcı olursanız sevınırım çunku kımseyle konusamıyorum msn de
yardımcı olun lütfen

ahmed 19 Ağustos 2007 22:38

Alıntı:

axarali68 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 636172)
slm arkadaslar
ya ben coklu oturum kurdum acılıyo ama hemen hepsı kapanıyor tek acıyorum oda kapanıyo bi iş yapalım dedik içine ettik yardımcı olursanız sevınırım çunku kımseyle konusamıyorum msn de
yardımcı olun lütfen

Windows Live Messenger Plus! çoklu oturum açma özelliğini kullanmanızı öneririm size daha az sorun hata için...

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html

aroyili 20 Ağustos 2007 14:21

ImageShack - Hosting :: hatacw9.png

Çıkan hata raporu bu Msni Açamıyorum Yardım Edermisiniz?:*(:*(:*(

NeutralizeR 20 Ağustos 2007 19:04

Alıntı:

aroyili adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 637472)
ImageShack - Hosting :: hatacw9.png

Çıkan hata raporu bu Msni Açamıyorum Yardım Edermisiniz?:*(:*(:*(

Messenger'ın tam olarak hangi sürümü yüklü? Ne zamandır bu hatayla karşılaşıyorsunuz? Bilgisayarınızda ne gibi bir değişiklik yaptıktan sonra bu sorun ortaya çıktı? Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar işlemi sorunu çözüyor mu?

aroyili 21 Ağustos 2007 00:10

Hayır Çözmüyor denedim.Bu sahteciliği kaldırdım Ve IE 7 yaptım ertesi gün Baktım msn açılmıyor ve Msn'in son sürümünü yüklü idi Ve bu işlemleri yağtıktan sonra böle oldu ama msn 7.5 çalısıyor Anlamadım Gitti:(

Mc.FeriT 21 Ağustos 2007 00:59

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 634583)
Öncelikle neden 6.2 sürümünü kullanmak istiyorsunuz? Yeni sürümlerde birçok özellik mevcut olarak piyasaya çıkmakta. Şurdan tüm versiyonlarına ulaşabileceğiniz; (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri adresimiz bulunmakta.

Abicim Ben Bir Sebepten Dolayi 6.2 istiyorum...
Benim Sorunum Bu Live Zaten Pc'de yuklu Anlatabiliyormuyum. 6.2 Nasil Kullanicam Sen Onu Söyle. Yada Söyle Soriyim 6.2 Sürümünde Kisi Arama Linkine Nasil Ulasabilirim.

NeutralizeR 21 Ağustos 2007 01:02

Alıntı:

aroyili adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 639025)
Hayır Çözmüyor denedim.Bu sahteciliği kaldırdım Ve IE 7 yaptım ertesi gün Baktım msn açılmıyor ve Msn'in son sürümünü yüklü idi Ve bu işlemleri yağtıktan sonra böle oldu ama msn 7.5 çalısıyor Anlamadım Gitti:(

Internet Explorer güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve tekrar deneyin.

fragrance_09 21 Ağustos 2007 01:03

Mc. Ferit alıntı:Abicim Ben Bir Sebepten Dolayi 6.2 istiyorum...
Benim Sorunum Bu Live Zaten Pc'de yuklu Anlatabiliyormuyum. 6.2 Nasil Kullanicam Sen Onu Söyle. Yada Söyle Soriyim 6.2 Sürümünde Kisi Arama Linkine Nasil Ulasabilirim.

madem sorunun live ile ilgili 7.5 dene derim ben 6.2ye gelince ben hiç kullanmadım bilmiyorum o sürümü

Mc.FeriT 21 Ağustos 2007 13:13

Alıntı:

fragrance_09 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 639250)
Mc. Ferit alıntı:Abicim Ben Bir Sebepten Dolayi 6.2 istiyorum...

madem sorunun live ile ilgili 7.5 dene derim ben 6.2ye gelince ben hiç kullanmadım bilmiyorum o sürümü

:) Alla alla bu ara herkes tersten mi anlıyor nedir anlamadım ki..
Neutre sen yardımcı olsaydın abicim kimse derdime çare bulamıyor...

aroyili 21 Ağustos 2007 18:05

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 639243)
Internet Explorer güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve tekrar deneyin.

Hala Aynı Hata Bir Programın yüzünden Olabilme İhtimali varmı? Veya Başka secenek? Yardım ettiğin için teşk ederim.:(

NeutralizeR 21 Ağustos 2007 19:53

Alıntı:

Mc.FeriT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 640305)
:) Alla alla bu ara herkes tersten mi anlıyor nedir anlamadım ki..
Neutre sen yardımcı olsaydın abicim kimse derdime çare bulamıyor...

Daha önce yeni sürümler çıkmış olmasına rağmen MSN Messenger 6.2 sürümü kullanılabiliyordu. Uzun süredir kurup deneme şansım olmadığı için zorunlu güncelleme isteyip istemediğini bilmiyorum. Ayrıca zorunlu güncelleme isteğini kapatmanın şu an basit bir yolunu hatırlayamadım.

Alıntı:

aroyili adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641007)
Hala Aynı Hata Bir Programın yüzünden Olabilme İhtimali varmı? Veya Başka secenek? Yardım ettiğin için teşk ederim.:(

Tekrar Internet Explorer 6'ya dönmek ya da güvenlik programlarınızın ayarlarını-engelli programlar listelerini kontrol etmek isteyebilirsiniz.

atif 21 Ağustos 2007 20:21

eski hotmail lerde posta ayarlarından gelen mail le ilgili o mailin hangi ip nodan atıldığını görebilme şansımız varken windows live hotmail de böyle bişi yi ben bulamadım posta ayarlarından gelen posta ile ilgili bu değişiklikleri yapabilme şansımız yok gelen mailin hangi ıp nodan geldiğini w live hotmailden nasıl buluruz.

DesTRuctionS 21 Ağustos 2007 20:22

MSN live Nedinliyorumda Türkçe karakter SORUNU

Herkese Merhaba
Sorunum ise MSN Live Messenger da Ne dinliyorumda Türkçe karakterlerin çıkmamasıdır bu sorun sanırım sırf benim pc de var gibi diğer arkadaşklarınkine bakıyorum herhangibir sorun yok ama bende ise türkçe karekterli şarkılarda değişik şekiller veya hiç bişey çıkmıyor türkçe karakterlerin yerine.. Lütfen yardımcı olun 2 gündür deli olcam sorunu çözmek için :( cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..

taner505 21 Ağustos 2007 20:52

Abiler yardım edebilirmisiniz? preparing to install hatasi

Msn 8.5 beta tr yi yükledimher açtığımda 'Preparing to install' diyor ve uzun süre bekliyorum ondan sonra acılıyor. Birtürlü sorunu çozemedım yardımcı olursanız cok memnun olurum.:*(

hellboy726 21 Ağustos 2007 21:48

Alıntı:

DesTRuctionS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641295)
Herkese Merhaba
Sorunum ise MSN Live Messenger da Ne dinliyorumda Türkçe karakterlerin çıkmamasıdır bu sorun sanırım sırf benim pc de var gibi diğer arkadaşklarınkine bakıyorum herhangibir sorun yok ama bende ise türkçe karekterli şarkılarda değişik şekiller veya hiç bişey çıkmıyor türkçe karakterlerin yerine.. Lütfen yardımcı olun 2 gündür deli olcam sorunu çözmek için :( cevap veren arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim..

hmm acaba bunu media playermi yoksa winamp ilemi gerçekleştiriyorsunuz? Eğer windows media player ise player dili ingilizce olabilirmi ?

Alıntı:

atif adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641291)
eski hotmail lerde posta ayarlarından gelen mail le ilgili o mailin hangi ip nodan atıldığını görebilme şansımız varken windows live hotmail de böyle bişi yi ben bulamadım posta ayarlarından gelen posta ile ilgili bu değişiklikleri yapabilme şansımız yok gelen mailin hangi ıp nodan geldiğini w live hotmailden nasıl buluruz.

Eskiden de sanırım bu adres kullanıcılara gösterilmiyordu. yani wan ip adresi yerine ya dhcp nin yada hotmail servisinin adresi görünüyor diye biliyorum. En azından 4 yıldır @Hotmail kullanmayan biri olarak.

Alıntı:

taner505 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641343)
Msn 8.5 beta tr yi yükledimher açtığımda 'Preparing to install' diyor ve uzun süre bekliyorum ondan sonra acılıyor. Birtürlü sorunu çozemedım yardımcı olursanız cok memnun olurum.:*(

şurdan kople kaldırın; Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım

bilgisayarınızı yeniden başlatın,

ve Şurdan update si ile beraber son sürümü şurdan ; https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/27396-windows-live-messenger-8-5-beta.html inndirip kurun, messenger keyfini 8.5 ile doruklarda yaşayın =)

DesTRuctionS 21 Ağustos 2007 22:23

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641419)
hmm acaba bunu media playermi yoksa winamp ilemi gerçekleştiriyorsunuz? Eğer windows media player ise player dili ingilizce olabilirmi ?

Eskiden de sanırım bu adres kullanıcılara gösterilmiyordu. yani wan ip adresi yerine ya dhcp nin yada hotmail servisinin adresi görünüyor diye biliyorum. En azından 4 yıldır @Hotmail kullanmayan biri olarak.

şurdan kople kaldırın; Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

bilgisayarınızı yeniden başlatın,

ve Şurdan update si ile beraber son sürümü şurdan ; https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/27396-windows-live-messenger-8-5-beta.html inndirip kurun, messenger keyfini 8.5 ile doruklarda yaşayın =)

Winapta dinliyorum.. ve hala çözemedim :(

hellboy726 22 Ağustos 2007 10:45

Alıntı:

DesTRuctionS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 641490)
Winapta dinliyorum.. ve hala çözemedim :(

kullandığınız winamp'ta ne dinliyorum özelliğini aktif edecek yamayı nereden inndirdiniz? Şurdakini download edin; (MSN) Messenger Winamp Eklentisi eskisinin üzerine kurun .

Belkide yama windows live messenger 8.5 ile uyumlu değildir. Evde yapacağım testte bu sonuç çıkarsa 8.5 için yeni bir yama yapabiliriz..

DesTRuctionS 22 Ağustos 2007 23:19

Arkadaşlar sanırım sorun winamptan kaynaklanıyor şimdi windows media playerda açtım şarkıyı Düş Sokağı Sakinleri - Hüzün Kovan Kuşu diye yazıyor ama winampta ise Hzn Kovan Ku'u D' Soka￰' Sakinleri diye gözüküooo :(

YaKaMoZcuk 23 Ağustos 2007 00:34

merhaba,

arkadaşlar sorunum nerde bir türlü anlayamadım. gmail hesabı aldım ve bu hesabı msn de kullanmak istiyorum fakat hata veriyor.bunun nedeni ne olabilir?

şimdiden teşekkürler:)

caner gözübüyük 23 Ağustos 2007 11:11

mail kutusunu açamıyorum :(

merhaba arkadaşlar.

bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum.

https://login.live.com/pp500/images/WLIDLogo.gif?x=5.0.7495.0

Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.

şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum.
ne yapmam gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
iyi ki varsınız :$

[quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar.

bir kaç gün önce bilgisayarıma format attırdım ve tüm sistemi yeniden kurdurdum. herşey güzel ama mail kutusuna giremiyorum.

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgilerini engelleyecek şekilde ayarlanmış. Windows Live ID'yi kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.
Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Windows Live ID sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.

şeklinde bir uyarı veriyor. msn 8.0 sürümünü (8.0.0812.00 derleme) kullanıyorum.
ne yapmam gerekir.

birde, kullanıcı adımı ve şifremi girdiğimde beni hatırla kutusunu tıkladığım halde her sayfaya girdiğimde bana kullanıcı adını tekrar soruyor. bunu nasıl çözebilirim.

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

torchbearer 23 Ağustos 2007 12:57

tarayıcınızın güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve gözatma geçmişi başlığı altındaki ayarlar butonuna basarak geçici internet dosyalarının altında otomatik sekmesini tıklatın ve tamam diyin. tarayıcınızı tekrar başlatın. eğer firefox kullanıyorsanız. cookies bırakmasına izin ver bölümünü ok leyin ve firefox u kapatıp tekrar açın

runahi 23 Ağustos 2007 14:44

slm sizlerdenbir istyim var bana şifre kırıcı program tafsiyenizi bildirir seniz sevinirimşimdiden tşk.

hellboy726 23 Ağustos 2007 21:10

Alıntı:

runahi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 645527)
slm sizlerdenbir istyim var bana şifre kırıcı program tafsiyenizi bildirir seniz sevinirimşimdiden tşk.

üzgünüm. bu tür istekler yapmanız yasak ve MsxLabs forumlarında Hacking içerik verilmemekte..

problemm 23 Ağustos 2007 21:23

ben messenger ımı açamıorum messenger 8.1 kullanıyorum ve açmak için simgesine tıkladığımda açılmıyor...... görev yöneticisinde uygulamalar bölümünde açıldığı gözükmüyor..... ama işlemler kısmında msngr.exe gözüküyor yani açılıyor ama açılmıyor anlıyacağınız nasıl çözebilirim

messengeri kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor ilk açılıştan sonra yine açılmıyor ne yapmalıyım

ahmed 23 Ağustos 2007 22:33

Alıntı:

problemm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 646613)
ben messenger ımı açamıorum messenger 8.1 kullanıyorum ve açmak için simgesine tıkladığımda açılmıyor...... görev yöneticisinde uygulamalar bölümünde açıldığı gözükmüyor..... ama işlemler kısmında msngr.exe gözüküyor yani açılıyor ama açılmıyor anlıyacağınız nasıl çözebilirim

messengeri kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor ilk açılıştan sonra yine açılmıyor ne yapmalıyım

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

belirtilen yöntem ile kaldırıp tekrar kurunuz.

cande 23 Ağustos 2007 23:33

arkadaşlar yardım litfen.
w.live messenger 8.1 kullanıyorum. dünden bu yana konuşma penceresinde web cam simgesinin altında bulunan görüntülü arama başlatma seçeneği yok oldu. geriye nasıl alabilirim.
programı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun yaşıyorum. ilginize şimdiden teşekürler

ahmed 24 Ağustos 2007 08:54

Alıntı:

cande adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 646896)
arkadaşlar yardım litfen.
w.live messenger 8.1 kullanıyorum. dünden bu yana konuşma penceresinde web cam simgesinin altında bulunan görüntülü arama başlatma seçeneği yok oldu. geriye nasıl alabilirim.
programı kaldırıp yeniden kurdum ama yine aynı sorun yaşıyorum. ilginize şimdiden teşekürler

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

belirtilen yöntem ile kaldırıp tekrar kurunuz wlm i.

caner gözübüyük 24 Ağustos 2007 18:07

[quote=torchbearer;645194][quote=caner gözübüyük;644865]merhaba arkadaşlar.

Alıntı:

caner gözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 644865)
merhaba arkadaşlar.

tarayıcınızın güvenlik ayarlarını varsayılan olarak ayarlayın ve gözatma geçmişi başlığı altındaki ayarlar butonuna basarak geçici internet dosyalarının altında otomatik sekmesini tıklatın ve tamam diyin. tarayıcınızı tekrar başlatın. eğer firefox kullanıyorsanız. cookies bırakmasına izin ver bölümünü ok leyin ve firefox u kapatıp tekrar açın

yardımların için teşekkür ederim.
söylediklerini yapmaya çalıştım ama galiba yanlış birşeyler yapıyorum. tam olarak nerelerden girmem gerektiğini detaylı yazarsan sevinirim. :$:$:$

teşekkür ederim ilgin için.

torchbearer 24 Ağustos 2007 23:08

Alıntı:

caner gözübüyük adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 644865)
merhaba arkadaşlar.

yardımların için teşekkür ederim.
söylediklerini yapmaya çalıştım ama galiba yanlış birşeyler yapıyorum. tam olarak nerelerden girmem gerektiğini detaylı yazarsan sevinirim. :$:$:$

teşekkür ederim ilgin için.

masaüstünüzde internet explorer simgesinin üstünde farenin sağ düğmesine basıp özellikleri seçin (internet explorer ın 6. sürümünü kullanıyor varsayarak söyleyeceğim). eğer masaüstünüzde internet explorer yoksa internet explorer ı açın ve en üst bölümdeki araçlar başlığına tıklayıp oradan seçenekler yazısına tıklayın. önünüze pencere çıkacak. üstteki sekmelerde genel , güvenlik, gizlilik, içerik, bağlantılar, programlar ve de son olarak gelişmiş başlıkları var. siz bu sekmelerden güvenlik başlığına tıklayın. önünüze üst bölümünde internet, yerel intranet, güvenilen siteler ve yasak siteler gelecektir. siz öncelikle interneti tıklayıp alt taraftaki varsayılanı tıklayın. sonra yerel intranette bunun aynısını yapın ve sonrakilerde de aynını yaptıktan sonra uygula ve tamam diyin. şimdi tarayıcınızı yeniden başlatın. msn i tekrar açamıyorsanız. bilgisayarınızı yeniden başlatın. yine açılmadıysa internet explorer da yine araçlar > seçenekler yolunu izlereyek bu defa açılan pencerede gelişmiş sekmesini tıklayın ve oradan önünüze gelen listede güvenlik başlığı altında ssl 2.0, ssl 3.0 ve tls 1.0 ın tıklı olmasına dikkat edin, ayrıca http 1.1 i de kontrol ediniz. (not: ok li olmaları gerekiyor). bunlarda bi etki yapmadıysa internet ayarlarınızı sıfırlamanız gerekir. bunun için yine internet explorer > özellikler > gelişmiş sekmesi ve en altta bulunan internet explorer ayarlarını sıfırla başlığı altında sıfırla butonuna basınız. ayrıca Live Messenger ın en son sürümünü kullanabilirsiniz (8.1.0718).

seymaca 25 Ağustos 2007 09:39

merabalar ben vista kullanıyorummsn yi calıştıramıyorum veri yükleme engelleyicisi engel oluyortek bi programin kadır diyorum msn için kaldırılamaz diyor acil lütfen yardım edin

NeutralizeR 25 Ağustos 2007 10:02

Alıntı:

seymaca adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650055)
merabalar ben vista kullanıyorummsn yi calıştıramıyorum veri yükleme engelleyicisi engel oluyortek bi programin kadır diyorum msn için kaldırılamaz diyor acil lütfen yardım edin

Aldığınız hata mesajını kelimesi kelimesine yazarsanız yardımcı olmamız daha kolay olur.

seymaca 25 Ağustos 2007 10:32

Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BEX
Uygulama Adı: msnmsgr.exe
Uygulama Sürümü: 8.1.178.0
Uygulama Zaman Damgası: 45b12d6a
Hata Modülü Adı: kernel32.dll
Hata Modülü Sürümü: 6.0.6000.16386
Hata Modülü Zaman Damgası: 4549bd80
Özel Durum Uzaklığı: 00001810
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Verileri: 00000008
OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.2
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: c919
Ek Bilgiler 2: fc20d58f4772b75e522fae28b9955508
Ek Bilgiler 3: 9250
Ek Bilgiler 4: 87a9c682c859c552edf23de6a139af5d
Gizlilik bildirimimizi okuyun:
Microsoft Çevrimiçi Kilitlenme Çözümlemesi

bunlar cıkıyor alttan bir uyarı geliyor dep engel oluyor diyor bu program iin kaldır diyoeum msn için kaldıramassınız diyor

NeutralizeR 25 Ağustos 2007 10:52

Alıntı:

seymaca adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650099)
Sorun imzası:
Sorunlu Olay Adı: BEX
Uygulama Adı: msnmsgr.exe
Uygulama Sürümü: 8.1.178.0
Uygulama Zaman Damgası: 45b12d6a
Hata Modülü Adı: kernel32.dll
Hata Modülü Sürümü: 6.0.6000.16386
Hata Modülü Zaman Damgası: 4549bd80
Özel Durum Uzaklığı: 00001810
Özel Durum Kodu: c0000005
Özel Durum Verileri: 00000008
OS Sürümü: 6.0.6000.2.0.0.768.2
Yerel Kimlik: 1055
Ek Bilgiler 1: c919
Ek Bilgiler 2: fc20d58f4772b75e522fae28b9955508
Ek Bilgiler 3: 9250
Ek Bilgiler 4: 87a9c682c859c552edf23de6a139af5d
Gizlilik bildirimimizi okuyun:
Microsoft Ã'evrimiçi Kilitlenme Ã'özümlemesi

bunlar cıkıyor alttan bir uyarı geliyor dep engel oluyor diyor bu program iin kaldır diyoeum msn için kaldıramassınız diyor

Veri Yürütmesi Engellemesi ayarını:

Başlat > Denetim Masası > Sistem ve Bakım > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > Veri Yürütmesi Engellemesi > "Belirttiğim programlar dışındaki tüm servis ve programlar için veri yürütmesi engellemesini aç" şeklinde değiştirin.

Vista kullanmadığım için menü ve seçeneklerin isimlerinde bazı değişiklikler olabilir. İngilizce Vista yardımından çeviri yaparak sorunuzu cevapladım. Bu değişikliği yapıp tekrar deneyin. Başarılı olamazsanız, veri yürütmesi engellemesini tüm programlar için kapatmayı deneyin.

Özel bir program için veri yürütmesi engellemesini kaldırmak istiyorsanız ve program listede mevcut değilse; Ekle > Gözat > Program Files klasörünün içinde bulunan program klasörünü ve ardından da program EXE'sini belirtin.

Bu arada bir Vista kullanıcısı olarak menülerin doğru isimlerini yazarsanız sevinirim :)

seymaca 25 Ağustos 2007 11:06

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650133)
Veri Yürütmesi Engellemesi ayarını:

Başlat > Denetim Masası > Sistem ve Bakım > Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > Veri Yürütmesi Engellemesi > "Belirttiğim programlar dışındaki tüm servis ve programlar için veri yürütmesi engellemesini aç" şeklinde değiştirin.

Vista kullanmadığım için menü ve seçeneklerin isimlerinde bazı değişiklikler olabilir. İngilizce Vista yardımından çeviri yaparak sorunuzu cevapladım. Bu değişikliği yapıp tekrar deneyin. Başarılı olamazsanız, veri yürütmesi engellemesini tüm programlar için kapatmayı deneyin.

Özel bir program için veri yürütmesi engellemesini kaldırmak istiyorsanız ve program listede mevcut değilse; Ekle > Gözat > Program Files klasörünün içinde bulunan program klasörünü ve ardından da program EXE'sini belirtin.

Bu arada bir Vista kullanıcısı olarak menülerin doğru isimlerini yazarsanız sevinirim :)

evet bu söylediğini yaptım zaten

bu proğ:*(ram veriyürtme koruması[dep]etkin olarak çalıştırılmalıdır
Bu program için dep i kapatamazsınız

şeklinde bir uyarı alıyorum dep i tamamen nasıl devreden cıkaracağım

NeutralizeR 25 Ağustos 2007 11:16

Alıntı:

seymaca adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650158)
evet bu söylediğini yaptım zaten

bu proğ:*(ram veriyürtme koruması[dep]etkin olarak çalıştırılmalıdır
Bu program için dep i kapatamazsınız

şeklinde bir uyarı alıyorum dep i tamamen nasıl devreden cıkaracağım

Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Kullanıcı Hesap Kontrolü penceresi çıkarsa, Devam tuşuna tıklayın ya da gerekli bilgileri girip Devam tuşuna tıklayın.

Komut istemi penceresi açıldığında,
Kod:

bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
yazıp enter'layın.

DEP kapatılmış olacaktır.

İlerde tekrar açmak isterseniz aynı işlemleri yapıp:
Kod:

bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOn
komutunu girmelisiniz.

seymaca 25 Ağustos 2007 12:01

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650185)
Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Kullanıcı Hesap Kontrolü penceresi çıkarsa, Devam tuşuna tıklayın ya da gerekli bilgileri girip Devam tuşuna tıklayın.

Komut istemi penceresi açıldığında,
Kod:

bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOff
yazıp enter'layın.

DEP kapatılmış olacaktır.

İlerde tekrar açmak isterseniz aynı işlemleri yapıp:
Kod:

bcdedit.exe/set {current} nx AlwaysOn
komutunu girmelisiniz.

ön yükleme yapılandırması veri deposu açılamadı.
erişim engellendi diyor

NeutralizeR 25 Ağustos 2007 12:19

Alıntı:

seymaca adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650286)
ön yükleme yapılandırması veri deposu açılamadı.
erişim engellendi diyor

Windows Vista hesabınız yönetici konumunda mı?

Saat: 10:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık