![]() |
Yürü şimdi...Az ileride yalnızlığını bulacaksın...Kavuşacaksın benliğine Yürü şimdi...Ama unutma bir gün gerçek aşkı bulacaksın!!! Benliğimmmm!!!!! Sakladığım sözler birikiyor içimde, Söylenmesi imkansızlıklarda kalmış artık. Dönüp geriye bakmaktan vazgeçtim çoktan Siluetin kaldı geride ve senin kaldığın yerde sadece kahır. Yollarım uzak,çok uzak biliyorsun Ben de uzağım hayallerinden daha uzağım sana. Şimdi sırtımı döndüm, Gözümü ufka diktim Acılar denizine kustum öfkemi Sapsarı ayrılık tarlalarından geçiyorum Hakedilmemiş azaplardan kaçıyorum. Seni ölümüne seviyorum demeyecektin öldün şimdi işte!!! İçiniz titrer hani??? Ansızın gelmiştir...Aşk demişsinizdir.Ağzınızı doldura doldura haykırmışsınızdır "SENİ SEVİYORUM" diye. Tüm bunların bir yalan olduğunu anlarsanız ne olur? Ölüm olur! Vurgun olur! Azap olur! Çekip giderken uğrunuza ölürüm diyen AŞK YALAN olur... İnancınız düşmüş,yerle sevişirken, siz ruhunuzla yalnızlığınızın arasını yapmayı denersiniz... Zaman... Zaman... Giden gitmiştir.Yabancıdır artık.Siz yeni farketseniz de o hep yabancıdır.Çünkü yalancıdır.Yoksa ölürüm diyen adam ölmeden ayrı düşer miydi sizden? Beni bıraktığın yere dönme Ben orada olmayacağım Ben aşk sandığımı sevmiştim Demiştim ya sonsuza dek beklerim UNUTTT!!!! Madem sen ölmedin ama gittin Seni bir saniye bile beklemeyeceğim Ve sen giderken Ben çoktan pimini çekmiştim. Ruhum barıştı benimle.Ve ben kendi yoluma yürüyorum.Geride kalan mı?Aynı hatayı iki kere yapmak aptallıktır bir onu biliyorum. Arka sokaklarda aşk arayan küçük bir kız çocuğu düştü.Dizleri kanarken ağlama yavrum diyen tüm dostlara teşekkürler... alıntı |
Seni Seviyorum Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum Şebnem Kısaparmak Ne Olacak Halim Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim.... İclal Aydın |
UZATTIM ELİMİ İşte yine gergin, zindan bir gece Yine yandı yürek hasret değince Özlemler rüzgârla sana sürükler Bu yolda can versem geleceğim der Başımda efkârlı bulutlar durur Sözlerin çok gergin, öfkeye yürür Her bir çıkışında yaralanırım Sanki koca sevda bitti sanırım Utandım dedin ya ben bu sevdadan Topraklara gömdün beni vurmadan Dedim ki aşk öldü kafatasında Hani kavrulmuştuk aşk potasında Böylece ilk kurşun saplandı aşka Düşünceler başka, sözlerin başka Bu yara her daim kanar ha kanar Bir bilsen bu gönlüm sevginle yanar Ben de seviyorum seni diyorsun Sonra sevdiğinden utanıyorsun Bu sözle bir çınar yıkıldı inan Beslenen umutlar bu sözle yanan Belki istemeden söylenen sözdü Bu yorgun gönlümü bir hayli üzdü Beni sevdiğine inancım tamdır Belki birazcık da benim hatamdır Bir şeyler hissettik, bir şey yaşadık Hep sevgi ürettik sevgi taşıdık Böyle sarsıntıyla sarsılmaz bu aşk Küçük darbelerden hiç yılmaz bu aşk Belki zaman zaman kalp kırıyorum Yinede sevgimi haykırıyorum Uzattım elimi tut be sevgilim El ele seninle aşka gidelim Asla utanmadan, başımız hep dik Biz bu yüreklerle bu güne geldik Seninle ağlayıp senle güleyim Yüreğimde sevgin öyle öleyim İBRAHİM ÇOŞAR |
gecenin karanlığında gölge misali geçer gözlerimin önünden hayalin yakarım ışıkları silerim hayalini kovarım seninle ilgili bütün gerçekleri kararlıyım bu gece unutacağım herşeyi sema gözmen payamlar |
Ayrılık Tüm umut yollarını kapayan aşk da bir isyandır. Nerede kimbilir o fırtına, beni yüzyıllara savuran yüzü yırtık kan. İşlediğim zamansız sevdanın cılız kemiklerini sayıp, özgürlük adına soyunuyorum uykunun karesine aşk kafesimde. Ey duru bestesini dinlediğim gökyüzü! Kiminle o ihtiras denizi, kimi boğuyor dalgalarıyla, nedir bu uğultu, Kimdir tanık? Sussun sularını aşınmış yatağımdan alıp götüren deli yel, umarsız dalgaların uzandığı hiçbir kuyuyu bağlamayan köprünün üstünde Kral Lear gibi güçsüz ve deli düşsün elime ayrılık.. isimsiz kral |
Azraile seslenirim Gecelerime girsin varsın hasretin, Rüyalarımı süslesin sevgin, sıcak nefesin, Söyle sevgilim söyle seninle geçsin hayat nöbetim... Alsın canımı sensiz geceler ve boş günlerim, Zannetme çıkma teklifim, üç günlük gönül zevklerim, Hayatıma bütünüyle girmeni isterim, işte bu benim heveslerim, Yoruldum artık ayrılıklardan sende olma vefasız sevgililerim, Bu yazımı okuyunca senden sadece ve sadece, Sevgini isterim; Şimdi... Sadece... Sen-i Sevgi Yüklü Kalbim-e beklerim, Aksi takdirde; Yine kadere isyan ederim ya da... Azrail'e seslenirim... |
Umut Bir yasak içimde yaşattığım Bir cesedin bakışlarında kalmışım Umut etmek bile hayal Belki açar gözlerini belki açar Yar ne olur senli sevdalarımda kal Sensizliğin üstesinden gelemem Yanına benim sen var mıda Umut çok zor yar Mevsim sonbahar Aşkımda ayaz var. Handan Koca |
CEHENNEM in ismini aşk koymuşlar Aptallara güzellik diye sunmuşlar İşte ben ve benim gibiler olması gereken durumu bulmuşlar Cehennem tutkunları halk dilinde EFSANE olmuşlar :):):) |
SEVEMEDİN Eğer seviyorsa insan Sevdiğine inanır... Yalanına bile güvenir Ben seni seviyorum dedikçe Sen kıskanmaktan sevemedin... Hangi kadına baktın? Neler yazdın? Diye kafayı taktın... Sen kıskanmaktan sevemedin... Armudun sapı Üzümün çöpü Diye ettin beni dert küpü Sen kıskanmaktan sevemedin... Anlamsız krizlerinle Hem kendini Hem de beni üzüyorsun Hayatı kendine ve bana Zindan ediyorsun Sen kıskanmaktan sevemedin... Yapma böyle... Bakma bana öyle.... Dök eteğindekileri bana söyle! .. Sen kıskanmaktan sevemedin... Ben sensiz olabilir miyim sanıyorsun Neden herkese inanıyorsun Kendini harap ediyorsun Beni de kırıp-döküyorsun Sen kıskanmaktan sevemedin... Sensiz ve sevgisiz olmuyor Sanki kalbim durdu, çarpmıyor Kıskansan da sensiz olunmuyor Sen kıskanmaktan sevemedin TEVFİK KARA |
VİRANEYİM viraneyim şimdi sayende söyleyemem saklı bende kadife kaplı defterimde yazıyor bütün sırlar ipek kaftan biçsende gözden düştün bir kere sen beni üzüyorsun kanıyor yaram yine kabarık deniz gibi coşuyorum her gece söyleyemem saklıdır kadife kaplı defterimde SEMA GÖZMEN PAYAMLAR |
| Saat: 13:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık