![]() |
nalet olsun su extra yı kurdum msn in kendisi kurulmuor zaten tam kurulum başlıor yarıda kapanıor kendi kendine extradaki dosyayı kuruyum dedim kurudm bu sefer eski sürümü yüklemior ekle kaldırdan kaldıramıyorum da :@ |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility |
teşekkürler arkadaşlar |
bnde messenger 8.0 kullanıyorum ama suanlık bi sorun yok gbi fkt messenger 9.0 beta ' yı denemek istiyorum ondan indiricem.. xD ama cogu aradıgm yerde sorun cıktı messenger 9.0 beta'da .. |
ben eski msnyi silip kaldırdım. sonrada bunları indirdim ama bunlarda yüklenmiyor. |
Karşıdan yükleme yapamıyorum,kırık link uyarısı veriyo,saygayı görüntülemiyo nasıl güncelleme yapacağım arkadaşlar yardımınız için tşkrler şimdiden... |
ya hocam avatarlar sol tarfta bunu sağp tarafa alma gibi şansımız varmı |
Merhaba ben de bu yeni msn yi kurdum ama benim de webcamim tek taraflı açılmıyor. Ben kendi kameramı açamıyorum. kameramı kaldırdım yeniden yükledim, sürücüleri de güncel, bilgisayarımı bile yeni formatladım. aynı makineden başka gmail hesabımla msn yi açınca kamera sorunsuz çalışıyor ama herzaman kullandığım hotmail hesabını açınca kamera çalışmıyor. :( Fikri olan var mı aceba? |
msn dekı yazı sorunu bısekılde cozdum sımdı messenger 2009 kulanıyorum ama cok sacma bı sorunum var sanrım benden kaynaklanıyo arkdasların gonderdıgı resımlerı kaydetmıyorum pc kaydet yazı acılmıyo koyu yazı kalıyo ne altakı kuck dısket resmı nede sag taraftakı kaydet yazzısı acılmıyo ? otomatık olarak pc atmıyo resımlerı pc arattım bulamadım |
ben bu msn 9 'a sinir oluyorum bu msn yüzünden bilgisayarıma kaç kere format attım ama bir türlü çalıştıramadım. her yüklememde 1 kere çalıştırıyorum daha sonra hep hata veriyor. biri beni bundan kurtarsın. daha kaç kere format atmam gerek. verdiği hata 8100030d. her seferinde bu msn çalışmıyor die format atıyordum ama artık yeter bu eski sürümünüde kullanamıyoruz artık. yardımlarınızı bekliyorum. |
| Saat: 08:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık