MsXLabs
Sayfa 5 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/270249-zorunlu-messenger-guncellemeleriyle-ilgili.html)

chilek08 21 Ekim 2009 01:58

1 kişi bile yok mu kullandığı, düzgün çalışan msn ve discovery sürümünü söylyebilecek bravo!!

NeutralizeR 21 Ekim 2009 12:33

Windows Live Messenger 8.5 için MessengerDiscovery 1.5, WLM 2009 için MessengerDiscovery 2.1 sürümlerini kullanmalısınız.

Misafir 22 Ekim 2009 19:33

Merhaba Arkadaşlar
XP- Prof işletim sistemine Messenger 9 yüklemeye çalışıyorum fakat os_check 0x80280004 diye bi hata veriyo.. üzgünüz seçtiğiniz programları bu işletim sistemi üzerine yükleyemezsiniz diyor.
ZAPMESSENGER programıyla tamamen kaldırmaya çalıştım ZAPMESSENGER progrmaını çalıştırırken de hata veriyor.
Lütfen yardım.

aziz paç 22 Ekim 2009 20:28

msn 8.5 katılımsız kurulum kendi upload ım

MSN 8.5 + EXTRALAR KATILIMSIZ KURULUM

www.upload.gen.tr/d.php/s4/wxpjr8cm/CRonaldo_Msn85_Ekstralar_AddOn.cab.html

maho23 27 Ekim 2009 22:56

8,5 kullanmaya devam etmek istiyordum denedim sonuç olumlu.Eyvallah kardeş ellerine sağlık.

Mc_cEzA 29 Ekim 2009 15:57

Teşekkürler NeutralizeR gerçekten işe yarıyor eline sağlık tekrar tekar teşekkürler...

şeytan67 29 Ekim 2009 18:59

ben 9.0 yuklu fakat 8.5 yukleyıp kullanmak istiyorum ama kullanamiyorum suanda 8.5 yuklu ama acilmiyor kod hatasi veriyor 800488 gibi bir hata yardim edebilcek varmi ?

ayni zamanda microsoftun sitesinede giremiyorum sunucu goruntulenmiyor diyor ne bicim sacmaliksa :( bana yardim edebilecek varsa sevinirim

swackar 1 Kasım 2009 12:33

Arkadaşlar bilgisayarımda messenger in 14.0.8089.726 versiyonu yüklü bi türlü kaldıramıyorum. daha önce den msn açmak için sayfa çıkıyodu ama msn i açmıyodu hata veriyodu. su anda msn simgesine tıklayınca hiç açmıyo siteden bi kaç güncelleme dosyası indirdim gene olmuoo düşük versiyon yükleyince kabul etmiyo naapmalıyım....

narçiçeği 2 Kasım 2009 19:41

kim bulduysa allah razı olsun çok işime yaradı :)

Misafir 6 Kasım 2009 01:31

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490621)
İlk mesaj güncellenmiş, ek dosyaları yüklenmiştir.

Merhaba Pa®aNo®MaLWeBMaSTe® müdürüm. Son zamanlarda enkode edilmiş cypt edilmiş trojan kodları o kadar çoğaldı ki son derece iyi niyetle yazılmış patch'ler bile korkulu oldu. Bir arkadaşımın kendi eliyle crypt edip enjekte ettiği trojanlı dosyayı symantec'e yolladım. temiz diye sonuç geldi. Kaspersky'e yolladım. Yine temiz dosya raporu geldi :) Yanlış anlaşılmasın patch'leri hayrına ve çok uğraşarak yazmış olabilirsiniz.

Fakat bu konuda nasıl emin olabiliriz ?
Teşekkürler.

NeutralizeR 6 Kasım 2009 01:51

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556250)
Merhaba Pa®aNo®MaLWeBMaSTe® müdürüm. Son zamanlarda enkode edilmiş cypt edilmiş trojan kodları o kadar çoğaldı ki son derece iyi niyetle yazılmış patch'ler bile korkulu oldu. Bir arkadaşımın kendi eliyle crypt edip enjekte ettiği trojanlı dosyayı symantec'e yolladım. temiz diye sonuç geldi. Kaspersky'e yolladım. Yine temiz dosya raporu geldi :) Yanlış anlaşılmasın patch'leri hayrına ve çok uğraşarak yazmış olabilirsiniz.

Fakat bu konuda nasıl emin olabiliriz ?
Teşekkürler.

İndirilme sayıları referans olabilir sanırım :)

Herhangi bir güvenlik problemiyle ilgili geri dönüş yapan olmadı.

bekoo1 6 Kasım 2009 04:55

Neutralizer katkıların için çok teşekkürler. Ancak 8.5 patchi bende çalışmadı her dediğini yaptım. vista var bende ondan olabilir mi çalışmaması ayrıca messenger klasöründe dosyanın ismi msimg32.dll senin yaptığın patchde msgsres.dll sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ne yapmalıyım

bekoo1 6 Kasım 2009 05:01

]şimdi de çok saçma bir hata oluştu. yordam giriş noktası msncore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor

Scorpion_35 6 Kasım 2009 05:02

Çok teşekkürler kendi pc'im adına konuşuyorum 8.5 zip dosyasını yükledim ve ne o güncelleme talebini alıyorum, nede herangibi başka bi sorunla karşılaşıyorum, msn tıpkı eskisi gibi çalışıyor, lâkin bi sorum olucak 9.0'dan sonra çıkıcak olan ilk wlm sürümünede çare bulabilecekmiyiz, büyük ihtimalle oda güncelleme istemeye devam edicek, ona çözüm bulmak daha zor olucak gibime geliyor... *-)

thendy 6 Kasım 2009 09:31

Ben Daha Önce 8,5 Kullanıordum Sizin Yardımcı DOsyanızLa Ama Bugun Tekrar ZorunLu yükLeme İle MSn Açamaz Hale Geldim Lütfen Yardım..

muratti 6 Kasım 2009 10:00

Alıntı:

thendy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556324)
Ben Daha Önce 8,5 Kullanıordum Sizin Yardımcı DOsyanızLa Ama Bugun Tekrar ZorunLu yükLeme İle MSn Açamaz Hale Geldim Lütfen Yardım..

AYNI SORUN BENDEDE VAR ARKADAŞLAR

AnelyaRW 6 Kasım 2009 10:07

bende 8,5 kullanıodum sabah messenger'ı açmaya çalışıtğımda yeni sürümü yüklemem gerektiğini söyluodu her ne kadar hayır'ı tıklasamda..bi kaç siteden araştırdım dedikleri gibi uyumluluğu 2000 yaptım messenger'a sounsuz giriorum fakat aynı sorun bende de var ki PLUS AÇILMIYOR!! kullanamıorum ..ne yapmam gerek..?? doğru dürüst bişi yazıp yardım ederseniz sevinirim yoksa her kafadan bişi çıkınca boş..bi işe de yaramıyor.. teşekkürler. x

NeutralizeR 6 Kasım 2009 11:20

Birkaç saat sonra bir çözüm önerisi paylaşılacak.

evrenpatir 6 Kasım 2009 11:32

4 Gözle bekliyoruz.

muurat 6 Kasım 2009 11:47

ya ben burdan bişey indirdim onla msnyi acabiliyorum ama bu seferde plus sorunu cıktı renkli olmuyor lütfen yardım pls

OoShEvAoO 6 Kasım 2009 14:04

Allah razı olsun sizden <333333333

NeutralizeR 6 Kasım 2009 14:38

Alıntı:

Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız ekteki msnmsgr.8.5.zip dosyasını indirip C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne kopyalayın. Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. Windows Live Messenger 8.5 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).
Sadece msnmsgr.exe dosyasını kopyalarsanız A-Patch değişiklikleri uygulanmamış olur. 8.5 için hazırlanan ZIP dosyası hala güncel ve çalışır durumdadır.

0_point_1 6 Kasım 2009 14:59

8.5 kullanıcısıyım msn açılıyor fakat ardından program düzgün çalışmıyor uyarısı verip kapanıyor vista kullanıcısıyım bunla alakası olabilir mi

NeutralizeR 6 Kasım 2009 15:09

Alıntı:

0_point_1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556533)
8.5 kullanıcısıyım msn açılıyor fakat ardından program düzgün çalışmıyor uyarısı verip kapanıyor vista kullanıcısıyım bunla alakası olabilir mi

Uyumluluk modunu ayarladıysanız bu değişikliği geri alın.

blackdavid 6 Kasım 2009 15:24

Allah senden bin defa razı olsun sağolasın dostum çok işime yaradı.

NOScar 6 Kasım 2009 16:50

kolay gelsin. şöyle bir sorunum var msnyi actiğim zaman zorunlu güncelle falan diyor. ben yapmadım konuyu okuyarak windows 2000 ile alakali şeyi yaptım plusun ve discoverynin gitceğini biliyordum. exe yenilemesi yapmak istemedim size güvenmediğim den değil a patchle bir sürü ayar yaptığımdan şimdi ben exe yenilemesini yapinca a patch ile yaptığım ayarlar dururmu yoksa gidermi ona göre exe yenilemesi yapayim ?

guven_guven 6 Kasım 2009 18:17

kardeş 10 numarasın ellerine sağlık da plus ı ve discovery i nası halletcez :)

yoqyoq 6 Kasım 2009 19:03

Bn 8.5 u sayenizde Kullanıyodum. ama Buqun gene aynı sürüm yükseltme penceresi geldi.eski yaptıgım yöntemleri yaparak msni açmayı basardım..Fakat pLus bir türLü çalısmıyor ..Kısa zamanda yardımlarınızı bekliy0rz.sa0ln

Casper123 6 Kasım 2009 19:07

Merhabalar ben msn 8.5 sürümünü kullanıyorum. Fakat bugün bir uyarı aldım yeni sürümü yüklemeden giremezsiniz yazıyordu. Daha önce indirmiştim 9.0 sürümü ama hiç beğenmemiştim tekrar geri almıştım fakat suan bakıyorum internet sitelerinde indirilmiyor.9.0 sürümü ise açılmıyor sürekli hata veriyor 5-10 saniye sonra kapanıyor.Geri sürüme dönmek istiyorum. WLInstaller.exe'yi Microsoft'tan indirin:
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe böyle bir yazınızı okudum fakat burdada indirilmiyor Ne Yapmalıyım ? :(

STARHACKTEAM 6 Kasım 2009 19:08

ßu uygulama kaldırılır bence çok şikayet var:)

leonid 6 Kasım 2009 19:15

eline saglık olmuş.ne denesem olmadı.msn uyumlulum 2000 falan acsada camı falan calıstırmadı.yeni msn cok berbat hem kasıyo pcyi hem de online kişilerim alt alta sıralanamıyor.8 5te kişileri sıralara duruma göre ibaresi ile yapabılıyorduk ama yenisinde yok öyle birşet kurdum kurcaladım begenmedım.açamıyordum sayende acılıyor.uygun discovery var mı?yeni discovery uymuyor 8.5a?

gerçekten eline sağlık.benım msnde yeni sürümü yükletme zorunlulugu baya geç oldu.arkımda bir kac hafta once olmuştu.bende bugün zorunlu kıldı.birilerinin birşeylere zorunlu kılması cok kötü.birde yenisi güzel olsa içim yanmaz yani..

NeutralizeR 6 Kasım 2009 19:20

Geçmişte ZIP dosyalarını indirmiş olanlar lütfen tekrar indirsinler. Güncel ve çalışır durumdalar. Windows 2000 uyumluluk ayarını geri almanız gerek, aksi halde Plus! çalışmaz. Ayrıca Windows Live Messenger 8.5 Final konusundaki WLM 8.5 indirme bağlantıları da çalışır durumdadırlar. İsteyenler Windows Live Messenger 8.5'i yeniden kurup ilk mesajdaki exe dosyasını kopyalarlarsa kullanmaya devam edebilirler.

guven_guven 6 Kasım 2009 19:36

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556904)
Geçmişte ZIP dosyalarını indirmiş olanlar lütfen tekrar indirsinler. Güncel ve çalışır durumdalar. Windows 2000 uyumluluk ayarını geri almanız gerek, aksi halde Plus! çalışmaz. Ayrıca Windows Live Messenger 8.5 Final konusundaki WLM 8.5 indirme bağlantıları da çalışır durumdadırlar. İsteyenler Windows Live Messenger 8.5'i yeniden kurup ilk mesajdaki exe dosyasını kopyalarlarsa kullanmaya devam edebilirler.

ben de verdiğniz linklerden indirdim 2000 uyumluugnda çektim ama genede plus ve discovery olmuo :(

Casper123 6 Kasım 2009 19:43

Emeğinize Sağlık Arkadaşlar Deniyorum Şuan (:

yoqyoq 6 Kasım 2009 20:12

Uyumluluqu wind0ws 2000 yapıyRm wind0ws 95 yapıorm 2 türlüde pLus çalısmıyor :S

green 6 Kasım 2009 20:21

arkadaslar uyumluluk 2000 yaptım fakat yine yeni sürüm.. bu arada vista kullanıyorum.. ne yapmalıyım?

sideletax 6 Kasım 2009 20:22

yardımmmmm bu sürümü indiriyorum ama açılıp hemen ardından oturum kapanıyor

Casper123 6 Kasım 2009 20:34

ya yardım edin lütfen 8.5 sürümü indirdim fakat yine aynı pencere cıkıyor. yenı bir sürüm var indirin diyor bunu onaylamadanda açılmıyor msn lütfen yardım .(

ALPER_22 6 Kasım 2009 20:35

tşkler kardeş eline sağlık 8,5 çalışıyor

Casper123 6 Kasım 2009 20:48

Arkadaşlar yetkililerden biri bakmıcakmı ? kurdum ama oturum hala açılmıyor

yoqyoq 6 Kasım 2009 20:51

arkadasLar bende suan oldu hem pLus çalısıyor hemde wLm 8.5 :)

Casper123 6 Kasım 2009 20:58

Alıntı:

yoqyoq adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557038)
arkadasLar bende suan oldu hem pLus çalısıyor hemde wLm 8.5 :)

Nasıl Yapıldıgını anlatırmısın ? :(

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:21

Şu konuyu inceleyin:
Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra...

yucelozpolat 6 Kasım 2009 21:35

Alıntı:

Casper123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557053)
Nasıl Yapıldıgını anlatırmısın ? :(

Msn 8.5 indirin (pc nizde msn 8.5 mevcut ise güncelleyin diyorsa güncellemeyin ve kapatın msn yi) ve konu başlığındaki msnmsgr.8.5.zip (ikinci sıradaki) dosyayı da indirin..indirdiğiniz dosyanın içindekileri C:\Program Files\Windows Live\Messenger e kopyalayıp yapıştırın..değişsinmi sorusunu onaylayın..
msn yi açıp kullanın..
Tekrar teşekkürler NeutralizeR

Casper123 6 Kasım 2009 21:40

ben şuan 8.5 sürümünü yükledim demin oturumum açıldı ama plus silinmişti. kapattım.simdi tekrar acmayı deniyorum. yeni sürüme gecebilirsiniz diye bi pencere cıkıyor ve artı plusda yüklü sonuç itibariyle 8.5 den msne giremiyorum.

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:45

Alıntı:

Casper123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557145)
ben şuan 8.5 sürümünü yükledim demin oturumum açıldı ama plus silinmişti. kapattım.simdi tekrar acmayı deniyorum. yeni sürüme gecebilirsiniz diye bi pencere cıkıyor ve artı plusda yüklü sonuç itibariyle 8.5 den msne giremiyorum.

msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Windows 2000 uyumluluğunu iptal ettiğinizden emin olun. msnmsgr.8.5.zip dosyasını bir kez daha indirip içindekileri C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayın. Doğru bir şekilde yaparsanız hem oturum açabilirsiniz hem de Plus! çalışır.

bekoo1 6 Kasım 2009 21:50

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasöründe bende sadece msimg32.dll dosyası var.. ama C:\Program Files\Msn Messenger asıl msn in kurulu olduğu yer ve orda bi sürü dosya var hangisine kopyalayacağım?

Casper123 6 Kasım 2009 21:50

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557160)
msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Windows 2000 uyumluluğunu iptal ettiğinizden emin olun. msnmsgr.8.5.zip dosyasını bir kez daha indirip içindekileri C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne kopyalayın. Doğru bir şekilde yaparsanız hem oturum açabilirsiniz hem de Plus! çalışır.

msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Windows 2000 uyumluluğunu iptal ettiğinizden emin olun. Bunu nasıl yapacağım ? uyumluluk sihirbazından msnmsgr'i Windows uyumluluğunu 2000 değilde ne yapmam gerekiyor ? yada bu uyumluluğu nerden iptal edebilirim.(

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:53

msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk ekranına gelip buradaki işaretleri kaldıracaksınız. Herhangi bir uyumluluk ayarı yapılmış olmamalı.

NeutralizeR 6 Kasım 2009 21:54

Alıntı:

bekoo1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557166)
C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasöründe bende sadece msimg32.dll dosyası var.. ama C:\Program Files\Msn Messenger asıl msn in kurulu olduğu yer ve orda bi sürü dosya var hangisine kopyalayacağım?

İlk mesajda hangi Messenger sürümünü kullanıyorsanız ona uygun anlatım mevcut. Doğru klasör ismi de orada yazıyor.

Saat: 14:18
Sayfa 5 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık