![]() |
msn 9 üzerine msn sürümü tanımam |
teşekkürler bu msn daha gelişmiş bence |
Alıntı:
arkadaşlar sorunların çözümünü buldum 1.sorun durumunuzu değiştireceğiniz menü sorunu....tamamiyle msn adresinizle alakası var yani yeni adres almanız gerekebilir her adreste olmuyor ama çok eski msn adresisleri sorun yapabiliyor ama çözüm yeni bir adres almak 2.sorun facebok kişilerinizi çevrim dışı yapmak bunun yolu explolerdan yada mozilladan face sayfanıza girip sohbetinizi ordan çevrim dışı yapmak |
Vallaha Emeklerinizden Dolayı çok Teşekkür Ederim. Xp Desteği Yok Ama Bi Şekilde işi Çözüyorsunuz. Eyvallah.. |
bu plusu win7 64 bite kurdum ayarlarını yapmama ragmen bir türlü çoklu oturrum açamıyorum tekrar başka messenger açmaya çalıştığımda açılan oturumun 2.kopyası çalışıyor boş messenger programı açılmıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok yavaş bunu hızlandırma yolu yokmu valla :( |
bence eski sürümleri kullanın ben kullanmadım ama yorumlara bakarak bile 2011i kullamayı düşünmüyorum |
olmuyor ben indirdim nasıl kurcam acaba |
biraz değişik olmuş |
var bende var msn nin kendi sitesinden indirirdim herkese tavsiye ederim alışması biraz zor yüklemesi çok uzun sürüyor ama facebook u falan msn den takip edebiliyorsun ve yorum yazabiliyorsun msn nin facebook yada twitter tuşuna basınca sanki o sitede oturum açmışsın gibi gözüküyor facebook u açık olan bir kişi ile msn üzerinden konuşabiliyorsun... |
çok güzel ama güncelleme uzun zaman alıyor |
acaba nasıl kaldırabilirim windows live messenger 2011 versiyonunu |
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
POLEMICK LEON bende de sürekli kapaniyor anlamadım gitti yardımcı olurmusuunuz...:D |
Windows Live Messenger Essentials 2011 Ses Sorunu Bilgisayarımda Windows 7 Ultimate N kullanıyorum.Bilgisayarımda tüm uyarı sesleri çıkmasına rağmen yalnızca msn deki uyarı sesleri (anlık ileti sesi,oturum açma sesi,e-posta uyarı sesi vs.)çıkmıyor.Kullandığım msn nin versiyonu : 15.4.3508.1109.Msn ni silip tekrar kurmama ve ses kartının windows 7 ye uygun olan sürücüsünü kurmama rağmen msn deki uyarı sesleri bi türlü çıkmıyor.Msn nin seçeneklerinde sesler bölümünde hiç bi ses seçeneği görünmüyor.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler... |
Arkadaslar ben sp3 kullanıyom messenger 2011 i nasıl açarım ikri Olana Ltfn |
winanpta şarkı açtığımda messenger düşüyor? selam arkaşlar her yerde arattım ama bi türlü cevap bulamadım windows live messenger 2011 kullanıyorum memnunumda şimdilik ancak tek sıkıntım winanpta şarkı açtığımda yada değiştirdiğimde messenger kendiliğinden düşüyor bütün şarkılar için geçerlii nedenini bulamadım acil yardım edebilirmisiniz.. bu arada winanpı kaldırıp yeniden kurdum winanpta sorun yok gibi .. |
msn yeni sürüme yükselt 14.0.8089.726 bu msn sürümünde yükselt diyor iyi hadi yükseltiyorum 14.0.8117.416 bu sürüme.ama bu seferde alt sürümlerle olan kamera baglantısı yapılamiyor. 14.0.8089.726 bu sürümün yaması falan bir dosyası yok mudur arkadaşlar.yeni bir üst sürüme yükseltmemek için.çünkü bu sürüm bir üst sürüme göre daha düzgün çalışıyordu.bu msn neden böyle dayatma yapıyorki üst sürümleri kullanmaya gerçekten işin cılkını çıkardılar.o msnmsgr miydi neydi ordan uyumluluktan 2000 yapsak o da işe yaramıyor evet açıyor ama sorunlu çalışıyor buseferde camı açmıyor discoveryle uyumsuz falan filan.8.5 1.5 8.1e verdiğiniz gibi iki dosya vardı onlarda messenger içine kopyalanan.böyle birşey yok mudur 14.0.8089.726 bu sürümede? |
7.5 8.5 ve 8.1e verdiğiniz o iki patch yok mudur??of of şimdide bu dert cıktı.. |
ben daha yüklemedim yorumlar pek iç açıcı değil tavsiye eder misiniz arkadaşlar? |
yav herşeyi anladımda ben xp kullanıcısıyım banada gliyor bu güncelleme oturum açamıyorum yeni sürüm var yüklemek istermisin hayır desem açmıyor evet desem xp ye uygun değil diyor :S |
Alıntı:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416 Eski sürümleri kullanmak isteyenler bu konuya göz atabilirler: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download |
Arkadaşlar ben wlm 2011 kullanıyorum. Yeni yükledim ama birisi bana dosya gönderemiyor msn den nasıl bu sorunu çözerim. A-patch kuruludur. |
Merhabalar Hocam, Bende uzun süredir 2011 kullanıyorum sizinde vermiş olduğunuz en son güncellemesinide yaptım fakat gözüme çarpan iki adet problem mevcuttur. İlki bir msn açıkken tekrar başka bir msn açmak için tıkladığımda otomatik olarak aynı msnle oturum açıyor ve seçeneklerde otomatik oturum aç işaretli değildir. Diğer problem ise çok ilginç 4-5 tane msn denedim hepsinde problemsiz tüm seçenekler çalışıyor fakat bir adresimde ismimin yanına tıkladığımda hiçbir seçenek penceresi açılmıyor oturumu bile alt tuşuna basarak kapatabiliyorum sadece tek bir msn de yapıyor bunu bir türlü çözemedim.. yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkürler.. |
Alıntı:
Alıntı:
Diğer sorun için hesaplarla alakalı klasörleri silmenizi önereceğim. Sorun yaşadığınız hesaba ait klasörleri silmeyi deneyin. Şu konuda hangi klasörler olduğu gösteriliyor: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
Yardımlarınız ve iyilikleriniz için teşekkürler. Benimde bir konuda desteğe ihtiyacım var. Eski sürümü kullanıp wlm2011'e geçmek istemiyorum şuan eski sürüm yüklü. Sondan bir önceki sürüm sanırım. Hayır deyince bağlanmıyor. Bunun çözümü nedir? |
"Eskisi gibi bir liste yeni sürümde mevcut değil. Gizlilik ayarlarını WLM > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Ayarları Düzenle tuşuna tıkladığınızda açılan sayfada yapıyorsunuz." Bende bu tuş aktif değil. Tıklanmıyor. Sorun ne olabilir? Kaldırıp yeniden yükledim, sorun devam ediyor. |
kardes rapid den indiremiyorum başka bi sunucudan yükleyebilirmisin lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
Foruma üye olanlar ekteki dosyaları(ilk mesajın en altında "Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle" kısmından söz ediyorum) indirebiliyorlar bunu denediniz mi? > Tıklayın |
arkadaslar msn cam acamıyorum bunu iyi bi sekilde anlatın bi lelim naptımsa olmadi |
ben eski sürümü kuLLanmak istiyorum bunun için gerekli dosyaları verebilirmisiniz ? |
Alıntı:
Eski sürümleri bu konu başlığı altında gerekli dosyalarla birlite bulabilirsin > Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download |
Bende şuan eski sürüm var ancak yenisini yüklemeyi zorunlu kılıyor. Bunu nasıl engelleriz? |
ACİL YARDIM Merhaba arkadaslar. Öncelıkle Msn actıgımda yenı surumunu yukleyın dıyor fkat yukledıgımde hata verıo . en basta yuklmeye basladıgında hata verıyor . PC den kaldıramıyorumda msn yi .Program ekle/kaldır da Msn var fakat yanında kaldır secenegi yok sınır oldum kaldıramıyorum bılgısayarımdan yenısı yuklenmıyor daha yenıde format attım . Lütfen yardım beKliyorum. |
eski msn yi kuLLanmak istiyorum update etmek istemiyorum, bunun için bi çözüm varmı aceba ? |
Windows Live Messenger 2011' den Gelen Kutusu' na giremiyorum. Bunun sebebi nedir? İşlev görmüyor. Mesajlara ulaşamıyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla... |
2011 çok yavaş ya :( |
AYNI PROBLEM Alıntı:
|
msn 2011 de yazi tipi değiştirilecek bir yer var mı ya da nasıl değişir |
Arkadaşlar Windows Vista Service Pack 2 kullanıyorum msp uzantılı dosyaları nasıl açacam 15.4.3508.1109.Update.zip indirdim ama güncelleme yapamadım. |
2009sürümünü yeniyi yüklemeden nasıl kullanabiliriz arkadaşlar? |
Alıntı:
|
eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım. |
Windows Live Messenger 2011 oturum açma problemi http://img838.imageshack.us/img838/2301/adszvop.jpg Windows Live Messengerın yeni sürümünü yani 2011 ini kurdum ve oturum açmaya kalkıştığımda resimdeki problemle karşılaştım. ama bi türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 7 x64. Yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Şuan Windows Live Messenger 2009'u kullanmaktayım. ama her an gitme ihtimali varmı? Bir güncelleme isteği yüzünden |
Alıntı:
problem nedir anlamadım. |
Alıntı:
|
| Saat: 19:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık