MsXLabs
Sayfa 5 / 7

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2011 (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/333122-windows-live-messenger-2011-a.html)

gokalpunlusoy 30 Aralık 2010 01:43

msn 9 üzerine msn sürümü tanımam

ertac97 30 Aralık 2010 18:38

teşekkürler bu msn daha gelişmiş bence

LAZOVALI 30 Aralık 2010 19:49

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1849920)
Kullandığınız Windows Teması ya da güvenlik programınızla ilgili bir sorun olabilir. Windows'u Ağ desteği ile Güvenli Kip'te açıp bir de o şekilde deneyin. Yüklü bir programdan ya da windows temasından kaynaklı bir soruna benziyor.

Windows Live Messenger ana ekranının sağ alt köşesindeki Facebook sembolüne tıklayıp Facebook bütünleşmesini iptal edebilirsiniz. @gmail.com uzantılı email adresinizi Windows Live ID'ye dönüştürmek için şu konuyu inceleyin:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

Eskisi gibi bir liste yeni sürümde mevcut değil. Gizlilik ayarlarını WLM > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Ayarları Düzenle tuşuna tıkladığınızda açılan sayfada yapıyorsunuz.

arkadaşlar sorunların çözümünü buldum
1.sorun durumunuzu değiştireceğiniz menü sorunu....tamamiyle msn adresinizle alakası var yani yeni adres almanız gerekebilir her adreste olmuyor ama çok eski msn adresisleri sorun yapabiliyor ama çözüm yeni bir adres almak
2.sorun facebok kişilerinizi çevrim dışı yapmak bunun yolu explolerdan yada mozilladan face sayfanıza girip sohbetinizi ordan çevrim dışı yapmak

ajanx17 1 Ocak 2011 18:07

Vallaha Emeklerinizden Dolayı çok Teşekkür Ederim. Xp Desteği Yok Ama Bi Şekilde işi Çözüyorsunuz.
Eyvallah..

letstry 2 Ocak 2011 01:20

bu plusu win7 64 bite kurdum ayarlarını yapmama ragmen bir türlü çoklu oturrum açamıyorum tekrar başka messenger açmaya çalıştığımda açılan oturumun 2.kopyası çalışıyor boş messenger programı açılmıyor

NeutralizeR 2 Ocak 2011 01:34

Alıntı:

letstry adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1925801)
bu plusu win7 64 bite kurdum ayarlarını yapmama ragmen bir türlü çoklu oturrum açamıyorum tekrar başka messenger açmaya çalıştığımda açılan oturumun 2.kopyası çalışıyor boş messenger programı açılmıyor

İkinci kopyasında oturumu kapatıp diğer adresinizle oturum açabilirsiniz.

letstry 2 Ocak 2011 14:24

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1925806)
İkinci kopyasında oturumu kapatıp diğer adresinizle oturum açabilirsiniz.

teşekkürler dediğiniz gibi yapınca oldu...

myfacelog 3 Ocak 2011 00:45

Çok yavaş bunu hızlandırma yolu yokmu valla :(

gece_kusu 6 Ocak 2011 09:22

bence eski sürümleri kullanın ben kullanmadım ama yorumlara bakarak bile 2011i kullamayı düşünmüyorum

Can Muhacir 6 Ocak 2011 18:15

olmuyor

ben indirdim nasıl kurcam acaba

Misafir 9 Ocak 2011 17:52

biraz değişik olmuş

mAvİ BoNcUk 10 Ocak 2011 15:34

var

bende var msn nin kendi sitesinden indirirdim herkese tavsiye ederim alışması biraz zor yüklemesi çok uzun sürüyor ama facebook u falan msn den takip edebiliyorsun ve yorum yazabiliyorsun msn nin facebook yada twitter tuşuna basınca sanki o sitede oturum açmışsın gibi gözüküyor facebook u açık olan bir kişi ile msn üzerinden konuşabiliyorsun...

acihayat 11 Ocak 2011 11:13

çok güzel ama güncelleme uzun zaman alıyor

GoodMan 15 Ocak 2011 11:54

acaba nasıl kaldırabilirim windows live messenger 2011 versiyonunu

NeutralizeR 15 Ocak 2011 15:04

Alıntı:

GoodMan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1946206)
acaba nasıl kaldırabilirim windows live messenger 2011 versiyonunu

Bu konunun alt bölümünde ilgili bağlantılar mevcut:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Misafir 17 Ocak 2011 21:06

POLEMICK LEON

bende de sürekli kapaniyor anlamadım gitti yardımcı olurmusuunuz...:D

abidins 20 Ocak 2011 23:23

Windows Live Messenger Essentials 2011 Ses Sorunu

Bilgisayarımda Windows 7 Ultimate N kullanıyorum.Bilgisayarımda tüm uyarı sesleri çıkmasına rağmen yalnızca msn deki uyarı sesleri (anlık ileti sesi,oturum açma sesi,e-posta uyarı sesi vs.)çıkmıyor.Kullandığım msn nin versiyonu : 15.4.3508.1109.Msn ni silip tekrar kurmama ve ses kartının windows 7 ye uygun olan sürücüsünü kurmama rağmen msn deki uyarı sesleri bi türlü çıkmıyor.Msn nin seçeneklerinde sesler bölümünde hiç bi ses seçeneği görünmüyor.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Misafir 21 Ocak 2011 18:37

Arkadaslar ben sp3 kullanıyom messenger 2011 i nasıl açarım ikri Olana Ltfn

Misafir 21 Ocak 2011 20:08

winanpta şarkı açtığımda messenger düşüyor?

selam arkaşlar her yerde arattım ama bi türlü cevap bulamadım
windows live messenger 2011 kullanıyorum memnunumda şimdilik ancak tek sıkıntım
winanpta şarkı açtığımda yada değiştirdiğimde messenger kendiliğinden düşüyor bütün şarkılar için geçerlii nedenini bulamadım acil yardım edebilirmisiniz..
bu arada winanpı kaldırıp yeniden kurdum winanpta sorun yok gibi ..

leonid 23 Ocak 2011 05:38

msn yeni sürüme yükselt 14.0.8089.726

bu msn sürümünde yükselt diyor iyi hadi yükseltiyorum 14.0.8117.416 bu sürüme.ama bu seferde alt sürümlerle olan kamera baglantısı yapılamiyor.
14.0.8089.726 bu sürümün yaması falan bir dosyası yok mudur arkadaşlar.yeni bir üst sürüme yükseltmemek için.çünkü bu sürüm bir üst sürüme göre daha düzgün çalışıyordu.bu msn neden böyle dayatma yapıyorki üst sürümleri kullanmaya gerçekten işin cılkını çıkardılar.o msnmsgr miydi neydi ordan uyumluluktan 2000 yapsak o da işe yaramıyor evet açıyor ama sorunlu çalışıyor buseferde camı açmıyor discoveryle uyumsuz falan filan.8.5 1.5 8.1e verdiğiniz gibi iki dosya vardı onlarda messenger içine kopyalanan.böyle birşey yok mudur 14.0.8089.726 bu sürümede?

leonid 23 Ocak 2011 05:40

7.5 8.5 ve 8.1e verdiğiniz o iki patch yok mudur??of of şimdide bu dert cıktı..

Misafir 23 Ocak 2011 20:11

ben daha yüklemedim yorumlar pek iç açıcı değil tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

Misafir 24 Ocak 2011 10:47

yav herşeyi anladımda ben xp kullanıcısıyım banada gliyor bu güncelleme oturum açamıyorum yeni sürüm var yüklemek istermisin hayır desem açmıyor evet desem xp ye uygun değil diyor :S

NeutralizeR 24 Ocak 2011 15:07

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1957803)
yav herşeyi anladımda ben xp kullanıcısıyım banada gliyor bu güncelleme oturum açamıyorum yeni sürüm var yüklemek istermisin hayır desem açmıyor evet desem xp ye uygun değil diyor :S

XP kullanıcılarının bu sürüme güncellemesi gerekiyor:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416

Eski sürümleri kullanmak isteyenler bu konuya göz atabilirler:
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download

gokhanayan 25 Ocak 2011 09:51

Arkadaşlar ben wlm 2011 kullanıyorum. Yeni yükledim ama birisi bana dosya gönderemiyor msn den nasıl bu sorunu çözerim. A-patch kuruludur.

Misafir 26 Ocak 2011 09:49

Merhabalar Hocam,
Bende uzun süredir 2011 kullanıyorum sizinde vermiş olduğunuz en son güncellemesinide yaptım fakat gözüme çarpan iki adet problem mevcuttur. İlki bir msn açıkken tekrar başka bir msn açmak için tıkladığımda otomatik olarak aynı msnle oturum açıyor ve seçeneklerde otomatik oturum aç işaretli değildir. Diğer problem ise çok ilginç 4-5 tane msn denedim hepsinde problemsiz tüm seçenekler çalışıyor fakat bir adresimde ismimin yanına tıkladığımda hiçbir seçenek penceresi açılmıyor oturumu bile alt tuşuna basarak kapatabiliyorum sadece tek bir msn de yapıyor bunu bir türlü çözemedim.. yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkürler..

NeutralizeR 26 Ocak 2011 12:38

Alıntı:

gokhanayan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1959064)
Arkadaşlar ben wlm 2011 kullanıyorum. Yeni yükledim ama birisi bana dosya gönderemiyor msn den nasıl bu sorunu çözerim. A-patch kuruludur.

Yamanın yaptığı değişiklikleri geri almayı deneyin. Daha sonra dosya aktarımıyla alakalı olmayan özellikleri aktif ederek yamayı uygulayın.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1960143)
Merhabalar Hocam,
Bende uzun süredir 2011 kullanıyorum sizinde vermiş olduğunuz en son güncellemesinide yaptım fakat gözüme çarpan iki adet problem mevcuttur. İlki bir msn açıkken tekrar başka bir msn açmak için tıkladığımda otomatik olarak aynı msnle oturum açıyor ve seçeneklerde otomatik oturum aç işaretli değildir. Diğer problem ise çok ilginç 4-5 tane msn denedim hepsinde problemsiz tüm seçenekler çalışıyor fakat bir adresimde ismimin yanına tıkladığımda hiçbir seçenek penceresi açılmıyor oturumu bile alt tuşuna basarak kapatabiliyorum sadece tek bir msn de yapıyor bunu bir türlü çözemedim.. yardımcı olabilirseniz şimdiden çok teşekkürler..

İlk sorun, aslında bir sorun değil. İkinci MSN işlemi açıldığında oturumunuzu kapatabilirsiniz, önceki MSN işlemindeki oturumunuz kapanmaz. Bu sayede farklı bir adresle oturum açabilirsiniz.

Diğer sorun için hesaplarla alakalı klasörleri silmenizi önereceğim. Sorun yaşadığınız hesaba ait klasörleri silmeyi deneyin. Şu konuda hangi klasörler olduğu gösteriliyor:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Teamoore 27 Ocak 2011 02:20

Yardımlarınız ve iyilikleriniz için teşekkürler. Benimde bir konuda desteğe ihtiyacım var. Eski sürümü kullanıp wlm2011'e geçmek istemiyorum şuan eski sürüm yüklü. Sondan bir önceki sürüm sanırım. Hayır deyince bağlanmıyor. Bunun çözümü nedir?

Misafir 27 Ocak 2011 06:26

"Eskisi gibi bir liste yeni sürümde mevcut değil. Gizlilik ayarlarını WLM > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Ayarları Düzenle tuşuna tıkladığınızda açılan sayfada yapıyorsunuz."

Bende bu tuş aktif değil. Tıklanmıyor. Sorun ne olabilir? Kaldırıp yeniden yükledim, sorun devam ediyor.

exelans80 27 Ocak 2011 12:54

kardes rapid den indiremiyorum başka bi sunucudan yükleyebilirmisin lütfen

RuffRyders 29 Ocak 2011 13:04

Alıntı:

exelans80 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1961180)
kardes rapid den indiremiyorum başka bi sunucudan yükleyebilirmisin lütfen

Alıntı:

exelans80 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1962405)
??????

Foruma üye olanlar ekteki dosyaları(ilk mesajın en altında "Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle" kısmından söz ediyorum) indirebiliyorlar bunu denediniz mi? > Tıklayın

bebe63 30 Ocak 2011 20:48

arkadaslar msn cam acamıyorum bunu iyi bi sekilde anlatın bi lelim naptımsa olmadi

SnipeR 30 Ocak 2011 23:25

ben eski sürümü kuLLanmak istiyorum bunun için gerekli dosyaları verebilirmisiniz ?

RuffRyders 31 Ocak 2011 00:18

Alıntı:

SnipeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1963570)
ben eski sürümü kuLLanmak istiyorum bunun için gerekli dosyaları verebilirmisiniz ?

Eski sürümleri bu konu başlığı altında gerekli dosyalarla birlite bulabilirsin > Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download

Teamoore 31 Ocak 2011 02:15

Bende şuan eski sürüm var ancak yenisini yüklemeyi zorunlu kılıyor. Bunu nasıl engelleriz?

Misafir 31 Ocak 2011 14:26

ACİL YARDIM

Merhaba arkadaslar. Öncelıkle Msn actıgımda yenı surumunu yukleyın dıyor fkat yukledıgımde hata verıo . en basta yuklmeye basladıgında hata verıyor . PC den kaldıramıyorumda msn yi .Program ekle/kaldır da Msn var fakat yanında kaldır secenegi yok sınır oldum kaldıramıyorum bılgısayarımdan yenısı yuklenmıyor daha yenıde format attım . Lütfen yardım beKliyorum.

SnipeR 1 Şubat 2011 16:45

eski msn yi kuLLanmak istiyorum update etmek istemiyorum, bunun için bi çözüm varmı aceba ?

ushuaia 2 Şubat 2011 11:43

Windows Live Messenger 2011' den Gelen Kutusu' na giremiyorum. Bunun sebebi nedir? İşlev görmüyor. Mesajlara ulaşamıyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla...

myfacelog 2 Şubat 2011 15:06

2011 çok yavaş ya :(

Teamoore 4 Şubat 2011 02:21

AYNI PROBLEM

Alıntı:

SnipeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1964842)
eski msn yi kuLLanmak istiyorum update etmek istemiyorum, bunun için bi çözüm varmı aceba ?

Yardımcı olur musunuz bu konuda?Ne yapmalı silip tekrar eskiyimi yüklemeli?-Yine sormaz mı yeniyi yükle diyip.

Misafir 4 Şubat 2011 12:05

msn 2011 de yazi tipi değiştirilecek bir yer var mı ya da nasıl değişir

FATAL1TY 9 Şubat 2011 17:15

Arkadaşlar Windows Vista Service Pack 2 kullanıyorum msp uzantılı dosyaları nasıl açacam 15.4.3508.1109.Update.zip indirdim ama güncelleme yapamadım.

Teamoore 11 Şubat 2011 03:09

2009sürümünü yeniyi yüklemeden nasıl kullanabiliriz arkadaşlar?

DreaMTurK 12 Şubat 2011 00:14

Alıntı:

leonid adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1956659)
bu msn sürümünde yükselt diyor iyi hadi yükseltiyorum 14.0.8117.416 bu sürüme.ama bu seferde alt sürümlerle olan kamera baglantısı yapılamiyor.
14.0.8089.726 bu sürümün yaması falan bir dosyası yok mudur arkadaşlar.yeni bir üst sürüme yükseltmemek için.çünkü bu sürüm bir üst sürüme göre daha düzgün çalışıyordu.bu msn neden böyle dayatma yapıyorki üst sürümleri kullanmaya gerçekten işin cılkını çıkardılar.o msnmsgr miydi neydi ordan uyumluluktan 2000 yapsak o da işe yaramıyor evet açıyor ama sorunlu çalışıyor buseferde camı açmıyor discoveryle uyumsuz falan filan.8.5 1.5 8.1e verdiğiniz gibi iki dosya vardı onlarda messenger içine kopyalanan.böyle birşey yok mudur 14.0.8089.726 bu sürümede?

Aynı Şekilde Bi haber bekliyorum Bende Arkadasım uzun uzun yazıp konuyu dile getirmis Teşekkür ederim

heryerde 12 Şubat 2011 14:09

eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım.

oLchY 19 Şubat 2011 03:01

Windows Live Messenger 2011 oturum açma problemi

http://img838.imageshack.us/img838/2301/adszvop.jpg

Windows Live Messengerın yeni sürümünü yani 2011 ini kurdum ve oturum açmaya kalkıştığımda resimdeki problemle karşılaştım. ama bi türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 7 x64.

Yardımcı olursanız sevinirim.

NeutralizeR 19 Şubat 2011 14:31

Alıntı:

Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1963649)
Bende şuan eski sürüm var ancak yenisini yüklemeyi zorunlu kılıyor. Bunu nasıl engelleriz?

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1963941)
Merhaba arkadaslar. Öncelıkle Msn actıgımda yenı surumunu yukleyın dıyor fkat yukledıgımde hata verıo . en basta yuklmeye basladıgında hata verıyor . PC den kaldıramıyorumda msn yi .Program ekle/kaldır da Msn var fakat yanında kaldır secenegi yok sınır oldum kaldıramıyorum bılgısayarımdan yenısı yuklenmıyor daha yenıde format attım . Lütfen yardım beKliyorum.

Windows Installer CleanUp Utility

Alıntı:

SnipeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1964842)

Alıntı:

ushuaia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1965167)
Windows Live Messenger 2011' den Gelen Kutusu' na giremiyorum. Bunun sebebi nedir? İşlev görmüyor. Mesajlara ulaşamıyorum.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılarımla...

Varsayılan tarayıcınızı değiştirmeyi deneyin. Internet Explorer - Firefox arasında varsayılan tarayıcıyı değiştirerek test edin. Beta sürüm IE kurduysanız, eski sürümüne dönmeyi deneyin.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1966353)
msn 2011 de yazi tipi değiştirilecek bir yer var mı ya da nasıl değişir

Konuşma penceresinde sağ alt köşede "Yazı tipini değiştir" seçeneği bulunmaktadır. (ok sembolüne tıklayın)

Alıntı:

FATAL1TY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1969966)
Arkadaşlar Windows Vista Service Pack 2 kullanıyorum msp uzantılı dosyaları nasıl açacam 15.4.3508.1109.Update.zip indirdim ama güncelleme yapamadım.

Windows Installer sürümünüzü güncellemeyi deneyin.

Alıntı:

Teamoore adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1971017)
2009sürümünü yeniyi yüklemeden nasıl kullanabiliriz arkadaşlar?

Alıntı:

DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1971789)
Aynı Şekilde Bi haber bekliyorum Bende Arkadasım uzun uzun yazıp konuyu dile getirmis Teşekkür ederim

Kamera sorunu yaşadığınız kullanıcılara Messenger sürümlerini yükseltmelerini önerin.

Alıntı:

heryerde adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1972137)
eski sürümlerde oturum açıkken sol köşedeki x işaretine basıldığında msn ana penceresi görev çubuğunda görünmez bildirim alanı simgelerinde görünürdü sadece. şimdi bunu yapmanın imkanı var mı yoksa benmi bulamadım.

msnmsgr.exe dosyasını Windows Vista uyumluluğunda çalıştırdığınızda saatin yanında simgesini görebilirsiniz.

Alıntı:

oLchY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1980786)

Windows Live Messengerın yeni sürümünü yani 2011 ini kurdum ve oturum açmaya kalkıştığımda resimdeki problemle karşılaştım. ama bi türlü çözemedim. İşletim sistemi Windows 7 x64.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Güvenlik yazılımınızdan WLM'ye izin vermeniz gerekebilir.

Teamoore 20 Şubat 2011 03:14

Şuan Windows Live Messenger 2009'u kullanmaktayım. ama her an gitme ihtimali varmı? Bir güncelleme isteği yüzünden

oLchY 20 Şubat 2011 06:52

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1981134)
Güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp deneyin. Güvenlik yazılımınızdan WLM'ye izin vermeniz gerekebilir.

herşey yaptım. güvenlik duvarından kaynaklandığını sanmıyorum. başka bir sürüm yüklediğimde çalışıyo ancak 2011 çalışmıyo!
problem nedir anlamadım.

NeutralizeR 20 Şubat 2011 14:36

Alıntı:

oLchY adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1981917)
herşey yaptım. güvenlik duvarından kaynaklandığını sanmıyorum. başka bir sürüm yüklediğimde çalışıyo ancak 2011 çalışmıyo!
problem nedir anlamadım.

Kurulumu ne şekilde gerçekleştirdiniz? Hazırladığımız kurulum paketiyle mi yoksa resmi kurulum dosyasıyla mı? İlk mesajdan alternatif kurulum dosyalarını indirip yeniden kurulum yapmayı deneyin.

Saat: 19:41
Sayfa 5 / 7

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık