![]() |
Güzel Bayram sabahında nedense hiç uykum yok..Aslında Bayram'a net basında girmek güzel oluyor.Bakıyorum şöyle kimler var kimler yok...Zaman gecirmem lazım sabaha kadar bir şekilde, uykum yok çünkü...Neyse birazda başka yerlere bakınayım.. |
herkese iyi bayramlar diliyorum. |
Durum Nedir Gece Hayatında ? :)) |
uyumayanLara benden seLam oLsun hos ne zaman buraya yazsam akabinde bi msj geLmio ama oLsun :) |
bak geldi şimdi:) |
evet :) tesekkurler yani msjımın ustune ilk online cevap aLısım tarihe geccek :) |
Dişim Çok Ağrıyor.. WERRT Kimseyi Mesajsız Bırakmaz.. ;) |
eyw arkdaşm.. her yere yetmeye çalışıoz elimizden geldiğince:)chatboxtayız zaten buraya gerek kalmıo birass dimi:) |
:) agrı kesici ic (apranax filan) iyi gelir uyursun bahaneyle .. |
Komik GeLdiyse Sinem Hiç İçmeyim Hep Ağrısın Sende GüL.. Hıı Ne dersin..??? |
offff offffffffff Sabahlar uzak , yarinlar tuzak bizeeeeeeeeee :D |
YAW ARKADAŞLAR YARIN YANİ ARTIK SABAH DIYELIM YAW 6 DA KÖKYE GİDECEZ BEN YATMADIM BAŞIM ÇATLIYO NASIL GİDECEM YAW BEN |
KİMSE VARMI ORDAAA |
Gece Alemi Ramazan Ayı Çıktı Diye Geceleri Sapıtmıyoruz Demi ? :D |
Gece yarısı muhabbetleri pekte iç açıcı olmaz ama bakalım ne olacak.. Kafam yerinde şükürler olsun ve daha saat oldukca erken..*-) Erken, erken daha sabaha cok var..:D Forumda bakamadıgım, gzemedigim heryeri dolasmaya baslıyorum yavas yavas.Bir de yatarken ugrar yatarım artık.. |
=[ CNM S1K1LIOR KONUSACAK ADAM YOK :P BI TEK ADMINLER VAR |
Herkese iyi geceler..Sabah erken saatlerde yine buradayım inşaallah...Yatmazsam hasta olabilir ve MsXLabs'a giremeyebilirim. :) Öpüldünüz. |
iyi geceler machmodd.. |
iyi geceler msxlabs uykusuzlar nerdesiniz |
No Uyku Yeteneği ! Daha saat oldukca erken görünüyor.:) Bir kac programla ugrasarak ve forumda gezinerek zaman geçirmek en iyi yol bu uykusuzlukta. Olurda uykum gelir ve yatmaya karar verirsem buraya ugrar ve öyle giderim..:| |
uykusu olan uyku ilacı alsın.......... :D |
gece uyumuyoruz sizde şimdi mi uyuyorsunuz :))) |
Uykusuz 1 gece.. Hem de iş yerinde.. Ömrüm 1 tatil olmalı, tatilim uykuda geçmeli.. |
Acaba bir geceyi bu sıcak ewimde yalnız başıma pc başında olmadan geçirebilecekmiyim benmi bağımlılık yaptım yoksa zararmı weriyorum kendime bilmiyorum herşeyin ötesine geçiyorum iyi geceler.. |
şuan itibariyle cevrimiçi olan arkadaşlarıma slmlar iyi geceler |
Gecenin bu sessizliginde calan bir aşk parcası.... |
sanırım ben 1 zombiyim http://smilies.sofrayt.com/%5E/2/nervous.gif |
varmı bu gece burda birileri... |
selam her gece varmı bu mevzu??????? |
Uyamayan Ark. İştima ALıcam Birazdan :Pp |
İŞİTİMAYI KOMUTAN ALIR SEN NERENİN KOMUTANISIN :) |
HANİ NEREDE DİGER ARKADAŞLAR ???????????????? |
walla ben buradayım |
bende çıkıyorum kimse kalmadı sabah oldu zaten hava aydınlandı yine tekrar görüşmek dileğiyle :)) |
İyi Sabahlar..Uykusuzlar yarın gece yine burada bulusmak dilegiyle.. |
Bu gecenin açılışını da ben yaptım. Allah Bereket versin :) |
ben açılışı yaptımda kapanışı yapamıyorum bir türlü buraya üye olduğum günden beri uyumak haram oldu valla yatağımı özledim ama inatla buradayım sanki bir sevda oldu bu site bana geceleri gezer gündüzleri uyur oldum çevremdekilerin yüzünüde göremez olduum yakında kör olucaaam saat yine sabahın 6'sı olmuuşş dolan dolan bitiremedim ki bitmeyecekteee bitmesindeeee :bow: :bow::bow: :bow::bow: |
inatla hala burdayım ve sanırım hıc ayrılmıyacağım mukemmel bişe burası yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
yine sabaha çok varrr uykum yok ve konuşcak kimsede yok offfff |
gözler yalan söylemez merhaba |
güzel bir filmden sonra bend ebir merhaba diyim hüzünlü gecenin sonu hareketli bitsin bari selam arkadaşlar |
uyku dolmaz gözlere sabahta olsa, arar durur gözler gece vakti kim nerde, sevdiğim nerde , geceler bizim olsun alın gündüzleri dalar düşüncelere ğüneş batınca olmasın sabah eğer gece beni benden yine alacaksa |
mıllet 2 gunden berı uykususuzum ve suanda iş yereındeyım ....yetısmesı gereken işler varrrrr AMAN SABAHLAR OLMASINNNNN UYUMAK ISTIYORUMMM |
Burası enterasan biyer vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor insan! uyukusuzda kalsam genede bakmadan edemiyorum. emeği geçenlerin eline sağlık. |
aynen çiğdem bende senin düşüncelerdeyimm takıldım kaldım burda ya ilk kez :D |
Alıntı:
|
çok enteresan 1 gece dewamlı tehdit alıyorum birazdan uyumaya çalışan arkadaşım sayemde katil olacak sanırım (: |
benim gibi uykusuzlara selam kim ne derse desin seviyorum geceleri sessiz sakin ve rahat........ site içinde dolaşırken çıkan seslere fena taktım kafayı. bi tek "it's just the begining" kısmını anlayabiliyorum :) bide uuuppsss... diye bir ses var. gerçi bilgisayarda müzik dinlerken araya girip çok güzel ses efekti oluyor.deneyin bakın tavsiye derim.... |
uykusuzum ama mutluyum çünnküüüüü.. benim bir kızım oldduuuuuuu...!!!!!!! |
korku filmi izliyorum dudağımı uçuklattı reklamlar bitti yoksa bu gerçek hayatmı sırada ne warsa buyursun içim rahat kapım açık sabaha çok war katil kim acaba ^o) |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık