![]() |
810003c1 msn hata kodu alıyorum çözümünü bilmiyorum lütfen yardım..Pardon forumu tam okumadan soruyu sordum cevabı varmış saol SzN sayende çözüldü.Teşekkürler.. |
yha bu ing nasıl yabcaz yardımcı olun :(:( |
Alıntı:
Registered information'a gelin Country/Region'dan değiştirin. |
0x8000ffff çok zararlı hata sorunu çözen varsa yardımcı ola bilirmii .......:( |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility Bu şekilde kaldırın ve WLM 8.5'i yeniden kurun. Bu işlemleri yaparken anti-virüs, firewall yazılımlarınızı devre dışı bırakın. |
81000451 Hata kodu hakkında bıLgısı oLan war mı? Hıcbır yerde yok .. :( |
Alıntı:
İşletim Siteminiz Windows İse ; Size Önereceğim 2 Yol Var :) 1) Gizli dosya ve klasörlerin görünmesini sağlayın.
2) Depolanan kişi listelerinin silinmesi
|
Alıntı:
|
81000314 ü almaya başladım. beni çevrimdışı gösteriyormuş aslında benim dururmum hep meşgulde duruyor...sonra kaptıp tekrar açim dedim mnsi belki şu çevrimdışı durumu düzelir dedim bi baktım giremiyorum bu hatayı veriyor....sizin anasyfadaki çözüm için verdiğiniz linkte " Tüm sistemler kararlı ve çalışır durumda." bu yazıyor.....nasıl çözerim? teşekkürler... (NOT: ilk kez başıma geliyor) çok garip gelecek ama bşi eklemek istyorum: modemi resetledikten sonra(fişini çekip 30 sn kadar bekledim) terkrar deneyeyim dedim olmadı... ama başka bir msn adresimle girdiğimde oldu? hiç hatavermeden bağlandı...sakın korktuğum şey başıma gelmiş olmasın??? lütfen nedir bunun çözümü????.... |
offff şimdi tekrar denedim oldu....ama siz yinede çözümünü yazın çünkü aynı hatayo verip ikinci denemede girebildim... |
Alıntı:
MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası |
81000451 Hata kodu deişik yöntemLer ? Başka yöntemLer yok mu ? :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaw aynı hatayı bende alıyorum arkadasım 81000451 delirecem ne olur biri yardım etsin |
Alıntı:
Alıntı:
İşletim sisteminiz nedir? The Unique'nin verdiği çözüm yolları Windows XP için... Vista Çözüm Yolu; 1) Gizli dosya ve klasörlerin görünmesini sağlayın.
2) Depolanan kişi listelerinin silinmesi
|
ya benım msn de bı proplem yoktu halada yok ama coklu msn tercıhımı discovery 1.5 ten yana kullanıp yukledım ancak windows live messengır daki kişi listemı gore bılmeme ragmen discovery kısı lısteme tıkladıgımda uyarı mesajı gelıyo uyarıda:your contact list first needs to be updated. please try again in 2 minutes yazıyor updated guncelleştırme demek oluyor sanırım ama bu discovery ın guncellestırmelerı nasıl indiriliyor onuda bulamadım zaten yukleyeli daha 1 gun oldu o nedenle guncellestırmeden dogan bı sorunda oldugunu sanmıyorum.şimdiye kadar bu sitedekı kırk kısıden yardım ıstedım yonetıcıler dahıl ama ses seda yok:sopa:....... bılen bırı yardım yardım |
Alıntı:
40 kez sordum diyorsunuz ama gönderi sayınız henüz 1. Özel mesaj yolunu tercih ettiyseniz bilemem ama tasvip de etmem açıkçası. Sorunuzu ve bu cevabı MessengerDiscovery Live 1.5 konusuna taşıyorum çünkü sorunuz bu konuyla doğrudan alakalı değil. Taşıyamadım, yetkim yokmuş :( Şişşt gülmeyin :@ |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Verdiğin çözüm Windows XP için... Benim verdiğim çözüm Windows Vista klasör ve yapılan 1,2 yol değişik... Benim verdiğim çözüm'e dikkat edersen anlicaksın...:) |
arkadaslar sıze işletim sistemi bılgılerımı hatta pc le ılgılı her bılgıyı yolluyorum yeter kı benı su ~~messenger kısı lıstesının gorunupte dıscovery kısı lıstesının gorunmemesı sorunundan kurtarın işletim sistemı:windows vista home premium işlemci ıntel(r)pentıum(R)d cpu 3,00ghz sıstem turu 32 bit işletim sistemi NOT: bılgısayar yonetımı konusunda cok acemıyım o nedenle bılgılerı lutfen bır acemıye verdıgınızı unutmayarak acıklayıcı olunuz cunku oncekı cevapların bırınde hattta cogunda gızlı dosya ve kloserlerın gorunmesını saglamak ıcın baslattan bılgısayarıma ordan araclar klasor seceneklerı denmıs ama benım bilgisayarım bolumune tıklandıgında ole bır araclar secenegı felan bulamadım acemılık işte kusura bakmayın ve bu durumu goz onunde bulundurarak acıklayıcı olun lutfen...:$zaten bu sorunu bugun cozemezsem vaz gececem su discoveryden 3 gunde yaşlandırdı benı |
Alıntı:
Sizin sorunla ilgili şöyle bir şey farkettim. Ben de şimdi yeni bir hesapla oturum açıp saatin yanındaki Discovery simgesinin menüsünden Kişiler'e tıkladığımda bahsettiğiniz hatayı gördüm. Ancak kişi listesindeki Discovery düğmesinin menüsünden ya da yine kişi listesinin menüsünden Discovery > Kişiler'den kişiler penceresini açabiliyorum. Siz de oralardan girmeyi deneyebilirsiniz, çalışıyor gibi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim o msn'de istenilen hata kodunu bıraktım ... Kendime yeni msn actımm .. Bu sefer'de 84cb000a hata kodu'nu ıstedı .. bu hata koduyla otekı hata kodu aynı qaLıba .. :S http://img392.imageshack.us/my.php?image=84cb000aqq5.jpg |
Kod: 800706b5 |
Alıntı:
Bu aldığınız hata kod'unu inceledim... Yapmanız gerekenler; Windows Live Messenger'i Tamamen Kaldırmak... Messenger'i Tamemen Nasıl Kaldırırım? Sonra Modem'i ve Bilgisayarı Reset'leyin... Bilgisayar açıldığında kurulum'u yapın... Umarım işiniz'e yarar şuan için başka bir çözüm bulamadım...:) |
Anaxielia Teşekkür Ettim. :) |
oncelıkle yardımlarınız ıcın tsk ederım msn 9.0 ın ingilizce yamasını bulamadım yardımcı olurmusunuz + nasıl kurucam yamasını bıde yardım edersenız sevınırım sımdıden tsk ederım |
Kod:0x80070643 Bu kod hakkında yardımcı olabilir misiniz? |
Alıntı:
Türkçe'leştirme: WLM 9.0 BETA'yı tamamen kapatın. Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ve "Exit" seçeneğini kullanın. İndirdiğiniz ZIP dosyası içinde bulunan msgslang.9.0.1407.1107.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın. WLM 9.0 BETA'nız, %95 oranında Türkçe olacaktır. Konuyu inceleyiniz https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/72711-windows-live-messenger-9-0-wlm-9-0-beta-tr.html |
Alıntı:
|
0x8000ffff hatası yokmu ?? yardm pls Alıntı:
aynı hatayı alıyorum lütfen yardım pls !!:*( |
Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ef01f8) Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ef01f8) hatası ne olur bulun sesli konuşma atınca oluyo |
80072746 kod hatası veriyor bu kod hatası ile ilgiLi bilgisi oLan varmı sıyıracam pc tekmeLemeye basLadım artık :S |
Yaw WLM yüklerken bu hatayı veriyor lütfen veriyor.. Bu yüklemede sorun çıktı.Windows live paketi yüklenemedi.. Sistem hatası ayrıntıları Kod:0x8000ffff Açıklama:Çok zararlı hata |
Hata 80EF01F7, 80072745 veya 80072746: Hizmet kullanılamıyor Alıntı:
Bu özellik bazı bölgelerde kullanılamamaktadır. Windows Live Call hizmeti kullanılamıyorsa bu hata iletilerinden birini alabilirsiniz. Sorunu çözmek için aşağıdakileri deneyin:
Windows Live Call durumunu denetlemek için, Windows Live Call Ağ Durumu web sitesini ziyaret edin. İlgili konular Windows Live Call ile kişinin telefonunu veya bilgisayarını arama Windows Live Call programında düşük ses kalitesi sorunu yaşıyorsunuz Windows Live Call hakkında görüş bildirmek için, Windows Live Call Görüşleri web sitesini ziyaret edin. Alıntıdır. Windows Live Messenger Kullanıcıları zaman zaman 80072745/80072746 Hata Kodu ile karşılaşmışlardır. Kullanıcı Adı ve Şifremizi girdikten sonra Messenger bağlanmayı dener ve bir süre sonra küçük bir pencerede Hata verir. Bunun nedenlerinden bir tanesi kullanmış olduğumuz Antivirus Programının Messengerın Http üzerinden çıkışını engelliyor olmasıdır. |
yaaaaaa benım dertlerım bıtmıyo sımdıde live messenger 8.5 le ılgılı sorunum var pc de 3 kullanıcı bulunuyor 2 kullanıcıda messenger proplemsız acılıyo ama bır kullanıcıda dıger oturum bılgılerını ve sifremi aynen gırmeme ragmen messenger acılmıyo sankı aynı pc degıl. admınıstratorde panda av pro 2009 yuklu [o engellıyordur dıyeceksınız}ama bu mumkun degıl cunku panda sadece admınıstratorden kullanılıyor ve o ayarlar dıger kullanıcılar ıcın aynen kabul edılıyor yanı sadece admınıstratorden ayar yapıla bılıyor anlamadıgım engelleyecekse admınıstratorde engellemelı ama onda calısıyo dıger kullanıcıda calısıyo sadece 2. kullanıcıda calışmıyor ve 80072745 hata verıyo sss baktım ama benım gıbı 2 kullanıcıda calışıpta bırınde calışmıyor seklınde bır sıkayet yok guvenlık duvarınında ızın verdıgınden emınım ama cozemedım bır turlu.BILGILER:windows vista home premıum 32 bıt işletim sıstemı windows live messenger 8.5 cevap için tesekkur:cici: |
Alıntı:
Lütfen Yardım :*( |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility WLInstaller kullanarak yeniden yüklemeyi deneyin. |
Sistemim 80004005 hatası veriyor... MSN Hata Kodu 80004005 Windows Live Messenger Hatası başlığındaki yönergeliri izledim ama olmuyor. Zaten ben messengerımı açabiliyourm.Windows Live Mail'imi açtığım zaman birden internet bağlantısını kopartıyor.Netten düşüyorum ve bu hatayı veriyor.Ne yapmalıyım? Mailimin verdiği hata mesajı şu şekilde: Unable to send or receive messages for the Mutti/1 account. To send and receive messages in your Hotmail account, go to Sign In on the Web, or try again later. To get help from Windows Live Customer Support, go to http://support.live.com and click Windows Live Mail in the list of services. Server Error: 0x80004005 Server: 'http://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx' Windows Live Mail Error ID: 0x80004005 Unable to send or receive messages for the Mutti/2 account. To send and receive messages in your Hotmail account, go to Sign In on the Web, or try again later. To get help from Windows Live Customer Support, go to http://support.live.com and click Windows Live Mail in the list of services. Server Error: 0x80004005 Server: 'http://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx' Windows Live Mail Error ID: 0x80004005 Unable to send or receive messages for the Mutti/3 account. To send and receive messages in your Hotmail account, go to Sign In on the Web, or try again later. To get help from Windows Live Customer Support, go to http://support.live.com and click Windows Live Mail in the list of services. Server Error: 0x80004005 Server: 'http://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx' Windows Live Mail Error ID: 0x80004005 Ne yapmalıyım? |
Alıntı:
Olmadı >> Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Yeniden Yükleyin >> (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Kolay Gelsin : ) |
Bilgi için teşekkür ederim ama artık utanarak söylüyorum tekrar bir hata kodu aldım! WLM 9 (14.0.5027.0908) programını bilgisayarımdan tamamen kaldırdım,kayıtları sildim,temizledim.Sonra restart attım ve sadece mail,messenger,a-patc ve dil dosyarlını yükledim.Yükleme sırasında herhangi bir problemle karşılaşmadım.Sonra tekrar restart atıp messengerı açmaya çalıştım fakat 8000ffff hatası verdi.Bu hata kodu hakkındada hiçbir bilgi bulamadım ne yapmalıyım? Bu kadar sorunlu bir program olamaz! |
Alıntı:
Güncelleme: 8000FFFF hatasının çözümü için contacts.msi dosyasını kurmanız gerekmektedir. Bu konuda bulabilirsiniz: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) |
Messenger Error Fixer'ı indirip onunla düzeltmeyi denedim.Şıklarda benim hata sayım olmadığı için other seçeneğini seçtim tabi beklediğim gibi sorun çözülmedi ki bu normal:) Evet adı üstünde beta...Ama çok güzel bir arayüz ve çok kullanışlı.Bu saatten sonrada 8.5'e dönüş yapası gelmiyor insanın.Şimdi bir daha kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim.Verdiğiniz linkteki kaldırma yöntemiyle... |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Bilgisayarından Tamamen Kaldır. Windows Live Messenger 8,5 Suite'den; WLM 8,5 Tükçe İndirip Kurduktan Sonra Hiç Açmayın. Ve NeutralizeR'in Yapmış Olduğu Windows Live Messenger 8,5 Final Yaması Var Onu Kurmanızı Öneriyorum. İçerisinde; Reklamlar Yok ve Sınırsız Titreşim Mevcut; WLM 8,5 Final - MsXLaBs İndirin Ve Kurulum'u Yaparken Yama Yapacağınız Messenger'ın Kapalı Olduğuna Emin Olun. Kurulum'u Yaptıktan Sonra Windows Live İnstaller Yüklemesini Yapın Bunun İçin Windows İnstaller 3,1 Gerekiyor Windows'unuz Güncellemeler'e Açık İse Eğer Zaten Bu Sizde Mevcuttur... Kolay Gelsin...(: |
Peki tüm dosyaları indiriyorum fakat bu benim kullandığım sürümle arayüz olarak aynı mı yoksa 8.5 görünümünde mi? |
Alıntı:
Farklı Arayüzler İndirebilirsin Ama Messenger Plus! 4,50+ Yüklediğinde...:) |
8.5 görünümü istemiyorum.9'u denedikten sonra hiç içime yatmaz 8.5 buna eminim.Elimde Plus 4.75 mevcut fakat arayüz olarak 9 Beta 14.0.5027.0908'in görünümünü kazandıracak herhangi bir dosya yok.Ben programı yine kaldırdım bir daha 9'un 14.0.5027.0908 sürümünü yüklemeyi deneyeceğim.Bu defada olmazsa sizin dediğinizi uygularım. |
Alıntı:
|
| Saat: 09:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık