![]() |
arkadaşım yukarıyı okursan denediğimi görüceksin... 486# mesajıma bakan yokmu arkadaşlar ? |
Alıntı:
|
486 mesja da baksak arkadşlar :D |
MESAJLARA GİREMİYORUM Arkadaşlar fazla bilgisayar bilgim yok..Mesajları okumak istediğimde beni 'https://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1031&vv=330' adresine yönlendiriyor. Mesajlarıma nasıl ulaşabilirim..Yardım ederseniz sevinirim. |
Genelde fake ler böyle yapar umarım bir tane yememişsindir. Ayrıca yardım için bir bölüm var... |
ya arkiler allah rızası için yardım edin benim bu msn resim çalma olayı çalışmıyo kısayollarını falan ayarladım ama yinede çalamıyorum bu arada msn messenger 7.5 discovery x2 kullanıyorum lütfen acil yardım edin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Kod: www.hotmail.comAlıntı:
|
format atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne b ilgisayarımaformat atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim |
Alıntı:
Yukarıdaki Konu Size Yardımcı Olur... Lütfen İnceleyiniz =) |
Selamlar öncelikle siteniz mükemmel onu belirtmek isterim her şey için tşk. bir sorum olacaktı msn listemden birini engelleyip sildiğimde tamamen msn imden silinmiyor seçenekler gizlilik kısmına girdiğimde orda duruyor tamamen silebilmek için bir yolu varmı acaba gizliliktende silinsin hiç bir yerde kalmasın ? bilen lutfen yardımcı olsun tşk. |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık