![]() |
nefesini †u† ve yaşa.! mu†Lu oLamasanda.. |
Aklımın olmazlarından darmadağın ettim geceyi, Kaçtığım aşka yakalandım sonundahttp://www.diyemediklerim.com/images/smilies/noktaqp6.gif Bulduğum an yitirdiğim sözcükler gibiyim, Sesimden kaçıyorum ele veriyorum kendimi |
Only You... |
“Hüzün kapımı çaldı. Vuruşundan tanıdım. Kim o? demeye kalmadan itip içeri girdi. Kızdım. Nedir bu destursuz geliş? dedim. Kahkahalarla gülmeye başladı. Hakkı da var ya... Kendi çatısı altına izinle gireni de kim görmüş?” |
Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan... Gün geLir acıLar ezberLenir İyiLeşir zamanLa yaran.. |
Huyumdur hep ölürüm Nice aşklara bölünürüm Ayımdır hep tutulurum Nice ışıkla korunurum ... Hüzün kovan kuşu gelmiş Gecenin yanağına konuvermiş Ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş... |
"Sorular bende,cevaplari sende sakli...Birak kalsin,dedim ya; inan güzel böyle de..." |
Tam vakti; susturucu takıLmışken yüreğime, haykıramazken, her kurşun içimi parçaLarken, infiLak ederken isyanLarım sensizLiğe, ve akarken gözümden ırmak ırmak, Susma ömrüm!... |
Bir gün gelir de bir an Çokca zamanlardan sonra Geri dönüp baktığında Bilmem anlar mısın? O senin bir anının Benim ömrüm olduğunu Ne çok sevildiğini Artık çok geç olduğunu... |
Sen benim kördüğümüm tutamadığım gözyaŞımm... |
aŞk herşeye değer ♥ |
Aşkın yalanı olmaz Her kalp bunu anlamaz Unut deme sakın bana unutulmaz ,unutulmaz ,unutulmaz |
Bitmez, bitemez çünkü yeni başladık. Ve ben bu oyunda en iyisiyim... Rakibin yok Karşında yenildiğin kişi var.. Tüm olay bu. |
Just stay true to you.. |
Ben seni unutmak için sevmedim.. |
Bırak sorma hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın, Aşk de nefret de ne dersen de.. Ben bile bilemezken bendeki wazgeçilmezliğinin sebebini, Bırak sözcüklerin kafası karışmasın.. Bir kelimeye bir dizeye Bir şiire sığamayacak kadar ağrılı harflerim.. Vurma yüzüme yüzüme sewgisiz sözleri…. |
Düşüyorum durmadan dipsiz kuyuLardan Uyansam uyansam ve haykırsam Yalan yaLan gördüğüm bildiğim herşey yalan.. |
Çekilin!!! Ay'ı göremiyorum... Işığına Aşk'ım... |
Melekler alsa seni götürse.. |
Acıya alıştığımı söyleyemem hala; hele, nasır tuttuğunu kalbimin. Unutmayı becerdiğimi de söyleyemem; asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla! İyi ki hatırlıyorum! |
RenkLer ya mavi ya pemße ya yeşil di.. oySa $imdi ne yana ßakSam KaranLık ..! |
Bana sensiz kalmak değil, sensiz günü görmek koyar.. [Piiz-Farkında mısın?] |
... к๏гкคгı๓ คşкı๓ıภ şi๔๔єtiภ๔єภ... |
:.:.:.:Hêr yêr RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.: |
Bana en güzel anları yaşatan Kalbime değil ömrüm'e yazılan aşkım İnan değişmez yerin bende;aynı.. |
Bırak gitsin; Gelirse senindir.. Gelmezse zaten Hiç olmamıştır. |
Aşk Hiç Biter mi? |
If I were a boy I think I could understand Bir erkek olsaydım, sanırım anlayabilirdim How it feels to love a girl Bir kızı sevmenin ne olduğunu I swear I'd be a better man Yemin ederim ki, daha iyi bir adam olurdum I'd listen to her cause I know how it hurts Onu dinlerdim çünkü bilirim ne kadar acı verdiğini When you lose the one you wanted Sevdiğini kaybetmenin.. Cause he's taken you for granted Çünkü o seni hafife almıştır And everything you had got destroyed Ve sahip olduğun herşey yok olmuştur.. |
haydı kalk gidelim bu şehirden gün doğarken yada; güneş batarken.. |
"Where is my mind?" |
έllέя qünåhKåя, diLLέя qünåhKåя... ßir ¢åğ yånqını ßu, ßütün dünyå qünåhKåя ..! |
Uyku Seni Seviyorum.. |
Hani Sensiz 'Ölürüm' Demiştik ya Ölmediğimizi Göreceğiz Ölünmüyor(muş) Diyeceğiz :uf: |
Böylesine dopdoluyken bugün gözLerim, nasıL da güLmüşüm şu resimlerdeki gibi.. |
Alıntı:
|
Seni Sevenin Sevgisini Anlamaycak Kadar ACİZSENhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gifSENİ Sevende Sana Sevdiğini Söylemeyecek Kadar GURURLUDUR... |
Yanlış anlaşılmak istemeyen kişi yalancı ya da iki yüzlüdür. *-) |
Some love too little, some too long, Some sell, and others buy; Some do the deed with many tears, And some without a sigh: For each man kills the thing he loves, Yet each man does not die |
insanın küçüklüğü çıkardığı sorunun büyüklüğünden belli olur(I) |
Ne istediğini bilmeli insan ... |
insanların çoğu kaybetmekten korktuğu için,sevmekten korkuyor. sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi birşey vermediği için. ve ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmediği için... |
Bir tek "SEN" kaLdın yanımda.. |
|
Bu gece burdan ayrılıyoruz Kimseye söylemeye gerek yok Onlar sadece bizi tutardı Bu yüzden gün ışıdığıyla Herhangi bir yerin yolunu yarılamış olacağız Aşkın adından fazlası olduğu bir yerin |
Gülmek "Saftır" Denme Riskini Ağlamak İse "Duygusal" Görünme Riskini Birine Yakınlaşmak "Kendini Kaptırma" Riskini Sevdiğini Söylemek "Sevileni Yitirme" Riskini Duygularını Açmak "Kendini Ortaya Koyma" Riskini Düşüncelerini Söylemek İse "Dokuz Köyden Kovulma" Riskini Umutlanmak "HayalKırıklığına Uğrama" Riskini Sevmek İse "Karşılık Görmeme" Riskini Riskler Alınmalı mıdır ? Yoksa Hayatımızın En Büyük Riski, "Hiç Risk Almamak" mıdır ? Peki ya , Yaşamak (?) "Ölme" Riskini Göze Almak Değilmidir ? |
ђєЯкєs qüŁü$üмü qöЯüyo. кiмsє Sαwα$ıмı qöЯмüyo. ђєЯкєs Sєsiмi duчuyo. ηє dü$üηdüqüмü кiмsє biŁмiyo. ђєЯкєs чαsdıкŁαЯıмı oкuyo. qöSчα$ŁαЯıмı кiмsє qöЯмüyo. ђєЯкєs ßєηi Tαηıdıqηı sαηıyo. Αмα кiмSє ßєηiм кiм oŁduguмu biŁмiyo..! |
her seyi bilenim hem görenim anlamıyorum anlamıyorsun hep san san da bu gün kanıp dünde kansanda sevmiyorum biliyorsun seviyorum bilmiyorsun ısığım var benim karanlıkta açamam sonra herkesten kaçamam oyun içinde oyunum saymaya çalıstığın koyunum onda sunda bundayım yanlısım sanmısın tersim ama bu senin dersin göremezsin çözemezsin sen hiç mi hiç sezemezsin |
Beni benimLe bırak.. |
Bir gün bir yerlerde, hem de hiç beklemediğin bir anda - ve özellikle de en güçsüz olduğun anda - hayat bir yerlerden sakladığı acını çıkarıp vurur yüzüne... Her şeyin geçip gittiğini sanırken, daha az önemsediğini ya da artık tamamen bittiğimi düşünürken sen, aniden bir duvara çarparsın... Ve her şey tuzla buz olur... |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık