MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

seymaca 25 Ağustos 2007 12:24

Alıntı:

seymaca adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650286)
ön yükleme yapılandırması veri deposu açılamadı.
erişim engellendi diyor

ok simdi basarıla gercekleşti ama hala aynı hatayı veriyor dep engel oluyor yeniden baslatayım mı

NeutralizeR 25 Ağustos 2007 12:25

Alıntı:

seymaca adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650320)
ok simdi basarıla gercekleşti ama hala aynı hatayı veriyor dep engel oluyor yeniden baslatayım mı

Evet, yeniden başlatıp tekrar kurmayı deneyin Messenger'ı.

NeutralizeR 25 Ağustos 2007 12:49

Yine sonuç alamazsanız;

Messenger kurulum dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Yine sonuç alamazsanız;

Buradaki farklı sürümleri deneyin:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

delikanli2218 25 Ağustos 2007 14:41

msn de video izlettirmek

arkadaşlar msn de karşı tarafa film veya video izlettirmek için bir program vardı hatırlatırsanız sevinirim şimdiden tşk

hellboy726 25 Ağustos 2007 14:56

Alıntı:

delikanli2218 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 650588)
arkadaşlar msn de karşı tarafa film veya video izlettirmek için bir program vardı hatırlatırsanız sevinirim şimdiden tşk

inceleyiniz ; MSN - WebCam'de Farklı Görüntü İzletme

aNDroiD 26 Ağustos 2007 19:25

live messenger açılmıyor

ya live messengerı açıyorum sağ altta yeşil mavi adam simgesi çıkıyor ama messenger açılmıyor..mavi adama sağ tuş tıkladığımda da hiç bir yazı çıkmıyor çift tıkladığımda da bir şey olmuyor..ve bir süre sonra kapanıyor program..nedeni ne acaba yardımcı olabilir misiniz?

hellboy726 26 Ağustos 2007 19:40

şuradaki yönergeleri yerine getirin;
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

**konu iğnelenmiş teknik destek başlığı ile birleştirilmiştir..

yih_hu 27 Ağustos 2007 00:46

Msn den E-Posta Gelen Kutusunu Açamıyorum

e posta kutusuna direk bağlanması yerine internet sayfasında https://login.live.com/ppsecure/sha1auth.srf?lc=1055 linki çıkıyor.Nasıl düzelir ?

virtuecat 27 Ağustos 2007 01:00

Alıntı:

yih_hu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 653311)
e posta kutusuna direk bağlanması yerine internet sayfasında https://login.live.com/ppsecure/sha1auth.srf?lc=1055 linki çıkıyor.Nasıl düzelir ?

Hotmail is now Windows Live Hotmail. Free e-mail with security by Microsoft.

buradan gırıs yapın manuel olarak daha sonra yıne messenger dan gırıs yapın + messenger adresınızın uzantısı ne hotmail mi live vb. mı buda onemlı belkı gecersız bır hesap olusturduysanız sıstem sızı otomatık olarak dısarı atmıstır ama messenger acık gozukebılır

kerem125 27 Ağustos 2007 12:54

slm arkadaslar
ben kız arkadasımın benı aldattıgını dusunuyom ve msn sıfresını almak ıstıyom lutfen yardımcı olun :(:(

ahmetseydi 27 Ağustos 2007 12:58

Alıntı:

kerem125 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 654561)
slm arkadaslar
ben kız arkadasımın benı aldattıgını dusunuyom ve msn sıfresını almak ıstıyom lutfen yardımcı olun :(:(

MsXLabs forumlarında nedeni ne olusa olsun Hack Materyalleri bilgi ve paylaşımı yasaktır.

oguzokur 28 Ağustos 2007 21:18

arkadaşlar yerimi bilmiyorum babam msnden konustugum tüm iletileri cıkartmış başka yerden :S 8o| bu nasıl oluyor bılen varmı özelim ne var ne yok biliyor artık :S yardım edin lütfen ne yapmam gerek

ahmed 28 Ağustos 2007 21:30

Alıntı:

oguzokur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 659597)
arkadaşlar yerimi bilmiyorum babam msnden konustugum tüm iletileri cıkartmış başka yerden :S 8o| bu nasıl oluyor bılen varmı özelim ne var ne yok biliyor artık :S yardım edin lütfen ne yapmam gerek

wlm konusma eklerinizi saklar ve aynı zamanda plus eklentiside saklar ayrıca işletim sisteminiz (xp/vista) code şeklinde mevzut sistem dosyasına kaydeder...

c@sper 29 Ağustos 2007 03:22

Merhaba
Öncelikle ben msn 7.5 kullanıyorum.Kurulum yaparken C/Documents and Settings(Kullanıcı adı)Contact diye bir dosya kurulumu var.Ve bu klasörün içinde msn ye kimler girmiş diye kayıt ediyor.Bu msn kullanıcılarına tıkladığımda WİNDOWSLİVECONTACT yan dosyaları var.Bunlar neyin nesi dir.Veya bu tür yan dosyaları ben içini nasıl görürüm.Bunun için bir program varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.Bana bu konuda mail atarsanız sevinirim.:turkiyem::turkiyem::turkiyem:
SAYGILARIMLA

SenNaToR 29 Ağustos 2007 12:06

SelamunAleyküm...

Arkadaşlar benim karşılaştığım hata;

Windows Live Messenger ne yaptıysam olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

oguzokur 29 Ağustos 2007 17:27

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 659639)
wlm konusma eklerinizi saklar ve aynı zamanda plus eklentiside saklar ayrıca işletim sisteminiz (xp/vista) code şeklinde mevzut sistem dosyasına kaydeder...

ama başka bıryerden cıkarmış :S bunu onlemek ıcın ne yapmam gerekir

kenangurler33 30 Ağustos 2007 11:22

Merhabalar ben bir zamanlar msxlab forumlarında Messangerdaki reklamları kapatma ile ilgili bir programla karşılaşmıştım bu programı maalesef bir türlü bulamıyorum bilenler bana özeldende olabilir yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkurler.

NeutralizeR 30 Ağustos 2007 12:00

Alıntı:

c@sper adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 660020)
Merhaba
Öncelikle ben msn 7.5 kullanıyorum.Kurulum yaparken C/Documents and Settings(Kullanıcı adı)Contact diye bir dosya kurulumu var.Ve bu klasörün içinde msn ye kimler girmiş diye kayıt ediyor.Bu msn kullanıcılarına tıkladığımda WİNDOWSLİVECONTACT yan dosyaları var.Bunlar neyin nesi dir.Veya bu tür yan dosyaları ben içini nasıl görürüm.Bunun için bir program varmı.Yardımcı olursanız sevinirim.Bana bu konuda mail atarsanız sevinirim.:turkiyem::turkiyem::turkiyem:
SAYGILARIMLA

MSN Messenger - Windows Live Messenger hareketlerinin bilgisayarınızda oluşturduğu dosyalar. Bazı hesap bilgilerini-ayarlarını içerirler ama kişi listesi bilgilerinizi içermezler.

Alıntı:

SenNaToR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 660781)
SelamunAleyküm...

Arkadaşlar benim karşılaştığım hata;

Windows Live Messenger ne yaptıysam olmadı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Sisteminizde zararlı kodlar yüklü olabilir (virüs-spyware gibi). Güncel bir anti-virüs programıyla sisteminizi taratın. Sisteminiz hakkında daha fazla bilgi verecek olursanız, daha işlevsel çözüm önerileri sunabiliriz.

Alıntı:

kenangurler33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 663481)
Merhabalar ben bir zamanlar msxlab forumlarında Messangerdaki reklamları kapatma ile ilgili bir programla karşılaşmıştım bu programı maalesef bir türlü bulamıyorum bilenler bana özeldende olabilir yardımcı olabilirlermi.Şimdiden teşekkurler.

A-Patch yazıp aratın. Messenger sürümünüze uygun olanı indirip uygulayın.

torchbearer 30 Ağustos 2007 16:00

Alıntı:

kenangurler33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 663481)

Reklamları ve istenmeyenleri kaldırmak için en iyisini söyleyebileceğim programcık; Mess Patch. ayrıca bu programcık sayesinde kişinin ayrıntısında görünen resimleri daha büyük görebiliyorsunuz (örneğin, standart olarak 48x48 kullanılıyor. siz bunu 68x68 hatta 96x96 yapabiliyorsunuz). Bu programcığın Windows Live Messenger 8.1 e Türkçe dil desteği yok. sadece 8.5 a var.

Neutralizer in de dediği gibi ayrıca A-Patch de var tabi. bu da Mess Patch le aynı görevi görüyor ancak Mess Patch deki resim konusu bunda geçerli değil.

Üçüncü olarak önerebileceğim programcık da. ''clean messenger'' . bu programcık ilk açılışta fransızca ama menüsünden siz ingilizce yapabilirsiniz. Türkçe desteği bunda da yok maalesef.

sizin istediğiniz yani reklamları kaldırmak için advertisement kelimesinin geçtiği cümleleri ok lemeniz ve next diyerek yamayı uygulamanız.

c0lin 30 Ağustos 2007 16:29

arkdaşım bende bu sorunu yalıyordum msnmsgr.exe uzantısı yok
o yüden bu hatayı veriyor c:program files/msn messenger gidip ordaki msnmsgr ye .exe uzantısı eklemelisin ben ole yapmıştım olmuştu bi dene istersen ;)

LeyLi 31 Ağustos 2007 13:47

ENGELDEKİLER TEKRAR EKLENİYOR

Merhaba !

Live Messenger kullanıyorum.Bir kaç gün önce messenger'ın otomatik olarak kapanmasından sonra yıllardır engele attığım mail adresleri her oturum açtığımda eklendi uyarısını alıyorum.Ve 656 kişi.Her oturum açtığım da 10 dk gibi beklemek zorunda kalıyorum.Bir gün engele at ,seçeneğini tıklaya tıklaya sayısını 180 'lere kadar indirmiştim.Ertesi günü tekrar 656 'dan başladı.Bunu nasıl çözüme kavuşturabileceğim konusunda yardımınız olabilir mi acaba

Misafir 31 Ağustos 2007 14:14

arkadaşlar bi sorum var.
biri sizi msn sizin onayınız olmadan ekleyebilirmi yapılıyosa nası oluyo

yokmu bi cevap veren çok mühim

NeutralizeR 31 Ağustos 2007 15:48

Alıntı:

LeyLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 666678)
Merhaba !

Live Messenger kullanıyorum.Bir kaç gün önce messenger'ın otomatik olarak kapanmasından sonra yıllardır engele attığım mail adresleri her oturum açtığımda eklendi uyarısını alıyorum.Ve 656 kişi.Her oturum açtığım da 10 dk gibi beklemek zorunda kalıyorum.Bir gün engele at ,seçeneğini tıklaya tıklaya sayısını 180 'lere kadar indirmiştim.Ertesi günü tekrar 656 'dan başladı.Bunu nasıl çözüme kavuşturabileceğim konusunda yardımınız olabilir mi acaba

Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açınız. Daha hafif bir Messenger sürümü olduğu için işlem yapmanız daha kolay olacaktır. Eğer Windows Messenger'da işlemleri başarıyla yapmanıza rağmen sonraki oturum açılışlarında aynı ekleme taleplerini alıyorsanız, adresinizin bilgilerinin tutulduğu dosyada bir sorun var demektir. MSN Support'a ulaşabilirsiniz.

Alıntı:

nart adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 666749)
arkadaşlar bi sorum var.
biri sizi msn sizin onayınız olmadan ekleyebilirmi yapılıyosa nası oluyo

yokmu bi cevap veren çok mühim

Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik ekranındaki kutucuk işaretliyse, onayınız olmadan sizi listelerine ekleyemezler.

LeyLi 31 Ağustos 2007 21:57

Dediğiz gibi yaptım.Windows Messengerdan engele atmak daha hızlı oldu.Ve hepsini tek tek engele attıktan sonra açınca uzun süre bekledim.Defalarca oturum açmama rağmen geri gelmediler.Forumda ki msn sorunlarının hepsini okumadım.Ancak herhalde benim sorunum da sizler için yeni bir tecrübe olmuştur : )) İlginize ve çözümünüze gerçekten teşekkür ederim.

torture123 1 Eylül 2007 00:10

arkadaşlar ben msn 7.5 sürümünü kullanıyorum benim isteğim msn penceresinden maillerime firefox ile ulaşmak ancak tıkladığım zaman explorer ile açıyo bunu nasıl değiştirebilirim ? yada explorer ı tamamen nasıl kaldırabilirim ki mecburen firefox ile açılsın

NeutralizeR 1 Eylül 2007 00:21

Alıntı:

torture123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 668714)
arkadaşlar ben msn 7.5 sürümünü kullanıyorum benim isteğim msn penceresinden maillerime firefox ile ulaşmak ancak tıkladığım zaman explorer ile açıyo bunu nasıl değiştirebilirim ? yada explorer ı tamamen nasıl kaldırabilirim ki mecburen firefox ile açılsın

MSN Messenger için Messenger Plus! v3'ü ve StuffPlug-NG'yi yükleyin. StuffPlug-NG'nin "Bütün link'leri varsayılan tarayıcıda aç" seçeneğini kullanın:
https://www.msxlabs.org/forum/

NeutralizeR 1 Eylül 2007 13:20

Alıntı:

comrade23 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 669064)
sa. 81000306 hata kodunu yaklaşık 1 aydır alıyorum..
buradaki bazı çözümleri denedim. olmadı..

evimde airties wus-300 ile laptop ve masaüstü bağlantısı kurdum internet, gtalk, yahoo, vb.. herşey açılıyor. fakat msn 81000306 hatası veriyor.
adsl kullanıyorm.güvenlik duvarı her 2 pc de kapalı. Msn sürüm hepsini denedim. şuanda 8.1
Ne yapmak lazım sizce ??
bu arada önceden 2 laptopu kablosuz ağ ile bağlamıştım. sorun yoktu.Şimdiden teşekkür ederim. Vista + Xp 2sindede çalışmıyo.denedim.

Hata kodlarına göre çözümleri kendi başlıkları altında işleyelim. Mesajınızı ilgili konuya taşıdım.
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/43791-msn-hata-kodu-81000306-windows-live-messenger-hatasi.html

torture123 1 Eylül 2007 15:00

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 668727)
MSN Messenger için Messenger Plus! v3'ü ve StuffPlug-NG'yi yükleyin. StuffPlug-NG'nin "Bütün link'leri varsayılan tarayıcıda aç" seçeneğini kullanın:
https://www.msxlabs.org/forum/

söyledikleriniz zaten yüklü ancak yinede explorer ile açıyo varsayılan tarayıcı yı nasıl ayarlıyoruz peki

NeutralizeR 1 Eylül 2007 16:40

Mozilla Firefox > Araçlar > Seçenekler > Ana > Öntanımlı sistem ayarları > kutucuğu işaretleyin > Şimdi bak

Mikropçuk_11 1 Eylül 2007 16:41

teşekkür ederim ben yaptım

torchbearer 2 Eylül 2007 11:38

Selam arkadaşlar. Soracağım bişey var. Sizin messenger.exe nize trojan cryptor bulaşıyor mu? ya da şöyle söyleyeyim: Bilgisayarımda Windows XP ve Kaspersky Internet Security kullanıyorum. iki tane veya bir tane msn açık olduğunda ikinciyi ya da üçüncüyü açmayı denediğimde (oturum açmayı kastediyorum) Kaspersky den bir uyarı geliyor ve Trojan crytor algılandı diyor ve saptandığı yer de msnmsgr.exe olarak gösteriyor. oturum açtığım sırada msn database ine bilgi gönderdiğinde geliyor bu. Yani yakalamam zor bilgisayarımda ve bunun için bayağı bi tarama yaptırdım. Hiçbir şey bulamadım haliyle. Sonunda paranoyak oldum ve bunun kaspersky nin bi işi olduğunu tahmin ediyorum

NeutralizeR 2 Eylül 2007 12:14

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 671125)
Selam arkadaşlar. Soracağım bişey var. Sizin messenger.exe nize trojan cryptor bulaşıyor mu? ya da şöyle söyleyeyim: Bilgisayarımda Windows XP ve Kaspersky Internet Security kullanıyorum. iki tane veya bir tane msn açık olduğunda ikinciyi ya da üçüncüyü açmayı denediğimde (oturum açmayı kastediyorum) Kaspersky den bir uyarı geliyor ve Trojan crytor algılandı diyor ve saptandığı yer de msnmsgr.exe olarak gösteriyor. oturum açtığım sırada msn database ine bilgi gönderdiğinde geliyor bu. Yani yakalamam zor bilgisayarımda ve bunun için bayağı bi tarama yaptırdım. Hiçbir şey bulamadım haliyle. Sonunda paranoyak oldum ve bunun kaspersky nin bi işi olduğunu tahmin ediyorum

Endişelenmenizi gerektirecek bir durum değil:
Kaspersky Lab Forum -> KAV 7: TRojan.cryptor

Professionals 2 Eylül 2007 14:05

Arkadaşlar 'Windows Live Messengerde' bazen aniden msn kapatıyor ve ağ bağlantıda sorun olmamasına rağmen 'Sorun Gider' seçeneği çıkıyor. O 'Sorun Gideri' iptal ediyorum. 'İnternet Explorere' giriyorum. Sayfa açılıyor, Bu sorun hakkında bilgi verebilecek var mı??

Mikropçuk_11 2 Eylül 2007 14:08

benim bilgisayarı açtığım gibi msn mi açıyorum kilitleniyo her zaman nasıl olcak

NeutralizeR 2 Eylül 2007 15:00

Alıntı:

Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 671365)
benim bilgisayarı açtığım gibi msn mi açıyorum kilitleniyo her zaman nasıl olcak

Çeşitli konulara laf olsun diye mesaj göndermeye devam ederseniz süreli değil, kalıcı olarak yasaklanacaksınız.

torture123 2 Eylül 2007 23:52

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 669964)
Mozilla Firefox > Araçlar > Seçenekler > Ana > Öntanımlı sistem ayarları > kutucuğu işaretleyin > Şimdi bak

hay Allah razı olsun yahuu ben bunu neden onca zaman bulamamışım kine hayret tekrar teşekkürler

pasha_akin 3 Eylül 2007 00:08

arkadaslar msn kurulamıyor!!!!

msn acılmıyordu program ekleden kaldırdım ve arkadaslar msn kurmak ıstıyorum ama kur ıslemı baslayana kadar hersey normal ıken bırden kurdan cıkıyor ve işlem duruyor hıcbır uyarıda vermıyor bunun sebebı sızce nedır yardım ıstıyorum tesekkurler

eyup54 3 Eylül 2007 22:55

Acil yardım lütfennnn??!??

bana acil yardımmmm!!! bi kere beni biri konuşmasına aldı sonra bi baktım bi dünya insan o nası oluo yani çoklu nası konuşuluo....

torchbearer 3 Eylül 2007 23:38

Alıntı:

pasha_akin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 672592)
msn acılmıyordu program ekleden kaldırdım ve arkadaslar msn kurmak ıstıyorum ama kur ıslemı baslayana kadar hersey normal ıken bırden kurdan cıkıyor ve işlem duruyor hıcbır uyarıda vermıyor bunun sebebı sızce nedır yardım ıstıyorum tesekkurler

muhtemelen windows installer hizmetinizde sorun oluşmuş olabilir. windows live messenger msi dosya sistemi üzerine kurulu olduğu için msi.exec ce buna bağlı olarak windows installer hizmetini çalıştırdığı için bunun üzerinden kuracaktır. tekrar yüklerseniz sorun giderilecektir sanıyorum ki.

Windows Installer 3.1 Redistributable

hellboy726 4 Eylül 2007 01:19

Alıntı:

eyup54 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 674170)
bana acil yardımmmm!!! bi kere beni biri konuşmasına aldı sonra bi baktım bi dünya insan o nası oluo yani çoklu nası konuşuluo....

Öncelikle konuşmada bulunacak bir arkadaşınızla yeni bir pencere açın;

http://img50.imageshack.us/img50/6645/img1xt5.jpg

Daha sonra ok ile gösterilen yere tıklayın Konuşacağınız arkadaş(larınızı) seçin;

http://img209.imageshack.us/img209/1850/img2lo0.jpg

Sonuç;

http://img212.imageshack.us/img212/3685/img3un6.jpg

selena224 4 Eylül 2007 02:21

mrb arkadaşlar

az önce yazmıştım sorunumu burda baya araştırdım önerilenleri uyguladım ama ne yazıkki bi türlü olmuyo ne discovery programı kuruluo hata verio nede msnim açılı msn deki hata kodu 80004005 bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

ahmed 4 Eylül 2007 17:26

Alıntı:

selena224 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 674540)
az önce yazmıştım sorunumu burda baya araştırdım önerilenleri uyguladım ama ne yazıkki bi türlü olmuyo ne discovery programı kuruluo hata verio nede msnim açılı msn deki hata kodu 80004005 bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Msn Messenger 80004005 Hata Kodu ve Çözümü

Windows Live Messenger Oturumu Açılamıyor

Bu hatayı alıyorsanız, Windows Live Messenger ürününün 8.X veya daha yeni sürümüne sahip olduğunuzu doğrulayın.

En son Windows Live Messenger sürümüne sahip olduğunuzu doğruladıktan sonra da bu hatayı almaya devam ederseniz:

Windows Gezgini ayarlarınızı değiştirin
  1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. Araçlar'ı tıklatın ve sonra Klasör Seçenekleri'ni seçin.
  3. Klasör Seçenekleri penceresinde Görünüm sekmesini tıklatın.
  4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.
Kişi Önbelleği klasörünüzü silin
  1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
  2. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  3. Sonra, Messenger e-posta adresiniz klasörü içindeki tüm dosyaları silin.
  4. Sol bölmedeki klasör listesinde, C:\Documents and Settings\Windows oturum açma adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Messenger e-posta adresiniz klasörüne gidin.
  5. Sonra, Messenger e-posta adresiniz klasöründe real (gerçek) ve shadow (gölge) klasörlerini silin.
  6. Windows Gezgini uygulamasını kapatın ve yeniden Messenger oturumu açmayı deneyin.

CaptainFC 6 Eylül 2007 15:06

Merhaba,

Msn 8.1 kullanıyorum.. Kişisel ileti kısmına koyduğum adresin tek tıklama ile karşı tarafın açmasını sağlayabiliyormuyuz ?
Şu halde karşı taraf adresi kopyala yapıştır yaparak açıyor..

söylediğim şey olabiliyormu acaba ?

NeutralizeR 6 Eylül 2007 16:02

Alıntı:

CaptainFC adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 680434)
Merhaba,

Msn 8.1 kullanıyorum.. Kişisel ileti kısmına koyduğum adresin tek tıklama ile karşı tarafın açmasını sağlayabiliyormuyuz ?
Şu halde karşı taraf adresi kopyala yapıştır yaparak açıyor..

söylediğim şey olabiliyormu acaba ?

Bildiğim kadarıyla hayır, karşı taraf bu özelliği veren bir yama uygulamalı Messenger'ına.

divane2 7 Eylül 2007 16:30

msn 8.1 indirdim ama kuramıyorum kurmak için setup dosyasına tıklayıca geçerli bir win32 uygulaması değil uyarısı veriyor sorunu nasıl çözücez acaba

NeutralizeR 7 Eylül 2007 16:35

Alıntı:

divane2 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 683415)
msn 8.1 indirdim ama kuramıyorum kurmak için setup dosyasına tıklayıca geçerli bir win32 uygulaması değil uyarısı veriyor sorunu nasıl çözücez acaba

Bu bağlantıdan ihtiyacınız olan sürümü tekrar farklı bir klasöre indirin:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

esko_kral 8 Eylül 2007 02:10

merhaba msnimde 80072efd diye bir hata cikiyor internette yazili olanlari yaziyorum fakat msn düzelmedi baglanti ayarlarinin altinda baglantiyi sinayi tiklamam gerekiyormus ama öyle bi buton yok. bana yardimci olursaniz sevirim iyi aksamlar kolay gelsin iyi calismalar

kompetankedi 8 Eylül 2007 02:18

Sorunuza çare olabilir bakınız : https://www.msxlabs.org/forum/612679-mesaj2.html
yada : MSN Hata Kodu 80072EFD Windows Live Messenger Hatası

slmfdn81 8 Eylül 2007 13:10

mrb arkadaşlar siteye yeni üyeyim.benim msn ile ilgili bi problemim var.msn live yüklediğimde açmıyor ve hata kodu:80048820-genişletilmiş hata kodu:80048412 kodlarında hata veriyor..
bunun için sizden yardım isteyebilirmiyim..teşekkürler..

hellboy726 8 Eylül 2007 13:18

Alıntı:

slmfdn81 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 685034)
mrb arkadaşlar siteye yeni üyeyim.benim msn ile ilgili bi problemim var.msn live yüklediğimde açmıyor ve hata kodu:80048820
-genişletilmiş hata kodu:80048412 kodlarında hata veriyor..
bunun için sizden yardım isteyebilirmiyim..teşekkürler..

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:
  1. İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
  2. Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
  3. Explorer'ın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
  4. explorer da tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
  5. MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
  6. Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
  7. explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
  8. "Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
  9. "Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
  10. "Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
  11. Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde registerin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
  12. Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık