![]() |
ödev ararken bu siteyi buldum ve bağlandım fakat kurallar çok sık biraz kural sıklığını azaltırsanız çok daha iyi bir site olur |
tşk ederim ama hiç arkadaş edinemiyorum.*-) |
Alıntı:
|
ben güzel bi site arıyodum tesadüfen sizi bıldum :-* |
BU SİTEYİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUMMM!!!! (ff) (BOO) (xo) |
Tamamen tesadüf aradığım bir konu vardı ve o konuyu bu sayfada bulunca Mineraller - Liste incelemeye başladım, geniş içeriği ile dikkatimi çekti, bu arada tesadüfen bişeye daha tanık oldum bir arkadaşımın daha üye olduğunu öğrendim ama kim olduğunu sorduğumda yağmur hanım söylemedi şimdi kim olduğunu merak ediyorum geriye iki kişi kaldık bir erkek birde bayan arkadaş kullanıyoruz genelde bayan arkadaş pek girmiyor internete(yemek tarifleri hariç) öbür arkadaştan şüpheleniyorum muhtemelen o giriyordu gelsin ben ona bi şekilde soracağım...neyse kısaca hoş bir siteye benziyor bağımlılık yaptı gibime geliyor inşallah fazla bağımlılık yapmaz :) emeği geçen herkese teşekkürler.... |
aslında ben öğrenci olduğum için çok araştırma yapıyordum ve karşıma bu site çok çıkıyordu sonunda dayanamadım ve üye oldum :D |
Slm ben 2 aydır sedef hastasıyım, buna care ararken tesadüfen burdaki yazıları okudum.Sonra da gelismeleri takip etmek için üye oldum. |
ben didem msxlabsla şöyle tanıştım saolsun arkadaşım su meleği sayesinde bu siteye üye oldum ve bu siteyi çok sevdim emeği geçen herkese teşekkürler :) |
merhabaLar : ))) |
| Saat: 13:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık