![]() |
yatağınıza girmeden önce bir düşünün.. bugün sevdiğiniz insan için ne yaptınız? ve hiçbir zaman unutmayın dünyanızı aydınlatan insanları asla karartmayın... |
Uyuyup büyücem, kocaman adam olcam. Sizlere iyi geceler, bana tatlı rüyalar.. Yarın yine burda.... |
canım sıkıldııııı beaaaaaa yatayım bariiii kimseler yok zzzzzzzzzz |
(F) ....Uyuyanlara iyi uykular tatlı rüyalar....(F) |
Ayaktakilere Bol sohbetler.... :)) |
Cevapları Soru İle Aramanız Gerekmektedir. Öncelikle Boğaza İpi Geçirip Sonra İpini Çekmek Gerekir Belki Kurşun Geçirmeyen Yeleğiniz Olabilir Genede Zehir İçirebilirim... Gece Sohbetiniz Bol Olsun. http://img104.imageshack.us/img104/4148/baby20devilpi0.gif |
Evet Canım arkadaşım napıosun bakimm :)) |
ben geldim siz gitmişsinizz ama böle olmazki yalnız bırakılmazki :) neyse size iyiuykular bu gece iyi değilim genee içim huzursuz:( |
Nerede bu gençler?Biz gençken 03.00 'de kahvaltı yapardık.Şimdiki gençler uyuyor yaww :) |
Uzun zamandır seni cok yanlız bırakmış herkes...Sıkma canını bak bir uykusuzun geldi senin işte...Hemde tüm uykulu haliyle :) Öylesine uyumak istiyorum ki hiç kalkmamacasına ama bir o kadar da uyumak istemiyorum hiç durmadan koşarcasına... hmmm acaba hangisini yapsam ? :P |
| Saat: 03:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık