MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Asla Bitmeyen Konu (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/11-asla-bitmeyen-konu.html)

Elçin 12 Kasım 2009 10:42

'markus aurelius; Demiş ki' Eğer bir dış etken seni üzerse, duyduğun acı o şeyin kendisi değil, senin ona verdiğin değerden geliyodur.Onu da her an ortadan kaldırma gücün vardır'

Verdiğim değeri kaldıramıyorum sorun orda..:bilmem:

Ay ıŞığı 12 Kasım 2009 17:03

Bir varlığı seviyor olmak kolaydı her zaman..Bense yokluğunu sevdim senin..Kolay olan varlığını değil,zor olan yokluğunu sevdim..Dönmen için değil..Hiç dönmeyeceğini bilerek…Sevmen için değil,hiç sevmeyeceğini bilerek,koskocaman bir sensizliği içimdeki her bir hücreye itinayla yerleştirerek,gittiğin yollara mutluluk duaları serperek,beklemeden,ağlamadan,dönmen için yalvarmadan,ölmeden,yaşaya yaşaya ve acımı sindirerek sevdim..
.....Dönme sakın!

reyan 12 Kasım 2009 23:10

Sustuğum gün
Sen konuşma
Bozulmasın büyüsü sessizliğin
...
Sustuğum gün bil ki
Suskunluğum konuşmaktadır
Hatta haykırmaktadır avaz avaz

Misafir 13 Kasım 2009 10:04

Yaşamak kadar güzeLdin yanımda..ÖLüm kadar da gerçeksin ayrıLdığımda..

SüPeRsiN 13 Kasım 2009 18:30

Sen var ya evet evet sen. Dilenciden bile sadaka alırsın...

:noangel:

DesertEagle 13 Kasım 2009 20:40

Masalmıyız ki mutlu sonla bitelim?

Ay ıŞığı 13 Kasım 2009 23:08

UykuSuz rüyaSız..
Bana geLince hayat neden masaLsız..?
biLmem.. Bir masaLın y0k oLuşu muyum, Ben hiç ben oLmuş muyum..? :uf:

sweety girl 13 Kasım 2009 23:55

Hayat bu işte..KanatLanıp gitmek dururken 4 duvar içinde hapsoLursun !.. Yaşamak için bir neden ararken, öLmek için buLursun..

reyan 14 Kasım 2009 08:15

Katle kendimden başladım!
Ne varsa geçmişten kalan,
Paramparça olmalı!..

SüPeRsiN 14 Kasım 2009 16:38

Ölürken bile yanımda ol Sevgilim...

Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim...

Ay ıŞığı 14 Kasım 2009 18:19

Gitmek yeniLmek değiL kazanmak da..!
Gitmek gitmektir işte..
Hepsi bu..

DesertEagle 14 Kasım 2009 18:24

Sana mucize vaat edemem
Ama seni mucize gibi sevebilirim..

_KleopatrA_ 14 Kasım 2009 18:36

Biliyor musun bir çocuğa verilecek en değerli besin şefkattir. Ve de cesaret. Bunlar öyle hassas bir dengeye sahiptir ki, denge bozuldu mu işte şu insanları görürsün karşında... Şefkat ve cesaret kurbanları... Kimileri aşırı şefkatin yanında cesaretsiz büyütülürler. Bu insanlar küçücük bir dünya kurmak isterler kendilerine. Güçsüzdür bu insanlar, kolayca kırılırlar. Dünya çok acımasızdır öylelerine göre... Kendilerini sevecek birilerini ararlar hep. O kadar yoğunlaşırlar ki bazen şiddetli bir arzuyla birine doğru akmak isterler. Cesurca sevemezler. Cesareti öğrenememiştir bu insanlar. Öte yandan da cesur insanlar... Dünyayı bile devirebilirler. Ama basit bir sevgi oyunuyla kolayca yıkılıverirler. Dünyayı titretecek cesareti taşıyan bu insanlar kalplerine dokunan bir parmakla diz üstü çöküverirler yere. Ve su sözleri duyar gibi olursun onlardan: " Dağ düştü üstümüze Yıkılmadık ama İnsan değdi tenimize Acısı yıktı bizi...! Cesaret onları o kadar sertleştirmiştir ki sevdikleri insanı kolları ile kalpleri arasında neredeyse öldürür.

reyan 14 Kasım 2009 19:46

GöηüL ιηfιLαк нαLιηdє şιмdιhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif
αуяıLıк Fıятıηαѕı вσğαzıмα кαçαη…

Ay ıŞığı 14 Kasım 2009 22:36

Az şey midir, biteceğini bildiğin bir hayatı son nefese kadar paylaşmaya hazır olmak.
Ve baş kaldırmak ölüme, sonsuza kadar, sevip hatırlayarak..

sweety girl 15 Kasım 2009 04:23

Bedenin özgür kaLsa neye yarar ? Acıtır ruhunu, içinde kaLanLar !..

Ay ıŞığı 15 Kasım 2009 16:02

Belki de bir daha karmaşık olamayacak kadar,dökülüyorum sana beyaz sayfa.
En sevdiğim renge, koyu kara hislerimi aktarmak, dokunuyor biraz bana.
Oysa o hisler de bembeyazdı bir ara.
Nasıl değişiyor insanoğlu ve
nasıl buna ayak uyduramaz hale geliyor böylesi aşık bir yürek.

SüPeRsiN 15 Kasım 2009 23:13

Dünya bir film açılır perden
Mutlu son da yok kaçar hep senden
Nefret edersin seyircilerden
Sahnesi gerçek tek oyun ölümdür...

DesertEagle 16 Kasım 2009 00:32

Gökten Meg Ryan yağsa, bana Er Ryan düşer. Onuda kurtarırlar :D

reyan 16 Kasım 2009 11:59

Hayat !.. Dur ßekLe ßeni !..
DizLerimde derman kaLmadı ardından ko$acak ! ' A$k ' Her qeçen qün öLdürme yüreğimi !..
ßi Can daha kaLmadı verecek !
'MutLuLuk..' Kaçma ßenden her defasında !.. ßu sefer değerini ßiLeceğim Senin!
'Acı...' Uzak dur ßenden !.. Hiç sevemedim Seni!
'Hüzün...' Esir etme artık beni !.. ßen zamanıyLa çok ßüyüttüm Seni...

''Vee.. Sen...''
Daha fazLa yorma ßeni...! ßen fazLasıyla ödedim !
..Senin uğruna kayßettikLerimin ßedeLini..

KuPa 16 Kasım 2009 12:39

iki sokak üç hayat

Güneş üzgün üzgün veda ediyordu şehre.Azametli bir alacalık bırakıyordu gerisinde.Deniz dalgalarını,yeni ortaya çıkan meltemle artırmaya başlarken Mert te dalgın dalgın bakıyordu iki dağın denizi sıkıştırdığı noktaya.Uzun,sempatik ve karizmatik bir çocuktu.Belki de bir bakışıyla çok can yakardı ama hiçbiri umrunda değildi.O,sevdiğini düşünüyor sanki her adımını onun hayaliyle atıyordu.Bir an önce içindeki sesleri durdurmak,sevdiğine sevdiğini söylemek istiyordu.Fakat böyle birşey yaparsa onu kaybedeceğini hakaretlere maruz kalacağını düşünüyordu,korkuyordu.İsmi gibi mert,delikanlı biriydi o.Kimseye sır vermez ama iyi sır tutardı.Bunu da kimseye söylememişti en yakın arkadaşı Can'a bile...

İki sokağın birleştiği yerde loş sokak lambaları eşliğinde oturuyordu Can.Durduğu yerde duramayan aktif bir çocuktu.Herkesle iyi ilişkiler kurabilen,esprili,eğlenceli biriydi.Tek kötü yanı vardı yıllardır değiştiremediği;kendi menfaatlerini herşeyin üstünde tutmak.Birazdan yanına çok sevdiği arkadaşı Merve gelecekti.Konuşmak için çağırmıştı Can'ı oraya.Aynı mahallede oturuyorlardı.Can 10 dakika kadar bekledi Merve'yi kafasında binlerce şey düşünerek.Sol yanına baktığında Merve'yi gördü.Salına salına geliyordu.Güzel bir kızdı Merve,uzun siyah saçları,küçücük vücuduyla hanım hanımcıktı.Belki de bu yüzden çok seviyordu onu Can.Tokalaştılar ilk olarak,havadan sudan konuştular.Sonraları konu Mert'e geldi.Merve onun halini hiç beğenmediğini,çok sevdiği arkadaşını yalnız bırakmamak gerektiğini söyledi Can'a.Can da hak verdi Merve'ye.Üçü çok iyi arkadaşlardı çünkü.Hayatlarının yarısından fazlasını beraber elele kolkola geçirmişlerdi.Yarın Mert'i de arayalım gelsin hep beraber oturalım diye karar aldılar.Bir suskunluk yaşandı bir müddet aralarında.Merve'nin yüzü öne eğilmişti.Can Merve'nin çenesinden parmaklarıyla tutarak yukarıya kaldırdı Merve'nin başını.Merve 10 yıldır toplayamadığı cesareti bir anda toplayıp elinden tuttu Can'ın ve ''seni seviyorum''dedi.Can afalladı ne diyeceğini şaşırdı ve biraz düşünmek için süre istedi,evlerine ayrıldılar.

Ertesi gün üç arkadaş gece vakti iki sokağın birleştiği yerde buluşacaklardı.Mert'e de söylemişlerdi.Can ve Merve biraz erken buluşmuş ve Can Merve'nin aşkına karşılık vermişti.Çok mutluydu Merve,Can ise düşünceli.Çünkü bu kararın vereceği yankıyı duymamışlardı henüz.Mert ise bütün geceyi yakamozla biirlikte geçirmişti.Zaten ailevi sorunları da vardı eve hiç gidesi yoktu.Babası içkicinin teki annesi umursamaz biriydi ki Mert bütün geceyi dışarda geçirmiş hiç merak edip te arayıp sormamışlardı.Artık Mert'in de umrunda değildi.O sadece sevdiğini düşünüyor hayaliyle yatıp hayaliyle kalkıyordu sevdiğinin.Ama şimdi yakamozdan ayrılma vakti gelmişti.Çünkü arkadaşlarına söz vermişti,verdiği sözü tutardı.Kalktı yavaş yavaş mahallesinin yolunu tuttu.Merve Can'ın göğsüne küçük başını dayamış,küçük elleriyle Can'ın ellerini tutuyordu.Bakalım Mert ne diyecek diye düşünüyordu Can.Her zaman en büyük dayanağı Mert'ti.O tamam derse hiç birşeyi takmazdı.Mert aheste aheste girmişti mahallesinin dar ve öykülü sokaklarına.Birden donakaldı,afalladı.Can ve Merve'yi yani en yakın arkadaşlarını samimi görüyordu.Elele vermişlerdi artık iki sevgiliydi onlar anlamıştı.Hemen arkasını dönerek hızlı adımlarla uzaklaştı ordan...

Bir saat geçmişti buluşacakları saatin üstünden ama Mert yoktu.Endişelendiler çünkü Mert verdiği sözü gerçekten tutardı.Aradıla telefonu kapalıydı.Neyse heralde bir işi çıktı diyerek rahatlattılar kendilerini.Biraz daha oturup ayrıldılar evlerine doğru Merve ve Can.Nerden bilebilirlerdi kii sabah kalktıklarında hayatlarının değişeceğini...

Can'ı sabah annesi kaldırdı sarsıcı bir haberle.Can hemen giyindi ve Merve'sinin yanına koştu.Bakıştılar önce sonra sarılarak ağlamaya başladılar.Mert intihar etmişti ve bir not bırakmıştı arkasında:
'' Hayatımın anlamıydın,artık sen yoksun,hayat ta yok benim için.
SENİ SEVİYORUM!..''

SüPeRsiN 16 Kasım 2009 15:45

Koşardık bayırlarda
Ağaç evler kurardık
Bedavaydı çiçekler taçlar yapardık
Düşsek bile olsun
Yeniden kalkardık
Acıtmazdı hayat...

ve birden büyüdük aniden
ve birden küçüldü hayaller

...

Ay ıŞığı 16 Kasım 2009 16:25

Uyanıyorum çığlıklarımın eşliğinde…
Yeni bir gün…
Belki yeni bir başlangıç…
Ne dersin?
Yine hayal, belki de yine sadece küçük bir umut!
Sonra yine yok oluş!
Bir gidiş ve bir bitiş daha…
Sonrası uzun bir sükunet…

Ve yeniden;
Sadece ‘gidiyorum’ sesim sana duyulmasın diye…

reyan 16 Kasım 2009 16:34

Avuçlarımda Uçurum Kokusu
Kendimden Düşüyorum.

Bir Masala Uzanıyor Sevmelerim
Aşktan Çaldıklarım Dikiliyor Karşıma...
Kaçak Şehirlerin Adressiz Yüreği Oluyorum...

Ay ıŞığı 16 Kasım 2009 17:37

Düşünüyorum da bazen
Sevmekten başka ne yaptım ki ben sana?
Ne yaptım da yaşıyorum kendi zindanımda?
Ne yaptım da ağlıyorum senin uğruna...
Ben değil aslında
Herşeyi sen yaptın
Canın gitmek istedi
Ve gittin...

Sedef 21 16 Kasım 2009 19:03

Her söz yürekten söylenirse güzeldir.
Yürekten söylenmezse eğer hiç bir anlam ifade etmez...
Herşey paylaştıkça küçülür,Paylaştıkça küçülmeyen aksine büyüyen tek şey SEVGİ'dir.

fadedliver 17 Kasım 2009 14:31

Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.

reyan 17 Kasım 2009 18:51

Zaman Denilen İlaç
Aşırı Dozdan Götürür Mü Adamı ?

Ay ıŞığı 17 Kasım 2009 21:03

biliyorum ,konuşucak birşeyimiz yok
ama yinede gözlerini al gel
elindeki yarayı,suskunluğunu,acemiliğini
beni biri severse inanmam
seni biri severse utanırsın
bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel
biliyorum konuşucak bir şeyimiz yok
ama ızdırabım sende, mutlaka alda gel

gel nolur gel :uf:

RivaN 18 Kasım 2009 17:40

Bazı şarkılar vardı birlikte sevdigimiz.En güzelide”kavuşursak biteriz biz”onu her duydugunda beni hatırla ve gülümse lütfen .Benmi!..ben hiç unutmayacagım ki.Denize attıgın anahtarı biri bulupta bizi çözsün diye.Dahada iyisini yaptım;seni kalbime yazdım.her atışında hatırlıyayım diye…..YAşıyor ama uzakta isem bilki seni hiç unutmamışımdır.Ölüm degilse bizi ayıran, hata yapmışız demektir.Eger ölümse bu ayrılıgın nedeni;bensem önce giden bu alemden.Kederlenme ;benden istedigin gibi,kendine sahip çık ne olur beni üzmiyeceksen .Bensem ;geride kalan.Zaten hep göreceksin.Ben kimseyi ama kimseyiseni sevdigim gibi sevmedim.Sen bana ”AŞK”dedin onu kirletemem ki…..

İlk yudumu gözlerinden içtim,ikincisini dudaklarından ellerinden içtiğim son yudumun tadı yıllarca gitmedi dudaklarımdan. Ve ben hiçbir zaman korkmadım şarabın gazabından..

RivaN 18 Kasım 2009 17:49

hiç birşey hissetmediğimi anladığım an hüzünlendim… kızdım kendime… her zaman söyleyecek çok şey bulan ben, tek kelime bulamıyordum…
avuttum mu kendimi böylesi daha iyi diye gerçekten de böylesi daha mı iyiydi bilmiyorum… sanırım bilemeyeceğim de…

reyan 18 Kasım 2009 23:13

чa qєς " кaяşıмa " σяτaLıqı iηLєτ ... чada ćєкiL " кєηaяa " δΔĐЭCЭ вєηi Sєчяєτ..

RivaN 19 Kasım 2009 15:18

İnsan oğlu hayatının her evresinde hayata dair şikayetlerini dile getirmiştir. Ama hayat her ne olursa olsun bildiğini okumuştur.Aciz bir varlık olan insan her ne kadar çabalamış ise de hayata dair yönlerini belirleyememiştir.

NaViR

Ay ıŞığı 19 Kasım 2009 16:02

''Sen...'' Daha fazLa yorma ßeni...! ßen fazLasıyla ödedim Senin uğruna kayßettikLerimin ßedeLini...

reyan 19 Kasım 2009 17:57

Hadi!
Amansızlığını, zamansızlığını düşür içime,
Ladesim ol,aklında kalayım..

RivaN 19 Kasım 2009 18:18

“Artık iyice anladım; modern insan bu plan proje kültürüyle, bu kazan gibi dolu ve geveze zihniyle gerçekten âşık olamaz Bitmez tükenmez isteklerini, mızmızlıklarını, yalnızlık korkusunu ve sahip olma arzusunu aşk sanıyor! Kendini bir ırmağa bırakır gibi aşkına teslim olmayı bilmiyor Hem neden ille de âşık olunsun? Neden insanlar aşk adına kendilerini ve başkalarını kandırıyorlar? Kaldı ki, aşk gelirse, insanın hatırını sormadan, yıldırım gibi düşerek gelir

RİVAN

Aşk yeryüzünde zaten kırgındır

Yolunu kaybetmiştir, biraz şiirde, biraz müzikte bulur kendini

Kırgın ve yalnız aşk nasıl merhem olsun biz dünyalıların kalp kırıklarına, huysuz nevrozlarına, hınç dolu hesap kitaplarına!

Söyleyin bana!

İmkânsız ve umarsız bir çaba değil mi bu?

RİVAN

sweety girl 19 Kasım 2009 23:39

aŞkta kuraL oLmaz..

Ay ıŞığı 20 Kasım 2009 14:05

Sensizliğin ışıkları vuruyor bu sabah yine, Ne yapsam dinmiyor hasretin.
Varlığın hayatımı aydınlatırken, Yokluğun karartıyor.
Hasretin dinmek bilmiyor, Her geçen gün hasretimi,sevgimi ve seni büyütüyor içimde.
Biran önce kavuşmak istiyorum sana.
Aramızdaki mesafeler kısa bir süreliğine engel oluyor buna.
Dayanmam lazım bu hasretine, Çünkü sonunda SEN VARSIN...

(Umut ediyorum eLimden geLen tek şey bu Çünkü.. Hep iyi tarafından bakıyorum.. Dayanıyorum ama Ya geLdiğimde sen gitmiŞ oLursan.. :( )

DesertEagle 20 Kasım 2009 19:20

Yar ; yalan değildi , bir rüya gibiydi , bitti yüreğimde acısı kaldı ...

reyan 20 Kasım 2009 22:38

aяdıηa вaкмadaη ςєкip qidєηLєяiη pєşiηє düşмєк iςiη γaяaтıLмadıк вiz.. вiяaкaLiм qİтSİη aятiк. iSтєя SaLiηa SaLiηa İSтєя SÜяÜηє SÜяÜηє

sweety girl 21 Kasım 2009 02:50

Just close your eyes and listen the music...

SüPeRsiN 21 Kasım 2009 16:57

Özledim seni
Sen duyduğum en güzel cümlenin en güzel öznesi
...

Daisy-BT 21 Kasım 2009 18:22

Bu sloganı seviyorum;

Yaşasın Lösemili Çocuklar !

_KleopatrA_ 21 Kasım 2009 18:51

Var mı senin de içinde kalan birşey anlat bakalım
Hissediyor gibiyim hadi bombayı patlat bakalım
Yoksa da bekleyemem yine boş yere harcanmayalım

Neyse yani napim yani

RivaN 21 Kasım 2009 18:52

güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
bir gün yalan söyleyeceksen eğer
bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın

ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret

ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın .. {riVan}

DesertEagle 22 Kasım 2009 21:54

reyan 22 Kasım 2009 22:02

İnan!
.Ama yaLnızca biLdiqin qerçekLere.
Güven!
.Ama yaLnızca içinde baqLadıkLarına.
Sev!
.Ama yaLnızca hak edenLeri.
PayLaş!
.Ama yaLnızca deqerini biLenLerLe.
ÇaLış!
.Ama yaLnızca doqruluk yoLunda.
Yaşa!
.Ama sakın öLümü akLından çıkarma..

Ay ıŞığı 23 Kasım 2009 14:41

*Düşlerinin
yorulduğu yerde tutun bana
Beni çağıramayacak kadar uzakta ol
Ve ben ,
gelemeyecek kadar koşayım sana ..

RivaN 25 Kasım 2009 14:28

hiç bir zaman daha iyisi diye birsey yoktur. insanoglu doyumsuzdur,iyinin de iyisi vardir. ama her elma da bir çürük olmasi ihtimali büyüktür. RiVaN

SüPeRsiN 26 Kasım 2009 19:50

Demokrasi Bilmecesi: Saraylar gerçekten yıkıldı ve krallar gerçekten tahttan indiyse, bu kadar soytarı neyle geçiniyor?

Saat: 23:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık