![]() |
:D tabi bende inandım senin içinde varmış :D |
ya ben oyun oynamaya bayılırım bundan önce mafia oyunu gta san andreas oyununu bitirdimde:cici: |
sanandres berbattı hiç oynamadım :dhitman güzel :D |
neyse size Allah rahatlıklar versin :) uyku gelince beynim bir hoş oluyor:) |
ii uykusuzlar için burası hade git :D yer işgal etme :D tatlı rüyalar Allah rahatlık versin:) |
S.a. Uykusuzlar ahalisi,hayırlı geceler hepinize,nasılsınız? |
bu gece herkez mışıl mışıl uyuyo bi biz varız sanırım :D üstüme alınıyım bari:D ben iiyim saol sen nasılsın :) |
Biraz canım sıkkın tabi,malum yenildik aslında bende pek havamda değilim çıktım forumdan tekrar geri geldim |
son golü gördüm nalet ettim döndüm geldim bende ama bi taraftan ii oldu bu gece kimse vurulmadı |
Hayırlısı olsun.Evet insanların zarar görmemesi güzel.Ben gidiyorum size hayırlı geceler:) |
sanada ii geceler byby |
s.a herkese gece çalışıyoz yaw olduk aynı yarasa artık karar verdim mağrada yaşayacam benim için akşam oldu arkadaş marketteki dayım bile alışmış servisten iniyoz alışveriş yapıyoz hayırlı günler hayırlı işler diyoruz adam hayırlı geceler diyor bize :D:D:D:D:D:D http://img177.imageshack.us/img177/9504/23yx7.gif İnsanların çoğu kaybetmekten korktuğu için, sevmekten korkuyor. Sevilmekten korkuyor, kendisini sevilmeye layık görmediği için. Düşünmekten korkuyor, sorumluluk getireceği için. Konuşmaktan korkuyor, eleştirilmekten korktuğu için. Duygularını ifade etmekten korkuyor, reddedilmekten korktuğu için. Yaşlanmaktan korkuyor, gençliğinin kıymetini bilmediği için. Unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir şey vermediği için. Ve ölmekten korkuyor aslında yaşamayı bilmediği için. W.Shakespear |
Alıntı:
|
Saatler Gece Yarsı Peki Kuşlar Nerede ¿ |
Selamun aleyküm Millet.Arkadaşın kına gecesinden geldim Msx'e bakarkene uykusuzlara bir slm vereyim dedim.Hayırlı geceler arkadaşlar.Ben çıkıyorumç.Allaha emanet olun... |
uykusuzlar :) uykusuzluk kötü bi durum :S |
Gece kuşuyuz inadına uyku yok :D |
Mrb Yeni üye oldum ama biraz karışık sanırım, ilk nereye yazıcağımı bilemedim.. |
=Salam iyi geceler.men yeniyim burda nasil yeni bir bolum aca bilirem? |
Alıntı:
Hoşgeldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun.İnşallah aramızda iyi vakit geçirirsiniz.Uykum yok,kalıp sohbet etmek isterdim ama çıkmam gerekiyor.Görüşmek üzere,Hayırlı geceler.Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun:);) |
Tşk ederim Mell (; Önemli değil İyi geceler sonra konuşuruz.. |
Men hic yata bilmedim ki.yuxum yok menim.;);) |
s.a kandiliniz mübarek olsun |
Uyku ne yeniyormu o:D |
a.s :p |
e bu gece de 6 a kadar uyanık olamayacağım galiba... bugün birazcık yoruldum, ayaklarımı dinlendirmem gerekiyor:D iii geceler MsX !!! |
Bu gecede buralardayım... |
Selamun aleyküm uykusuzlar kafilesi.Nasılsınız?Geçerken uğrayıp selam vermek istedim.Hayırlı geceler... |
ben bu gecede burdayım ... ortalıkta zombii gibi dolaşıyorum ki, anlaşılmasın bazı şeyler! |
Alıntı:
bende vampir gibi uçuşuyorum sağ sola :[ :P |
sen uçmuyosun zıplıyosun :D |
uçmaya çalışıyorum diyelim biz şuna :shy: :P |
valla daha çok çalışırsın gibi geliyo bana fazcay sen bu işten :D |
Alıntı:
& Aleykum Selam Sağol sen nasılsın :D:D:D Sen say kuzuları şimdi:) Saat geç olmuş iyi geceler msx kuşları.) |
üffffff hiç uyqm yooooooooooooookkkkk pffff |
belki bir deniz kenarında el ele maziyi konuşacağız benim içimde yanan ateş var sevgilim ne zaman buluşacağız.... elbet bir gün buluşacağız bu böyle öyle durupyarım kalmayacak ikimizin de saçları ak bakışacağız Zamanın Ne Sarkıları Hey Gidi Seneler ...of of |
Alıntı:
|
Ehh artik sabah oldu , gece duman oldu , uyku yalan oldu =] |
bu akşam kimse yok sanırım şimdi kendi kendime sohbet etsem delidemekle yetinmezler cevaplarımıda ya birleştirir ya silerler insan kendi kendine bile konuşamıyo :D |
selam daha once burada cok guzel sohbetler olmustu ama artik kimse yazmiyor |
Alıntı:
Valla ya azmı ziyafet çektik burda.. Ahh Kencısi ahh olsaydı eğer şimdi bize çiğköfte yapardı.. Sonracıma Sedefcim bol bol gıcıklık yapardı, Pollycim Halley'lerini götürürdü..:P Ahh ahh ne günlerdi o günler..:*(:P |
Alıntı:
hepsi kayboldu gittiler |
Ama biz kaybolmadik dinazor =] Gerci onlarda kaybolmadilar =] Yazin sicaginda buhar olup ucmak uzereyiz uyutmayanda zaten bu sicak ( cogu zaman ) |
ben varken kime gerekki alallala:D:haha:hiç sormayın gündem karışık magazine bakamıyorum:@ |
Alıntı:
Alıntı:
magazinde surekli seni gosteriyorlar , seni gormemek icin bende bakmiyorum :D |
Buranin sicagi yetiyor antalyayi almiyayim ama en yakin zamanda bodrum sicagini alicam rziyim =] yeter dedim misafirden =] |
[quote=dinazor1962;1118136]sicakmi dedin gelde sicak ne demekmis Antalyada gor :) Alıntı:
gelde gor derken davet degildi!!! Antalyanin ne kadar sicak oldugunu anlatmaya calistim |
Tüm uykusuzlara selamlar... |
aslm kanka alternativler çok dimi :P |
bi alternatif uyucak şimdi :D |
| Saat: 13:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık