MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

vagrent 9 Eylül 2007 00:51

hotmail hesabımı açamıyorum

selam arkadaşlar ben 1 haftadır hotmail hesabımı açamıyorum şifresini giriyorum olmuyo gizli yanıtı bilmedigim için açamıyorum yardımcı olurmusunuz

hallederiz 9 Eylül 2007 11:33

live hotmailden normal hotmail adresine nasıl geri dönerim

live hotmailden normal hotmail adresine nasıl geri dönerim....mail adresinden live hotmaile geçtim fakat live hotmaili sevmedim şimdi normal bildiğimiz hotmail'e geçmek istiyorum nasıl geçebilirim

ahmed 9 Eylül 2007 12:18

Alıntı:

vagrent adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 686088)
selam arkadaşlar ben 1 haftadır hotmail hesabımı açamıyorum şifresini giriyorum olmuyo gizli yanıtı bilmedigim için açamıyorum yardımcı olurmusunuz

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

hellboy726 9 Eylül 2007 14:36

Alıntı:

vagrent adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 686088)

Merhaba,

Eğer Messenger 'adresiniz bilgisayarınızda otomatik oturum aç durumunda ise, alttaki programı kullanarak şifrenizi öğrenebilirsiniz. Ya/da altarnatif olarak üst mesajda ahmed 'in verdiği linki inceleyebilirsiniz.

MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil)

Dj_pisune 9 Eylül 2007 17:30

Slm arkadaşlar ben benim msn im hariç tüm msnleri kendi bilgisayarımda açıyorum bi benim ki açılmıyo sorun gider diyo normalde hepsi için demesi lazım diil mi 80004005 hatası çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim stuffpugg u bi msnplus yüklemiştim ondan olabilirmi sildim gerçi yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim

fatalaty 9 Eylül 2007 17:30

4 gundur msn adresimde bir sorun var. karşı taraf webcam acınca baglanıyor ama bende gozukmuyor beyaz ustunde yesil donen bir yuvarlak ve destekleyen diye bir yazı cıkıyor. başka adresten emin olmak icin yine aynı kişiyi ekleyip denedim oldu. msn plus yuklü sorun nedir lütfen yardmcı olun

NeutralizeR 9 Eylül 2007 17:32

Alıntı:

Dj_pisune adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 687279)
Slm arkadaşlar ben benim msn im hariç tüm msnleri kendi bilgisayarımda açıyorum bi benim ki açılmıyo sorun gider diyo normalde hepsi için demesi lazım diil mi 80004005 hatası çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim stuffpugg u bi msnplus yüklemiştim ondan olabilirmi sildim gerçi yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/43814-msn-hata-kodu-80004005-msn-7-0-hatasi.html

NeutralizeR 9 Eylül 2007 18:36

Alıntı:

fatalaty adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 687284)
4 gundur msn adresimde bir sorun var. karşı taraf webcam acınca baglanıyor ama bende gozukmuyor beyaz ustunde yesil donen bir yuvarlak ve destekleyen diye bir yazı cıkıyor. başka adresten emin olmak icin yine aynı kişiyi ekleyip denedim oldu. msn plus yuklü sorun nedir lütfen yardmcı olun

Sorununuzu farklı bir şekilde anlatmayı deneyin. Pek bir şey anlayamadım maalesef.

skyliners 9 Eylül 2007 19:39

slm arkadaşlar benim msn bilgisayar açılırken açılıyor ama ben msn yi masüstünden açınca hata veriyor açılmıyor bilgisayar açılırkenki msn den çıkış yapınca bi daha açamıyorum yardım ederseniz sevinirim...

YGT 9 Eylül 2007 20:05

merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olacak belki daha önce defalarca sorulmuştur ama ben biraz araştırdım sitede göremedim çevirimdışı msn kullananları görebilme şansımız varmı teşekkürler..

kolay gelsin iyi çalışmalar..

NeutralizeR 9 Eylül 2007 20:08

Alıntı:

YGT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 687566)
merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olacak belki daha önce defalarca sorulmuştur ama ben biraz araştırdım sitede göremedim çevirimdışı msn kullananları görebilme şansımız varmı teşekkürler..

kolay gelsin iyi çalışmalar..

Bir dönemler vardı, artık göremezsiniz.

kolestera 10 Eylül 2007 18:53

Benim adresimi listelerinden silenleri tamamen nasıl kaldırabilirim?

Arkadaşlar; beni silenleri bende silmek istiyorum...Engelleyip siliyorum fakat msn kapatılıp açılınca hala daha listemde duruyorlar...
Bu adresleri komple silmek istiyorum..Bu mümkün mü?...Cevaplarsanız memnun olacağım...
Saygılarımla...

Misafir 10 Eylül 2007 19:08

Alıntı:

kolestera adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 689356)
Arkadaşlar; beni silenleri bende silmek istiyorum...Engelleyip siliyorum fakat msn kapatılıp açılınca hala daha listemde duruyorlar...
Bu adresleri komple silmek istiyorum..Bu mümkün mü?...Cevaplarsanız memnun olacağım...
Saygılarımla...

Pc nizde Deep Freeze yüklü mü?

Yüklü ise inactive edip yeniden deneyin.

mrgench 11 Eylül 2007 19:21

msn messenger

arkadaşlar msnim sürekli 80072efd hatası veriyor...... gerekli kontrolleri yapıp, bağlantı ayarları ile ilgili yapmam gerekenleri takip ediyorum fakat...... olmuyor....

tekrar hata veriyor....

not:sistemimde anti virüs yüklü değil.....

bana yardımcı olursanız çok sevinirim

NeutralizeR 11 Eylül 2007 19:47

Alıntı:

mrgench adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 691333)
arkadaşlar msnim sürekli 80072efd hatası veriyor...... gerekli kontrolleri yapıp, bağlantı ayarları ile ilgili yapmam gerekenleri takip ediyorum fakat...... olmuyor....

tekrar hata veriyor....

not:sistemimde anti virüs yüklü değil.....

bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Şu konuyu inceleyin:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/41881-80072efd-hatasi.html

Bir sonuç almazsanız sorununuzu tekrar orada belirtin.

Cinnamon 12 Eylül 2007 10:16

benim 80048820 hata kodu

gelisletilmis hata kodu 80048411

burdaki bütün önergeliriyaptım olmadı

8.5 yükleyip kurdum yine aynı hata veriyor
bana yardımcı olursanız sevinirim

ahmed 12 Eylül 2007 12:39

Alıntı:

cinna_mon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 692050)
benim 80048820 hata kodu

gelisletilmis hata kodu 80048411

burdaki bütün önergeliriyaptım olmadı

8.5 yükleyip kurdum yine aynı hata veriyor
bana yardımcı olursanız sevinirim

Msn Hata Kodu 80048820

monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat vardır ... SAAT VE TARİH AYARLARIMIZI KONTROL EDİORUZ eğer doğru olduğundan Eminsek ikinci adım...Şöyleki
başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll
girip enterlıyoruz işlem tamam..

Cinnamon 12 Eylül 2007 13:10

hepsini yaptım bu forumda o hata kodu ile ne yapılması gerekiyorsa yine olmuyor

simdi google actım cıkıyor oturum acın a basıyorum oda sayfa görüntülenmiyor diyor

ondada sorun cıktı anlamadım

Cinnamon 12 Eylül 2007 14:28

windows mesengerin sayfasından oturum acıyım dedim sayfa görünütenmedi

googledede oturum acılmıyor

sadec ebuddy .com da oturum acabiliyorum

SERSERİ_DJ 12 Eylül 2007 19:27

Selamlar Arkadaslar

Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı
___________________________________________________________________________ _
Kara_hilal cam studio yaz bulursun:D

Morrigan 12 Eylül 2007 20:08

Alıntı:

SERSERİ_DJ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 692845)
Selamlar Arkadaslar

Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı

Aradığınız programı ve programla ilgili resimli anlatımı aşağıdaki bağlantıda bulabilirsiniz.

Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım)

borgo 13 Eylül 2007 02:07

arkadaşlar msn 7.5 la beraber stuf plugini kullanıyorum ancak suandan itibaren yeni sürüm indirmeden 7.5 açılmıyor mecbur yenisinimi indircem stuff plugini kullanamayacakmıyım artık ya?

erd_drknght 13 Eylül 2007 03:27

Alıntı:

borgo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 693916)
arkadaşlar msn 7.5 la beraber stuf plugini kullanıyorum ancak suandan itibaren yeni sürüm indirmeden 7.5 açılmıyor mecbur yenisinimi indircem stuff plugini kullanamayacakmıyım artık ya?

Live messenger için de uyumlu stuf plugin var ama yeni özellikler olsada eskisinin bazı özelliklerini taşımıyor istersen yüklersin...

borgo 13 Eylül 2007 03:42

Alıntı:

erd_drknght adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694040)
Live messenger için de uyumlu stuf plugin var ama yeni özellikler olsada eskisinin bazı özelliklerini taşımıyor istersen yüklersin...

benim kullandıgım ve aradıgım tek şey pencere açıp kapama olayı

erkan1217 13 Eylül 2007 06:10

http://img212.imageshack.us/img212/1560/helpkb5.jpgYardım edin :S

hellboy726 13 Eylül 2007 10:55

Alıntı:

erkan1217 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694196)
Yardım edin :S

Hayır 'ı seçin "tamam" 'a basın
Yada altarnatif olarak şurdan son sürüme güncelleyiniz ; (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Alıntı:

borgo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694063)
benim kullandıgım ve aradıgım tek şey pencere açıp kapama olayı

Saadece pencere açıp kapatanları görmek için şunu kullanabilirsiniz;
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre]

NeutralizeR 13 Eylül 2007 14:57

Artık MSN Messenger 7.5 kullanamamakla ilgili mesajlarınızı bu konuya geçiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/47092-msn-messenger-7-x-g-venlik-a-igi-webcam-daveti-ile.html

teknik_41 13 Eylül 2007 16:55

slm arkadaşlar ben msn 8.1 kullanırken başka birisi tarafından hacklendim işletim sistemi xp pro adsl ve kaspersky kullanırken birsinden gelen bişeyi kabul ettim vee msn hacklendi geri almam için bana yardımcı olurmusunuz gizli soru yanıtını bilmiyorum şimdiden teşekkürler...

gokkusagi9 13 Eylül 2007 17:12

messenger da sorun var

selam arkadaşlar. ben Windows Live messenger in 8.1 sürümünü kullanıyorum. çoklu oturum açma yamasını yukledıkten sonra messenger açıldıktan 1 dk sonra kendi kendine kapanmaya başlıyor. :*( çoklu oturum yuklemek ve messenger ın açık kalmasını saglamak için ne yapmalıyım?? teşekkürler...

NeutralizeR 13 Eylül 2007 17:30

Alıntı:

gokkusagi9 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 695092)
selam arkadaşlar. ben Windows Live messenger in 8.1 sürümünü kullanıyorum. çoklu oturum açma yamasını yukledıkten sonra messenger açıldıktan 1 dk sonra kendi kendine kapanmaya başlıyor. :*( çoklu oturum yuklemek ve messenger ın açık kalmasını saglamak için ne yapmalıyım?? teşekkürler...

Yamayı tekrar çalıştırıp değişiklikleri geri alın. Yalnızca resimli anlatımda gösterilen şekilde bırakın ayarları ve öyle uygulayın. Sorun çözülmese Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

Çoklu oturum açma özelliği için A-Patch ya da Mess Patch'i de kullanabilirsiniz.

carlsbergx 13 Eylül 2007 23:58

Msn 7.5 kullaniyorum. Dun gece bir ara kapattim actim. Ama Daha yeni bir sürüm var. Devam edebilmeniz için yeni sürümünü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak istiyormusunuz ? uyarisi cikiyor karsima. Dun gece yine farkli bir bilgisayarda denedim yine ayni guncellemeyi yapmami istedi. Evet dedigim zaman Live messengeri yukluyor hayir dedigim zaman ise devam etmiyor. Live kullandigim zaman islemcimin yarisini kullaniyor , msn acilirken bilgisayar donuyor , ileti yazarken cok kasiyor bilgisayarim. Fakat sabah actigimda sorunsuz sekilde acildi ama simdi yine ayni duruma dondu. Yurt disindaki arkadaslarimdada ayni sorun var Msn Messenger 7.5 iptalmi oluyor artik ? veya alternatif cozumu nedir Live Messenger kullanmak istemiyorum kullanmak zorundada degilim nedir yani bu sacmalik 7.5 kullanamayacakmiyim live messenger kullanacagima hic kullanmam 7.5 cok eski bir surummus gibi neden guncelleme yapmami istiyor. 7.5 kullanmam icin alternatif fikirleri olanlar yardimci olursa sevinirim.

Saygilarimla..

NeutralizeR 13 Eylül 2007 23:58

Alıntı:

carlsbergx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 695798)
Msn 7.5 kullaniyorum. Dun gece bir ara kapattim actim. Ama Daha yeni bir sürüm var. Devam edebilmeniz için yeni sürümünü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak istiyormusunuz ? uyarisi cikiyor karsima. Dun gece yine farkli bir bilgisayarda denedim yine ayni guncellemeyi yapmami istedi. Evet dedigim zaman Live messengeri yukluyor hayir dedigim zaman ise devam etmiyor. Live kullandigim zaman islemcimin yarisini kullaniyor , msn acilirken bilgisayar donuyor , ileti yazarken cok kasiyor bilgisayarim. Fakat sabah actigimda sorunsuz sekilde acildi ama simdi yine ayni duruma dondu. Yurt disindaki arkadaslarimdada ayni sorun var Msn Messenger 7.5 iptalmi oluyor artik ? veya alternatif cozumu nedir Live Messenger kullanmak istemiyorum kullanmak zorundada degilim nedir yani bu sacmalik 7.5 kullanamayacakmiyim live messenger kullanacagima hic kullanmam 7.5 cok eski bir surummus gibi neden guncelleme yapmami istiyor. 7.5 kullanmam icin alternatif fikirleri olanlar yardimci olursa sevinirim.

Saygilarimla..

Buyrun:

MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

gokhanince 14 Eylül 2007 01:11

arkadaşlar bende live messanger var yeni sürüm uyarısı veriyor ama yeni sürümünü yükleyemiyorum.eski sürümde de devam etmek istiyorum ne yapmam gerekiyor? messenger açılmıyor şuan...kullanamıyorum...

NeutralizeR 14 Eylül 2007 01:15

Alıntı:

gokhanince adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696034)
arkadaşlar bende live messanger var yeni sürüm uyarısı veriyor ama yeni sürümünü yükleyemiyorum.eski sürümde de devam etmek istiyorum ne yapmam gerekiyor? messenger açılmıyor şuan...kullanamıyorum...

Burdan istediğiniz sürümü indirebilirsiniz:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Ya 8.1 ya da 8.5 sürümünü yükleyin.

gokhanince 14 Eylül 2007 01:20

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696047)
Burdan istediğiniz sürümü indirebilirsiniz:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Ya 8.1 ya da 8.5 sürümünü yükleyin.

tamam ama yükleyemiyorum virüs var herhalde live messenger bile çok zor yükledim bunu kurtaramaz mıyım acaba?

NeutralizeR 14 Eylül 2007 01:28

Internet bağlantınızda ya da sisteminizde bir sorun olabilir. Az önce tüm indirme bağlantılarını tek tek denedim. Hepsi Microsoft sunucularından iniyor... Herhangi bir problem yok.

Pir4tE 14 Eylül 2007 13:41

Acill yardimm lütfen

Konuşma penceresi açıp arkadaşımla konuştuktan sonra konuşma penceresini kapatıyorum tkrar başka 1 konuşma yapcağım zaman tekrar actıgımda eski konuşmalar o pencerede görünüyor.bunun olmasını istemiyorum nasıl düzeltilio bileniniz varmı? şimdiden tşkkrler.

ahmed 14 Eylül 2007 16:34

Alıntı:

Pir4tE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696818)
Konuşma penceresi açıp arkadaşımla konuştuktan sonra konuşma penceresini kapatıyorum tkrar başka 1 konuşma yapcağım zaman tekrar actıgımda eski konuşmalar o pencerede görünüyor.bunun olmasını istemiyorum nasıl düzeltilio bileniniz varmı? şimdiden tşkkrler.

araçlar/secenekler/iletiler/görüşmelerimn geçmişini otomatik olrak sakla seceneğini pasif yapaınız.

Fixon 14 Eylül 2007 17:52

bu prgramda trojan horse backdoor virüsü içeriyor...nasıl bu prgramı herkes kullanabiliyor anlamıyorum..bariz virüslü bi prgram..virüs olmayan bi adres yok mu?

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:04

Alıntı:

Fixon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697290)
bu prgramda trojan horse backdoor virüsü içeriyor...nasıl bu prgramı herkes kullanabiliyor anlamıyorum..bariz virüslü bi prgram..virüs olmayan bi adres yok mu?

Hangi programdan bahsediyorsunuz?

MessengerDiscovery'den bahsediyorsanız eğer;

Alıntı:

Dosyada virüs ya da herhangi zararlı bir kod yok. Eklenti kurulmadan önce 10 saniye kadar bir reklam görüntülüyor ve ardından kurulum başlıyor. Güvenlik programınız bununla ilgili bir uyarı veriyor olabilir. Kurmadan önce güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakın ya da MessengerDiscovery Live'ı güvenli programlar listesine alın.

Fixon 14 Eylül 2007 18:12

anlıyorum ama prgramda herhangi bi treat olmasa neden trojan uyarısını veriyor peki?

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:15

Alıntı:

Fixon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697375)
anlıyorum ama prgramda herhangi bi treat olmasa neden trojan uyarısını veriyor peki?

Reklam gösteren programları sevmiyor anti-virus programları. Kurmadan önce anti-virüs'ü kapatın. Kurduktan sonra reklam göstermiyor zaten.

Fixon 14 Eylül 2007 18:20

peki bi sorum daha var,
msn 7.0 kullanıyordum, fakat bugün msn ilk kez yeni bir sürümü yüklemek istermisiniz die bi uyarı veriyor..hyr dediğim halde msn bağlanmıyor..evet dediğim zamanda live msnger yüklüyor..fakat ben msn 7.0 kullanmak istiyorum..ama bi türlü bağlanamıyorum..acaba xp ile uyum sorun lu mu olmaya başladı 7.0'ın anlayamadım

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:22

Alıntı:

Fixon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697402)
peki bi sorum daha var,
msn 7.0 kullanıyordum, fakat bugün msn ilk kez yeni bir sürümü yüklemek istermisiniz die bi uyarı veriyor..hyr dediğim halde msn bağlanmıyor..evet dediğim zamanda live msnger yüklüyor..fakat ben msn 7.0 kullanmak istiyorum..ama bi türlü bağlanamıyorum..acaba xp ile uyum sorun lu mu olmaya başladı 7.0'ın anlayamadım

MSN Messenger 7.0 güncellendi. Burdan en güncel sürümünü indirin:
Yükleme ayrıntıları MSN Messenger 7.0

Sonuç alamazsanız, bu konuyu inceleyiniz:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

Fixon 14 Eylül 2007 18:27

yeni güncellenen msn 7.0 sürümünü yüklemediğim için mi böle bi uyarı verdi msn?
2.bi sorum, msn 7,5 sürümünde 7.0 da çalışan msn discovery çalışıyor mu?

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:29

Alıntı:

Fixon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697457)
yeni güncellenen msn 7.0 sürümünü yüklemediğim için mi böle bi uyarı verdi msn?
2.bi sorum, msn 7,5 sürümünde 7.0 da çalışan msn discovery çalışıyor mu?

Evet, MSN Messenger 7.0.820 sürümüne güncellemeniz gerek.

MessengerDiscovery X 2'yi MSN Messenger 7.5'te de kullanabilirsiniz.

Fixon 14 Eylül 2007 18:32

verdiğiniz linkt güncellenmiş sürümü dii mi?
güncellenmemiş sürümü prgmra ekle kaldırdan, kaldırıp bu verdiğiniz linkteki sürümü download yapmam gerekiyor dii mi?

msnger dicovery X2'yi nerden dl edebilirim peki?
çok soru sordum biliorum kusura bakma :)

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:38

Alıntı:

Fixon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697487)
verdiğiniz linkt güncellenmiş sürümü dii mi?
güncellenmemiş sürümü prgmra ekle kaldırdan, kaldırıp bu verdiğiniz linkteki sürümü download yapmam gerekiyor dii mi?

msnger dicovery X2'yi nerden dl edebilirim peki?
çok soru sordum biliorum kusura bakma :)

-Evet.
-Evet.
- https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/1364-messenger-discovery-2-messengerdiscovery-x-2-tr.html

Fixon 14 Eylül 2007 18:42

verdiğiniz linkteki msn7.0'ı yükledim.. fakat yeniden
"daha yeni bir sürüm var, devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerek" uyarısını verdi
deliricem yardım lütfeeeeeeen :(

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:43

Alıntı:

Fixon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697544)
verdiğiniz linkteki msn7.0'ı yükledim.. fakat yeniden
"daha yeni bir sürüm var, devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerek" uyarısını verdi
deliricem yardım lütfeeeeeeen :(

O halde buyrun:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz

Lütfen sorununuzu bu konu altında belirtiniz.

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık