![]() |
hotmail hesabımı açamıyorum selam arkadaşlar ben 1 haftadır hotmail hesabımı açamıyorum şifresini giriyorum olmuyo gizli yanıtı bilmedigim için açamıyorum yardımcı olurmusunuz |
live hotmailden normal hotmail adresine nasıl geri dönerim live hotmailden normal hotmail adresine nasıl geri dönerim....mail adresinden live hotmaile geçtim fakat live hotmaili sevmedim şimdi normal bildiğimiz hotmail'e geçmek istiyorum nasıl geçebilirim |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Alıntı:
Merhaba, Eğer Messenger 'adresiniz bilgisayarınızda otomatik oturum aç durumunda ise, alttaki programı kullanarak şifrenizi öğrenebilirsiniz. Ya/da altarnatif olarak üst mesajda ahmed 'in verdiği linki inceleyebilirsiniz. MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) |
Slm arkadaşlar ben benim msn im hariç tüm msnleri kendi bilgisayarımda açıyorum bi benim ki açılmıyo sorun gider diyo normalde hepsi için demesi lazım diil mi 80004005 hatası çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim stuffpugg u bi msnplus yüklemiştim ondan olabilirmi sildim gerçi yine aynı sorun yardımcı olursanız sevinirim |
4 gundur msn adresimde bir sorun var. karşı taraf webcam acınca baglanıyor ama bende gozukmuyor beyaz ustunde yesil donen bir yuvarlak ve destekleyen diye bir yazı cıkıyor. başka adresten emin olmak icin yine aynı kişiyi ekleyip denedim oldu. msn plus yuklü sorun nedir lütfen yardmcı olun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
slm arkadaşlar benim msn bilgisayar açılırken açılıyor ama ben msn yi masüstünden açınca hata veriyor açılmıyor bilgisayar açılırkenki msn den çıkış yapınca bi daha açamıyorum yardım ederseniz sevinirim... |
merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorum olacak belki daha önce defalarca sorulmuştur ama ben biraz araştırdım sitede göremedim çevirimdışı msn kullananları görebilme şansımız varmı teşekkürler.. kolay gelsin iyi çalışmalar.. |
Alıntı:
|
Benim adresimi listelerinden silenleri tamamen nasıl kaldırabilirim? Arkadaşlar; beni silenleri bende silmek istiyorum...Engelleyip siliyorum fakat msn kapatılıp açılınca hala daha listemde duruyorlar... Bu adresleri komple silmek istiyorum..Bu mümkün mü?...Cevaplarsanız memnun olacağım... Saygılarımla... |
Alıntı:
Pc nizde Deep Freeze yüklü mü? Yüklü ise inactive edip yeniden deneyin. |
msn messenger arkadaşlar msnim sürekli 80072efd hatası veriyor...... gerekli kontrolleri yapıp, bağlantı ayarları ile ilgili yapmam gerekenleri takip ediyorum fakat...... olmuyor.... tekrar hata veriyor.... not:sistemimde anti virüs yüklü değil..... bana yardımcı olursanız çok sevinirim |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/41881-80072efd-hatasi.html Bir sonuç almazsanız sorununuzu tekrar orada belirtin. |
benim 80048820 hata kodu gelisletilmis hata kodu 80048411 burdaki bütün önergeliriyaptım olmadı 8.5 yükleyip kurdum yine aynı hata veriyor bana yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Msn Hata Kodu 80048820 monitörünüzün sağ alt köşesine bakın orda saat vardır ... SAAT VE TARİH AYARLARIMIZI KONTROL EDİORUZ eğer doğru olduğundan Eminsek ikinci adım...Şöyleki başlat>çalıştır> regsvr32 softpub.dll girip enterlıyoruz işlem tamam.. |
hepsini yaptım bu forumda o hata kodu ile ne yapılması gerekiyorsa yine olmuyor simdi google actım cıkıyor oturum acın a basıyorum oda sayfa görüntülenmiyor diyor ondada sorun cıktı anlamadım |
windows mesengerin sayfasından oturum acıyım dedim sayfa görünütenmedi googledede oturum acılmıyor sadec ebuddy .com da oturum acabiliyorum |
Selamlar Arkadaslar Bana Msn Messengerde Karsı tarafla web camda sohbet ederken onun web camını kayıt edebilmem için bildiginiz program varmı ___________________________________________________________________________ _ Kara_hilal cam studio yaz bulursun:D |
Alıntı:
Webcam Görüntüsünü Kaydetme Yöntemi (Resimli Anlatım) |
arkadaşlar msn 7.5 la beraber stuf plugini kullanıyorum ancak suandan itibaren yeni sürüm indirmeden 7.5 açılmıyor mecbur yenisinimi indircem stuff plugini kullanamayacakmıyım artık ya? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://img212.imageshack.us/img212/1560/helpkb5.jpgYardım edin :S |
Alıntı:
Yada altarnatif olarak şurdan son sürüme güncelleyiniz ; (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Alıntı:
Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] |
Artık MSN Messenger 7.5 kullanamamakla ilgili mesajlarınızı bu konuya geçiniz: https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/47092-msn-messenger-7-x-g-venlik-a-igi-webcam-daveti-ile.html |
slm arkadaşlar ben msn 8.1 kullanırken başka birisi tarafından hacklendim işletim sistemi xp pro adsl ve kaspersky kullanırken birsinden gelen bişeyi kabul ettim vee msn hacklendi geri almam için bana yardımcı olurmusunuz gizli soru yanıtını bilmiyorum şimdiden teşekkürler... |
messenger da sorun var selam arkadaşlar. ben Windows Live messenger in 8.1 sürümünü kullanıyorum. çoklu oturum açma yamasını yukledıkten sonra messenger açıldıktan 1 dk sonra kendi kendine kapanmaya başlıyor. :*( çoklu oturum yuklemek ve messenger ın açık kalmasını saglamak için ne yapmalıyım?? teşekkürler... |
Alıntı:
Çoklu oturum açma özelliği için A-Patch ya da Mess Patch'i de kullanabilirsiniz. |
Msn 7.5 kullaniyorum. Dun gece bir ara kapattim actim. Ama Daha yeni bir sürüm var. Devam edebilmeniz için yeni sürümünü yüklemeniz gerekir. Bunu şimdi yapmak istiyormusunuz ? uyarisi cikiyor karsima. Dun gece yine farkli bir bilgisayarda denedim yine ayni guncellemeyi yapmami istedi. Evet dedigim zaman Live messengeri yukluyor hayir dedigim zaman ise devam etmiyor. Live kullandigim zaman islemcimin yarisini kullaniyor , msn acilirken bilgisayar donuyor , ileti yazarken cok kasiyor bilgisayarim. Fakat sabah actigimda sorunsuz sekilde acildi ama simdi yine ayni duruma dondu. Yurt disindaki arkadaslarimdada ayni sorun var Msn Messenger 7.5 iptalmi oluyor artik ? veya alternatif cozumu nedir Live Messenger kullanmak istemiyorum kullanmak zorundada degilim nedir yani bu sacmalik 7.5 kullanamayacakmiyim live messenger kullanacagima hic kullanmam 7.5 cok eski bir surummus gibi neden guncelleme yapmami istiyor. 7.5 kullanmam icin alternatif fikirleri olanlar yardimci olursa sevinirim. Saygilarimla.. |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? |
arkadaşlar bende live messanger var yeni sürüm uyarısı veriyor ama yeni sürümünü yükleyemiyorum.eski sürümde de devam etmek istiyorum ne yapmam gerekiyor? messenger açılmıyor şuan...kullanamıyorum... |
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Ya 8.1 ya da 8.5 sürümünü yükleyin. |
Alıntı:
tamam ama yükleyemiyorum virüs var herhalde live messenger bile çok zor yükledim bunu kurtaramaz mıyım acaba? |
Internet bağlantınızda ya da sisteminizde bir sorun olabilir. Az önce tüm indirme bağlantılarını tek tek denedim. Hepsi Microsoft sunucularından iniyor... Herhangi bir problem yok. |
Acill yardimm lütfen Konuşma penceresi açıp arkadaşımla konuştuktan sonra konuşma penceresini kapatıyorum tkrar başka 1 konuşma yapcağım zaman tekrar actıgımda eski konuşmalar o pencerede görünüyor.bunun olmasını istemiyorum nasıl düzeltilio bileniniz varmı? şimdiden tşkkrler. |
Alıntı:
araçlar/secenekler/iletiler/görüşmelerimn geçmişini otomatik olrak sakla seceneğini pasif yapaınız. |
bu prgramda trojan horse backdoor virüsü içeriyor...nasıl bu prgramı herkes kullanabiliyor anlamıyorum..bariz virüslü bi prgram..virüs olmayan bi adres yok mu? |
Alıntı:
MessengerDiscovery'den bahsediyorsanız eğer; Alıntı:
|
anlıyorum ama prgramda herhangi bi treat olmasa neden trojan uyarısını veriyor peki? |
Alıntı:
|
peki bi sorum daha var, msn 7.0 kullanıyordum, fakat bugün msn ilk kez yeni bir sürümü yüklemek istermisiniz die bi uyarı veriyor..hyr dediğim halde msn bağlanmıyor..evet dediğim zamanda live msnger yüklüyor..fakat ben msn 7.0 kullanmak istiyorum..ama bi türlü bağlanamıyorum..acaba xp ile uyum sorun lu mu olmaya başladı 7.0'ın anlayamadım |
Alıntı:
Yükleme ayrıntıları MSN Messenger 7.0 Sonuç alamazsanız, bu konuyu inceleyiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? |
yeni güncellenen msn 7.0 sürümünü yüklemediğim için mi böle bi uyarı verdi msn? 2.bi sorum, msn 7,5 sürümünde 7.0 da çalışan msn discovery çalışıyor mu? |
Alıntı:
MessengerDiscovery X 2'yi MSN Messenger 7.5'te de kullanabilirsiniz. |
verdiğiniz linkt güncellenmiş sürümü dii mi? güncellenmemiş sürümü prgmra ekle kaldırdan, kaldırıp bu verdiğiniz linkteki sürümü download yapmam gerekiyor dii mi? msnger dicovery X2'yi nerden dl edebilirim peki? çok soru sordum biliorum kusura bakma :) |
Alıntı:
-Evet. - https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/1364-messenger-discovery-2-messengerdiscovery-x-2-tr.html |
verdiğiniz linkteki msn7.0'ı yükledim.. fakat yeniden "daha yeni bir sürüm var, devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerek" uyarısını verdi deliricem yardım lütfeeeeeeen :( |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz Lütfen sorununuzu bu konu altında belirtiniz. |
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık