![]() |
BEN SENİ SENSİZ SEVDİM Ben seni severken Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim... Göremesenm de,rüyamdaydın, Sevmesen de,kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan,da hayalin vardı, Sen olmasan da,şarkılar vardı; Seni hatırlatan.... Sen olmasan da,her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim.... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasanda bulutlar vardı, Sen olmasanda,gün batımları vardı Sen olmasan da, denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim.... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, "Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum"ama; Ben seni sensiz sevdim.... Ne olurdu sen de beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda.... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!!! ................................. M.Ahsen SAKAREİSOĞLU |
GİDİYORUM Gidiyorum Kirli bir sabaha bırakıp kendimi Düşlerim sende kalsın Aynada kirli sakal asılı kalan yüzüm Dört duvar, susan kapı hüzün sesim Gidiyorum, gelirim yeniden.... H. KAYA |
yüreğim Siz benim sakin olduğuma bakmayın fırtınalar kopuyor içimde. Doluyum yağmur bulutları gibi dokunsanız boşalmayacağım, hayır, yağmak için baharı bekliyorum bekliyorum açmasını erik çiçeklerinin sevgiyle dokunmak için yapraklarına. Yüreğim, sönmemiş yanardağ sıcak, coşkulu sessiz. gülsüm cengiz |
dinmedik hala biz yorgun gece yorgun tuşlar ve parmaklarımız düşünemez olduk bellekler durgun sanki bitmiş her şey neyi anlatıyorduk ta burada durduk ha şu anlık sözler gidip gelen şiirler öyküler beklemek vardı günlerce postacı yolunu bir mektuptu özlemlerin düşü yaşananı her günün açarken titrerdi değil mi ellerimiz gözyaşı damlatırdık kağıtlara şimdi gitmez ki iletelim ışık kadar hızlı şu aletle gider mi dersin kokusunu özlerdik sevdanın hatırla canım 'bilmez miyim' derdin kelimeler seçkin idi ben bir beyefendiydim sen se hep hanımefendi nezaket ucundaydı kalemin dudaktan kalplere nasıl bir afettir ki bu zamane soysuzu seni de yendi beni de mehmet necip özmen |
susacağım Tutacağım, Tutacağım gırtlağından Yüreğimde isyan eden ne varsa Prangaya vuracağım Kusacağım sevgini Sana ait ne varsa. Bir çukura atacağım. Yüreğimin derin köşelerinde Baktım ki sen varsın Sökeceğim yüreğimi Yerinden sökeceğim. Gerekirse, Kızgın yağlarda kavuracağım. Biliyorsun, Biliyorsun öldüremem, Kendimi... Asla katil olamam Kıyamam hiç bir canlıya... Karşılıksız sevdim ben Sana da gel diyemem Gel desem de gelmezsin zaten Belki de gelemezsin Hoşça kal gamzelim Hoşça kal yanağı benlim Hoşlukla kal Çiğdem'im Ve Senin Yağmur'un gidecek ebediyen Hepsi bende sır olarak kalacak Aramızda geçenlerin Sonsuza kadar Susacağım. nebi ünler |
SANA BÜYÜK BİR SIR SÖYLEYECEĞİM Sana büyük bir sır söyleyeceğim, Zaman sensin. Zaman kadındır, ister ki Hep okşansın, diz çökülsün hep Dökülmesi gereken bir giysi gibi ayaklarına. Bir taranmış, Bir upuzun saç gibi zaman, soluğun buğulandırıp sildiği ayna gibi. Zaman sensin uyuyan, sen şafakta, ben uykusuz seni beklerken, Sensin gırtlağıma dalan bir bıçak gibi.. Sen ki benim saat-sakağımda vurursun, Boğulurum soluk alıp vermesen, Tenimde bir duraksar ve yerleşir adımın. Sana büyük bir sır söyleyeceğim, Her söz, Dudağımda bir dillenen zavallı, Acınacak bir şey ellerim için, kararan bir şey bakışının altında.. Sana büyük bir sır söyleyeceğim, Korkuyorum senden, Korkuyorum yanın sıra gidenden, pencerelere doğru akşam üzeri El kol oynatışından, söylenmeyen sözlerden. Korkuyorum hızlı ve yavaş zamandan, korkuyorum senden. Sana büyük bir sır söyleyeceğim, Kapat kapıları. Ölmek daha kolaydır sevmekten, Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam, Sevgilim... Louis Aragon |
seni sevmek Seni sevmek... İmkansızı sevmekmiş, Aslında olmayanı, Yada olsada faydası dokunmayanı. Seni sevmek... Gökteki en uzak yıldızı sevmekmiş, ulaşılmaz, tek Yada sadece en görkemli ışıltısı olan. Seni sevmek... Güneşi sevmekmiş, Ona dokunamayacağın, Dokunduğunda yanacağın. Seni sevmek... Ulaşılmaz olanı sevmekmiş, Ulaşsanda alamayacağın, Alsanda elinden kaçıracağın. Ve seni sevmek aslında, Evrende hiç varolmayanı sevmekmiş, Yada tüm gerçekliğiyle içini yakan, Hayatını paramparça yapan. Seni sevmek, seni sevmek, seni sevmek, Seni sevmek dünyayı sevmemek, Yada kısaca, Kendini hiiiç sevmemekmiş be bitanem. emine çelik |
O An O akşam gözlerimi alamadım senden Hasretle tüten yıllara inat Anlatmak zor geldi duygularımı,korktum Sensiz geçen sabahları hayra yordum Güneş kadar sıcaktın o an Kar tanesi kadar berrak Yağmur kadar saf ve temizdin o an .... Mutluluğun ve sevginin resmini çizen ressam olmak istedim o an öyle güzeldin ki fırçalara hükmedemedim Gözlerimde renk,kulağımda tatlı bir sestin o an .... Gülleri düşündüm hepsi güzel ne çare; Sen,daha güzeldin o an ve her an Gözlerine tutulmuştum,sözlerine vurulmuştum Huzurluydum gözlerine baktığım zaman Sen,okuyup da bitiremeyeceğim roman Sen,eşi benzeri olmayan güzelliktin O AN... İbrahim Şengün |
BENİ ANLAYANA BU ŞİİRİM Canın kadar beni sevmeni istiyorum Elimi sıkı sıkı tutmanı istiyorum Yaşamayı istiyorum seninle bu hayatı Limanlara vuran denizin sesiyle Aşkımızın başlamasını istiyorum Neşe dolu beni sevmesini,aşık olmanı istiyorum Ve...... Bekliyorum... şebnem örs |
gün seninle başlar güneş doğmaz sen uyanmasan dünya sen varsın diye dönüyor bilesin çiçekler sana kokmak için açarlar bilmezsin hiç eline çiçek aldığını da görmedim tıpkı tutmadığın gibi ellerimi oysa o eller senin içindir yar bilmezsin seninle biter ben gün seninle başlar hüseyin mavice |
| Saat: 05:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık