![]() |
Derin olan herşey maskeyi sever... Her derin ruhun bir maskeye gereksinimi vardır. Dahası, her derin ruhun etrafında sözlerinin, yöntemlerinin çoğu kez yanlış, yani yavan olan yorumu yüzünden, sürekli olarak bir maske oluşur. Bu yaşamın ortaya çıktığı ufak bir niteliktir. ^o) Mutlak yalnızlık bana gittikçe temel bir formül gibi, asıl tutkummuş gibi geliyor. Yani yapıtların en güzellerini yarattığımız anları yalnızlığa borçluyuz. Pek çok şeyi yalnızlık uğruna feda etmeyi bilmek gerekir. Nietzsche:smiley32: iyi geceler msx ve arkadaşlar... |
Gece gündüz birbirine karışmış biçare.. |
ben bittim artık kalmadım nasıl olacak ne olacak anlamadım sabır sabır yaaaaaaa sabırrr... |
Acıları aklınıza mutluluklarınızı kağıtlara yazınki yorulan beyinlerimiz acıları unutsun.kağıtlara baktıkça mutluluklarımızı hatırlayıp gülümseyelim... |
kimse yok muuu:*( yalnız kaldım koca sitede:*( |
bizler varız yaw neyse hergece olduğu gibi düşüncelerle boğuşuyorum ne olacak diye beklemedeyim ...sabrın sonu selamet mi görücem bakalım......gözler yavaş yavaş gidiyo uykuya iyigeceler |
İnsanlar, insanlar, insanlar. Konuşmalar, toplantılar, karşılaşmalar, sohbetler, sorular, sorunlar, istekler, alaylar, itiraflar, bastırılanlar, suskunluklar, yalanlar, saklananlar' Ve maskeler... Neden Maskesini Çıkarmıyor ? |
Uykusuz Her Gece die bi şarkı vardı kimindi hatırlayamadım :) Uykusuzlar Nabıyonuz Nassınızzz |
Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi. Musait biyerde ... cikartabilir miyim tripleri. (U) (U) (U) İyi sabahlar ...(ci) |
Yine Bir Gece Bitti Yine Ben Ayaktayım Yine Gözümden Uyku Akıyor Ama Değdimi Evet :) |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık