![]() |
Kim ne derse desin,mutlu insanın en mutlu anı,uykuya daldığı andır ve mutsuz insanın en mutsuz anı,uykudan uyandığı andır.İnsan hayatı,bir tür hata olmalı. |
Hani geçmeyecek gibi gelir günler, hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler. Kabuslar içinde dilin adını heceler, paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler. |
slm ben bu sitenin yeni üyesiyim ve iyikide üyesiyim süper biyer:walk: |
Önce dişlerimiz döküldü Sonra saçlarımız Ardından birer birer arkadaşlarımız Şu canım dünyanın orta yerinde Bir başına yapayalnız Kırılmış kolumuz kanadımız Tatlı canımızdan usanmışız. |
Gidene üzülme sevse gitmezdi , Gelene sevinme oda başkasından geldi , Bugün seni deli gibi seven Dün başkasının uğruna ölecekti |
Takvime Bir Çizik Atıyorum Sensiz Geçen Gün Başınahttp://www.paylastim.net/images/smilies/virgul2.gif Şka Lan Başka işimmi Yok aLLah aşkına! x)) |
Yalnız olmak zaten mümkün değil de... Yalnız hissetmek; işte o çok fena. :break::break::break: |
Hayatta hiçbirşey vazgeçilmez değil(miş) Canından bile vazgeçtikten sonra... |
Agla yaralı galbim agla hepsi yalan...ZaNNetmeki her susan konuşmaktan aciZdR we kıRıLaN gurur bR hÇtR...SuSkNklKTN aNlYrSn cK ŞeY AnLtMşTR.. |
Bir çocuğun elinden yeryüzünü almak gibi birşey büyümesini istemek!.. Çocuksam pek şımarıksam bölmüşler demektir uykumu!.. Kalbim hep haylaz kalacak üzgünüm hayat ben büyümeyeceğim.. |
Bağrımda ağır ve soğuk bir suskunluk... Taşıdığım sensin ey yâr.. Söze sığdıramadığım.. Ve hiç susturamadığım.. Ne oldu kalbime? Katılaştı, katılaştı.. Taştan da katılaştı.. Ağlarsa, taşlar ağlar. Ben ağlayamadım; sen ağla... Taş değil misin ey yâr? |
“aşk, özgürlük düşü yetmez; özgürlüğün kendisi, hala yetmez; hayatın kendisi, ve en sonunda giderken oradan, hayattan her şeye bedel, küçük, mütevazi, o en anlamlı tebessüm sizin olsun… elbette mümkün değil ama, her şey gönlünüzce olsun.” ... |
merhamet yüreğinde kök salıp boy versin de acımanla hak kazan sana acınanlara. aramaya kalkarsan kendi gizlediğini senin kendi örneğin yoksun bırakır seni... |
Aşk benim aşkım kaLp benim kaLbim.. AyıpLayana kapı gibi gerekçe (= |
herşey biter herkes unutulur |
Defalarca neşter vurulan...sonra 'geçti' diyip sarılan...ama hala kanayan yara bende... |
Hiç Düşünebildin Mi Biz Bitersek BEN Ne Yaparım ? Gitme Dediğimi Hatırlıyorsundur Özlemimi Nasıl İçime Akıttığımı, Kokunu Bir Daha Hiç Duymayacakmışım Gibi Sarılışımı, Dilimi Zincirlere Vurup Sus Kalışlarımı Hesap Mı Verilmeli ? Peki Kim ? Ve Bazen Her Büyük Aşk Bitebilmeli |
ĸaç haяfteи oluşuyosuи ? ĸaçıи sesli ? ĸaçıи sessiz ? ĸaç davяaиış seяgilediи ? ĸaçı yeяli ? ĸaçı yeяsiz? |
Senin AŞK'ınla atıyor kalbim... Can YaRımmm (L) Benim en güzel yanım sensin... |
Hiçbir zaman kendim için yaşayamadım bu hayatı. Uğruna yaşadıklarımsa hep bana ölümü layık gördüler. Oysa bu defa, beni isteyen biri için savaşmak istiyorum. Bu defa en azından onun için denemek istiyorum... Mutlu kal demeyeceğim, hayat senin. İlgilenmiyorum. Dediğim gibi, şimdi senin adının üzerini çiziyorum. Söyleyeceklerim bitti. Gidiyorum. Masalım ise, hiç başlamamıştı zaten. Şimdi görebiliyorum… Bundan böyle senin gibilere karnım tok. Hayat senin Romeo, ama artık Juliet yok… |
Hadi sevdiğim, sen de aç yüreğini. Bana kendinden bahset. Hep ben ol, durmadan ben ol istiyorum. Dudaklarım kurudu bak! Bir yudum su ver güzelliğnin pınarından. Acıktım dersem iyiliğinle doyur beni. Üşüyorsam; yalnız dostluğunun ateşinde ısınsın ellerim. rİVAN |
Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, için ağlayamaz mı? |
Çocuk değilim diyorsun ama en büyük çocukluğu sen yapıyorsun... |
çölde bir kum tanesi olmak var denizden bir dalga yağmurun bir damlası olmak var ama istediğim seninle olmak !! |
Neden anlamaz insan, yanındayken kıymetini ? Neden söylemez insan, sevdiğine sevdiğini ? Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna, gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka ? |
Ve son veda bakıştık öyle ne ses var ne seda Zamanın akışı gibiydi akşam oldu sema Karardı ve o yok oldu ne kalmıştı elimde Bende geceye doğru yol aldım bi şarkı dilimde.. |
Herkesin iki kanatlı pencerelerle kendini özgür sandığı bulut ve çim arka planında aslında dört duvara mahkum hali ile...İki kanatlı pencere...Baktığımız dünya bu işte...Dünya bir işte...Bir gün diğer kanadından da hayata bizimle bakmak isteyeni beklediğimiz...Dünya Bu |
Çünkü bir kristal kadar hassas ruhum…. Bağırma da incinmesin…. İncinipte, incilerim dökülmesin! |
I will remember before I forget |
“Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.” Sonra ne olur? Hiç. Elektrikler gelir .. (= |
Hadi Git Durma.. Hemde Sus..!! Sen 'Ne OLacaksın' Deme Bana.. |
"..Ve sen hαyαtımın ilk sonusun.. Sen bu kokuşmuş dünyαdα yıllαrdır αrαdığım ve geç bulduğum Mαsum çocuk yüzüsün.. Uzαğımdαki yαkınım yαkınımdαki uzαğımsın.." H♥B |
Helal olsun, aşk olsun. Gözlerimde yaşlar.. |
|
kalbim ki senin en son sığınacak yerindir rivan |
Hiçbir şey vermemek için hiçbir şey almadın ki... |
Kalbini söksen ne fayda ? Sen O'na ölürsün, O başkasına. |
Hayat işte her zaman sana iyiliğinin karşılığını vermiyor... Mutlu aşk yok demiş şairin biri... |
Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN... |
Everything I do ; I do it for You! :uf: |
Uzansam Çocukluğuma dönsem Derinlerde gizlenmiş yaralarımı görsem Bir bıçak yarasıyla acısız kalsam Oyunlar oynasam sahnesiz maskesiz . . . |
:bilmem: |
Bana "gel" dediğin an; mesafeler de anlamını kaybetmeli. Yolları dakikalrla, günleri kilometrelerle ölçmemeliyiz. Beraberliğimiz, bütünlüğümüz hiç bitmemeli. O hiç sönmeyen dostluk ateşinin çevresinde hep böyle elele, dizdize olalım. Ne yağmur söndürmeli o ateşi ne rüzgar. Yüreklerimiz hep böyle ışıl ışıl olmalı alevlerinde. rivan |
Bende bu sersem başımı, karakolun duvarına vursam. Kendimi caddeye atıp, arabaların altına savursam. Hangi tercih beni en hızlı şekilde öldürür? Hangi şekil öldürmez de, ömür boyu süründürür? |
gidene gitme diyemeyenin gelene hoşgeldini ne kadar anlamlıdır bilemiyorum... rivan |
Bütün Ben'lerimi Alıp Geçeceğim Karşına Teker Teker Sunacağım Sana En Çok Hangisini İstiyorsan Önce Onu Boğacağım İplerini Çekeceğim Sonuna Dek... |
birgün sende biteceksin... |
Bitmek için başlayan hikayeler vardır alır seni hayatın köşesinden ansızın... |
Ey iKi AdımLık Yér Küré ! Sénin ßütün "aRka" ßahçéLérini . .. Gördüm ßén ... |
Üstad Hacı Mıstava'nın Sözü...:bow::bow: Bu gün duydum Çok hoşuma gitti.Nerden bulur bu sözleri bilmem... Asla bitmeyen ve birbirinden bağımsız konuları olduğundan buraya yazmayı uygun buldum.Mesaj içeriğinde ve kullanılan kelimerde uygunsuzluk olmadığına kanaat getirip gönül rahatlığıyla ekliyorum.:D:noangel: Laf sokmaya kalkma kapak olursun, Uğraşma etiket olursun, Yılışma köpek olursun, İnsan ol... Belki yanımda yer bulursun.:noangel: :rose: |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık