![]() |
:) sohbete bak |
selamun aleyküm Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, Sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. |
Ve aleykümselam,Allah razı olsun... |
konu ne abı ? :rofl: |
Bende burdayım MesirKentli 10 Layn (: |
Selam uykusuzlar nabersiniz ? :cl: Baya da oldu buraya yazmayali.... |
Selam sedef 21 uykunmu kaçtı¿ :D:D |
İmzandakı Sarkı iyimis Bır Gunese Bırde Sana Bakamam Rahmetlı Zekı Muren Cok Guzel Soyluyodu Buu sarkıyı :smiley9: Kutupta Yaz gibi |
Evet Mesirkentli öyle oldu biraz seninde kacti galiba ? :D Evet bu Sarkiyi bende cok seviyorum sözleri cok anlamli... |
Bizim uykumuz hep kaçık sedef :D:D |
O da güzel :D |
Neyse sedef 21 sen birazdan gidersin nasılsa :P Sana şimdiden iyi geceler :D |
Bu gecelik bu kadar yeterli saat 05:25 http://img217.imageshack.us/img217/1171/iign2.png |
|
ve aleyküm selam:):):) Gerçi ben uykusuz değilim uyuyordum aslında,hazır uyanmışken bir uğramak istedim... |
|
ve aleyküm selam |
Gewce kuşlarına selam olsun |
gececılere slm:D |
bu gece hortladım resmen uyku tutmuyo,aksi gibi ortalıktada kimseler yok herkez uyuyo :( |
Selamun aleyküm naber uykusuzlar:) Ben bu gece mecburen uyuyamıyorum,bizimkiler memlekete gitmek için,bu sabaha karşı yola çıkacaklar,hala hazırlık yapıyorum... Size iyi sohbetler:):) |
Ben buralardayım & Aleykum Selam |
uyku tutar mı yaf tercıhler acıklanabılır bugun(H) herkese ıyı geceler |
Tüm gece kuşlarına selam olsun (: |
hehe bende cok gec uyurum gece uyumamayı seviyorum izmirliyim burası sıcak oluyor yazları uyunmuyor |
Vayy be teşekkür olayını kaldırdıklarından beri bu oyunu oynamamıştım, sanırım teşekkür olayı kalktığından beri uykusuzda kalmamış buralarda pek..:P |
Alıntı:
selam hayirli Ramazanlar ,ben birkac kez denemistim ama gelen olmayinca bende vazgectim |
Alıntı:
|
Aman ramazan daha uykusuzluk daha bır keyıflı oluyor yaff bılgısayar bsındasın tam saur saatı davulcu gelıyor ve yatak ta degıl kalkıp adamı dısardakarsılıyorsun bahsıs ıstedım vermedı ama olsun davulundan bır kac tokmak vurup bende bır sevaba gectım tafsıye ederım guzel oluyor.:D |
Alıntı:
evet o kisileri artik sitedede goremiyorum |
Selam, Uykusuzluğuna çare oluyor mu ki burası:( |
nınnı soylesem olurmu uyarmı sana saka oluyor tabuku |
Alıntı:
uykusuzluga care olmuyor ama uykusu olanin uykusunu kaciriyor |
Alıntı:
Aslında tamamı bende dahil sitede fakat nedense kimsecikler gene buna bende dahil takılmıyo artık burda..:D |
tessekur olayı kalktıktan sonra olmustur bu bence |
Melek kardeş, ninni istemem de şu davulcuyu dışarıda karşıla işi pek cazip geldi. Ama bizim buralardan davulcu geçmiyo ne yapsak ? davulcusu olan biryere mi taşınsak acep? Ne teşekkürü? ne olayı? yaa ben anlamıyom konuştuklarınızdan birşey. Çömezliğimi yüzüme vurmasanız olmazmı? |
Alıntı:
eskiden, yani birkac ay oncesinde tesekkur butonu vardi |
Anladııımm. o yüzden puanlarınız böyle yükseldi.:) |
Alıntı:
yok o kadarda degil 1.5 yildir uyeyim o yuzden yuksek sadece bu bolumden degil, cenem dusuktur cok yazi yaziyorum:P mesaj sayisida onemli not: bu bolume yazildiginda mesaj sayisi yukselmiyor |
:) puan okey de itibar nedir? Kendiminkini görünce moralim bozuluyo benim. Hani itibarsızmışım da falan:) |
Alıntı:
itibar, aldigin tesekkurlerle yukseliyor ama bazen iyi bir yazi yazarsanda yetkili olan uyeler yukseltir |
Puan da teşekkürlerle yükseliyor ama. İtibar için belli bir limit mi var? |
Alıntı:
evet her yuz puanda 1 itibar yukselir |
Teşekkür ederim (teşekkür butonunu kaldırmışlar) :) |
Alıntı:
rica ederim butonu eskidende yoktu:P rica ederim,bilgisayari bilmedigim icin benim acemiligim daha kotuydu:S |
Ben de pek bilmem bilgisayarı. Üstelik forum tecrübemde yok. İlk üyeliğim. Hem daha soracaklarım da vardı. Mesela itibarın altındaki o yeşil kutucukla da ne oluyor? Bişiler yazıyo onların üstüne gelince herkesin değişik sanırım? Umarım sorularım sıkmıyordur.:) |
Alıntı:
itibarin yukseldikce yesil kutular cogalacak, sahuru bekliyorum sıkılmıyorum |
Sahuru hazırlayan var tabii dimi? :) Orada sahur saat kaçta oluyor ki? |
Alıntı:
ben yalniz yasiyorum yemeklerimide kendim (iyi ahciyimdir)pisiririm Antalyadayim yarim saat sonra sahuru yemege baslarim, cayi demledim iciyorum siz nerdesiniz? |
vay bee uyumayanlarda varmış burda ben artık kesmiştim ümidimi millet burda uyuma modunda hep die:D |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık