MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

sinenaz 20 Eylül 2007 03:59

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 710068)
Başka bir bilgisayarda Windows Live Messenger kullanarak hesabınızla oturum açıp deneme yaptınız mı?

evet herseyi denedim..bütün sorun benim hesabımda ..hiçbiryerde hiçbir şekilde çevrimdışı ileti alamıyor.. sanırım bunun bir çözümü yok..

NeutralizeR 20 Eylül 2007 04:03

Alıntı:

sinenaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 711126)
evet herseyi denedim..bütün sorun benim hesabımda ..hiçbiryerde hiçbir şekilde çevrimdışı ileti alamıyor.. sanırım bunun bir çözümü yok..

Maalesef sorununuzun takibini MSN Support ile yapmanız gerekiyor. Sunucu tabanlı bir problem, hesap bilgilerinizi içeren veri dosyalarında bir sorun olmalı.

denemeliseli 23 Eylül 2007 09:56

hata veriyo msvcr71.dll arkadaşlar cam programı kuruyorum bu eksik yok diyo tekrar kurmak giderebilir hatayı diyo 50 defa tekrar kurdum olmuyo napcam...

eyup955 23 Eylül 2007 11:22

msn açılışında durum değişikliği

msn açolışında hep çevrim dışı görünüyor. bu durumu nasıl çevrimiçi olarak düzeltmem lazım her açılışta çevrimiçi görünmesi için.bu msn live 8.1.0178.00 versiyonu kullanıyorum,yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ederim ilgilenen arkadaşlarıma bu konuda mesaj baktım bulamadım formda , yanlış yerdemiyim bilemiyorum başarılar dilerim .

hellboy726 23 Eylül 2007 11:49

Alıntı:

denemeliseli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718533)
hata veriyo msvcr71.dll arkadaşlar cam programı kuruyorum bu eksik yok diyo tekrar kurmak giderebilir hatayı diyo 50 defa tekrar kurdum olmuyo napcam...

msvcr71.dll
Download: DLL-files.com - msvcr71.dll, free download

serrko 23 Eylül 2007 15:00

arkaplanı msn livede nereye kaydediyor

bi arkadaşım bana normal arkaplan resmi yolladı bnde kabul ettim ama arkaplan resmini sadece msnde görebiliyorum bu resmi msn nereye kaydetmiş olabilir...... yardımcı olursanız sevinirim .....

NeutralizeR 23 Eylül 2007 17:18

Alıntı:

serrko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 719063)
bi arkadaşım bana normal arkaplan resmi yolladı bnde kabul ettim ama arkaplan resmini sadece msnde görebiliyorum bu resmi msn nereye kaydetmiş olabilir...... yardımcı olursanız sevinirim .....

https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html

MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?

sblkck1608 24 Eylül 2007 00:34

lütfen yardım edin

şimdi cep telefonumun kamerasını kullanmak istiyorum msn de ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. telefonum nokia 6630 işe yararmı onu da bilmiyorum. ya ben hiç bişey bilmiyorum. lütfen bana yardım edermisiniz????:S

wien68 24 Eylül 2007 00:38

bende tam bi bilgim yok ama telefonun bi usb kabel var o kabloyu önce pc takiosun sora ayarlardan kamera secme yeri var ordan sen usb kabel seciyosun öyle bi dene öyle calismasi lazim

Esener 24 Eylül 2007 23:32

Selam Ya Beyler Ben Sürekli Hattan Düşüyom 45 Saniye Sonra Tekrar Bağlanacak Diyor Sorun Ne Acaba???

torchbearer 25 Eylül 2007 01:14

Alıntı:

Esener adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 722669)
Selam Ya Beyler Ben Sürekli Hattan Düşüyom 45 Saniye Sonra Tekrar Bağlanacak Diyor Sorun Ne Acaba???

USB Modem kullanıyorsanız bağlantı kopması çok garip değil doğru söylemek gerekirse ancak her USB modeminde yaptığını söyleyemeyiz. Bir de DNS lerin dolu olma durumu var. Bu durumda hangi modem olsa da sorun yapacaktır. Bu aralar bayağı bi sorunlu olduğu için (Benim de başımda büyük dert)

MSN Messengerdan bağlanacağınız zaman Bağlantı sorun gidericiyi açın ve kontrol edin. Bağlantının hangi bölümünde sorun görünüyor. Böylelikle daha kolay öğrenmiş olursunuz.

Kablolardan dolayı da ADSL sinyali zayıf geliyor olabilir. Kabloları da kontrol etmekte fayda var.

Ayrıca geçenlerde Türk Telekomla uzun bi görüşme yapmıştım bağlantı sorunuyla ilgili, USB modem bağladığımda bazen bağlanabiliyordum ve bikaç dakika sonra bağlantı kendi kendini iptal ediyordu. Türk telekomdan bi yetkiliden duyduğumu tamamen aktarayım size ; Türk Telekom ADSL 2+ a geçtiği için, USB Modeminiz ADSL 2+ a destek vermiyorsa bağlanamamanız çok doğal. Yani eski modemler tam müzelik oldu :D

Alıntı:

eyup955 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718625)
msn açolışında hep çevrim dışı görünüyor. bu durumu nasıl çevrimiçi olarak düzeltmem lazım her açılışta çevrimiçi görünmesi için.bu msn live 8.1.0178.00 versiyonu kullanıyorum,yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ederim ilgilenen arkadaşlarıma bu konuda mesaj baktım bulamadım formda , yanlış yerdemiyim bilemiyorum başarılar dilerim .

MSN Messenger da oturum açacağınız zaman kullanıcı adınız ve şifrenizin geçtiği bölümün altında durum hanesi vardır orada çevrimdışı görünüyordur. Siz o yazıya mouse un sol tuşuyla basarak durumu çevrimiçi olarak ayarlayın ve giriş yapın. Bundan sonra sürekli olarak çevrimiçi girmiş olursunuz.

gladya_ 25 Eylül 2007 02:05

ben daha önce

discovery kullanıyordum ama son zamanlarda hata vermeye başlayınca discovery 2 yi yükledim ama pc yi çok fazla ağırlaşıtırınca benim pc fazla hızlı olmadığı için bunu da yükleyince çok ağırlaştı.kaldırmak istedim kaldıramadim .sonunda kaldırdım ve regedit ten de sildim sonra c diskinden artıklarını sildim ama yine resimde görülen hatayi veriyor ....bu konuda nasıl çözüme ulaşabilirim bir fikri olan var mi ?

http://img530.imageshack.us/img530/2645/adsz222tk6.jpg

şimdi de bu hatayı veriyor arkdaşlar lütfen bana yardımcı olun yoksa bu proogram yüzünden benim psiikolojim bozulacak.hiç bu kadar kötü ruhlu olmammıştım :S:S:S:S

webci4040 25 Eylül 2007 15:09

Acilen Yardım Lütfen

Acele Yardım Bilgisayarıma Ne Live Msn 8.1 nede 8.5 Yükleyemiyorum Hata veriyo sürekli

Live Msn yüklerken Bu Alttaki Hata Veriyo

http://sahinhost.com/msnhata.JPG

Msn 8.5 Beta Yüklerken bu Hata veriyo

http://sahinhost.com/msnhata2.JPG

BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFENNNNNNNNNN ACİLLLLLLLL :*(:*(:*(:*(:*(

kedisavar 25 Eylül 2007 18:03

kamera gosteremiorum MsN live messenger 8,1 plus eklide

arkadaslar lütfen sorunuma care bulun. normal olarak kamerayı kendi programı ile acabiliorum. karsıdan goruntu alabiliorum. ama karsıya goruntu gonderemiorum. sadece siyah ekran var. yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim

demirmeric 25 Eylül 2007 18:20

msn de sık sık düşüyorum

Merhabalar xp live messenger de sık sık düşüyorum 3 yıldır ilk kez başıma geldi lütfen yardımmm

torchbearer 25 Eylül 2007 21:38

Alıntı:

kedisavar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 725427)
arkadaslar lütfen sorunuma care bulun. normal olarak kamerayı kendi programı ile acabiliorum. karsıdan goruntu alabiliorum. ama karsıya goruntu gonderemiorum. sadece siyah ekran var. yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim

Msn Messenger ın kişi listesi bölümünde veya konuşma penceresi bölümünde en üstte yer alan başlıklardan araçlar başlığını seçin ve orada ses ve görüntü kurulumuna tıklayın. Önünüze gelecek küçük pencereden kamera bölümü gelene kadar ileri diyin ve kamera bölümü geldiğinde de üstteki seçmeli alandan kameranızı gösterin. Eğer kameranız orada yoksa driver da bir sorun vardır. Kaldırıp yeniden yüklemenizde yarar var

Alıntı:

demirmeric adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 725512)
Merhabalar xp live messenger de sık sık düşüyorum 3 yıldır ilk kez başıma geldi lütfen yardımmm

Sorun DNS lerden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle Bağlantı ayarlarından DNS leri değiştirmeyi deneyin. Yinede olmuyorsa bazı açılmada bi sorun yapmayacağı gibi oturum açıldığında da herhangi bir sorun olmaması için gereken şey, dll leri kayıt defterine kaydetmek. Bunlar da;

Başlat > çalıştır

regsvr32 Softpub.dll

regsvr32 Wintrust.dll

regsvr32 Initpki.dll

regsvr32 Rsaenh.dll

regsvr32 Mssip32.dll

regsvr32 Cryptdlg.dll

regsvr32 Msxml3.dll

Hepsini tek tek kopyala yapıştır yöntemiyle yapıp enterladıktan kısa bir süre bekleyiniz ve tamam diyiniz. Bu işlemleri yaptınızda messenger ınızın açık olmamasına dikkat ediniz.

yardım edin 25 Eylül 2007 21:54

kendi kendine kapanıo

msn açılıyo ama 10 saniye sonra kendi kendine tekrar kapanıo bu sorunu nasıl giderebilirim?? çok acil lazımm

gladya_ 25 Eylül 2007 22:08

arkadaşlar bir önceki yazdım ama cevap alamadım ben bu discovery2 progrmaını bir türlü kladıramadım.regedit ten kaldırdıkatan sonra bu hatayi veriyor nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.

http://img265.imageshack.us/img265/7927/ertyuze7.jpg

hellboy726 25 Eylül 2007 22:12

Alıntı:

yardım edin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 726029)
msn açılıyo ama 10 saniye sonra kendi kendine tekrar kapanıo bu sorunu nasıl giderebilirim?? çok acil lazımm

sistem dosyalarından kaynaklanan problem olabilir. bknz: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

hellboy726 25 Eylül 2007 22:13

Alıntı:

gladya_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 726084)
arkadaşlar bir önceki yazdım ama cevap alamadım ben bu discovery2 progrmaını bir türlü kladıramadım.regedit ten kaldırdıkatan sonra bu hatayi veriyor nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

MessengerDiscovery'i sisteminizden tamamen kaldırmak için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekiyor. Ayrıca yeni bir sürüme güncelleme yaparken sorunlarla karşılaşırsanız, yine aynı adımları uygulayarak sisteminize hiç kurulmamış gibi gösterebilirsi [...Devamı...>]

Garo_Bodo 26 Eylül 2007 02:39

selam arkadaşlar , ben msn 7.5 kullanıcısıyım vede sürümümü destekleyen "sonsuz titreşim" yamasını arıyorum , yada programını , yardımcı olursanız çok sevinirim , saygılar...

GFB Ouz 26 Eylül 2007 15:14

Windows 2000 Kullanıyorum 7.0 Dan Yüksek MSN ?

Dün akşam anlıyamadığım bi sebebden dolayı msn im acılmamaya başladı.. NE HATA Kodu veriyor ne başka birşey msn adresimi ve şifremi yazdıkdan sonra Bağlanıyor dior sonra bi yazı gibi birşey cıkıyor hızlı bi şekilde acılır acılmaz kapanıyor.

Anlıyacağınız msn acılmıyor başka yüksek sürüm denesem olur mu diyecem ama sanırım Live MSN ler 2000 de calısmıyor calısan versionlarını elbet yapmışlardır ????
Şimdiden sağolasun.

NeutralizeR 26 Eylül 2007 15:30

Alıntı:

Garo_Bodo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 727242)
selam arkadaşlar , ben msn 7.5 kullanıcısıyım vede sürümümü destekleyen "sonsuz titreşim" yamasını arıyorum , yada programını , yardımcı olursanız çok sevinirim , saygılar...

A-Patch ya da Mess Patch işinizi görür:
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/855-oklu-oturum-oklu-oturum-a-ma-a-patch-msn-messenger-6-2-7-0-7-5-a.html

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/1508-mess-patch-msn-messenger-7-x-windows-live-messenger.html

Alıntı:

GFB Ouz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 728723)
Dün akşam anlıyamadığım bi sebebden dolayı msn im acılmamaya başladı.. NE HATA Kodu veriyor ne başka birşey msn adresimi ve şifremi yazdıkdan sonra Bağlanıyor dior sonra bi yazı gibi birşey cıkıyor hızlı bi şekilde acılır acılmaz kapanıyor.

Anlıyacağınız msn acılmıyor başka yüksek sürüm denesem olur mu diyecem ama sanırım Live MSN ler 2000 de calısmıyor calısan versionlarını elbet yapmışlardır ????
Şimdiden sağolasun.

MSN Messenger 7.0.0820 sürümüne güncellemeyi denediniz mi?

Buradan indirebiirsiniz:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Sonuç alamazsanız bu konuyu inceleyiniz:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?

efsanemre 26 Eylül 2007 17:08

arkadaşlar msn live kullanırken zorunlu güncelleme çıktı ve msn live 8.1 yüklendi ancak artık hiç bir şekilde resim koyamıyorum avtara .izin vermiyor..geçersiz bir resim dosyasıdır diyor.resimin formatını ne yaparsanız yapın aynı sorun çıkıyor.tekrar silip defalarca tekrar yükledim.ingilizce versiyonunu da denedim ama nafile..mesela seçeneklerde resmimi göster seçili durumda değil..seçili yapıp çıkınca tekrar girince yine seçili değil gözüküyor...bu sorunlar karşılaşan yada çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

NeutralizeR 26 Eylül 2007 17:13

Alıntı:

efsanemre adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 729183)
arkadaşlar msn live kullanırken zorunlu güncelleme çıktı ve msn live 8.1 yüklendi ancak artık hiç bir şekilde resim koyamıyorum avtara .izin vermiyor..geçersiz bir resim dosyasıdır diyor.resimin formatını ne yaparsanız yapın aynı sorun çıkıyor.tekrar silip defalarca tekrar yükledim.ingilizce versiyonunu da denedim ama nafile..mesela seçeneklerde resmimi göster seçili durumda değil..seçili yapıp çıkınca tekrar girince yine seçili değil gözüküyor...bu sorunlar karşılaşan yada çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Windows Live Messenger'ı şu şekilde kaldırıp yeniden kurunuz:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

zhak 26 Eylül 2007 17:25

selamlar ben windows live hotmail sayfamda yeni ileti gönderirken sagda kişi listesi olan arkadaşlar gördüm adam tıklıyo kime gidecekse tıkladıkları adres bölümüne ekleniyo çoklu ileti yolluyo fakat baya bi ugraştım ben yapamadım kişi listemi saga taşımam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

NeutralizeR 26 Eylül 2007 17:33

Alıntı:

zhak adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 729309)
selamlar ben windows live hotmail sayfamda yeni ileti gönderirken sagda kişi listesi olan arkadaşlar gördüm adam tıklıyo kime gidecekse tıkladıkları adres bölümüne ekleniyo çoklu ileti yolluyo fakat baya bi ugraştım ben yapamadım kişi listemi saga taşımam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

"Kime..." yazısına tıkladığınız zaman kişileriniz listeleniyor, üstlerine tıklarsanız alıcı bölümüne eklenirler. Çoklu ileti yollayabilirsiniz böylelikle.

kedisavar 26 Eylül 2007 18:55

ACİL YARDIM:..kamera gosteremiorum MsN live messenger 8,1 plus eklide

arkadaşlar live messenger 8,1 turkce yi yeni yukledim. karsı tarafın kamera goruntusunu gormeme ragmen ben karsı tarafa gonderemiorum. kamera da bozukluk yok. cunku kendi programı ile çalışıo. acil yardımınız gerekioo. şimdiden teşekkürler.
ayrıca bu konuyu dunde acmıstım ama silmisler. lütfen bu konuyu kaldırmayın

derya53 26 Eylül 2007 21:06

merhaba ben msn messenger live betayı yükledim fakat msn.yi acarken sorun gider dediğimde IE'nin cevrımdısı ayarıını görmüyo ve msn acılmıyo.bu konuda bana yardımcı olurmusunuzzz.

GFB Ouz 27 Eylül 2007 01:57

İlgine teşekkürler kardeşim,

Öğle saatlerinde MSN i tamamen kaldırıp.. 6.2 Kurdum sonra 6.2 yi güncelledim 7.0 oldu aynı sorunla karşılaşan olursa dediğim gibi yapabilir..

Kolay gelsin.

YagmuR07 27 Eylül 2007 10:33

MSN'de Webcam Çalışmıyor..

Slm.. ßenim sorunum; MSN'de webcamim çalışmıyor.. Foruma da baktım ama bunun gibi bir sorun veya konu göremedim..
ßiLgisayarım'a girinCe orada webcam takılı olduğunda başka bi klasör oluyor bende normalde.. Webcam takılıyken bilgisayarım klasöründen camerayı açabiliyorum.. Orada görüntü var yani.. Ama MSN'de webcami açmak istediğimde siyah bi ekran; üst tarafıda karıncalı oluyor.. Windows Live Messenger 8.5 kullanıyorum.. Önceden kullanailiyordum üstelik yine aynı msn kuruluydu.. Ama PC onarıma gitti ve geLdikten sonra çalışmaz oldu.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

ahmed 27 Eylül 2007 10:48

Alıntı:

YagmuR07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 732090)
Slm.. ßenim sorunum; MSN'de webcamim çalışmıyor.. Foruma da baktım ama bunun gibi bir sorun veya konu göremedim..
ßiLgisayarım'a girinCe orada webcam takılı olduğunda başka bi klasör oluyor bende normalde.. Webcam takılıyken bilgisayarım klasöründen camerayı açabiliyorum.. Orada görüntü var yani.. Ama MSN'de webcami açmak istediğimde siyah bi ekran; üst tarafıda karıncalı oluyor.. Windows Live Messenger 8.5 kullanıyorum.. Önceden kullanailiyordum üstelik yine aynı msn kuruluydu.. Ama PC onarıma gitti ve geLdikten sonra çalışmaz oldu.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

web cam ayarlarında tv kartı seceneği işaretli sanırım.onu değiştrmelisiniz...model konusunda bilgi veririseniz yardımcı olabilirim...

YagmuR07 27 Eylül 2007 10:52

MSN'de araçLArdan ses ve kuruLum özeLLikLerine girdim.. Orada "Conexant Video Capture" işaretLiydi.. Kendi cameramı seçince sorun düzeLdi.. Tşk ederim.. :)

uzman35 27 Eylül 2007 23:33

çok acil arkadaşlar msn live kullanan bir arkadaşımın posta kutusuna tıklıyoruz açılmıyo sebebi nedir msn açık üstte posta hani 5 mesajınız var diyo oraya tıklıyoruz hotmail otomatik açılıyo ya ..maalesef açılmıyo :( yaptıklarım.... defalarca yükleyip kaldırdım ....sp2 yükledim...java yükledim...engellemeyi kaldırdım....virüs proğramını komple kapattım...ama hiç bir sonuç vermedi ....mail lerine bakamıyoruz....yahooda da aynı sorun var ilk sayfa açıyor bomboş beyaz bir sayfa öyle kalıyor linkin sonunda login falan yazan yerin sonunda 155 var öyle duruyo acil yardım nedendir acaba saygılar

murat4417 29 Eylül 2007 09:03

slm arkadaşlar bi arkadaşımın msn de iken msn 10 saniye süre içinde komple kapanıyo sadece msn kapanıyo msn yi komple kaldırdım yeniden kurdum ama olmadı ne yapmam lazım

NeutralizeR 29 Eylül 2007 09:05

Alıntı:

murat4417 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 737190)
slm arkadaşlar bi arkadaşımın msn de iken msn 10 saniye süre içinde komple kapanıyo sadece msn kapanıyo msn yi komple kaldırdım yeniden kurdum ama olmadı ne yapmam lazım

Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açmayı ve aynı durumun devam edip etmediğini test ettiniz mi?

Başka bir hesap kullanarak oturum açtığınızda da durum böyle mi?

Modem'inizi kapatıp açtıktan sonra tekrar MSN'e bağlanmayı denediniz mi?

murat4417 29 Eylül 2007 09:09

slm benim sorunum msn sürekli kapanıp açılıyo bi türlü sohbet edemiyorum msn yi komple kaldırdım ama olmadı ne yapmam lazım

denedim bilgisayarı açıp kapatarak denedim msn yi komple kaldırıp yenide indirip kurdum ama hala yapamadım

Mikropçuk_11 29 Eylül 2007 09:22

benim de bi sorunum var msnem sürekli açıp kapanıyo yeni bi programda indirmeyi unutmuşum nası yapabilirim

NeutralizeR 29 Eylül 2007 09:39

Alıntı:

murat4417 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 737192)
slm benim sorunum msn sürekli kapanıp açılıyo bi türlü sohbet edemiyorum msn yi komple kaldırdım ama olmadı ne yapmam lazım

denedim bilgisayarı açıp kapatarak denedim msn yi komple kaldırıp yenide indirip kurdum ama hala yapamadım

MSN Messenger ya da Windows Live Messenger ile değil, Windows Messenger kullanarak oturum açtınız mı?

oguzokur 29 Eylül 2007 14:15

yardım !!

dün gece beni birisi ekledi kabul etmedim kıllandım yeni adres aldım daha kımse bılmıyor onuda eklemiş yenı aldıgım adresı . kımsenın bılmedıgı hıc kımseyı eklemedıgım bon boş adresı bu adam nasıl buluyor eklıyor :S

bırde bırısıyle konusurken kendı kendıne yazılar yazıyor kufur yazıyor benım kontrolum dısında mıllete gıdıyo anlamadım nedır bu ya :S

birdysev 30 Eylül 2007 14:37

Slm benim msn mi de kardeşimin kurcalaması sonucu açılmaz oldu.Bağlantı sorun gidericisinde sistem dosyası yanında arıza işareti çıkıyor ve'Sistem dosyanızda bulunan live massenger uygulaması ile ilgili girdiler ad çözümlemesini etkiliyor olabilir' mesajı çıkıyor.Onar deyince de onbaramıyor.Ne yapama lazım?

ahmetseydi 30 Eylül 2007 18:19

Alıntı:

oguzokur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 737522)
dün gece beni birisi ekledi kabul etmedim kıllandım yeni adres aldım daha kımse bılmıyor onuda eklemiş yenı aldıgım adresı . kımsenın bılmedıgı hıc kımseyı eklemedıgım bon boş adresı bu adam nasıl buluyor eklıyor :S

bırde bırısıyle konusurken kendı kendıne yazılar yazıyor kufur yazıyor benım kontrolum dısında mıllete gıdıyo anlamadım nedır bu ya :S

İnceleyin; Yeni MSN Virüsü Hakkında

Alıntı:

birdysev adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 738662)
Slm benim msn mi de kardeşimin kurcalaması sonucu açılmaz oldu.Bağlantı sorun gidericisinde sistem dosyası yanında arıza işareti çıkıyor ve'Sistem dosyanızda bulunan live massenger uygulaması ile ilgili girdiler ad çözümlemesini etkiliyor olabilir' mesajı çıkıyor.Onar deyince de onbaramıyor.Ne yapama lazım?

Messenger 'ı kaldırıp yeniden kurarsanız sorun düzelebilir :)

pacitom 1 Ekim 2007 02:21

şu küçük resimler

görüntü resmim olarak kullandığım resimler msn de nereye kaydediliyor ve bunları resim dosyası olarak almak istiyorum.. bazı resimleri silmiş olmama rağmen hala msn de bulabiliyorum nerede bu küçük resimler?

ahmed 1 Ekim 2007 05:24

Alıntı:

pacitom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 739559)
görüntü resmim olarak kullandığım resimler msn de nereye kaydediliyor ve bunları resim dosyası olarak almak istiyorum.. bazı resimleri silmiş olmama rağmen hala msn de bulabiliyorum nerede bu küçük resimler?

C:\Documents and Settings\Pc Adı\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\....

EDIMCONCON 1 Ekim 2007 18:53

YA BENDE MSN D EYAILARIM RENKLİ OLSUN İSTTYORUM BU PROGRAM VARDI ÖNCEDEN AMA ŞİMDİ BULAMIYOM CVB I BU ADRESE GNDERRSENİZ SEVNRM

torchbearer 1 Ekim 2007 22:06

Alıntı:

EDIMCONCON adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 740642)
YA BENDE MSN D EYAILARIM RENKLİ OLSUN İSTTYORUM BU PROGRAM VARDI ÖNCEDEN AMA ŞİMDİ BULAMIYOM CVB I BU ADRESE GNDERRSENİZ SEVNRM

Messenger Plus Live dan yapabilirsiniz (Nick bölümü de dahil). En son sürümdür. Ancak yazılarınızın sizin gönderdiğiniz şekilde olması için karşıda da Messenger Plus olması gerekiyor

Messenger Plus Live 4.23.276
https://www.msxlabs.org/html/messenge...ve-msgplus.php

seden_2222 1 Ekim 2007 23:14

msn programı

bilgisayarımdaki MSN Messenger 7.5 programını kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum.nasıl yapabilirim.

Misafir 2 Ekim 2007 15:36

Alıntı:

seden_2222 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 741056)
bilgisayarımdaki MSN Messenger 7.5 programını kaldırmak istiyorum ama kaldıramıyorum.nasıl yapabilirim.

başlat>ayarlar>denetim masası>prgram ekle kaldır

C\prgram files\msn messenger

c_none 2 Ekim 2007 22:08

Msn'den Veri Aktarım Hız Problemi ..

Arkadaşlar ben msn'den başka birine bir dosya gönderdiğimde veya başka birisinden dosya aldığımda çok yavaş geliyor ..

Aktarım hızı 1-2 ile 3 kb arasında değişiyor. İnternet bağlantım 1024/256 olmasına rağmen bu durum sözkonusu ... Download yaparken gayet iyi indirior. Hiç bi sorun yok fakat sadece msnde oluyor ..

Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :) Şimdiden çok teşekkür ederim

torchbearer 3 Ekim 2007 12:34

Alıntı:

c_none adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 742853)
Arkadaşlar ben msn'den başka birine bir dosya gönderdiğimde veya başka birisinden dosya aldığımda çok yavaş geliyor ..

Aktarım hızı 1-2 ile 3 kb arasında değişiyor. İnternet bağlantım 1024/256 olmasına rağmen bu durum sözkonusu ... Download yaparken gayet iyi indirior. Hiç bi sorun yok fakat sadece msnde oluyor ..

Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :) Şimdiden çok teşekkür ederim

Messenger ınıza engel oluşturan bişey var. Bu güvenlik duvarı sayesinde olabilir ya da virüs, spy gibi bulaşmış olabilir. Temizlemek için internetten de taratabilirsiniz. Bilgisayarınıza da kurabilirsiniz spyware programını. Msn inizi kaldırıp yeniden kurarsanız. Sorun hallolur.

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık