![]() |
YÜREKTEN SEVEMEM ARTIK İçime akıttım gözyaşlarımı Bir daha ardından Ağlamam artık İncittin acıttın duygularımı Bir daha yürekten Sevemem artık Bir daha gönülden Gülemem artık Verdiğin acılar şifasız derin Dilimin ucunu yakıyor İsmin Gözlerim gülse de gülmüyor içim Bir daha yürekten Sevemem artık Bir daha gönülden Gülemem artık Gururum delice gururum var ya Çiğnetmem ben onu Ayaklarında Yalvarsan yakarsan kul olsan bana Bir daha yürekten Sevemem artık Bir daha gönülden Gülemem artık Rüzgarlar misali kırdın dalımı Kopardın benimle sevgi Bağını Yitirdim ben çoktan bahar çağımı Bir daha yürekten Sevemem artık Bir daha gönülden Gülemem artık FAİKA SARP |
Ben seni hiç sevmedim ki Durgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Birde yıldızları sevdim Eylül akşamlarında gelip, Gözlerinde tutulan. Ben seni hiç sevmedim ki Beni yola koyduğunda ayrılmayı sevdim Kurşunları sevdim beni vurduğunda Ağlamayı sevdim unuttuğunda Yalnız olduğumu anladığımda Ayakta kalmamı sevdim Yıkılmamı sevdim seni hatırladığımda Ekmeği sever gibi sevdim sensizliği Su gibi özledim Temmuz güneşinde sesini İkindide yağmur gibi Geceleyin yağan yağmur gibi sevdim seni sevdiğimi Ben seni hiç sevmedim ki Kuşlara şarkılar öğretmeni sevdim Menekşeyle konuşmanı Nisan'a hatırlatmanı Baharın bir adının da yalnızlık olmadığını Düştüğün zaman kanayan yaralarını Ve tuhaflığını üşüdüğün zaman Sakız satan çocukları Yeni çıkan şarkıları Her kaybettiğinde kazanan yanlarını sevdim Denize düşmüş gül gibi düştüm ateşe Ben yangını sevdim yandığım zaman böyle işte Ben sevdim mi adam gibi severim |
Ölçüsüz Aşk Seni seviyorum desem, var olan en yüce dağlar kadar, En yücesi bir yol kadar düz olur... Seviyorum desem seni, bütün denizler kadar, yetmez ki, İçimdeki aşkın bir damlasından, zaten bin deniz olur... Desem seni seviyorum, evren ne kadar büyükse, Şu koca evren çok çok küçülür, ölçü olmaz az olur... Seni seviyorum desem,büsbütün mevsimler kadar, Dört mevsimin bütünü de, sımsıcacık yaz olur... Desem seviyorum seni, sayısız yıldızlar kadar, Yıldızlar güneşe dönüşür, tüm geceler gündüz olur... Seviyorum seni desem, bütün canlılardaki hayatlar kadar, Ölenlerde katılınca, yaşam dünyaya hiç sığmaz olur... Seni seviyorum desem, acı gerçek ölüm kadar, Yaşam utanır kendinden, zerreleşir, bir toz olur... Özlüyorum seni desem, bir anlığım bin romandan çok olur... Aşkımıza kalem yetmez, kağıt yetmez, bu sevdaya, bu özleme az olur... 04.06.2004 Taşkışla/Taksim Bayram Tunca |
Ay Yüzlüm Utanır; Bakamam yüzüne Ama içim sevginle dolu Gözlerim seni arar. Diline gelse, desen Söylesen, açıklasan Soğuğum kışım bitse Gelse gönlüme bahar. Yanında Yanı dibinde Yardımına muhtaç Biri var. İki dünya arası gerçek aşka Vereceğin kararla En güzel mutluluğa Ruhu saran huzura Çağır beni ay yüzlüm Çağır... Bekliyorum... İbrahim Ethem Bingül |
Mutlu Ol Mutlu ol. Havada süzülen şu kuşlara bak. Ne kadar ahenkle uçuyorlar. Sen de uçmaya çalış, özgür olmaya çalış. Kanatlarını kopartma sakın kimselere. Gayret göster. Üzülme hiçbir zaman. Elbet seni kırmaya çalışanlar çıkacaktır karşına. Müsade etme. Kuşlara özen, onlar sevginin sembolüdür. Mutlu ol. Özlem Toprakçı |
Uzat Ellerini Firtinalar esti bugün icimde Herseyi koparip aldilar bendeArtik bir eser kalmadi kalbimde Seni yaziyorum Duy, duy parcalara böldün beni Hak etmedim bunlari yasamaya Tastan yüregini yimisat biraz da Gör, gör gözlerimden akan yaslari Feryatimi duy Cigliklar arasindayim,paramparca kalbim Senin yüzünden Nasil da vurdum duymaz bir insansin Nasilda anlamiyorsun beni Ucurumun kenarinda duruyorum bak Uzat ellerini, düsüyorum derinlere Son saniyeler hayal gibi geciyor Zaman sanki durdu duracak Rüzgari hissediyorum tenimde Bosluga dogru adim adim Yaklasiyor soguk karanlik kayalar Hayatim geciyor gözümün önünden Ve sonra............. Sessizlik ,sessizlik,sessizlik! |
BİR GEZGİN ADAM Bir adam belki de en çok bir rüzgardır şimdi Şişli yabancı gölge gibi gezgin bir rüzgar Şehri bir yabancı gibi dolaşıyor Şehrin mabetleri bir bir tükeniyor Başlıyor içinde sonsuz susuzluk Avuçlarının içi terliyor. Erdem BEYAZIT |
Oranda Yüzümde hüzünden gölgeler varsa, O hüzün yüzündendir olsa olsa. Bilmiyorum, bu yaşamın çoğu yaşanmamışsa, Yaşanmadığı okunur, şimdi, daldımsa. Özledikçe yalnız durup-susup baktımsa, Sorulacakken nedeni nasıl sormadımsa. Geldiğini umudumda umudla umdumsa, Geleceğini görüyor-biliyordum anlattımsa. O geçip-gitti ora'sına, ben görmedim, baktıysa. Derim ki şimdi, bir daha gelse de, sorsa. Sözümle, yüzümle, gözümle dedim, duysa. Bense buramda onu bekledim oysa. Yüzümde hüzünden gölgeler kaldıysa, İçimde örülen duvardan düşmüştür, çatladıysa Özdemir Asaf |
Baharın Kokusu Var Teninde Güne, güzel başladım, aklıma geldiğinde. Baharın kokusu var teninde... Renklerin cümbüşünü yaşıyorum seninle. Dünyamı değiştirdin, bir gecede... Bulutlar dağılıyor, sen gelince. Neşe sevinç coşku iç içe... Dünyanın en güzel erkeğini yaşatıyorum yüreğimde... İstanbul, Nisan 2004 Hülya Arısan |
GECENİN KAPILARI Bütün kapılar kapandı, dışardayım Birden karşıma çıkmayın korkuyorum Uykusuzum fena halde, sokaktayım Karanlık bastırdı mı bozuluyorum Fena bir yerimden koptuğum doğru Kendimden çok fazla yaşamaktayım Nereye bağlanacak bu işin sonu Aslında ben kimim meraktayım Bütün kapılar kapandı, sokaktayım... ATTİLA İLHAN |
| Saat: 09:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık