![]() |
Okul Mu :S Yazıqq :) |
Saat 2:24 Gece Oldu Ya Bi Tek Benmi Kaldım Uyumayan :) |
nöbeti devralıyorum:) |
:turkiye: .....selamlar ben ako_hox.sydney australyada yasiyorum,siz avrupada ve turkiyede yasiyan arkadaslarim uyurken ,benimde gunduz saatlerim oldugu icin,pc,basindasizlerin yazilarini okumaya calisiyorum.Ben uyurkende sizler ayni seyi yapiyorsunuz,gerci 24/7 online olanlarda oluyor.simdi kahvalti saatim,kendime biraz kesinti vereyim.......Hosca kaliniz. |
offff geceler cok uzun bitmek bilmiyor |
GeceLer Uzun Doğru :( oFF oFF Kimse Beni AnLamıyor Çok Seviorum Onu haLa Ama Artık Bitti... Onu Unutana kadar Bitmicek Bu geceLer ..... |
"Hayatin en derin yaşandığı vakit Çünkü gece Düşler, hayaller, şiirler, hayatlar doğuyor Asklar bile doğuyor geceleri Gece böyle iste gizemli, tutsak ve umut dolu..." |
ya ben de uykusuzum ama gece nete giremiyorum sabahlara kadar bos bos dısarlarda geziniyorum zaman gecmek bilmiyor bazen ise nasıl sabah oluyor ben bile anlamıyorum;) |
offff geceler gunduzlerın ıntıkamını alır gıbı; gunduz gezıp eglenmenın ardından geceler ona ınat her seyı aklımıza sokuyo belkıde gecenın gunahını alıyorum bunu yapan gunduz,ya da ayrılıkların cogunlukla yasandıgı bu vakıtlerın loşlugu var felan fılan |
Canım sıkkın... Kazanmak zor da, kaybetmek çok kolay Kırıp geçmek kolay da, tamiri çok zor Susmak kolay da, konuşmak çok zor Eleştirmek kolay da, benzerini yapabilmek çok zor..... Söylemek kolay da, göstermek zor!!!!!! Kapıları kapatıp birşey olmamamış gibi davranmak kolay da, kapıyı aralayıp çözüm bulmak çok zor Neden hep kolay olanı seçiyorsun?Oysa zor olan daha mutlu edicekti SENİ ve SEVDİKLERİNİ.. Saçmaladım belki ama bugünkü ruh halim işte bunları yazdırdı bana. İçimden geleni yazdım.Birilerine kızgınım, kırgınım, canım sıkkın... |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık