![]() |
Kurtlar dağların efendisi Köpeklerse efendilerin hizmetçisidir... Kapımda köpek olamayacakLar Alemde kurt olmaya çalışmasınlar... Hacı Mıstava`dan inciler - 2 Asıl bu konu hic bitmez :P :noangel::noangel::noangel: |
"Sanki böyle kalmışsak ne çıkar karanlıkta / Yaşarız yaşanırsa azıcık ayrıntılarda." |
Ayrıca İki kişinin Bildiği de SIR değildir. :D:D:D |
''Boş ver iyiliği, kötülüğü… Hepsinin köküne kibrit suyu!" |
Köküne kibrit suyu dökmek deyiminden bildiğimiz kibrit suyu, ziyadesiyle içerdiği potasyum kloratın bitkiler üzerindeki olumsuz etkisi sebebiyle birtakım istenmeyen köklere ekilen bir karışım olarak deyimlerimiz içinde yerini almıştır. :noangel::noangel::noangel: |
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir. :P:P |
Dönüp dönüp arkama bakmaktan,önümü görememişim... |
Nedenlerini merak etse de, göz yaşlarımızın dinmesini bekleyecek kadar anlayışlı, titrek sesimiz ve telaşlı cümlelerimizi sükunetle dinleyecek kadar sabırlı, acımızın bir kısmını kendine yük edinecek kadar cömert ve yürekli insanlar mıdır dost diye seçtiklerimiz? |
Ölüm, bazen ceza, bazen bir armağan, çoğu zaman da bir lütuftur... |
Gelmedi o bekledim bak Günlerim geçti o Dönmedi o Gelmez bekleme görmez gözleri Sevmez o Bana kalan gönlüydü ezdi geçti o Sensin sana gerek bırak ellere gitsin o |
Bir insana hayatı ögreten, bir baska hayat mutlaka wardır.. ;) |
İçimdeki Bütün Dinamitleri Patlatabilirim... Bummmm !! Ve ... Pufff !! Artık Daha Hafifim..:wiggle: |
ne parçalanacak diz kaldı ne de kırılacak kalp.. bak çocukluğumda yok artık .. ne yapacaksan şimdi yap! |
Bad Day.. : ( |
Bi an gel, dön gel, hep gel Tövbeleri bozup gel Ya da kal orda Ben sana geleyim o zaman Çekip sağa inmesini de bilirim icabında Sen olacağına bak Sen haklı çık da didişmelerden Gocunmam, alkışlarım şak şak |
Koş saraylarima bulabilirsen beni Konuş ve dertleş eskisi gibi Bul seni getir bana hediyem ol Aklımın odaları senle doldu taştı ... |
Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın .. :[ |
Bazen susmak gerekiyormuş, Bazen bomboş bakmak... Zaman değilmiş gideni geri getiren aslında... Zamanmış var olanı götüren... Ama bazen unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına... Sadece susmak istiyorum, yaLan insanları kaale almadan... Haklıyken HAKSIZ gözüksem bile kendimi savunmadan huzur bulmak istiyorum... GözLerimi kapayıp kimseyi anmadan sessizliği dinlemek... Herşeyi yaşamış gibi. . . |
dun gecti, bugun geciyor, yarin varmi! RiVAN |
|
Dövene elsiz gerek, sövene dilsiz gerek" diyebiliyorsan ve uygulayabiliyorsan SEN EN İYİSİN... |
Tutmuyorum evet ağlıyorum, senden daha fazla. Kim bakar ardına ? Sen mi ben mi ? Adın ne senin ? Gül mü, diken mi ? Yana yana ben yandım. Benim adım korken, senin adın buz mu ? Söyle erimez mi ? |
iranlı şair derki:aşka uçma kanatların yanar.Mevlana der ki: Aşk a uçmadıktan sonra kanatların neye yarar... |
Ayıp değil öğren bilmiyorsan, adalet sonunda yerini bulur... Kötülük edene bile kızma canim,bilmeden iyiliğe vesile olur :smiley9: Yani umarim :naughty: |
|
Herkesin bittiğini sandığı , ama içimde bir yerlerde... kimsenin değil (!) benim bile göremediğim-duyamadığım... bazı bazı hissetmekte bile zorlandığım... ama küçük bir kıvılcımda romayı yeniden yakmama sebep olacak aptal cesaretini parmak uçlarıma kadar işleyen, bir ilahi güç!!! |
yagmurun yağdığı kadar ıslaksın güneşin seni ısıttığı kadar sıcak kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın ve güçlü hissettiğin kadar güçlü kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin |
Hayatın anlamı sadece vazgeçişler oldu artık. Vazgeçmek başkaları için bir şeylerin bitmesi demekken benim için hayatın anlamı. Ne tuhaf, ne garip. İçinde olduğum durumdan, ruh halinden nefret bile etmiyorum artık. Sanırım nefret duygusundan da vazgeçtim.. Ne yapacağımı bilemiyorum. Artık ne yapmam gerektiği umurumda da değil zaten. Karar verdim. Sadece ve sadece yaşayacağım. Peki ama sadece ve sadece nasıl yaşanır ? |
Terk Et Beni, Kendim/den (!) ... .. . |
diliyle hep cömertlikten söz ediyor; ama eliyle hiç de cömertlik yapmıyordu. riVan |
Bir gün bekler mi bizi umut sahiden bu sahilde, Gözlerim kapalı bir hediye gelecek mi bana aniden Sanat kor ateş harlarım onu közken acilen Beni mahrum etme sakın sıcaklığın çok sevecen.. |
|
Unutma sahte olan herşeyin Kuruluş, yükseliş ve çöküş evresi vardır... |
Ne Demiş Uçurumda Açan Çicek, ''Yurdumsun Ey Uçurum..'' |
|
Gülümsemelerimde çoğalan Sonsuzluğum Umduğum Narinim ... |
Ahh keşke ben de dökebilsem içimi yazıya, anlatabilsem içimdekileri, ahh keşşkee.... |
sevdim... sadece sevdim... bi an düşünmedim biteceğini... rüyamda görsem kabus sanırdım gideceğini... ama... bitti... |
Yapmaya çalıstığım ve zorlandığım Tek şey; Beynimden geçen cinneti bedenime vurmaktır..! |
Geceleyin, bu kadar aydınlık içinde sadece ve sadece iki karanlık gölge. |
NaMaZ KıLMaKTaN aYaKLaRı ŞiŞeN PeYGaMBeRiN uYuMaKTaN GöZLeRi ŞiŞeN üMMeTiYiZ!!!!!!!!! |
Hani bir şarkı duyarsın Hani için geçer biraz Karamsarlaşırsın hüzünlenirsin biran Ağlamak gelir içinden ağlayamazsın bir türlü. Benimkisi böyle bir sevgi. Amaçsız çaresiz sonsuz.. |
Sana gitme demeyeceğim Üşüyorsun ceketimi al. Günün en güzel saatleri bunlar, Yanımda kal... Sana gitme demeyeceğim. Gene de sen bilirsin. Yalan istiyorsan yalanlar söyleyeyim. İncinirsin... |
her yerde kar var... içimdeyse bir hüzün... üşüyor bedenim .. titriyor ellerim sensizken... ama yüreğim yanıyor... yüreğim kanıyor senden uzakta.. tut ellerimi üşüyorum... tut yüreğimden... sarsın aşkın ateşi bedenimizi....SS=)) |
Coşkusu da çok güzeldi varlığının... Yokluğunun acısı da hiç fena değil hani :noangel::noangel: |
Başka türlü olsaydı daha iyi olurdu tabi.. MeseLa sen daha düzgün durabilseydin karşımda, insaniyetsiz tarafının dirilişine müsade etmeseydin.. Ya da madem oyun oynuyorduk, hazır sen bu kadar kaptırmışken rolüne kendini, perdeLer kapanmadan son bir kez hayran bıraksaydın beni kendine... Öyle ki bende alkışlarla uğurlasaydım seni, hayal kırıklıklarıyla değiL..!… ♥●●●••••●●●♥ |
YAŞAMIN İLKESİ : Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın. Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğreteceği üç şey vardır: *Nedensiz yere mutlu olmak, *Her zaman meşgul olabilecekbir şey bulmak, *VE elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmak. PAULO COELHO |
İçimde bir şey acıyor sen gelince aklıma.. |
Öğrendim gözyaşlarımı içime atıp Gülerek ağlamayı ızdırabımı kalbime gömüp Bir ümitle yaşamayı Durmadan dalıp dalıp ardından Yine senle uyanmayı Sensizliğe rağmen hayata bağlanmayı Öğrendim ah öğrendim... |
[flasht=http://www.fileden.com/files/2008/5/15/1913174/ahenk.swf]width='600' height='400'[/flasht] Eskiden.. |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık