![]() |
İstanbuldayım ben de masayı hazırladım. Arada fırına bakıyorum. Çay da hazır. 04.00 gibi yerim. Ben niye cvp içinden alıntı yapamıyorum tıklıyom ama tiklenmiyo:) |
Alıntı:
merak etme uyuyanlarda birazdan sahura uyanirlar |
Hoşgeldin ceset :) |
Alıntı:
alinti yazan yere tikla acilir,acilinca sayfayi biraz asagi indireceksin |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet oldu coklu alinti yapmak icinde ilk once coklu alintiya sonra alintilara tiklanacak |
ben ne merak etcem yaf millet vermiş burda kendini uykuya ne zaman gelsem kimsecikler yok ilk defa birilerini gördüm burda:D hoşbuluverdim:) |
Alıntı:
Sayenizde bu oldu şimdilik yeter Dinazor bey Tekrar teşekkürler. Zaten sizin sahur vaktinizde geldi :) |
Alıntı:
rica ederim herkese hayirli sahurlar afiyet olsun ve iyi uykular ben kactim |
[QUOTE=CeSeT;1165778]ben ne merak etcem yaf millet vermiş burda kendini uykuya ne zaman gelsem kimsecikler yok ilk defa birilerini gördüm burda:D hoşbuluverdim:)[/ Eee anlat bakalım. Demek benim çenem düşükmüş. Bu toplu haliydi oysa :) Alıntı:
Hayırlı sahurlar :) |
yaf ben öyle mi demişim hohohoyt çenen düşük dediysem kesin düşüktür:P:D |
Alıntı:
bugüne dek bana hiç kimse bunu söylememişti. Üzgünüm ama senin için büyük yanılgı bu:) |
ben yanıldığımı sanmıyorum ama sen kızgın moduna gircen gibi göründüünden dorudur diorm sadece:D |
Kızgın mod, suratsızlık, ciddiyet benim sıfatlarım. Ama hiç "çenen düşük" diyen olmamıştı :D |
alla alla her şeyin bi ilki vardır yane bunu dk bi suratıma çarpıcağını bilsem çenesi hiç yok derdim bea:D bi insan hem suratsız hem çeneli olamaz mı yaf:D |
olmaz, olamaz hem sen sahur hazırlamayacan mı) hazır mı yiyorsun yoksa? |
AH MUHABETE BAK YAFS MEYDAN SIZE KALDI VAY BE |
Alıntı:
|
sahurla pek ilgim olmuor benim:) |
Senle benden başka burada kalan yok. Herkes bir görünüp bir kayboluyor. Kötü bir yer mi acep bura:) |
vala kalmayanların keyfi bilir:) kötü bi yer olsa benim ne işim olar buralarda hohohoyt:P |
Sahur yapıyorlar. Yapanlarda yatıyor sanırım. |
ii afiyet bol şeker ossun yapanlara:D |
selamlar sohbet etmek isteyen varmi?;) |
Alıntı:
Sizi gördüm ve selam vermek istedim. Sohbet etmek isterdim ama bugün işlerim var. Çay kahve molalarında bir bakıyorum siteye. Nasılsınız dün geceden bu yana? :) |
Alıntı:
tesekkurler iyiyim bende cay iciyorum gece baska turlu gecmiyor, size kolay gelsin |
Alıntı:
Teşekkür ederim. Yorulmuşum artık canım pek istemiyor.:( |
Alıntı:
sormasi ayip olmasin ama evimi temizliyorsun komsularin birazdan gelip kavga ederler:D |
Alıntı:
Temizlikten ziyade, eşyaların yerlerini değiştiriyorum. öğleden sonra başlamıştım ama, İftara hazırlık, iftar, teravi derken bu saate kaldı. Herkesin yoğun saatleri olduğu içinde tek başıma kaldım. Çok da dağıtmışım ama yaa ... |
Alıntı:
saat 2.30 oldu ben saka yazmistim ama gercekmis isterseniz yarin devam edin yoksa gercekten komsularin kapini calar |
Alıntı:
Sağolun düşündüğünüz için komşularımı...:( |
Alıntı:
benim oturdugum sitede komsuluk diye birsey yok, bazilari selam dahi almiyor:( |
Alıntı:
BUgün benim pc me bişi oldu çok yavaşladı. Birde bu arada virüs güncelleniyor. |
Alıntı:
bende 1995ten beri ayni yerde oturuyorum ama komsularin %10nunu taniyorum internet birkac gundur yavas ama virus olabilir guncelleme olduktan sonra bilgisayarini komple tarat |
Alıntı:
Benim çocukluğum burada geçti. 3 yıl başka bir şehirde oturdum. Döneli bir ay oldu. Özlemişler sağolsunlar :) Yenileri ben de tanımıyorum ama eskiler tanıtıyor en azından gıyaben:) |
asagidaki linke bak bende 3u kurmustum ama sonra silip firefox2 yi kurdum https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/183758-firefox-3-0-final-bugun-itibariyle-cikmis-bulunuyor-3.html |
Alıntı:
Benim ev halkı ayaklanmaya başladı. Komşulardan değil benimkilerden geliyor şikayet:) Sanırım sizinde sahur vaktiniz. Hayırlı sahurlar, iyi uykular dilerim. |
Alıntı:
ben pazartesi gunu dislerimi yeni yaptirdim henuz alismadi onun icin yavas yiyorum yemekten sonra belki tekrar girerim hayirli sahurlar iyi geceler |
10 LAyn ( : |
:) |
herkes uyuyo mu, nesi var bu sitenin bu gece????? |
sitenin tek uykusuzu ben ......:) |
iyi geceler arkadaşlar aranıza yeni geldim |
eskisi gibi gece muhabbeti olmuyor sanırım:) bir ara kencisi çiğ köfte falan yapıyodu yokmu onlar:) dinazor abi sesimi suy ve cevap ver. nerde millet |
eski bi üyemi acep :) |
Alıntı:
yeteri kadar eski ama hatırlanmak istenmeyen kadar yeni |
şiir gıbı konustun dostum :D |
Alıntı:
|
eyvallah senı sormalı sen nasılsın |
Alıntı:
selam burada tesekkur kalktiktan sonra fazla sohbet olmuyor ben gecenlerde biraz sohbet ettim ama artik katilan kalmadi benim cenem dusuktur sohbet etmek isteyen olursa burdayim |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık