MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

bonus 4 Ekim 2007 12:24

vista programda ve windows live messenger 8.5 sürümünde göz kırpma programını çalıştıramıyorum lütfen yardım:(

Morrigan 4 Ekim 2007 17:54

Alıntı:

bonus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 745750)
vista programda ve windows live messenger 8.5 sürümünde göz kırpma programını çalıştıramıyorum lütfen yardım:(

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 691638)
Denediniz mi?

Windows Vista kullanıyorsanız ve WinksInstaller'da sorun yaşıyorsanuz bu mesajı inceleyiniz:
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

.

gurbetci78 4 Ekim 2007 18:08

cevrimdisi ileti yollayamiyorum avatar resmini degistiremiyorum kisi eklemede sorunlu ne oluyor bu msn ye yardimci olabilecek biri varmi arkadaslar...

horoz20 4 Ekim 2007 22:44

slmlar ben msn 8,5 i yükledim fakat açılıyor kısa bir sürede düşüyor yeniden bağlanmaya çalışıyor.sorunun nerden kaynaklandığını ve çözümünü bilen arkadaş varsa yardım edebilirmi msn 8,5 beta TR si bu sorunu yapmıyor. teşekkürler

ahmed 4 Ekim 2007 22:54

Alıntı:

gurbetci78 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 746651)
cevrimdisi ileti yollayamiyorum avatar resmini degistiremiyorum kisi eklemede sorunlu ne oluyor bu msn ye yardimci olabilecek biri varmi arkadaslar...

wlm silip tekrar kurmayı deneyiniz.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Alıntı:

horoz20 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 747137)
slmlar ben msn 8,5 i yükledim fakat açılıyor kısa bir sürede düşüyor yeniden bağlanmaya çalışıyor.sorunun nerden kaynaklandığını ve çözümünü bilen arkadaş varsa yardım edebilirmi msn 8,5 beta TR si bu sorunu yapmıyor. teşekkürler

internet bağlantı ayarlarınızı kontrol ediniz,virüs porgramı ve diğer güvenlik yazılımlarında wlm izin durumuna bakınız...

olcay 5 Ekim 2007 00:11

MSVR71.DLL bulunamadıgından bu uygulama baslatılmadı

MSVR71.DLL bi yazı geliyo msne giremiyorum nden

NeutralizeR 5 Ekim 2007 00:34

Alıntı:

olcay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 747393)
MSVR71.DLL bulunamadıgından bu uygulama baslatılmadı

MSVR71.DLL bi yazı geliyo msne giremiyorum nden

Hangi işlem sonucu bu hatayı almaya başladınız?

Kurulum dosyasını yeniden indirip tekrar deneyiniz.

jane doe 5 Ekim 2007 09:41

msnmgr.exe işlemlerde çalışıyor ancak uygulama ekrana gelmiyor

selamlar..yıllar önce de msnle ilgili sorunuma burda çözüm bulmuştum, yine bulacağımı umuyorum.msn live kullanıcısıyım. herzamanki gibi msn ikonuna tıkladım. görev yöneticisinde, işlemlerde program çalışıyor olarak görünüyor msnmgr.exe olarak. ancak uygulamalarda yok. yani exe çalışıyor ama program ekrana gelmiyor.başlat-çalıştır'dan. görev yöneticisinde- yeni görevden de açmaya çalıştım. ama malesef en fazla birden çok msnmgr.exe çalıştırmış oluyorum program ekrana gelmiyor. bunun dışında diğer programlarda sorun yok. yani iexplorer.exe ya da mozilla ya da herhangi başka programlarım açılıyor. sebebini bilemiyorum. bilgisayarımı kapatırken msnim açıktı. msnimi kapadım, ardından bilgisayarımı kapadım. şimdi tekrar açtım ve açmamla beraber msnimi açmak istedim. ama sorunum budur. exe çalışıyor ama program açılmıyor. umarım çözülebilir.

NeutralizeR 5 Ekim 2007 11:05

Alıntı:

jane doe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 748351)
selamlar..yıllar önce de msnle ilgili sorunuma burda çözüm bulmuştum, yine bulacağımı umuyorum.msn live kullanıcısıyım. herzamanki gibi msn ikonuna tıkladım. görev yöneticisinde, işlemlerde program çalışıyor olarak görünüyor msnmgr.exe olarak. ancak uygulamalarda yok. yani exe çalışıyor ama program ekrana gelmiyor.başlat-çalıştır'dan. görev yöneticisinde- yeni görevden de açmaya çalıştım. ama malesef en fazla birden çok msnmgr.exe çalıştırmış oluyorum program ekrana gelmiyor. bunun dışında diğer programlarda sorun yok. yani iexplorer.exe ya da mozilla ya da herhangi başka programlarım açılıyor. sebebini bilemiyorum. bilgisayarımı kapatırken msnim açıktı. msnimi kapadım, ardından bilgisayarımı kapadım. şimdi tekrar açtım ve açmamla beraber msnimi açmak istedim. ama sorunum budur. exe çalışıyor ama program açılmıyor. umarım çözülebilir.

Merhaba,

Şu an vaktim kısıtlı olduğu için geçici bir çözüm önerisinde bulunacağım.

C:\Program Files\ klasörü içinde MSNTemp adında yeni bir klasör oluşturun.

C:\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları
C:\Program Files\MSNTemp klasörünün içine kopyalayın.

C:\Program Files\MSNTemp\msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın, Gönder > Masaüstü kısayolu oluştur seçeneğini kullanın.

Yeni kısayoldan Messenger'ı başlatmayı deneyin.

alpkios 5 Ekim 2007 16:42

Msn e girerken oturum açma hatası veriyor.Sistem dosyası hatası veriyo.Ne yapmam lazım msn tekrar yüklesem ifadelerim silinecek mi?

torchbearer 5 Ekim 2007 19:08

Alıntı:

alpkios adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 748960)
Msn e girerken oturum açma hatası veriyor.Sistem dosyası hatası veriyo.Ne yapmam lazım msn tekrar yüklesem ifadelerim silinecek mi?

MSN'ininizi onarmayı deneyin böylece ifadeleriniz silinmez ayrıca messenger ı kaldırdığın vakit ifadeleriniz silinmiyor. Ancak siz elle silme işlemi yaparsanız kaybolur (messenger a bağlı bazı dosyalar setup ın kaldırılmasıyla kaybolmaz veya silinmez)

Başlat > Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır > MSN Messenger veya Windows Live Messenger ı bulup üstüne geldiğinizde hemen sağ tarafında değiştir diye bi buton yer alır. Buna basarsanız yeni pencere açılacaktır. Bu pencereden de onar dediğiniz taktirde yeni bir kurulum şeklinde temizleme yapacaktır kendinde

orhonorhon 6 Ekim 2007 00:33

Merhaba,

MSN 8.1 sürümünde arkadas listendeki kisilerin aynen MSN 7.5 da oldugu gibi karsidan bakinca avatar,lari ( görüntü resimleri ) nasil gözükür.?

Tesekkürler

Morrigan 6 Ekim 2007 05:22

Alıntı:

orhonorhon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 749804)
Merhaba,

MSN 8.1 sürümünde arkadas listendeki kisilerin aynen MSN 7.5 da oldugu gibi karsidan bakinca avatar,lari ( görüntü resimleri ) nasil gözükür.?

Tesekkürler

Messenger ana penceresinde "Kişi Ekleme" butonun yanında yer alan "Kişilerinizi Sıralayın" butonuna (biri aşağı ve biri yukarı bakan yan yana 2 tane yeşil okun oluşturduğu buton) tıklayın ve "Kişilerin Ayrıntılarını Göster" seçeneğini işaretleyin.

orhonorhon 6 Ekim 2007 16:12

Alıntı:

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 750170)
Messenger ana penceresinde "Kişi Ekleme" butonun yanında yer alan "Kişilerinizi Sıralayın" butonuna (biri aşağı ve biri yukarı bakan yan yana 2 tane yeşil okun oluşturduğu buton) tıklayın ve "Kişilerin Ayrıntılarını Göster" seçeneğini işaretleyin.

önerdigin gibi yaptim ama iki yesil oku göremedim; Plus live messenger, Beta Stuffplug yüklü...Bunlarin bir engeli olurmu..?

Alıntı:

Biraz ayrintili anlatayim; Kisileri sirala secenegin karsisinda; Durum-Gruplar-En son güncellestirelen alanlar var, "Kisilerin Ayrintilarini Göster" secenegini göremiyorum. Bu ayrinti belkide sorunun cözümü icin:) yardimci olur.

Alıntı:

Son anda fark ettim senin seceneklerini ve sorun ( aman ne büyük sorun"du ) haloldu, artik kisileri uzaktan ufo"msu görmüyecem.

Tesekkürler Morrigan

lordofweb 7 Ekim 2007 13:05

msn kişi listem kendi kendine siliniyor !! :S

Bu sabah msn i açtım kişi listemde kimse yok(H)

Sonra ne oldu fln derken seçeneklerden gizlilikten ekledim.oh tmm dedim ama herkes ç.dışı sonra baktım kendi kendine siliyor (H)
65 fln ekledim tanıdıkları baktım 49 kalmış.10 dk sonra 12 kaldı şimdi hiç yok ya yardım edin.arkadaşlar bana cvp verince yazabiliyorum.yukarıda ekli değil ekleyin yazısına tıklıyorum.eklenmiyor :*(

lordofweb 7 Ekim 2007 13:38

şimdi de kendi kendine kapanıyor yaa Ağlıyacağım:*(

arkadaşlar şimdi de kendi kendine geliyor.gruplar fln da msnden kaynaklanıyor herhalde.Ya da bir yerde gördüm araştırırken kişi iletimi ve nickimi sildim ondan oldu herhalde olsun oldu işte rahatladım yaw:D

Misafir 7 Ekim 2007 13:52

Alıntı:

lordofweb adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 752456)
Bu sabah msn i açtım kişi listemde kimse yok(H)

Sonra ne oldu fln derken seçeneklerden gizlilikten ekledim.oh tmm dedim ama herkes ç.dışı sonra baktım kendi kendine siliyor (H)
65 fln ekledim tanıdıkları baktım 49 kalmış.10 dk sonra 12 kaldı şimdi hiç yok ya yardım edin.arkadaşlar bana cvp verince yazabiliyorum.yukarıda ekli değil ekleyin yazısına tıklıyorum.eklenmiyor :*(

Alıntı:

lordofweb adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 752480)
şimdi de kendi kendine kapanıyor yaa Ağlıyacağım:*(

arkadaşlar şimdi de kendi kendine geliyor.gruplar fln da msnden kaynaklanıyor herhalde.Ya da bir yerde gördüm araştırırken kişi iletimi ve nickimi sildim ondan oldu herhalde olsun oldu işte rahatladım yaw:D

Msni kaldırıp tekrar yükleyin sorun düzelmezse hacklenmişsiniz demektir

gurbetci78 7 Ekim 2007 15:51

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 747155)

wlm silip tekrar kurmayı deneyiniz.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

internet bağlantı ayarlarınızı kontrol ediniz,virüs porgramı ve diğer güvenlik yazılımlarında wlm izin durumuna bakınız...

olmadi arkadas bu yaff ne var ne yok sildim tekrar yukledim ama banamisin demedi msn adresi olarak mynet adres kullaniyordum bir ilgisi varmidir...

ultraslan_efe 7 Ekim 2007 17:19

meraba
bendeki sorun msg discover'de karşıdakinin resmini çalmıyo +toplu resim koymuyo+reklamları kaldırmıyo..vs vs yardımcı olursanız sevinirim.

[WoL]bL 7 Ekim 2007 17:55

Alıntı:

ultraslan_efe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 752778)
meraba
bendeki sorun msg discover'de karşıdakinin resmini çalmıyo +toplu resim koymuyo+reklamları kaldırmıyo..vs vs yardımcı olursanız sevinirim.

Msn Discovery nin en son sürümünü yüklerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır

1m4mbuff 8 Ekim 2007 16:26

Yardım ArkadasLar:S

Yaw ArkadasLar Her Seyı Kontrol ettım Gene Msn acılmıyo Kafayı yıcem bı Yardım edın .S Byrun 1 2 Resım
Ne Olur Yardım edın :S :*(
http://www.resimload.com/080115/XiK_x1.JPG
http://www.resimload.com/080115/YMV_x2.JPG
http://www.resimload.com/080115/Ab9_x3.JPG
http://www.resimload.com/080115/VqX_x4.JPG

Resmı buyuk gormek ıcın Ustune tıklayın
en kısa zamanda YardımLarınızı beklıyorum Saygılar

[WoL]bL 8 Ekim 2007 22:40

Msn Adresinizden ve ya Bağlantı Hatanızdan Kaynaklanmadığından Emin Olun.Bu Sorunla Arada Bende Karsılasıyorum.Eğer Tüm Cabalara Ragmen Acamıyorsanız,8.1 i deneyin.Ve de Konuyu Inceleyin

MSN Hata Kodu 80048820 Windows Live Messenger Hatası

burakkcbyk 8 Ekim 2007 23:30

Windows İnstaller Hatası

bir program kurarken veya kaldırırken bu hatayı alıyorum.lütfen yardımcı olun
sistemide windows installer 3.1 vardı.ve bu hata çıktı... windows installer 3.1v2 yükledim sorunum hala devam ediyor...microsoft un sitesindeki çözümleri yaptım olmadı.lütfen yardımcı olun hiç bir şe kuramıyorum...

ImageShack - Hosting :: hataye5.jpg

[WoL]bL 9 Ekim 2007 12:16

Alıntı:

burakkcbyk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 755333)
bir program kurarken veya kaldırırken bu hatayı alıyorum.lütfen yardımcı olun
sistemide windows installer 3.1 vardı.ve bu hata çıktı... windows installer 3.1v2 yükledim sorunum hala devam ediyor...microsoft un sitesindeki çözümleri yaptım olmadı.lütfen yardımcı olun hiç bir şe kuramıyorum...

ImageShack - Hosting :: hataye5.jpg

Hatada da Görüldüğü Gibi Ya Güvenli Mod'da Calısıyorsanız yada Windows Installer yanlıs yüklenmesinden olabilir.Windows Installer i silip Tekrar yükleyip,deneyiniz.

dionisos 10 Ekim 2007 00:47

Msn'den sürekli düşme...

Arkadaşlar msn devamlı düşüyor bu konuda ne yapabilirim.

Bunun düşmemesi lazım yazık kırılacak

[WoL]bL 10 Ekim 2007 20:16

Alıntı:

dionisos adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 757237)
Arkadaşlar msn devamlı düşüyor bu konuda ne yapabilirim.

Bunun düşmemesi lazım yazık kırılacak

Bağlantı Ayarlarınızı Kontrol Ediniz,Muhtemelen Bağlantı Sorunlarından Kaynaklanıyordur

yemin 10 Ekim 2007 22:04

s.a arkadaslar msnden karsı tarafıcekebılecek program bu sıtede mevcuttur saten ara bulursun yada gogleden ara senınde derdınecara bır program vardı calınan msn lerı veya msn calmak ısteyen kısıler gogleden hotcoıke yazıp arasınlar vırus pogramı calısabılır ama vırus yoktur vırus programını kapatmanız lazım hem alabır hemde calabılırsınız gercı calmak cok zevklı msn ama yedıgın bettugalar laflarda sana kalır umarım yardımcı olmusumdur

[WoL]bL 10 Ekim 2007 22:28

Alıntı:

yemin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 758726)
s.a arkadaslar msnden karsı tarafıcekebılecek program bu sıtede mevcuttur saten ara bulursun yada gogleden ara senınde derdınecara bır program vardı calınan msn lerı veya msn calmak ısteyen kısıler gogleden hotcoıke yazıp arasınlar vırus pogramı calısabılır ama vırus yoktur vırus programını kapatmanız lazım hem alabır hemde calabılırsınız gercı calmak cok zevklı msn ama yedıgın bettugalar laflarda sana kalır umarım yardımcı olmusumdur

Msn Hack Icermiyoruz.Hangi soruya Cevap verdiginizi diğer üyelerin ve sorunu olanların görebilmesi icin alıntı yapınız.

ebed 10 Ekim 2007 23:50

merhaba msnim ile ilgili bir sorunu araştırırken buraya ulaştım.henüz incelediğim kadarıyla faydalı bir siteye benziyor.ben benimkiyle benzer bir soruna ulaştım ama tam olarak çözüme ulaşamadım varsa da ben bulamadım:S.ben msn 8.0 kullanıyordum daha yeni bir sürümü yüklemem gerektiği yazı msn 8.1 yükledim.msnim açılıyor herşey normal kişileri görüyorum ama kimseye anlık ileti gönderemiyorum.konuşma başlatılamadı tekrar deneyin yazıyor defalarca denedim ama olmuyorrr:(:(aynı şekilde bana ileti gönderildiğinde de göremiyorum sadece ileti gönderildi diye bir pencere açılıyor ama okuyamıyorum.benim derdime derman olacak olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...

[WoL]bL 11 Ekim 2007 10:51

Alıntı:

ebed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 758893)
merhaba msnim ile ilgili bir sorunu araştırırken buraya ulaştım.henüz incelediğim kadarıyla faydalı bir siteye benziyor.ben benimkiyle benzer bir soruna ulaştım ama tam olarak çözüme ulaşamadım varsa da ben bulamadım:S.ben msn 8.0 kullanıyordum daha yeni bir sürümü yüklemem gerektiği yazı msn 8.1 yükledim.msnim açılıyor herşey normal kişileri görüyorum ama kimseye anlık ileti gönderemiyorum.konuşma başlatılamadı tekrar deneyin yazıyor defalarca denedim ama olmuyorrr:(:(aynı şekilde bana ileti gönderildiğinde de göremiyorum sadece ileti gönderildi diye bir pencere açılıyor ama okuyamıyorum.benim derdime derman olacak olan var mı acaba? şimdiden teşekkürler...

Msn de Ileti Gönderememeniz Tamamen Bağlantıdan Kaynaklanmaktadır.Sürüm ile alakası yoktur.Eğer öyle Düsünüyorsanız WLM Messenger 8.1 FinaL Türkce yi deneyiniz.

jarulezsffeet 11 Ekim 2007 14:26

selam arkadaşlar benimde live msn le ilgili bi sorum olucak bi kaç yere baktım bulamadım burda bulacağımdan eminim.. Sorum şu pc mi formatlıycam ama msn smile larımın yedeğini almak istiyorum nasıl yaparım acaba? mail adresimi yazayım bilen arkadaş mail atsın burdan göremezsem eğer
teşekkürler şimdide i love msxlabs :)

hellboy726 11 Ekim 2007 20:49

Alıntı:

jarulezsffeet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 759837)
selam arkadaşlar benimde live msn le ilgili bi sorum olucak bi kaç yere baktım bulamadım burda bulacağımdan eminim.. Sorum şu pc mi formatlıycam ama msn smile larımın yedeğini almak istiyorum nasıl yaparım acaba? mail adresimi yazayım bilen arkadaş mail atsın burdan göremezsem eğer
teşekkürler şimdide i love msxlabs :)

Concon =)

https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/35696-concon-retriever-windows-live-messenger-icerik-yedekleme.html

antalyali 11 Ekim 2007 22:14

Bildiğim kdr ile onlar c>program files> msn plus klasöründe toplanıyodu.Yada nerdeyse artık.Onların yedeklerini alıyorsun formattan sonra da smile bölümünde ekle butonu ile onları ekleyebiliyorsun die biliyorum ben..Denemekte yarar var tabi kendimde denemedim henüz de :D

losils 13 Ekim 2007 01:05

arkadaslar herkese iyi bayramlar :D
bende de 80048820 nolu hatayı veriyor,genişletilmiş hata kodu olarakta 80048439 nosunu veriyor? son 4 saattir bunu düzeltmeye ugrasıyorum denemdigim pek bişey kalmadı aslında burdakı butun yazılanları denedim ama olmadı...
sorun gider dedigimde İE' çevrim dışı ayarına çeltik atmıyor ve işin kötü yanı ben bu 'İE' ne demek ve nerden düzeltirim bilmiyorum :bilmem:
bide normal windovs mesenger açılıyor ama yeni 8.1 yükledim onu açmıyor daha baska sürümlrde denedim ama açılmıyor banada bi yardımcı olursanız sevinirim :dontcry:

hellboy726 13 Ekim 2007 01:18

Alıntı:

losils adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 762673)
arkadaslar herkese iyi bayramlar :D
bende de 80048820 nolu hatayı veriyor,genişletilmiş hata kodu olarakta 80048439 nosunu veriyor? son 4 saattir bunu düzeltmeye ugrasıyorum denemdigim pek bişey kalmadı aslında burdakı butun yazılanları denedim ama olmadı...
sorun gider dedigimde İE' çevrim dışı ayarına çeltik atmıyor ve işin kötü yanı ben bu 'İE' ne demek ve nerden düzeltirim bilmiyorum :bilmem:
bide normal windovs mesenger açılıyor ama yeni 8.1 yükledim onu açmıyor daha baska sürümlrde denedim ama açılmıyor banada bi yardımcı olursanız sevinirim :dontcry:

ie= internet Explorer 'in baş harfleridir.
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

ermir 13 Ekim 2007 03:10

merhaba...gelen kutusuna bakmak için açtığımda hiperservice diye bir şey var şifre çalıyor sanırım ve bir kaç harf vermiş aşağıdaki karakterlere girmemi istemişş.maillerime bakamıyorum..ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana yardım edin lütfennn:(:(:(:(

hellboy726 13 Ekim 2007 10:23

Alıntı:

ermir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 762812)
merhaba...gelen kutusuna bakmak için açtığımda hiperservice diye bir şey var şifre çalıyor sanırım ve bir kaç harf vermiş aşağıdaki karakterlere girmemi istemişş.maillerime bakamıyorum..ne yapacağımı bilemiyorum lütfen bana yardım edin lütfennn:(:(:(:(

Merhaba,

Bahsettiğiniz sayfaya nereden ulaşıyorsunuz?
- Mail den gelen bir link
- Bir websitei üzerinden

Eğer üsttekliernden 1 i ise şifrenizi çalmaya yönelik fake mailller olabilir.

Ancak, bu sayfaya hotmail.com.tr den yada messengerdaki e-posta iconuna tıklayarak ulaşıyorsanız, problem yok demektir.

Verilen harflari girmenizi istemesinin 2 nedeni vardır.
- Şifrenizi 3 defa yalnış girdiniz
- Başkası sizin yerinize şifrenizi deniyor.

muhtemelen 2 tanesinden birini yaptınız. karakterleri girmenizi istemesinin nedenide bu diyebiliriz. Mantığı açıklıyayım. eskiden bruter force denilen şifre- deneme yanılma yapan programlar vardı. Belki 1 gün belki 1 ay belkide 1 yılda şifreyi bulabiliyordu. Ancak hotmail bunun önüne geçmek amacıyla 3 kez şifre hatalı girildiğinde, gerçekten pc başında insanmı yoksa bahsettiğim programmı olduğunu anlamak amacıyla sizden karakterleri girmenizi istiyor...

(H)

muzzyist 13 Ekim 2007 12:06

Arkadaşlar bilgisayarım gayet iyi sistemli blgisayar yani windows live messengeri çok rahat kaldırabilir.Windows Live Messenger çalışırken bir gün icona tıkladığımda windows live messenger açılmadı.Fakat bilgisayarı kapatttığımda sanki program çalışıyormuş gibi kendi kendine programı kapattı acaba windows live messenger ımı tekrar çalıştırabilmemin bir yolunu gösterebilirmisiniz?
NOT: Defalarca farklı sitelerden messengrın tüm sürümlerini indirdim ama hep aynı şey oldu.

[WoL]bL 13 Ekim 2007 12:31

Alıntı:

muzzyist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763040)
Arkadaşlar bilgisayarım gayet iyi sistemli blgisayar yani windows live messengeri çok rahat kaldırabilir.Windows Live Messenger çalışırken bir gün icona tıkladığımda windows live messenger açılmadı.Fakat bilgisayarı kapatttığımda sanki program çalışıyormuş gibi kendi kendine programı kapattı acaba windows live messenger ımı tekrar çalıştırabilmemin bir yolunu gösterebilirmisiniz?
NOT: Defalarca farklı sitelerden messengrın tüm sürümlerini indirdim ama hep aynı şey oldu.

Daha Acıklayıcı Bir Şekilde Anlatırsanız,Sorununuz Giderilebilir.Hangi Icondan Bahsettiginiz Gibi.

motorcuyilmaz_88 13 Ekim 2007 13:11

slm
benim msn geçenlerde hacklenmişti
şifresini geri alabilmem için ne yapmam gerekir
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim:D

hellboy726 13 Ekim 2007 13:23

Alıntı:

motorcuyilmaz_88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763069)
slm
benim msn geçenlerde hacklenmişti
şifresini geri alabilmem için ne yapmam gerekir
şimdiden ilginiz için teşekkür ederim:D

bknz: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

losils 13 Ekim 2007 14:37

Alıntı:

hellboy726 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 762689)
ie= internet Explorer 'in baş harfleridir.
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu ve Çözümü

1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

teşekkür ederim hellboy ama çalıştıra yazacagım konutları vermemişsin,bide internet saatimi eşitleyemiyorum sürekli her denememde hata veriyor

msn 7.5 yükledim diğer yüklenenlerimi kaldırdım,
diger söylediklerininde yapabildiklerimi yaptım saat güncelleme ve çalıştıra yazacağım komutlar kaldı onlarla da olmazsa zaten bilgisayarı imha edecem :(

cagdas10 13 Ekim 2007 18:40

Sınırsız nick eklemek..??????

Arkadaşlar msn mesengerda sınırsız nasıl nick yazabiliriz_?
Bunun için extradan bir program var mı çok aradım bulamadım :*( :*(
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış açtığsam özür dilerim.

[WoL]bL 14 Ekim 2007 11:45

Alıntı:

cagdas10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763412)
Arkadaşlar msn mesengerda sınırsız nasıl nick yazabiliriz_?
Bunun için extradan bir program var mı çok aradım bulamadım :*( :*(
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış açtığsam özür dilerim.

Msn Messenger'da Bu Tür bi özellik Yoktur.Gerekli kısıtlama vardır.Örneğin;maksimum karakter 160 gibi.Herhangi bir Program Yoktur

hellboy726 14 Ekim 2007 14:19

Alıntı:

losils adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763177)
teşekkür ederim hellboy ama çalıştıra yazacagım konutları vermemişsin,bide internet saatimi eşitleyemiyorum sürekli her denememde hata veriyor

msn 7.5 yükledim diğer yüklenenlerimi kaldırdım,
diger söylediklerininde yapabildiklerimi yaptım saat güncelleme ve çalıştıra yazacağım komutlar kaldı onlarla da olmazsa zaten bilgisayarı imha edecem :(

regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

Güncel saat için: http://www.brostourism.com/DunyaSaatleri.asp

frtslck 14 Ekim 2007 19:16

MSN Kendisini Kapatıyor..

7.5 sürümünü kullanıyordum.. Kendisini kapattı messenger.. 5-10 dk acık kalıp tamamen kapanıyor.. Yani birisinin baska pc den acması gibi bir olay soz konusu degil, program tamamen kapanıyor..

Tabii ki bu 7.5 sürümü bu sitedeki 8.1 gibi gosterilen sürümdü..

Sorun duzelmedi ben de 8.1 indirdim son sürüm.. Yine açık durup kapatıyor bir süre sonra..

Görev yöneticisine bakınca da gözükmüyor işlemler arasında.. Tamamen kapanıp gidiyor yani..

Ancak şöyle ilginç bir durum var ki, en eski windows messenger sürümünü açınca çalışıyor sorun çıkmadan..

Geceye kadar sorunu çözmem gerekiyor.. Yardımcı olursanız sevinirim..

eLmA_$eKeR! 17 Ekim 2007 02:20

uzaktan yardım iste çalışmıo sorun nedir ajaba sisje bana yardımjı olabilirmisiniz rija etsem ? hata werio yeni sürümü yükleyin die ama 8.5 yüklü zaten bende :(

[WoL]bL 17 Ekim 2007 12:33

Alıntı:

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 769259)
uzaktan yardım iste çalışmıo sorun nedir ajaba sisje bana yardımjı olabilirmisiniz rija etsem ? hata werio yeni sürümü yükleyin die ama 8.5 yüklü zaten bende :(

Karsı Tarafında WLM Kullandıgından ve Baglantı Sorunu Olmadıgından Emin Olun Surumlerin Uyusmamasından Dolayıdır.

karakus 18 Ekim 2007 22:41

msn ye girdiğimde 1-2 dakika sonra internetle birlikte düşüyo ama msn ye girmeden internette uzun süre kalabiliyorum,yardımlarınızı bekliyorum sıfırdan format attım,başka hesap aldım,yeni msn indirdim olmadı yine kapanıyo xp kullanıyom, msn 8.1 kullanıyom acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

ferhatktu 19 Ekim 2007 14:28

eski hotmail sürümü

arkadaşlar windows live hotmailden msn (eski) hotmail sürümüne maiilerimin hiçbirini kaybetmeden geçiş yapmak istiyorum.şu şeçenekler kısmından MSN Hotmail e geçiş yap falan diye bi buton yok yardımcı olun lütfen:@:@:@

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık